2009 Haziran Anneleri!!

ahhhhhhhhhhhhhh ah ah ne demir hapı ne elevit .ne yemek nede kendime bakmaya fırsat bulabiliyorum. ülüyorum yorgunluktan bu yorgunlukta kansızlıgında rolü var demekki.bıktım hamileyken ilaç içmekten hiç içesim yok valla . dogumdan bi ay sonra doktora gitmem gerekiyordu bana dogum kontrol yöntemlerini anlatacakmış. niye anlatacaksa benim dogum kontrolüne ihtiyacım yokki.hamile kalabilsem normal şekilde amenna dicem ama nerdeeeeeeeeeeee.... çok şükür tüp bebegim kollarımda şimdi 2 yıl sonrada dondurulmuşları kullanırım .inşallah bi bebegimiz de o zman olur .belkide ikiz veya üçüz olur.nede güzel olur valla.allahım isteyenlere bol bol versin:)))))))))))))))))

kızlar saç dökülmesiyle ilgili bişey duymuştım ben bebegin yeni saçları çıkmaya başladıgında anneninde saçları dökülürüş.bunun başka bi sebebi vardır kesin ama eskiler böyle biliyo

havvacım güldür beni kız.
işallah ücüz olur.negüzel olur ya.allah isteyen herkeze versin işallah.

bende başka bişey duymuştum bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş.büyüklerimiz söylediyse vardır bildikleri.

buarada herkeze günaydın.umarım herkez uykusunu almış şekilde uyanır.
sabahın ilk annesi benim .
10:30 dr randevumuz var kuzumun.dr teyzesi aşılarını da yapcak işallah ateşlenmez bitanem.

2. günaydıda bnden olsunnnn
günaydın gzl anneler ve bebecikleriiii
bnm iremim sağlsun günün doğmasıyla uynaıooo
işe gtcek sanki deli ediooo bu kız beni kaydirigubbakcemile3
ondan sonrda bölük börcük uyuyooo bu saatlere kdr anneyide sersem ediooo :bbo:
sütünüde 40 50 içioo saat başı onada uyanıoooo.....
2 nolu emziğe geçmem lzmmm
acaba ondan mı az içio artıkkk
burdada dr brownsu bulmak ne mmknnnn dağ başı sankiiiii :1ninca:
atık anneannemz dün aldıda kargoda şuan....
bide bnm kız sallanmaya nasıl alıştıysa anlamdm gtti gndzleri hep beşiğinde sallrsan uyuyoo
bırakırsan sallamayı hemen açıooo gözleriniiii laelaelaelaelae :1shok:
napcm blmyorummmm
anladığıız üzere cadı ki ne cadı bi kızım var a.s
babamız nöbet isth. gelsn brazdan bırakcam baba kız bunlarııı
kuaföre gtcemm kendme gelcemmm
brazda alışverişşşşş
değmeyn keyfme o zmnnn :içelim:
sabah sabah çenem açıldı yaaawwww :smiley-cool:

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
demir ilacını kullanmam gerektiğini bana dr demişti.hamilelik önceside kansızlıgım vardı zaten.ama ben hiç içemedim.unutuyorum.ve saçlarım dökülmeye başladı.demek bundanmış.kızımında saçları çok uzun dogdu şimdi onunda dökülmaya başladı.galiba onunkinin dökülmasi normalmış ama benimki demir eksiklğinden olabilir.
ya bu arada ben resim ekleyemiyorum internet baglantı hatası veryo niyekiiii

oh ohh keyif yap canım.bende kestirdim saçlarımı rahatladım vallaa.bunalmıştım.ama kuaförden hemen dönmem gerekti çünkü ben sütümü sağmıyorum.mecbur 3saate eve döndüm.aslında sağma aleti alsam iyi olcak.agda yaptırmaya vaktim kalmadı bide onun için gitmem lazım

günaydın fıstıklar
sadetçim kuaför denen şey neki ben unuttum valla .bi döküntüyüm sorma tanıyamıyorum kendimi.benimde kendime bi çeki düzen vermem lazım ama nasıııııl.,

günaydın herkesee,
valla kuaförü falan unuttuk.
ben zaten doğumdan sonra boynum tutulunca evde arkadaşa kestirdim saçlarımı, kuaför de düzeltmek için kısacık kesti, erkek gibi oldum ama çok da rahat ettim doğrusu, azcık daha uzasınlar boyatıcam ama o kadar zaman eşim bakamaz, napıcam bilmiyorum.gurbet bu açıdan çok zor bişey yaa, annem yakın olsa ona koyar giderdim ne güzel (

yaaa ben de saçlarımı kestirmek istiyorum ama ne mümkün...
rapunzel oldum, camdan saçları sallıyorum ucunda sepetle marketten ihtiyaçları koyuyolar o kadar yani.
eşim ders çalışmaya başladı, normalde bebek yokken herşeye yardım eden adam şimdi işler arttı ama bişeye elini süremiyor. Bi de ona iftar sahur hazırlıyorum üstüne:gitme:
bu iki erkeğe hizmet edeyim derken kendimi yitirdim.

Ahmette sabah dikti beni ayağa hala da uyumadıkafamçokkarıştı

merhabalar,bizim mesaide 9 da başladı.illa kucağa gelmek ıstıyo yaa pusete koyunca kıyamet kopuyo,kucaktada oturmıycaz ama gezicez evın içinde.belim kopuyo valla

bir günaydında benden.. ben bir ara gititmdi kuaföre kesitrim saçlarımı.. boyatcam ama bakalım ne zamana.çok dökülüyor saçlarım.. sapır sapır.. kel kalmassam iyidir..(.

sanırım benimde kansızlık oluştu.. saçlarım sapır sapır döklüyor.. birde arada abşım dönüyor.. bu radfa ben hala regl olmadım.. bu 3 . ayım..

Kızlarrr günaydın....
dr umu aradım hemegram istedi muhtemelen kansızlıktan dökülüomuş saçlar sadoş haklıymışsın yani...
sizde bir kan tahlili yaptırıp hemogramınıza baktırın...
eğer düşükse halsizlik ve saç dökülmesi yaparmış...artı yorgunluk ve streste dökermiş saçları...

Günaydınmı desem 12 olmuş saat benim kuzum iyi uyudu maşallah bugün , gece 12 de uyudu 4 te uyandı , 7 de uyandı, 9 da uyandı sonra 12ye kadar gezdik kucakta emzirdim yine uyudu maşallah
evde ekmek yok markete gitmem lazım ama ya uyanırsa CADIARZU

Canım arkadaşımm,nasılsın?? dün konuşamadık bebişler yüzünden,tel yüzünden,bamya yüzündennn :))))))))...öpüyorum seni.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…