canım maşallah ne hamaratsın, ben sabahları uyursa ysuf kayra hemen bende uyuyorum
canım aylık gelişimi için bende üç aylık diyorum ama dördüncü ayı takip ediyorum bilmiyorum hangisi doğru ama bu ayın başında ve sonuna doğru diye anlatıyor ya
tünaydın herkesee
aslında uyanalı çok oldu ama
malum iremden anca fırsat bulabidimmm
ya kızlarrr irem beni deli ediyorr
20 25 30 ml içioo
yarım saattte bir içiooo
önceden 2 sattte br içerdi ne olduysa anlayamadımmmm bu kızaa yaaa
hesaplayamıyorumm tam olarak ne kdr içtiğini karnı doyuyor mu acaba diyeeee...
bu şekilde..
şu kargodan 2 ve 3 numaralı biberon emziklerimiz bi gelsedeee....
bakalımmm düzene grcek mii tekrarr...
hanfendi 3 ayın içinde olunca yeni doğan emziğinden sıkıldımıı nee anlamaıdmmmm az gence içmek mi istemiooo
ah bi konuşsada söleseee derdini
saadetcim, bu bebişlere akıl ermiyo bazen.benim kızım da bu aralar iştahsız, ben önce emzirip ardından mama veriyorum, artık mamayı daha az alıyo, ama sütüm de artmadı aslında.
az önce aşılarımızı olduk, delik deşik oldu zavallım, ama çok aşırı ağlamadı Allahtan, süpürgemizi açtık sakinleşti, bazen kıskanıyorum şu elektrikli süpürgeyi, kızı o mu doğurdu belli değil, ancak onun sesiyle sakinleşiyo yaramazım
büyüyorlar kızlar bebişlerimiz. onun içinde günleri günlerini tutmuyor. emirde aynen öyle, öğle uykusu hiç yoktu mesela fakat 3 gündür öğlenleri uyumaya başladı, çocuğumun huyu şöyledir diyemiyorum maalesef, hep değişiyor opuyorumnanaktan
adrenalcim hafif atlatırsınız inşallah aşılarını, hep sakin olsun bebişler..
saadetcim, bu bebişlere akıl ermiyo bazen.benim kızım da bu aralar iştahsız, ben önce emzirip ardından mama veriyorum, artık mamayı daha az alıyo, ama sütüm de artmadı aslında.
az önce aşılarımızı olduk, delik deşik oldu zavallım, ama çok aşırı ağlamadı Allahtan, süpürgemizi açtık sakinleşti, bazen kıskanıyorum şu elektrikli süpürgeyi, kızı o mu doğurdu belli değil, ancak onun sesiyle sakinleşiyo yaramazım
saatçim benımde annem dogumdan berı yanımda sagolsun.ıstanbulda rahattık ust katta kalıodu fakat ızmıre gelınce rahat edemedı sanırım cumartesı gıdıcek valla o gıdınce ben napıcam hıccccccccc bılmıyorummm. utu bulasık camasır hepsını o yapoıo valla :))
yürüyüşümüzü yaptık geldikk.. dışarısı rüzgarlı, emire penye bere takmaya çalıştım kıyameti kopardı.. bi huyunu daha öğrendimm başlık takmıcaaakkk....
zeynocuum yerim onun parlak mendillerini, emir henüz hiçbişeye tepki vermiyo, sadece karşılıklı konuşunca bol sohbet ediyoruz, gülücükler çıuğlıklar agularr.. en çokda çığlıklarını seviyoruumm..
herkese selam..
biz bugün sabah aşılarımızı olduk..karma,werem,pnömokok.
rota virüsünü yapmadı ebemiz..
3.ve 5. aylarda oluyomuş.6.aya kadar yapılması gerekiyomuşş..
yani yaptırrmadık..
ateşimiz henüz yok.uyuyoruz sadece mahmurluk var birazda korku tabi:ecrin_bebek:
ateşini ölçeyim dedim bastı yaygarayı..kıyamam yaa yazık bebeklere ama onların için herşey..
kızlar ateşimiiz çıkarsa calpol wereyim diyorum siz ne kadar verdiniz 1 çay kaşığı sanırım?*
neyse yağmur hanıma bakayım bi öptük teyzeleri
yine yapamassan alır ben yollarım sana canım oynasın arda kuzusu :)
saol canım almış kadar oldun zaten söylemen yetersana bi soru daha bu cd yi indirttim sınırsız interneti olan bi arkadaşa ama şifre istiyor açılmıyor sen açabildinmi nasıl açıcaz bu dosyaları yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?