2009 Haziran Anneleri!!

süt sağma konusu kafamı karıştırıyo kızım meme emiyor sadece ama benim sol göğüs ucum yok onu silikon uçla veriyorum bazen alabilirse direk ama çok acıtıyo kavramak için gögsümün biri büyük biri küçük oldu çok sinirime dokunuyor ayna ya baktık çaaslında ikisinden de emiyor ama başlangıçta birinden emdi yani o 1-0 önde aynı boyutuna gelmezmi acaba sağsam sütü mecburen biberonla vercem bebek memeyi ne ara emcek o zaman bir akıl verin kurban olayım ya.medelayı alayım dedim elektrikli oda boşuna paramı bilmem ki evdeyim sonuçta sütü memeden de alıyor ama bu göğüs farkı canımı sıkıyor.bebedorun manuel iğrenç bir pompası var elimde onunla sağıyorum bazen.kaç cc anne sütü vermek lazım ki bir defada

selam kızlar... acılen yardımınıza ıhtıyacım var... benım böcegımın kakası köpük gıbı oluyor ve cok sulu??? nıye acaba??? sızdede öyle oluyormu????
yok edacım bizde olmadı, ara sıra yeşil oluo emirin kakası o kadar..

benimde sol göğsüm büyük diğeri küçük, herhelde bu emzirme kaosu bitince normale dönerizz.
sütünü sağdıktan sonra sakla, bebek yine memeden emsin..
ben öyle yapıyorum, nekadar boşalsada emir emince yine süt geliyo..

cnm bende acd3 kulllanıoyorum.
günde 10 damlakullanıyoruz cnm dr öle dedi.

sağlık ocağı neden 3 damla demişkiiCADIARZU

ay ne bileyim vallahakaç zamAndır öyle kullandırdıyor salak kadın bana bir zararı olurmu acaba

selam kızlar... acılen yardımınıza ıhtıyacım var... benım böcegımın kakası köpük gıbı oluyor ve cok sulu??? nıye acaba??? sızdede öyle oluyormu????

KÖPÜK KÖPÜK OLURSA BEBEĞİN GAZI VAR DEMEK CANIM..karına sıcak havu kor sırtını sıvazla dizinin üzerine yatır.kıvamı benim kızımında değişiyor yediklerimize bağlı olarak.ama genelde bu aylarda sulu kaka yapıyorlarmış benimkinin belinden çıkıyor

cnm silikon uçla alıyomu kızın göğsüünü..emiyosa eğer sorun yok.öyle emzir.ben öyle emziriyorum.benimde sol göğüs ucum çok fazla yoktu silikon uç aldım.aventin tabi bu arada..kesinlikle.
şimdide kızım kendi göğsümü almıyor beğenmiyor çünkü.
aventin pek bi büyük,benimki onun yanında yarısı kadar kalıyo kafamçokkarıştı.
bence biberon verme uçla emzir bir süre.zaten ek gıdalara başladınmı sorunda kalkar ortadan:teselliompada medelayı tavsiye ederim cnm..

Rota asisinin iki cesidi varmis, biri 2-4-6. aylarda 3 doz yapilan, digeri 3 ve 5. ayda yapilan 2 doz yapilan, bizim dr 3-5. ayda yapilani tercih etti, ikinci aydaki asilarla cakismamasi icin bir de fiyati daha uygun oluyor arada fark yok neden daha fazla odeyesiniz dedi

günaydın fıstıklar
sadetçim kuaför denen şey neki ben unuttum valla .bi döküntüyüm sorma tanıyamıyorum kendimi.benimde kendime bi çeki düzen vermem lazım ama nasıııııl.,

unutmayın kızlar yaa
kendinizi salmayınnn.
arzucum ben doğumdan sonra kazasız belasız ilk ağdamıda yaptırdım çok şkrr...

biz vitamin olarak multı tabs denen acd vitaminleri içeren bir damla kullanıyoruz
damlalığında 1 çizgisi var o da yaklaşık 10 damla civarında eder 3 damla az bence de

kendimde 2.5 ay hem gyno ferro ve elevit kullandım ama kilo olarak geri döndü dikkt derim kızlar

kızlar bişey sorucam bu rota aşısı 3 aşı olrak yapılıyo ya her aşıda aynı parayımı veriyoruz

kızlar bitik durumdayım
bugün aşımızı olduk zeynep öğlen 12 den beri uyumadı.morardı resmen ağlamaktan.çok acı çekiyo .hastaneyi inletti resmen.çocuk dr un karşı oadası benim kadın dogumcunun o geldi artık zeynnebin sesine kucagına alınca sustu.dr tanıdı beni diyo. tabi eve gelene kadar yine çok ağladı şimdi sızdı yavrum.işallah 4-5 saat uyurda dinlenir.bir ara ateşlendi calpol verdik düştü neyseki.sabaha kadar löbetteyim artık
pinomokok aşısını yapmadı 3. ayda yapıcam dedi. rota karma ve verem olduk.

herkese merhaba,bizim de yarın 2 ayımız doluyor ve aşımız var,valla kızım yerine benı sıkıntı bastı ya canı acırsa ya ateşi çıkarsa vs.dertlenıp duruyorum.allahtan ablam gelıcek bızımle o 2 tane buyuttu hem tecrubeli hem soğukkanlı.ben evham yaparım ateşi falan çıkarsa.
bu arada bız de vitamin olarak devit kullanıyoruz.
sütü bol olan arkadaşlar neden süt saklama poşetlerinden alıp atmıyosunuz kenera?benımçok bol olmadığı halde arttıkça atıyorum deep freeze,ne olur ne olmaz.hastalık var ilaç l-kullanmka gerekebilir.sonra bazen dışarı çıkıyoruz akşamları emzırecek durum olmuyor ya da bılenler bılır benım göğüslerim yara olmuştu,canım çok acıdığında bıberonla verıyorum kendı sutumu.bence zıyan olmasın.
Leo cum bu arada çok şükür düzelme var göğüslerimde,artık soğandan mı sık sık krem suruyorum ondan mı bilmiyorum ama eskıye nazaran daha iyi,haber vereyım dedim.öptüm herkesi.

ay canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben ona.aynı dert yarın bızım başımızda.illaki ateş yapıyo mu bu illet aşılar yaa:gitme: offf ben bakamam valla o iğne kızıma batarken.teyzesi dursun yanında( of ağlarım ben o ağladıkça:çok üzgünüm:

Havvacım nasılsın? , ateşi varmı kızımızın iyimi? bugün biraz zor geçer çocukla uğraşıyorsun diye aramadım merak ettim sizi

aşılar ile ilgili bir şey soracağım kızlar
dr umuz yeni bir pnömokok aşısı çıktığını söyledi
diğerine göre daha kapsamlıymış
Engellilerin Sesi, her zamankinden gür cıkacak!... [ Yazın zatürree daha tehlikeli ]
bu link te biraz bilgi buldum drumuzunda anlattıkları ile ben yeni aşıyı vurdurmaya karar
verdim sizlerede bilgi vereyim dedim bu konuda

minişlere bol uykulu ve sizlere de bol sütlü günler opuyorumnanaktan

Canım çok zor oluyo 2. ay aşıları biz iki gün nöbetleşe beklemiştik eşimle oğlumun başında , iki gün sürekli ateşlendi
ama mecbur napalım herşey onların sağlığı için

saol tatlım benim yusuf um iyi mi?

kızlar bişey sorucam bu rota aşısı 3 aşı olrak yapılıyo ya her aşıda aynı parayımı veriyoruz
benim bildiğim kadarı ile 2 aşı oluyorlar
4. ve 6. ayda aşı 142 tl imiş tanesi
biz daha olmadık ama olan arkadaş söyledi canım
ağızdan damla şeklinde imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…