ay canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben ona.aynı dert yarın bızım başımızda.illaki ateş yapıyo mu bu illet aşılar yaa:gitme: offf ben bakamam valla o iğne kızıma batarken.teyzesi dursun yanında( of ağlarım ben o ağladıkça:çok üzgünüm:
Havvacım nasılsın? , ateşi varmı kızımızın iyimi? bugün biraz zor geçer çocukla uğraşıyorsun diye aramadım merak ettim sizi[/QUOTE
emelcim vardı düştü saat başı ölçüyorum.üstünüde fazla giydirmedim.eşim uyuyor güya 12 den sonra o bakcak.ama hiç ümidim yok uykusu çok ağır ona bırakıp uyuyamam.ben bakarım kuzuma.]
aşılar ile ilgili bir şey soracağım kızlar
dr umuz yeni bir pnömokok aşısı çıktığını söyledi
diğerine göre daha kapsamlıymış
Engellilerin Sesi, her zamankinden gür cıkacak!... [ Yazın zatürree daha tehlikeli ]
bu link te biraz bilgi buldum drumuzunda anlattıkları ile ben yeni aşıyı vurdurmaya karar
verdim sizlerede bilgi vereyim dedim bu konuda
minişlere bol uykulu ve sizlere de bol sütlü günler opuyorumnanaktan
sibelcim daha pnomokok yapmadı öbür ay yapıcak konuşmadık dr la
emelcim benim damat nasıl iyimi oğluşum.
kullan bakalım korseyi işallah faydalı olurda bizde alırız.
bende onu düşündüm canım az parada değilki zaten mali krizdeyiz,
bak ben bunu sipariş verdim korseyle birlikte
Hepsiburada.com : PLAYGRO TOY BOX ÇINGIRAKLI ZEBRA AKTİVASYON OYUNCAĞI | Anne & Bebek & Çocuk
ya bende istiyom emelcim buoyuncaktanama üye olamadım ya.yeni üye kabul etmiyomu acaba
unutmayın kızlar yaa
kendinizi salmayınnn.
arzucum ben doğumdan sonra kazasız belasız ilk ağdamıda yaptırdım çok şkrr...
kızlar bitik durumdayım
bugün aşımızı olduk zeynep öğlen 12 den beri uyumadı.morardı resmen ağlamaktan.çok acı çekiyo .hastaneyi inletti resmen.çocuk dr un karşı oadası benim kadın dogumcunun o geldi artık zeynnebin sesine kucagına alınca sustu.dr tanıdı beni diyo. tabi eve gelene kadar yine çok ağladı şimdi sızdı yavrum.işallah 4-5 saat uyurda dinlenir.bir ara ateşlendi calpol verdik düştü neyseki.sabaha kadar löbetteyim artık
pinomokok aşısını yapmadı 3. ayda yapıcam dedi. rota karma ve verem olduk.
4.ay bebek gelişimi 4.ayda bebeğiniz neler yapabilir 4 aylık bebek boyu kilosu ne kadar artar dört.ay bebeğin bedensel duygusal gelişimi
Sibelcim site bu, 4.aya girdi kuzularımız maşallah
bende netten oyun halısına bakıyorum alcanda benim kız kucakcı alırsam oynamazsa nolcak.
Kızlar günaydın...nasılsınız bakalım dedik size...bizde temizlik var her yer heryerde ... fırsat buldukça geliriz arada .. öptük kocamannn...
canım ediyorlardır niye etmesinler, belki o anda bir problem olmuştur bir daha dene istersen
canlarım nasılsınız, benim oğlum kucağımda yine ne yazdım diye okumaya çalışıyor sanırım :))
selamlaar kızlar, herkesleri ve bebişleri öpüyoruzz..
keyifler yerindedir inşallaahh.
emir sabahları bi güzellik uykusu çekiyor 1 saatlik bende o arada işlerii yaptım yemeklerimi yaptım, şimdi rahatım..
kucağımda annem ne yazıyo diye kontrol ediyo...
merhaba emelcim, biz iyiyiiz, emirde kucağımda yusufa selam söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?