2009 Haziran Anneleri!!

Canım arkadaşımm,nasılsın?? dün konuşamadık bebişler yüzünden,tel yüzünden,bamya yüzündennn :))))))))...öpüyorum seni.......

Canımm iyiyim sen nasılsın? bu bebişler mahvetti bizi sağolsunlar
bamya bile yapıyo maşallah marifetli arkadaşım, ben hep pratik şeyler yapıyorum napayım olmuyo çocukla

Son düzenleme:
neyse mübarek ramazan yemekten bahsetmiyim oruçlu olanlar vardır belki
sonradan aklıma geldi :kedi:

Yusuf Kayra uyurken birazcık bende yatıyım,
gelinim nasıl acaba, bugün aşısı vardı

slm kızlaaaar ayy ne cok bırıkmıs gecmıs.oku oku bıtmedı :)
bebışler ve sızler de iyisinizdir insallah...
kızlar yaaa bızım kaka sorunumz var elif simay 4-5 günde bır kakasını yapıyor oda fıtılle tabı.dr götürdük mama verdı bır ögün.nasıl yoluna sokucam su kakasını bana bır akıl verın noolur....

selam kızlar
bız bugun doktora gıttık 5 lı karma ve rota asısı oldu oglum.
doktorumuz cok ıı ılk defa gıttık ama cok ılgılendı cok sevdı bebegımızı :) sızler nasılsınız ıyımısınız umarım butun bebısler ıyıdır :)

Canımm iyiyim sen nasılsın? bu bebişler mahvetti bizi sağolsunlar
bamya bile yapıyo maşallah marifetli arkadaşım, ben hep pratik şeyler yapıyorum napayım olmuyo çocukla
Canımcım sorma salak ettiler bizi resmen mecbur yapıyorum benimkociş çok sevio sulu yemek...kuru yemek yaparsan boşarım seni dio kaydirigubbakcemile3

Canım çok sevindim dr unuzun ii olmasına ... geçmiş olsun cem beyimize ... calpol verdinmi?

Merhaba arkadaşlar. Herkese bebişleriyle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ben de siteye çok az uğrayabilenlerdenim. Haziran 09 annesiyim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var izninizle. Sizlerin aşı kartında pnömokok aşısı var mı? yaptırdınız mı? eğer yaptırdıysanız, bu karma aşıyla aynı anda mı yapılıyor? çünkü 2.ayın sonunda sağlık bakanlığı yaptırıyor diye yazıyor bazı sitelerde. bir de rota virüs aşısı da varmış aynı gün, öyleyse aynı gün 5 aşı demek mi oluyor? çok fazla olmuyor mu? Beni aydınlatır mısınız rica etsem.teşekkürler

kızlar selam biz kalça çıkığı için röntgen çektirdik bişey çıkmadı allaha şükür
herkeste emzieme sorunu bizimki büyüdükçe huy değiştirdi 40 ına kadar 2-3 satte bir emiyodu şimdi saat başı azıcık emiyo bıktım valla işim gücüm göğüs aç kapa oldu.bir de geceleri göğüslerim iyice şişiyo sağıyorum anca 50 cc falan çıkıyo ama geri kalanı emiyo kızım yani süt var.acaba pompa mı çekemiyo anlamadım benimki bambino marka. pompa kullananlar sizin nasıl o kadar çok sütü nasıl çekiyo?sütüm de var çünkü kızım emince geliyo

selamlarrr..kızım uyurken bi bakınayım dedim
daha babamıza yemek hazırlıcam.
dün gece asya yine ellerini yemekden uykuya geçemedi.bende sonunda sımsıkı kundak yaptım.mum gibi oldu bi güzel uyudu valla.5saat uyanmadı.hem kendi dinlendi hemde ben dinlendim.5saat uyku nası iyi geldi.
bugünde 2saatte bi acıkıyo.ala 3saate çıkamadık.bendede süt birikmiyo.haftasonu dra gidicem.bakalım mama takviye edeyimmi sorucamm
ya kızlar bide bizim 12cı haftamız bitiyo ama rota aşısı 12 haftadan önce yapılıyomuş.ee bizim dr yanlışmı söyledikiiii

selamlar kızlaarr..
oğluşum biraz kestiriyor bende sizebakayım dedim..
iftar için yemeklerimizi hazırladık oğlumla..
mutfakta hep yanımda. içerki odalarda tekbaşına bırakmaya kıyamıyorum. sepet gibi hep yanımda taşıyorum..
olymposscum benim pompam chicconun, ben memnunum gayet güzel sağıyor..

maşallah canım ya ne güzel hamaratsın valllaaaa
ben kız uyuyo yemek yapmak gerekirken burda tembellik yapıyorum
anakucagınamı koyuyosun..bi de pompan manuelmı

Selam kizlar , umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir..
Biz dün korkunc bir gün gecirdik...
Ilayda hanim tüm gün uyumadi gece 24:00 e kadar bagirdi, bir gece önce de uyumamisti, kafayi yedirtti bize, dün sayesinde 1 kilo vermisim kaydirigubbakcemile5
Neyse bugün bebek masajimiz vardi orada gülücükler esliginde masaj yaptik ve simdi uyuyor saat 15:00 de uyudu arada uyanip beni göremediginde de cigliklar atti ama simdi sesi cikmadigina göre uyuyacak demek...
Cuma günü annem türkiye`ye dönüyor mafoldumben
Annemi havaalanina biraktiktan sonra biz de 4 günlügüne tatile cikiyoruz, umarim burnumuzdan gelmez, getirmez ilayda hanimkaydirigubbakcemile2
Gecmisi okurum bir ara , ben simdi bavulllari hazirlamaya gideyim..

arzucum bızde bugun dr gıttık. rota asısını 2 4 ve 6 . aylarda yapıcam dedi cnm

canım eczaneden aldım fakat vermedım.
doktor 5 lı karma ates yapmaz dedı he yaparsada sakın gecer dıye beklemeyın yarım olcek verın dedı canım. BU arada gercekten doktoru tavsıye ederım canım cok begendm ben cok ılgılı cok sevecen bı bey doktor olayını cok sıkıntı etmıstım sukur rahatladım sımdı zemuszemus

arzucum bızde bugun dr gıttık. rota asısını 2 4 ve 6 . aylarda yapıcam dedi cnm

Allah Allah bizim 3ayımız doluyo.neyse bakalım vardır drun bi bildiği cumartesi sorarım artık
birde pnömakokda istege baglı bi aşıymış galiba.nette okudum.dr ondan da bahsetmedi.o nezaman yapılıyo

herkese selam ...
bugün anca girebildim malesef..:bbo:
dün görümcemdeydik yemekte,ne yediysem dokundu heralde.yağmur uyumadı çok ıkındı.kakasını
yapamadı..sanırım ishal..ama şuan rahatladı banyosunu yaptı uyuyoo..
ferrum fort günde bir tane içiyorumm..
bu arada yarın aşımız var.umarım ateş falan olmaz huysuzlanmaz.
cumada izmire gidicezz kızım ben babası..gezicez biraz çok sıkıldıkk..ben kalıcam babamız pazar dönecek.
bugünde akşam yemeğe götürüyo babamız..hihoyyyt

maşallah canım ya ne güzel hamaratsın valllaaaa
ben kız uyuyo yemek yapmak gerekirken burda tembellik yapıyorum
anakucagınamı koyuyosun..bi de pompan manuelmı

saol arzucum, ben artık eski günlerime döndüm ya..
göğüslerim ağrısı ve yaraları geçince çok iyi hissediyorum kendimi.
işlerimi falanda kendim yapıyorum, gün gün yapıyorum temizliğimi, emir gündüz 11'de uyuyor bende o arada oda oda halleettim işlerimi. bütün evim mis gibi oldu, 3 gün sürdü komple bitmesi ama bitti valla:))
mutfakta yemek yaparken ana kucağına koyuyorum fakat 10 dk ana kucağı, 20 dk gerçek ana kucağı:))
emir uyanıksa 5 dklık iş beş saatte bitiyo.. dün bir fasulye ayıklayayım dedim çok uzun sürdü..
pompam manuel pos pos basıyorum pompasına öyle sağıyorum..

merhaba kızlar kızım bugün2 ay 7 günlük.biraz rahatlamama birazda vicdan azabı çekmeme rağmen ilk defa 2 ay sonra kızıma gece yatırırken emzik vermek zorunda kaldım karnını doyuruyorum yarım saat emiyor ama hem uyumak için emmek hemde kucakta gezmek istiyordu ben de önce emzirdim sonra da verdim ağzına memeyi yatırdım yatağıma baktım uykuya daldı ağzından fırlatmış uyuduktan sonra da.ay aslında hiç vermek istemedim ama yoruluyorum ya umarım alışmaz uyku öncesi vercem ki uuyması gerektiğini anlasın.

birde acd3 vitaminini kaç defa veriyorsunuz sağlık ocağı 3defa çocuk dr. dr.10 defa dedi

cnm bende acd3 kulllanıoyorum.
günde 10 damlakullanıyoruz cnm dr öle dedi.

sağlık ocağı neden 3 damla demişkiiCADIARZU

selam kızlar... acılen yardımınıza ıhtıyacım var... benım böcegımın kakası köpük gıbı oluyor ve cok sulu??? nıye acaba??? sızdede öyle oluyormu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…