2009 Haziran Anneleri!!

merhaba sekerler
bızde dun dr daydık bızım 3. ayımız doldu ve kızım 5500 kg ben sevıınıyorum valla sız neden bebısler daha kg lu olsun ıstıyorsunuz anlamadım onemlı olan saglıklı kg artısı bence bıızde dun ası olduk pnomokok allaha sukur ıyı gecırdık gecemızı

kızlar sizin bebekler uykusunda sıçrayıp uyanıyo mu?
Ahmet sürekli sıçrıyor ve ağlıyo uyanıyo diye gidiyorum yanına bakıyorum tekrar uyuyo ,bazende kucağıma alınca kucağımda uyuyo.
bi yerimi ağrıyo anlamadım. ya uyumuyo ya da böle yapıyo

ben süt arttırıcı çaylardan hiç kullanmadım, fakat hastaneden geldiğimden beri kayısı kompostosunu hiç eksik etmedim. hastaneden çıkmadan hemşireler söylemişti, hatta doğumdan sonra koca bir sürahi getirmişlerdi bana içmem için..
bazen içine kuru üzümde koyuyorum şeker ilave etmeden kendi şekeri ile kaynatıyorum, günde iki kere içiyorum..

göz pınarlarında tıkanıklık olsa şapaklanma olur ve iltihap gibi akıntı olur, allah korusun..
emirinde yeni yeni akıyo gözyaşları, belki zamanı gelmemiştir..

maşallaah bebişine emelcimm..

bu arada herkese günaydın ..
inş bebeklerimiz ve bizim için sorunsuz,gazsız,huzurlu bol sütlü bir gün olurrrr:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım, amiiiiiiiiinn...

ay sorma pınarcım bendede bi dünya ütü var, artık pazar günü yapıcam alper evdeyken oyalasın emiri....
geçmiş olsun canım, ihmal etme bi, dr'a görün bakalım. inşallah önemli bişey yoktıur..

yok tatlım biryerleri ağrıdığından değil bence, emirde yapıyo sürekli..
hatta biraz öncede yaptı gittim baktım mışıl mışıl uyuyoo..

Aylincim teşekkürler canım a.s.
Pınarcım inşallah basit bişeydir canım arkadaşım, haber ver bize mutlaka doktora gidince ,

benim de iftara misafirim var , bişeyler yapmam lazım ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum bugün

merhaba kızlar nasılsınız biz az önce bıcı bıcı yaptık şimdi beşiğinde sallıyorum uyusun diye ohh misler gibi oldu rahatladı valla uyusunda kalan işlerimi yapıcam nazcım benimde kızım uykusunda ağlıyo melekler ağlatıyo dün bi baktım uyurken dudaklarını büzmüş ağlıyodu uykusunda sonra uyandı beni görünce sevindi gülücükler atmaya başladı kuzum yani melekler ağlatıyo leo cum sütünü neden sağıyosun tatlım ben hiç sağmadım sütüm yetiyo o emdikçe süt bezleri çalışıyo o yüzden hiç sağma gereği duymadım ya sütün yetiyosa çok sütün olsun diye çaba sarfetmene gerek yok zaten yumurta kadar mideleri var ayy sütlerini ziyan etme kız günah valla sağıp sağıp dökme valla sonra aç kalır kızın bence emzir sütün yetiyosa sağmana gerek yok sanırım ama sen bilirsin tatlım

canım bebegını gunde 2 veya 3 kez 10-15 dakıkalıgına gunese cıkarman gerekıyor. d vıtamınını eksık etme. ogle sıcagında degıl ya sabah yada aksam gunesıne.
kandakı calsıyum mıktarı azalınca bebeklerde sıcrama oluyormus .
bnm oglumdada ara sıra oluyordu doktor bana bunları soyledı canım.
optum bebegını ve senı :kedi:

cnm bayadır sağmıyodum,dün bakayım deedim ne kadaar çıkacak die..
bebeğim emiyo çok şükürr..
annelik işte ewham yaptım sanırım kilosu ii aslında..
neyse cnm çok saol fikirlerin için...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

merhaba kızlar kaç kişi emzik kullanıyor bebeğine doğru mu sizce çok merak ediyorum ben 2 ay hiç emzik vermedim ama bu ay devamlı emmek istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor bana da gün kabus oluyordu.şimdi sadece uyku zamanı emziriyorum hala emmek isterse emziğiyi veriyorum uyuyunca atıyor zaten vallaha çok rahat ettim ya.yavrum uykudan uyanıp ağlamıyor böylelikle ama
sizce doğrumu yaptım
.birde parmak emen çocuğa emzik verin diyor internette bir makale emzik bırakılıyor ama parmak bırakılmıyormuş

canım bende veriyorum senin gibi uykuya geçerken veriyorum hem aralarda ağlamamış oluyo.kendi atıyo zaten ama uyanıkken vermiyorum almıyo zaten.
hem emzik okadar kötü bişey değil ki.
dr emzik diş ve damak bozukluğuna yol açmıyomuş genelde onlar genetik olurmuş

maşallah bebişlerimizin kilolarına
zeynep de 2 gün önce 2 ay 6 günlük kilomuz 5700 boyumuz boyumuz 59cm annesi gibi minyon olcak galiba.

dünürüm evi duymadım cebide yeni gördüm zeyneple uğraşıyorum.maşallah damadıma allah nazardan saklasın

kızlar ben bugün gidiyorum...
ananemize gidiyoruzz..
izmir havası alıp gelelim biraz kızımla.
herkes kendine iyi baksın bebeklerede tabii...
inşallah sorunsuzzzz,huzurlu olurlar bebişlerr..
hepinizi öptük yağmurlaa..
annemlerde girerim belki ara sıraa..
hoşçakalınnnn

aynı canım sanki bizi anlatmışsın mecburen bende veriyorum emzik uykuya dalarken yoksa memede uyuyup yatağına koyarken uyanıyor..

ya şu emzige nasıl alıştırdınız? evde 4tane emzik var hala alıştıramadım.en son damaklı kaucuk aldım onu zor bögürerek biraz alıyo.ama elimi çekince hemen atıyo.ben erken kreşe vericem mecburen. o yüzden emziğe alışsa ii olcak.yoksa aglamsını susturamazlar

bide kızlar bizim evde kızıma bakıcak bi büyüğümüz yok.bende 9 aylık olunca falan işe başlıcam.şuan iznim bitti zaten ama birazda ücretsiz izin kullancam.
sizelerde halimi anlarsınız o kadar içim acıyoki kızımı hiç bırakmak istemiyorum ama mecburum.özel sektör olsa işi bırakırdım ama kadrolu memurum bırakmak olmaz.
oyüzden kararasız kaldım.evemi bakıcı bulsam.yoksa işyerimde çalıştıım yere baglı kreş var aynı binanın içinde.emzirmege yada agladıgında rahatca gidebilir.sizce hangisine vermem daha dogru olur???? fikirlerinizi bekliyorummm

benım kızım memede uyumuyo artıkkkk..sleeper aldık çok meömnunum ama sallamak zararlıymış..gaznıda cıkarıo çok gzel bişey..kumandalı ayarları var otamatık sallıyo besıği.içime sınmıo şimdı sallanıo dıe..baska turlüde uyumuyo ama....

benimkide zor alıştı emziğe ama elimle tutuyorum atmasın diye 10 dakika sonra falan tutuyor ancak..
bence kesinlikle çalıştığın yerdeki kreşe ver her istediğinde gider yanına görürsün evde bakıcı olursa aklın hep kızında kalır..

bende aldım canım dondolino aynen sallanmadan uyumuyor yoksa hiç zararlı değil doktorumuza sordum ..zaten çok hızlı sallanmıyorki ayağımızda bile daha hızlı sallıyoruz..

canım bencede çalıştığın yerdeki kreşe var her istediğinde görebilirsin.budevirde güvenilir bir bakıcı bulmak zor.

arzucum bnm kızda
emzik tutmuooo
tek tuttuğu biberon...
aynı böğürüyor emzik verdiğim zamannn
cnmm baştan almazsa almaz bence..
bncede iş yerine götürrr kzıınıı en güvenlrr

Kızlarr , ben şimdi batuhanımın doğduğu gün yazdıklarınızı tekrar okudum...çok duygulandım...sizleri iiiki tanımışım canlarım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…