2009 Haziran Anneleri!!

sagol canım benim.çok ağladı bende ağladım tabi.napalım büyümek kolay değil.şimdiden allah kolaylık versin canım

emelcim benim damat nasıl iyimi oğluşum.
kullan bakalım korseyi işallah faydalı olurda bizde alırız.

senin ihtiyacınmı var dünürüm maşallah bişey kalmamış sende,
iyi damadın uyudu sonunda , inşallah uyur bu gece
Geçmiş olsun güzel gelinimede inşallah hiç çıkmaz ateşi kuzumun, biraz eşin beklesin uyu biraz sende

günaydın kızlar umarım bebişler uyumuştur bugün bizimkine belli olmuyo tam düzeldi diyosun ertesi gün değişiyo inşallah biran önce bi düzen oturur.
ben 15 gün önce yaptırdım veremle karma aşısını bugün rotavirüsü yaptırıcaz 3.ayımızın bitmesine 2 gün kaldı ama 13.haftadayız. dr.3 ile 6. ay arası iki dozun da yapılması gerekir dedi.yani 4.ayda yapılırsa diğeri 1 ay sonra olmalıymış soran arkadaşlar vardı da bilgilendirmek için dedim

kızlar sizin bebişler de tavana bakıyo mu bizim cadının gözü hep havada hatta ışığa bakıyo nasıl gözleri acımadan bakıyo anlamadım. en iyisi bi dönence almak böylece belki oyalanır yattığı yerde

Kızlar günaydın...nasılsınız bakalım dedik size...bizde temizlik var her yer heryerde ... fırsat buldukça geliriz arada .. öptük kocamannn...

günaydın herkesee,
havvacım inş. ateşi çıkmamıştır kızının.
bizim aşılarımız da birazdan, kaç gündür ilk kez bugün keyfi yerindeydi kızımın, bu sefer de biz bozcaz, inşallah çok ağlamaz ama 3 tane iğne yicek yavrumbenimm (

ya bende istiyom emelcim buoyuncaktanama üye olamadım ya.yeni üye kabul etmiyomu acaba

canım ediyorlardır niye etmesinler, belki o anda bir problem olmuştur bir daha dene istersen

canlarım nasılsınız, benim oğlum kucağımda yine ne yazdım diye okumaya çalışıyor sanırım :))

unutmayın kızlar yaa
kendinizi salmayınnn.
arzucum ben doğumdan sonra kazasız belasız ilk ağdamıda yaptırdım çok şkrr...

doğrusun saadetçimm, kızlar kendinizi salmayın, bende gidiyorum kuaförümee, manikürüm pedikürüm tam yani:)))
ama anneme bırakıp gidiyordum şimdi annem yok, memlekete gitti, 15 gündür gidemedim, anneanne gelsin diye bekliyoruz..

aay kıyamam yavruma, dayanamıyorum ya öyle ağlayınca bebişler..
ama kendi bebişim olunca çok metanetli oldum bende anlayamadım, onunla ağlamak yerine bebeğimi nasıl sakinleştirebilirim diye düşünüyorum sanırım..
fakat başka bebek ağlıyosa gözlerim doluyo..
inşallah bidaha ateşlenmez havvacım..

emelcim yusuf 4. aya girdi ama soranlara 3 aylık diyosun di mi, yanlış mı biliyorum acaba..
birde bebişlerde girdiği ay değil doldurduğu ayın gelişimlerini takip etmemiz gerekli diye biliyorum ben..
şimdi emir 2 ay 22 günlük, 3. aya girdi fakat 2 aylık diyoruz ve 2 aylık bebek aktiviteleri bekliyoruz biz, doğru mu yapıyoruzz..

bende netten oyun halısına bakıyorum alcanda benim kız kucakcı alırsam oynamazsa nolcak.

havvacım emir kucakçı işte, bu huylarından oyun halısı ile vazgeçirmemiz gerekli..
oyun halısına yatırıyorum ben emiri kucak için huysuzlansada almayıp dikkatini oyuncasklara çekiyorum..
öyle öyle unutucak inşallaahh..

Kızlar günaydın...nasılsınız bakalım dedik size...bizde temizlik var her yer heryerde ... fırsat buldukça geliriz arada .. öptük kocamannn...

klolay gelsin pınarcııkk...

selamlaar kızlar, herkesleri ve bebişleri öpüyoruzz..
keyifler yerindedir inşallaahh.
emir sabahları bi güzellik uykusu çekiyor 1 saatlik bende o arada işlerii yaptım yemeklerimi yaptım, şimdi rahatım..
kucağımda annem ne yazıyo diye kontrol ediyo...

canım maşallah ne hamaratsın, ben sabahları uyursa ysuf kayra hemen bende uyuyorum

canım aylık gelişimi için bende üç aylık diyorum ama dördüncü ayı takip ediyorum bilmiyorum hangisi doğru ama bu ayın başında ve sonuna doğru diye anlatıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…