yok edacım bizde olmadı, ara sıra yeşil oluo emirin kakası o kadar..selam kızlar... acılen yardımınıza ıhtıyacım var... benım böcegımın kakası köpük gıbı oluyor ve cok sulu??? nıye acaba??? sızdede öyle oluyormu????
süt sağma konusu kafamı karıştırıyo kızım meme emiyor sadece ama benim sol göğüs ucum yok onu silikon uçla veriyorum bazen alabilirse direk ama çok acıtıyo kavramak için gögsümün biri büyük biri küçük oldu çok sinirime dokunuyor ayna ya baktık çaaslında ikisinden de emiyor ama başlangıçta birinden emdi yani o 1-0 önde aynı boyutuna gelmezmi acaba sağsam sütü mecburen biberonla vercem bebek memeyi ne ara emcek o zaman bir akıl verin kurban olayım ya.medelayı alayım dedim elektrikli oda boşuna paramı bilmem ki evdeyim sonuçta sütü memeden de alıyor ama bu göğüs farkı canımı sıkıyor.bebedorun manuel iğrenç bir pompası var elimde onunla sağıyorum bazen.kaç cc anne sütü vermek lazım ki bir defada
cnm bende acd3 kulllanıoyorum.
günde 10 damlakullanıyoruz cnm dr öle dedi.
sağlık ocağı neden 3 damla demişkiiCADIARZU
selam kızlar... acılen yardımınıza ıhtıyacım var... benım böcegımın kakası köpük gıbı oluyor ve cok sulu??? nıye acaba??? sızdede öyle oluyormu????
süt sağma konusu kafamı karıştırıyo kızım meme emiyor sadece ama benim sol göğüs ucum yok onu silikon uçla veriyorum bazen alabilirse direk ama çok acıtıyo kavramak için gögsümün biri büyük biri küçük oldu çok sinirime dokunuyor ayna ya baktık çaaslında ikisinden de emiyor ama başlangıçta birinden emdi yani o 1-0 önde aynı boyutuna gelmezmi acaba sağsam sütü mecburen biberonla vercem bebek memeyi ne ara emcek o zaman bir akıl verin kurban olayım ya.medelayı alayım dedim elektrikli oda boşuna paramı bilmem ki evdeyim sonuçta sütü memeden de alıyor ama bu göğüs farkı canımı sıkıyor.bebedorun manuel iğrenç bir pompası var elimde onunla sağıyorum bazen.kaç cc anne sütü vermek lazım ki bir defada
ay ne bileyim vallahakaç zamAndır öyle kullandırdıyor salak kadın bana bir zararı olurmu acaba
yok cnm ya neden öle olsunki sor yinede doktoruna...
ama dedim ya bende öyle kullanıyorum.
doğumdan sonra hastanede reçeteme öle yazdı dr.
geçenlerde bitti vitamin,eczanedden aldırdım eşime
başka wermişler onunla aynı değerde die ama ben kullanmadım dwit galiba..
ama bunda a c d vitaminleri war..dr bunu yazdı bende acd kullanıyorum..
günde 10 damla demişti.
için rahatlayacaksa dr sor cnm
oh ohh keyif yap canım.bende kestirdim saçlarımı rahatladım vallaa.bunalmıştım.ama kuaförden hemen dönmem gerekti çünkü ben sütümü sağmıyorum.mecbur 3saate eve döndüm.aslında sağma aleti alsam iyi olcak.agda yaptırmaya vaktim kalmadı bide onun için gitmem lazım
günaydın fıstıklar
sadetçim kuaför denen şey neki ben unuttum valla .bi döküntüyüm sorma tanıyamıyorum kendimi.benimde kendime bi çeki düzen vermem lazım ama nasıııııl.,
emel cim bebeğin ay ay gelişimi ile ilgili bir site önermiştin linki tekrar verir misin
kızlar bitik durumdayım
bugün aşımızı olduk zeynep öğlen 12 den beri uyumadı.morardı resmen ağlamaktan.çok acı çekiyo .hastaneyi inletti resmen.çocuk dr un karşı oadası benim kadın dogumcunun o geldi artık zeynnebin sesine kucagına alınca sustu.dr tanıdı beni diyo. tabi eve gelene kadar yine çok ağladı şimdi sızdı yavrum.işallah 4-5 saat uyurda dinlenir.bir ara ateşlendi calpol verdik düştü neyseki.sabaha kadar löbetteyim artık
pinomokok aşısını yapmadı 3. ayda yapıcam dedi. rota karma ve verem olduk.
ay canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben ona.aynı dert yarın bızım başımızda.illaki ateş yapıyo mu bu illet aşılar yaa:gitme: offf ben bakamam valla o iğne kızıma batarken.teyzesi dursun yanında( of ağlarım ben o ağladıkça:çok üzgünüm:
saol tatlım benim yusuf um iyi mi?4.ay bebek gelişimi 4.ayda bebeğiniz neler yapabilir 4 aylık bebek boyu kilosu ne kadar artar dört.ay bebeğin bedensel duygusal gelişimi
Sibelcim site bu, 4.aya girdi kuzularımız maşallah
benim bildiğim kadarı ile 2 aşı oluyorlarkızlar bişey sorucam bu rota aşısı 3 aşı olrak yapılıyo ya her aşıda aynı parayımı veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?