Canım arkadaşımm,nasılsın?? dün konuşamadık bebişler yüzünden,tel yüzünden,bamya yüzündennn :))))))))...öpüyorum seni.......
Canımcım sorma salak ettiler bizi resmen mecbur yapıyorum benimkociş çok sevio sulu yemek...kuru yemek yaparsan boşarım seni dio kaydirigubbakcemile3Canımm iyiyim sen nasılsın? bu bebişler mahvetti bizi sağolsunlar
bamya bile yapıyo maşallah marifetli arkadaşım, ben hep pratik şeyler yapıyorum napayım olmuyo çocukla
Canım çok sevindim dr unuzun ii olmasına ... geçmiş olsun cem beyimize ... calpol verdinmi?selam kızlar
bız bugun doktora gıttık 5 lı karma ve rota asısı oldu oglum.
doktorumuz cok ıı ılk defa gıttık ama cok ılgılendı cok sevdı bebegımızı :) sızler nasılsınız ıyımısınız umarım butun bebısler ıyıdır :)
öyle canım.. bende artık 3 saate çıkarıcam bu emme işini.. az önce gene emzirdim.. gene biraz kustu.. demek artık emme aralığını artırmam gerekcek.. 3 saate çıkarıcam.yoksa kusmayan çocuk iki keredir kustu bugün.. üşüttü desem emereken süt şeklinde kustu.. üşütmek değil.. süt fazlası resmen.. sağol canım..Canım nasılsın?? valla ben çok üzülüodum sütüm yok die ama şükürler olsun ilk sıvıyı ve 3 ay azda olsa sütü aldı kilosuda iii .. kaç cc aldığını biliyorum .. bu arada artık büyüdülerçok sıkemzirmemek ve mama vermemek lazımmış dr dedi...ve emince,mama alınca az yatır öle gazını çıkar kusmaz dedi dr umuz reflüsü olmasına rağmen maşallahı var kusmuyo artık eskisi gibi ama mamadan sonra 3 dk ellemiyorum dene istersen
selamlar kızlaarr..
oğluşum biraz kestiriyor bende sizebakayım dedim..
iftar için yemeklerimizi hazırladık oğlumla..
mutfakta hep yanımda. içerki odalarda tekbaşına bırakmaya kıyamıyorum. sepet gibi hep yanımda taşıyorum..
olymposscum benim pompam chicconun, ben memnunum gayet güzel sağıyor..
selamlarrr..kızım uyurken bi bakınayım dedim
daha babamıza yemek hazırlıcam.
dün gece asya yine ellerini yemekden uykuya geçemedi.bende sonunda sımsıkı kundak yaptım.mum gibi oldu bi güzel uyudu valla.5saat uyanmadı.hem kendi dinlendi hemde ben dinlendim.5saat uyku nası iyi geldi.
bugünde 2saatte bi acıkıyo.ala 3saate çıkamadık.bendede süt birikmiyo.haftasonu dra gidicem.bakalım mama takviye edeyimmi sorucamm
ya kızlar bide bizim 12cı haftamız bitiyo ama rota aşısı 12 haftadan önce yapılıyomuş.ee bizim dr yanlışmı söyledikiiii
Canımcım sorma salak ettiler bizi resmen mecbur yapıyorum benimkociş çok sevio sulu yemek...kuru yemek yaparsan boşarım seni dio kaydirigubbakcemile3
Canım çok sevindim dr unuzun ii olmasına ... geçmiş olsun cem beyimize ... calpol verdinmi?
arzucum bızde bugun dr gıttık. rota asısını 2 4 ve 6 . aylarda yapıcam dedi cnm
maşallah canım ya ne güzel hamaratsın valllaaaa
ben kız uyuyo yemek yapmak gerekirken burda tembellik yapıyorum
anakucagınamı koyuyosun..bi de pompan manuelmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?