ahhhhhhhhhhhhhh ah ah ne demir hapı ne elevit .ne yemek nede kendime bakmaya fırsat bulabiliyorum. ülüyorum yorgunluktan bu yorgunlukta kansızlıgında rolü var demekki.bıktım hamileyken ilaç içmekten hiç içesim yok valla . dogumdan bi ay sonra doktora gitmem gerekiyordu bana dogum kontrol yöntemlerini anlatacakmış. niye anlatacaksa benim dogum kontrolüne ihtiyacım yokki.hamile kalabilsem normal şekilde amenna dicem ama nerdeeeeeeeeeeee.... çok şükür tüp bebegim kollarımda şimdi 2 yıl sonrada dondurulmuşları kullanırım .inşallah bi bebegimiz de o zman olur .belkide ikiz veya üçüz olur.nede güzel olur valla.allahım isteyenlere bol bol versin:)))))))))))))))))
kızlar saç dökülmesiyle ilgili bişey duymuştım ben bebegin yeni saçları çıkmaya başladıgında anneninde saçları dökülürüş.bunun başka bi sebebi vardır kesin ama eskiler böyle biliyo
2. günaydıda bnden olsunnnn
günaydın gzl anneler ve bebecikleriiii
bnm iremim sağlsun günün doğmasıyla uynaıooo
işe gtcek sanki deli ediooo bu kız beni kaydirigubbakcemile3
ondan sonrda bölük börcük uyuyooo bu saatlere kdr anneyide sersem ediooo :bbo:
sütünüde 40 50 içioo saat başı onada uyanıoooo.....
2 nolu emziğe geçmem lzmmm
acaba ondan mı az içio artıkkk
burdada dr brownsu bulmak ne mmknnnn dağ başı sankiiiii :1ninca:
atık anneannemz dün aldıda kargoda şuan....
bide bnm kız sallanmaya nasıl alıştıysa anlamdm gtti gndzleri hep beşiğinde sallrsan uyuyoo
bırakırsan sallamayı hemen açıooo gözleriniiii laelaelaelaelae :1shok:
napcm blmyorummmm
anladığıız üzere cadı ki ne cadı bi kızım var a.s
babamız nöbet isth. gelsn brazdan bırakcam baba kız bunlarııı
kuaföre gtcemm kendme gelcemmm
brazda alışverişşşşş
değmeyn keyfme o zmnnn :içelim:
sabah sabah çenem açıldı yaaawwww :smiley-cool:
Canım tv izletme, zararlı diye duymuştum ben.
HAngi oyun halısını aldınız canım ben de araştırmadayım da. Hoşuna gitti mi prensesin?
2 saat çok sık canım, 3'e çıkar bence bir an önce. Sütün bile birikmez. Zaten az diyorsun. Zor emiyorsa acıkmamıştır yavrum daha. Bırak acıksın. Çok sık verirsen hem gaz hem de hazımsızlık olur hem de. Büyüdüler artık kendileri acıkınca istiyorlar zaten.Benim ki bazen 4 saat bile duruyor ama tabiki kıyameti koparıp iki saatte emdiği de oluyor. Ama acıkmamış olduğu için direk kusuyor ve rahatsız oluyor. Zorla verme canım bence isteyince ver.
öylemi yapsam.. ya bende muallakta kalıyorum.. kimsi 2 saat arayla verioy.r. bende açmı kalır diye kokruyorum.. ama bu kezde severek yemiyor ..emmiyor.. ne yapsam bilmiyorum.. 3 satte bir .. vereyim o zamn..
Benim ki de püfff acayip kokuyor hem gazı hem kakası. Doktora sorum üşütmüşsündür dedi. Ama doğduğundan beri kokuyor walla. Bence normal.
Canım benimki de acayip tırsık. Herşeyden korkup zıplıyor korkudan çığlık atıyor. Ben de sürekli okuyorum ama doğduğundan beri çok irkilen çok korkan bi bebek.Eskiden sadece uykusunda korkardı şimdi uyanıkken korkup çığlığı basıyor bazen.
ya bende sütüm yetiyormusaol tatlım sizde çok tatlısınız ...
acıklı ağladım okurken bende açılıo link neden açılmadıki sizde..
Canım almış ama önceki aylara göre az 180 normal mamanın üstündeki ml de 180..benim süt diye bişi kalmadı artık sırf mama
anladım canım.. olsun sağlık olsun.. mama süt birşekilde büyüyorlAR İŞTE..maşhı var batıuuşunda annesi..
dişi çıkmaz daha canım dr öle dedi hazırlık yapıolarmış dr unkide 3.ayda emmeye başlamış 8. ayda diş patlamış...
Bende strese giriodum doydumu doymadımı die şimdi rahatız mamanın ölçüsü belli memeden ölçemeyince muallakta kalıo insan
Arıcam cicim şarjım bitti şarjı dolsun azıcık...sorma sinir oluorum memoya..neden taşıdıysa.cinss
yetmyiormu demekten yoruldum artık.. mama içneler en azında biliyorsunuz kç cc yediklkerini.. az önce emzirdim.. oluk gibi kustu yavrum. fazla geldi sanırsam.. of ya bir türlü ayar yapamadım hala..
Canım tv izletme, zararlı diye duymuştum ben.
HAngi oyun halısını aldınız canım ben de araştırmadayım da. Hoşuna gitti mi prensesin?
2 saat çok sık canım, 3'e çıkar bence bir an önce. Sütün bile birikmez. Zaten az diyorsun. Zor emiyorsa acıkmamıştır yavrum daha. Bırak acıksın. Çok sık verirsen hem gaz hem de hazımsızlık olur hem de. Büyüdüler artık kendileri acıkınca istiyorlar zaten.Benim ki bazen 4 saat bile duruyor ama tabiki kıyameti koparıp iki saatte emdiği de oluyor. Ama acıkmamış olduğu için direk kusuyor ve rahatsız oluyor. Zorla verme canım bence isteyince ver.
ya bende sütüm yetiyormu
yetmyiormu demekten yoruldum artık.. mama içneler en azında biliyorsunuz kç cc yediklkerini.. az önce emzirdim.. oluk gibi kustu yavrum. fazla geldi sanırsam.. of ya bir türlü ayar yapamadım hala..
Canım nasılsın?? valla ben çok üzülüodum sütüm yok die ama şükürler olsun ilk sıvıyı ve 3 ay azda olsa sütü aldı kilosuda iii .. kaç cc aldığını biliyorum .. bu arada artık büyüdülerçok sıkemzirmemek ve mama vermemek lazımmış dr dedi...ve emince,mama alınca az yatır öle gazını çıkar kusmaz dedi dr umuz reflüsü olmasına rağmen maşallahı var kusmuyo artık eskisi gibi ama mamadan sonra 3 dk ellemiyorum dene istersen
Günaydınmı desem 12 olmuş saat benim kuzum iyi uyudu maşallah bugün , gece 12 de uyudu 4 te uyandı , 7 de uyandı, 9 da uyandı sonra 12ye kadar gezdik kucakta emzirdim yine uyudu maşallah
evde ekmek yok markete gitmem lazım ama ya uyanırsa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?