2009 Haziran Anneleri!!

yusufun gece uykusu nasıl emelcim, emir güzel uyuyor gece onun için gündüz uyuma ihtiyacı hisstmiyorum..
4 saatlik kesintisiz uyku bana yetiyorr...

zebra oyuncak çok güzelmiş bende alıcam emire:))

Son düzenleme:
tünaydın herkesee
aslında uyanalı çok oldu ama
malum iremden anca fırsat bulabidimmm
ya kızlarrr irem beni deli ediyorr
20 25 30 ml içioo
yarım saattte bir içiooo
önceden 2 sattte br içerdi ne olduysa anlayamadımmmm bu kızaa yaaa
hesaplayamıyorumm tam olarak ne kdr içtiğini karnı doyuyor mu acaba diyeeee...
bu şekilde..
şu kargodan 2 ve 3 numaralı biberon emziklerimiz bi gelsedeee....
bakalımmm düzene grcek mii tekrarr...
hanfendi 3 ayın içinde olunca yeni doğan emziğinden sıkıldımıı nee anlamaıdmmmm az gence içmek mi istemiooo
ah bi konuşsada söleseee derdini

saadetcim, bu bebişlere akıl ermiyo bazen.benim kızım da bu aralar iştahsız, ben önce emzirip ardından mama veriyorum, artık mamayı daha az alıyo, ama sütüm de artmadı aslında.
az önce aşılarımızı olduk, delik deşik oldu zavallım, ama çok aşırı ağlamadı Allahtan, süpürgemizi açtık sakinleşti, bazen kıskanıyorum şu elektrikli süpürgeyi, kızı o mu doğurdu belli değil, ancak onun sesiyle sakinleşiyo yaramazım

büyüyorlar kızlar bebişlerimiz. onun içinde günleri günlerini tutmuyor. emirde aynen öyle, öğle uykusu hiç yoktu mesela fakat 3 gündür öğlenleri uyumaya başladı, çocuğumun huyu şöyledir diyemiyorum maalesef, hep değişiyor opuyorumnanaktan

adrenalcim hafif atlatırsınız inşallah aşılarını, hep sakin olsun bebişler..

sağol canım, calpol içirdim, uyuyo şimdilik.gerçekten bebişlerin huyları sürekli değişiyo, heralde yaşlarını bekliceez tam olgunlaşmaları için, ama sağlıklı olsunlar da her şeyy geçiyo, ilk günlerde yaşadığımız sıkıntıları unuttuk bile gamyoncuiremsu

emelciim güle güle oynasın yusufcum benim
dediğin gibi şu oyun halıları çok pahalı ben de istiyorum ama malum açıldık doğum olayları tatil derken
bizim kız şu kına mendilleri var ya parlak onlara bayılıyor
zaten şu an canlı ve parlak renkleri görebilirlermiş
mendili sallayınca çıldırıyor adeta

pınarım kolay gelsin kuzum
bende de geçen hafta vardı temizlik bugünde kendim süpürdüm toz falan
annem de yemek yaptı keyfim gıcır anlayacağın
bayram sonuna kadar iyiyim ama sonra:gitme:

evet cnm akıl ermiyor gerçekten akıllı kızım ggti yerine bi bakası geldi sankiii :gitme:
hç bi iş yapamıyorum yemek desen öyleee
annemlerde ne kdr rahtmışım yaaa
mafoldumben
şifa olsun kızına cnm aşınızzz

yürüyüşümüzü yaptık geldikk.. dışarısı rüzgarlı, emire penye bere takmaya çalıştım kıyameti kopardı.. bi huyunu daha öğrendimm başlık takmıcaaakkk....
zeynocuum yerim onun parlak mendillerini, emir henüz hiçbişeye tepki vermiyo, sadece karşılıklı konuşunca bol sohbet ediyoruz, gülücükler çıuğlıklar agularr.. en çokda çığlıklarını seviyoruumm..

saatçim benımde annem dogumdan berı yanımda sagolsun.ıstanbulda rahattık ust katta kalıodu fakat ızmıre gelınce rahat edemedı sanırım cumartesı gıdıcek valla o gıdınce ben napıcam hıccccccccc bılmıyorummm. utu bulasık camasır hepsını o yapoıo valla :))

herşey bi şekilde yolunu buluyo kızlaar, hiç panik yapmayıınn..

herkese selam..
biz bugün sabah aşılarımızı olduk..karma,werem,pnömokok.
rota virüsünü yapmadı ebemiz..
3.ve 5. aylarda oluyomuş.6.aya kadar yapılması gerekiyomuşş..
yani yaptırrmadık..
ateşimiz henüz yok.uyuyoruz sadece mahmurluk var birazda korku tabi:ecrin_bebek:
ateşini ölçeyim dedim bastı yaygarayı..kıyamam yaa yazık bebeklere ama onların için herşey..
kızlar ateşimiiz çıkarsa calpol wereyim diyorum siz ne kadar verdiniz 1 çay kaşığı sanırım?*

neyse yağmur hanıma bakayım bi öptük teyzeleri

arkadaslar, sağdığınız sütleri eğer aynı gün verecekseniz nasıl saklıyorsunuz? ısısını falan nasıl ayarlıyorsunuz? bir de buzlukta saklanan sütler kullnılacağı zaman ne yapmak lazım?

merhaba kızlar hep yazıcam buraya yarım kalıyo yazım gönderemiyorum buraya aha gene yarım kalacak eşim geldi

emir ile elif in arası 15 gün
1 günde bile çok şey değişiyor inan
bizde birde abla faktörü var
çocuk sesi bebeklerin ilgisini daha çok çekiyor ablasının sesini duyunca dört tarafta onu arıyor
biraz önce parlak mendilleri sallayarak ablası oynattı elif hn ı
bizim minnoş kahkaha attı ilk defa çok mutlu oldu
tabi o güldükçe biz de güldük o daha çok gülmeye başladı çok hoştu delikafadulden
benim ikinci kızım olmasına rağmen sanki herşeyi ilk defa yaşıyorum bu annelik çok garip bir duygu

canım ben calpolu bir çay kaşığı eve gelince verdim.
ertesi günde kırgınlığı mahmurluğu geçmemişti yine verdim.
iğneler vurulunca bir garip oluyolar,Allaha şükür ateş olmadı ama ilk gün ağlamaya bile mecali yoktu Kuşumun:gitme::gitme:
yağmurcuğuma da çok geçmiş olsun...

kızlar sanırım sütüm azalıyoo..
sağdım 40 cc çıktı çok üzüldüm..mafoldumben
önceden 250 300 çıkardı..
hep döktüm ben yaa sağdığım sütlerii.
bikaç gündür cnm çok sıkkın..
acaba ondanmı oldu..
napıcam ben yaa..en azından 6 ay emzirebilsemm..
mafoldumbenmafoldumben

bu arada ben milupanın sür artırıcı çayını içiorum.
humana stil tea birde vitamalt var..
kullanan varmı aranızda gerçekten artıyomu?**
yada siz neler yapıyosunuz artırmak için?*

hiç tahmin etmezdim sütsüz kalacağımı...:1no2:

saol canım almış kadar oldun zaten söylemen yetersana bi soru daha bu cd yi indirttim sınırsız interneti olan bi arkadaşa ama şifre istiyor açılmıyor sen açabildinmi nasıl açıcaz bu dosyaları yahu

benden şifre falan istemedi canım ya, sadece winrar dosyalarıın hepsini bir klasör içine topla , sonra birinci rar dosyasını aç, içinden çıkan klasörü masaüstüne taşı o kendi kendine diğer dosyaları açar, ama açılması için 5 dosyayıda indirmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…