2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ben dahi bebek cdlerini indirdim internetten , arasıra izletiyoum renkli renkli ya çok dikkatini çekti tavsiye ederim , benimki çırpınıyor kucağıma almam için :))
öptüm sizi ve bebişleri
aldık linki canım teşekkür ederiz deneyeceğim
ancak şunu belirteyim kızlar hepimiz için benim kızım zeynebe tv yi izletiyordum sonraları acayip düşkün oldu müzik kanalı seyrediyordu bende müzik ne olacak ki dedim ve biraz da işime gldi doğrusu ama çok yanlışmış bunu 2 yaşına gelince anladık konuşma gecikmesi oldu dr kreşe gitmesini ve sosyal ortamlarda bulunmamızı tavsiye etti
yani ben çok çektim bence çok izletmeyin diyorum

bizim rota aşısıda 3aylıkken yapılcak.dr öyle dedi.bide galiba bu aşı iki dozda yapılıyomuşşş

cemrecim 6 haftalıkkken den itibaren yapılıyormuş roto aşısıı...
roto özelbir aşı devlet karşılamıyor maalesef
ücreti de 140 tl

hmm anladım tatlım saol şimdi yaptırsam bi sakıncası olmaz yani olsun kızım için herşeye değer zaten bi dr a götürücem bu ağlamalarının sebebini öğrenecem o zaman aşıyıda yaptırırım çok saol a.s.

Canım 2 aylıkken 120 cc 6 kez veriyordum... şimdi 180 cc 5 kez veriyorum...

Tertip görüşemiyoruz nasılsın???
evet pınoşum görüşemiyoruz ama ben seni görüyorumm :jeyyar:
bu arada harika görünüosun güzel anne :lepi:
iim cnmmm irem hanımla yuvarlanıp gidioz işte kafamçokkarıştı

bşy değil cemrecim a.s.

cemrecim, hergün aynı saatlerde oluyorsa kolikdir muhtemelen, bazen 1,5-2 aylıkken başlıyabiliyormuş, ama tabiki önce dr.na bi danış.kolikse 3 ayı beklemekten başka yapıcak pek bişey yok, biz bekliyoz bakalım inşallah düzelir

canım ben onu kucağımdan indirdiğim an felaket bi biçimde ağlamaya başlıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo şaşırdım vallahi mosmor oluyo kendini sıkıyo elleriyle yüzünü sıkıyo kucağıma alıp gezdirdiğimde herşey bitiyo bu aralar korkmayada başladı acaba korkuyoda benimi istiyo anlamadımki en ksa zamanda gidicem ben o ağlayınca kahroluyorum yaa bişey yapamadığım için

ya kızlar bşy sorucam demir hapına devam ediomusun ferrum fort vb...

ben kullanmıyorum ama kullansam iyi olucak sağlık ocağındaki ebede dedi kullan diye ferrumu kansızsan kullan demişti hem o kadar kan keybediyosun bi şekilde yerine gelsin demişti kullanmayı düşünüyorum ama ilk önce dr uma sorucam

bende 3 4 ay sonra vücut kansız kalıp emzirdiğimiz için
saçlarr dökülmeye başlarmı diye duydumdaa
ondan sordumm kullansam mı diyee

Tatlım az değil kilosu ama geçen aylarda adığı kioya göre az 180 4-5 saatte bir günde minumum 750 cc yemesi gerekiyormuş ona göre ayarlıyoruz ... bu arada msn den yazmışsın biraz önce gördüm ama çevirimdışıın .. öptümmm

Tatım tam giriyorum sen oninesın batu ağlıyo çıkmam gerekiyo geiyorum sen yoksun denk gemedi..iremin o elbiseerini yerim ben tam fındık hanım olmuş maşalah...

ya kızlar bşy sorucam demir hapına devam ediomusun ferrum fort vb...

bende 3 4 ay sonra vücut kansız kalıp emzirdiğimiz için
saçlarr dökülmeye başlarmı diye duydumdaa
ondan sordumm kullansam mı diyee

Tatlım ben içiyorum demir hapını...dr um özeikle sezeryanda kan kaybı çok içiceksin 6 ay kadar dedi...
Aa bu arada ben tatie giderken ilaçarımı almayı unuttum...saçlarım feaket dökülüyor...acaba içmediğim içinmi??

evet cnm bebelerin yüzünden denk gelemiyoruzzz desene kaydirigubbakcemile3
o zmn bende kullanım ferrum fortumu gnde kaç kere canımm??
olabilir cnm saç dökülmenin sebebiii
tecrübeli anneler öle dedi bana çnküü...

Canım günde bir ferrum bir elevit verdi ...

pınarcım nasılsın hayatım batuş nasıl
biz banyo yaptık uyumak üzereyiz. yarın aşımız var çok tedirginim nasıl geçicek yarın

pınarcım nasılsın hayatım batuş nasıl
biz banyo yaptık uyumak üzereyiz. yarın aşımız var çok tedirginim nasıl geçicek yarın

İyiyiz canım...uyusunda büyüsün kuzucuk...calpol ver aşıdan sonra bişicik olmuyo korkma ateş fala yapmadı batuda...bu arada bursaya gelicem şimdi kızını ısırmaya maşallah müthiş tatlı...emel çok şanslı...ama kayramızda çok yakışıklı...

teşekkür ederiz teyzesi.
bursaya gel lütfen bekliyorun bak.yakın 4 saat

Sibelcim bende aşılarını Acıbadem de yaptırıyorum bize verdikleri bebek izleme kitapcıgında yarın 2 ay aşılar olcak
karma (difteri,tetanoz,boğmaca,çocuk felci,hemofulus Influenza(HIB)),pnomokok 1,verem,rotavirüs 1

ramazan geldiğinden beri çok yoruluyorum o yüzden akşamdan akşama yazılanları okuyabiliyorum ancak..((
pınarcım benim de demir hapını bıraktıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı ben de tekrar içmeye başladım ama yine dökülmeye devam ediyor gerçi hep unutuyorum içmeyi bıdıkla uğraşmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…