Canım 2 aylıkken 120 cc 6 kez veriyordum... şimdi 180 cc 5 kez veriyorum...pınar canım, mamayı kaç öğün veriyosun günde? bi de 2 aylıkken kaç cc veriyodun?
Tertip görüşemiyoruz nasılsın???i akşamlar ...
ama kmsecikler yok sanırım
aldık linki canım teşekkür ederiz deneyeceğimkızlar ben dahi bebek cdlerini indirdim internetten , arasıra izletiyoum renkli renkli ya çok dikkatini çekti tavsiye ederim , benimki çırpınıyor kucağıma almam için :))
öptüm sizi ve bebişleri
normalmiş bizim yediklerimizle alakalı bu durummaşallah bebişine leo, inş. hep güzel uyur ama maşallah demeyi hiç unutma, e kzıma ne zaman bu gün güzel uyudu desem sonraki günlerde bozuluyo, belki daha tam düzenleri oturmadığındandır.
maşallah haytatım ya çok bahsetme kendi kendinize nazar değdireceksin aman haaa
cnm aynen nazar değiyo bebişlere..
maşallah demeyi unutmayalım gerçektende..
şimdilik uyku düzeni oturdu gibi..
kızlar size bişey sorcam kızım düzenli olarak kaka yapıyor.sarı renkte, sıvı kıvamda bunların normal olduğunu biliyorum ama kokuyor.
sizdede oluyomu bu durum
kızlar hepinize soracağım aşılarınızı sağlık ocağında mı oluyorsunuz yoksa özel dr da yaptıranınız var mıverem karma pnomokok bide rota virüsü olmuyomu nilaycım yanlış mı biliyorum acaba.seninkiler neydi.
işallah ateşlenmez canım.gitmeden yıkayayım bari kızı
bizim dr umuzun aşı takvimi başka değişik bir sistem izliyor mesela biz infanrit diye 6 lı karma aşı olduk pnömokok içinde prevenar yerine başka geniş kapsamlı bir aşı yapıyor vs.
benim gibi özelde aşı yaptıran ve bu konuyu araştıran varsa sevinirim
canım maşallah batuşa hiç te az değil kilosu benim kız geçen hafta kontrolde 5260 çıktı hemde mama yadiği haldeKızlar günaydın...nasılsınız...ben yorgunluktan ölüyorum resmen...malum tatil dönüşü...evi topla,çamaşır,ütü,temizlik bi yandan inga agu bebiş batuhanım...zaman yetmiyodu şimdi hiç yetmiyo..tatilimiz çok güzel geçti...Oğlumada çok iii geldi...dün dr a gittik...6170 gr 61 cm olmuş...bu ay az kilo almış ... 180 ml ye yükseltti dr mamayı.. önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıda başlıycakmış...geçmişi cevaplayamadım kusuruma bakmayın...albüme foto ekliycez..bakarsınız...öptük hepinizi...
ayrıca 90 ml yiyiyor 2 saatte bir seninki kaç saatte bir 180 verdi dr
merhaba sekerler
benım mınnosda ellerını acaıp emıyor ama dr reflex dedı aclıktan yapmıyor dedı
pınarcım naber seker konusamadık masallah batusa kocaman olmus
canım sende çok az katılabiliyorsun benim gibi kızımız nasıl iyidir inşallah
cemrecim 6 haftalıkkken den itibaren yapılıyormuş roto aşısıı...
roto özelbir aşı devlet karşılamıyor maalesef
ücreti de 140 tl
evet pınoşum görüşemiyoruz ama ben seni görüyorumm :jeyyar:Canım 2 aylıkken 120 cc 6 kez veriyordum... şimdi 180 cc 5 kez veriyorum...
Tertip görüşemiyoruz nasılsın???
hmm anladım tatlım saol şimdi yaptırsam bi sakıncası olmaz yani olsun kızım için herşeye değer zaten bi dr a götürücem bu ağlamalarının sebebini öğrenecem o zaman aşıyıda yaptırırım çok saol a.s.
canım ben onu kucağımdan indirdiğim an felaket bi biçimde ağlamaya başlıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo şaşırdım vallahi mosmor oluyo kendini sıkıyo elleriyle yüzünü sıkıyo kucağıma alıp gezdirdiğimde herşey bitiyo bu aralar korkmayada başladı acaba korkuyoda benimi istiyo anlamadımki en ksa zamanda gidicem ben o ağlayınca kahroluyorum yaa bişey yapamadığım içincemrecim, hergün aynı saatlerde oluyorsa kolikdir muhtemelen, bazen 1,5-2 aylıkken başlıyabiliyormuş, ama tabiki önce dr.na bi danış.kolikse 3 ayı beklemekten başka yapıcak pek bişey yok, biz bekliyoz bakalım inşallah düzelir
ya kızlar bşy sorucam demir hapına devam ediomusun ferrum fort vb...
canım ben onu kucağımdan indirdiğim an felaket bi biçimde ağlamaya başlıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo şaşırdım vallahi mosmor oluyo kendini sıkıyo elleriyle yüzünü sıkıyo kucağıma alıp gezdirdiğimde herşey bitiyo bu aralar korkmayada başladı acaba korkuyoda benimi istiyo anlamadımki en ksa zamanda gidicem ben o ağlayınca kahroluyorum yaa bişey yapamadığım için
ben kullanmıyorum ama kullansam iyi olucak sağlık ocağındaki ebede dedi kullan diye ferrumu kansızsan kullan demişti hem o kadar kan keybediyosun bi şekilde yerine gelsin demişti kullanmayı düşünüyorum ama ilk önce dr uma sorucam
aldık linki canım teşekkür ederiz deneyeceğim
ancak şunu belirteyim kızlar hepimiz için benim kızım zeynebe tv yi izletiyordum sonraları acayip düşkün oldu müzik kanalı seyrediyordu bende müzik ne olacak ki dedim ve biraz da işime gldi doğrusu ama çok yanlışmış bunu 2 yaşına gelince anladık konuşma gecikmesi oldu dr kreşe gitmesini ve sosyal ortamlarda bulunmamızı tavsiye etti
yani ben çok çektim bence çok izletmeyin diyorum
canım maşallah batuşa hiç te az değil kilosu benim kız geçen hafta kontrolde 5260 çıktı hemde mama yadiği halde
ayrıca 90 ml yiyiyor 2 saatte bir seninki kaç saatte bir 180 verdi dr
canım sende çok az katılabiliyorsun benim gibi kızımız nasıl iyidir inşallah
evet pınoşum görüşemiyoruz ama ben seni görüyorumm :jeyyar:
bu arada harika görünüosun güzel anne :lepi:
iim cnmmm irem hanımla yuvarlanıp gidioz işte kafamçokkarıştı
bşy değil cemrecim a.s.
ya kızlar bşy sorucam demir hapına devam ediomusun ferrum fort vb...
bende 3 4 ay sonra vücut kansız kalıp emzirdiğimiz için
saçlarr dökülmeye başlarmı diye duydumdaa
ondan sordumm kullansam mı diyee
Tatlım az değil kilosu ama geçen aylarda adığı kioya göre az 180 4-5 saatte bir günde minumum 750 cc yemesi gerekiyormuş ona göre ayarlıyoruz ... bu arada msn den yazmışsın biraz önce gördüm ama çevirimdışıın .. öptümmm
Tatım tam giriyorum sen oninesın batu ağlıyo çıkmam gerekiyo geiyorum sen yoksun denk gemedi..iremin o elbiseerini yerim ben tam fındık hanım olmuş maşalah...
Tatlım ben içiyorum demir hapını...dr um özeikle sezeryanda kan kaybı çok içiceksin 6 ay kadar dedi...
Aa bu arada ben tatie giderken ilaçarımı almayı unuttum...saçlarım feaket dökülüyor...acaba içmediğim içinmi??
evet cnm bebelerin yüzünden denk gelemiyoruzzz desene kaydirigubbakcemile3
o zmn bende kullanım ferrum fortumu gnde kaç kere canımm??
olabilir cnm saç dökülmenin sebebiii
tecrübeli anneler öle dedi bana çnküü...
pınarcım nasılsın hayatım batuş nasıl
biz banyo yaptık uyumak üzereyiz. yarın aşımız var çok tedirginim nasıl geçicek yarın
İyiyiz canım...uyusunda büyüsün kuzucuk...calpol ver aşıdan sonra bişicik olmuyo korkma ateş fala yapmadı batuda...bu arada bursaya gelicem şimdi kızını ısırmaya maşallah müthiş tatlı...emel çok şanslı...ama kayramızda çok yakışıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?