2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kzlaar, dün aşılarımızı olmuştuk.kızımın hem ateşi çıktı, hem de rota aşısı çok karın ağrısı yaptı ve kötü bi gece geçirdik.inşallah bugün toparlar bitanem :sinifsinif:

geçmiş olsun canım ya çok zor bizim aşımızın 2. günü ama hala ateşimiz var yavrum nasıl halsiz.

humana stil tea içiyorum canım iyi geliyo.
ama üzülme 2ve 3. aylarda anne sütünde genel bi azalma olurmuş.sonra düzene girermiş. benimde eskisi kadar çok değil dr sordum öyle dedi.

leocum sanki benimkide azaldı eskisi gibi deil bugun bende sagıp bakacagım mafoldumbenniye böle oldu anlamadım dün dr gittik kızım 6kilo 100 gr olmuş 24 günde 600 gr almış az almış degil mi kızlar 2 eylülde asımız var bakalım o zaman kac olacak.

humana içmeyi kesmiştim çok sütüm diye şimdi yine basladım bana çok iyi gelio... şimdi 2 kupa içtim öglen rezene içecegim aksam üstü 2 kupa daha humana içerim. öglen deneyip sagacagım kac cc cıkacak bakalım

cnm nesi az bebeğinin kilosu gayet iyi..
yağmur 2 aylık 5100 kg boyuda 60 cm..
pzt dr gidicem .bakalım ne dicek?*
2 aylık bebek kilosu en az 3500 - en fazla 6400
boy 62 cm olması gerekiyomuş..

humanaya bende bugün başladım bakalım faydası olrumu?*
15 gündür dğru düzgün beslenemiyorum..
allahtan bugün annemlere gidiyorum izmire.
inşallah biraz dinlenme,düzenli beslenme iyigelir kızım doyar..
gerçi onun şikayeti yok.kendisi bırakıyo memeyii.gazı güzel çıkıyo.
kakasını 3 4 kere yapıyo..o memnun halinden ama bana az gibi gelioo

evhamm mı yapıyorum acaba:1no2:

6 kilo 100gr boyuda 62cm aynnen kendi bırakıyo emmeyi kakasınıda en az 3 kere yapıyo.zaten dayanamadığı tek sey hatta agladıgı tek sey aclık bazen emzirmeye hazırlanana kadar yıkıyo ortalığıkaydirigubbakcemile3doymasa kıkaydirigubbakcemile3yameti koparır ama yine de huzursuz oluyorum herhalde evham yapıyoruz

cnm bence sen hiç yapma gayet iyi kızının kilosu..
yağmur 3700 doğdu 3200 e kadar düştü..
demekki her ay 1 kilo almış.
ama şu 15 gündür azalma var sütümde hissediyorumm..
dediğim gibi doymasa ağlar yırtar ortalığı benim kızım sadece açken ve gazı varsa ağlıyo.
ağlama da mızmızlanma yanii..
gazını zaten kolay çıkarıyo..kakasınıda 3,4.sırtından çıkıyo hepsindekaydirigubbakcemile3
yani doymazsa kakasını yapamaz ağlar huysuz olur gibime geliyooo..
bakalım dr ne dicek?**

bu arada herkese günaydın ..
inş bebeklerimiz ve bizim için sorunsuz,gazsız,huzurlu bol sütlü bir gün olurrrr:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin leocum amin, kızlar sütünüz yetiyodur kendi bırakıyosa, kakasını o kadar sık yapıyosa.
benim azdı zaten, iice azaldı bu ara, kızımda mama değil süt istiyo daha çok, çok üzülüyorum, inşallah Allahım bereket versin sütlerimize :sinifsinif:

günaydın leocum.bu sabah da verem aşımızı olduk,ay o ağladıkça ben ağladım( keyifsiz sankı bıraz mızıldanıp duruyo.Ya kızlar bı şey sormak ıstıyorum,doktora sormayıda unutuyorum hep,dun 2.ayımız bıttı ama benım kzımdan daha hiç gözyaşı gelmedi.sizinkılarde var mı?internette 5.haftadan sonra olur dıye okumuştum,ama hala yok göz pınarları falan mı tıkalı acaba.bugun arıycam doktoru aşıları haber vermek için onu da sorucam.siz de durumlar ne?

günaydın kızlar
bz de doktor kont. geldk
çok şkr herşeyi yolundaymış irem hanımınn
tek sütü en az 2 saatte bi içmesi gerekiomuşşş
bnm kız bu aralar azıttı ya hani az az içip sık içioo dieee söledmde...
arda iştahsızlık olablr dediii ve bu genelde 3 5 gn sürer dedi daha uzun dvm ederse göreym tekra idrar yollarında enfeksyon olblr dedii(kız çocuklaında daha sık görülürmüş)
d3 kullanıodık vitamn olarak bşka bi vit. verdiii
bidaha ki ay da kan damlasına başlatcakmış iremii
işte böleee bzdennn...

kızlar günaydın, maşallah kuzularımız büyüyor
hiçbirisine nazar değmesin , kiloları çok iyi, bizde doktordan geldik, 6600 gr olmuş, doktor 3 saate göre ayarla emmesini dedi , çok sık emdiği için rahatsız oluyormuş

Dünürüm seni dün evden , bugün cepten aradım açılmıyor, herhalde Zeyneple uğraşıyorsun , bugünde sıkıntılı geçer, yarına bişeyi kalmaz kuzumun
Aşı olan tüm bebişlerimiz sıkıntısız ateşlenmeden atlatır inşallah
bizim 3 ay aşımız 2 eylülde , oda ateş yapabilirmiş

cnm benim kızımın gözünden geliyoo.
hatta sağ gözü dewamlı çapaklanıyo.dr göz kaanalları tıkalı olabilir masaj yap dedi..
hergün yapıorum gözüne..
bizde dün olduk aşı.şükür ateş olmadıı:ecrin_bebek:

bu arada herkese günaydın ..
inş bebeklerimiz ve bizim için sorunsuz,gazsız,huzurlu bol sütlü bir gün olurrrr:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnn canım bır anne için en güzel dua :)))))

canım masallah ırem hanıma ınsallah enfeksıyon yoktur kızımızda

hepimize günaydın
gerçi öğle oldu ama neyse kimin düzeni kaldı ki bu kuzucuklar yüzünden
ya hepinizin kiloları çok iyi ama bnim kuzum 2 ay 25 günlükken 5260 idi olması gerekenin bile altı
5400 olması gerekiyo minimum
dr çok önemli değil dedi ama benim içim rahat değil
mama kullandığımız halde böyle çok üzülüyorum
bir sonraki kontrol bayram sonrası
bakalım ne kadar olacak o zamandan sonra asıl anlaşılacak mama da yaramazsa ben ne yaparım sütte sizlere ömür zaten

canım benım kızımdanda gelıyor hatta sol gözunden daha cok gelıyor nedense.sag gözü yenı sulanmıssa sol gözü şapır şapı akıyo.sanırım elını gözüne soktu ve mıkrop kaptı

Canlarımmm günaydın.... nasılsınız??ben yorgunluktan ölüyorum...malum dün temizlik vardı...bende dolapları temizledim...dünya kadar ütü var ütü bana bakıyor,ben ütüye ama hiç yapasımyok...kasığımda yumurta gibi bi şişlik olmuş...onada moralim bozuldu...kıl dönmesimi,kitlemi dr a gitmem lazım ((((

aminnnnnnnnn canım bır anne için en güzel dua :)))))

canım masallah ırem hanıma ınsallah enfeksıyon yoktur kızımızda
tşkr edriz alhancım inş cnmmmm....
mrb sibelcimmm
cnm kg si inşş artar cnmmm
sağlıklı olsunda
mama da büyütür sıkma canını
bzde bgn gttk doktora 5740 kg imiş...
banada braz az geldiii
amaaaa zayıf doğmuştuuu bunada şükürrr :Saruboceq:

Dr a giden minişlerimize maşallah...aşı olan minişlerimize geçmiş olsun....

tşkler teyesi a.s.
sende gt bklm inş önemli bşy yoktur pınarcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…