bu arada ben milupanın sür artırıcı çayını içiorum.
humana stil tea birde vitamalt var..
kullanan varmı aranızda gerçekten artıyomu?**
yada siz neler yapıyosunuz artırmak için?*
hiç tahmin etmezdim sütsüz kalacağımı...:1no2:
günaydın leocum.bu sabah da verem aşımızı olduk,ay o ağladıkça ben ağladım( keyifsiz sankı bıraz mızıldanıp duruyo.Ya kızlar bı şey sormak ıstıyorum,doktora sormayıda unutuyorum hep,dun 2.ayımız bıttı ama benım kzımdan daha hiç gözyaşı gelmedi.sizinkılarde var mı?internette 5.haftadan sonra olur dıye okumuştum,ama hala yok göz pınarları falan mı tıkalı acaba.bugun arıycam doktoru aşıları haber vermek için onu da sorucam.siz de durumlar ne?
maşallaah bebişine emelcimm..kızlar günaydın, maşallah kuzularımız büyüyor
hiçbirisine nazar değmesin , kiloları çok iyi, bizde doktordan geldik, 6600 gr olmuş, doktor 3 saate göre ayarla emmesini dedi , çok sık emdiği için rahatsız oluyormuş
Dünürüm seni dün evden , bugün cepten aradım açılmıyor, herhalde Zeyneple uğraşıyorsun , bugünde sıkıntılı geçer, yarına bişeyi kalmaz kuzumun
Aşı olan tüm bebişlerimiz sıkıntısız ateşlenmeden atlatır inşallah
bizim 3 ay aşımız 2 eylülde , oda ateş yapabilirmiş
bu arada herkese günaydın ..
inş bebeklerimiz ve bizim için sorunsuz,gazsız,huzurlu bol sütlü bir gün olurrrr:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canlarımmm günaydın.... nasılsınız??ben yorgunluktan ölüyorum...malum dün temizlik vardı...bende dolapları temizledim...dünya kadar ütü var ütü bana bakıyor,ben ütüye ama hiç yapasımyok...kasığımda yumurta gibi bi şişlik olmuş...onada moralim bozuldu...kıl dönmesimi,kitlemi dr a gitmem lazım((((
kızlar sizin bebekler uykusunda sıçrayıp uyanıyo mu?
Ahmet sürekli sıçrıyor ve ağlıyo uyanıyo diye gidiyorum yanına bakıyorum tekrar uyuyo ,bazende kucağıma alınca kucağımda uyuyo.
bi yerimi ağrıyo anlamadım. ya uyumuyo ya da böle yapıyo
kızlar sizin bebekler uykusunda sıçrayıp uyanıyo mu?
Ahmet sürekli sıçrıyor ve ağlıyo uyanıyo diye gidiyorum yanına bakıyorum tekrar uyuyo ,bazende kucağıma alınca kucağımda uyuyo.
bi yerimi ağrıyo anlamadım. ya uyumuyo ya da böle yapıyo
merhaba kızlar nasılsınız biz az önce bıcı bıcı yaptık şimdi beşiğinde sallıyorum uyusun diye ohh misler gibi oldu rahatladı valla uyusunda kalan işlerimi yapıcam nazcım benimde kızım uykusunda ağlıyo melekler ağlatıyo dün bi baktım uyurken dudaklarını büzmüş ağlıyodu uykusunda sonra uyandı beni görünce sevindi gülücükler atmaya başladı kuzum yani melekler ağlatıyo leo cum sütünü neden sağıyosun tatlım ben hiç sağmadım sütüm yetiyo o emdikçe süt bezleri çalışıyo o yüzden hiç sağma gereği duymadım ya sütün yetiyosa çok sütün olsun diye çaba sarfetmene gerek yok zaten yumurta kadar mideleri var ayy sütlerini ziyan etme kız günah valla sağıp sağıp dökme valla sonra aç kalır kızın bence emzir sütün yetiyosa sağmana gerek yok sanırım ama sen bilirsin tatlım
merhaba kızlar kaç kişi emzik kullanıyor bebeğine doğru mu sizce çok merak ediyorum ben 2 ay hiç emzik vermedim ama bu ay devamlı emmek istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor bana da gün kabus oluyordu.şimdi sadece uyku zamanı emziriyorum hala emmek isterse emziğiyi veriyorum uyuyunca atıyor zaten vallaha çok rahat ettim ya.yavrum uykudan uyanıp ağlamıyor böylelikle ama
sizce doğrumu yaptım
.birde parmak emen çocuğa emzik verin diyor internette bir makale emzik bırakılıyor ama parmak bırakılmıyormuş
aynı canım sanki bizi anlatmışsın mecburen bende veriyorum emzik uykuya dalarken yoksa memede uyuyup yatağına koyarken uyanıyor..merhaba kızlar kaç kişi emzik kullanıyor bebeğine doğru mu sizce çok merak ediyorum ben 2 ay hiç emzik vermedim ama bu ay devamlı emmek istiyor memede uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor bana da gün kabus oluyordu.şimdi sadece uyku zamanı emziriyorum hala emmek isterse emziğiyi veriyorum uyuyunca atıyor zaten vallaha çok rahat ettim ya.yavrum uykudan uyanıp ağlamıyor böylelikle ama
sizce doğrumu yaptım
.birde parmak emen çocuğa emzik verin diyor internette bir makale emzik bırakılıyor ama parmak bırakılmıyormuş
benimkide zor alıştı emziğe ama elimle tutuyorum atmasın diye 10 dakika sonra falan tutuyor ancak..bide kızlar bizim evde kızıma bakıcak bi büyüğümüz yok.bende 9 aylık olunca falan işe başlıcam.şuan iznim bitti zaten ama birazda ücretsiz izin kullancam.
sizelerde halimi anlarsınız o kadar içim acıyoki kızımı hiç bırakmak istemiyorum ama mecburum.özel sektör olsa işi bırakırdım ama kadrolu memurum bırakmak olmaz.
oyüzden kararasız kaldım.evemi bakıcı bulsam.yoksa işyerimde çalıştıım yere baglı kreş var aynı binanın içinde.emzirmege yada agladıgında rahatca gidebilir.sizce hangisine vermem daha dogru olur???? fikirlerinizi bekliyorummm
benım kızım memede uyumuyo artıkkkk..sleeper aldık çok meömnunum ama sallamak zararlıymış..gaznıda cıkarıo çok gzel bişey..kumandalı ayarları var otamatık sallıyo besıği.içime sınmıo şimdı sallanıo dıe..baska turlüde uyumuyo ama....
bide kızlar bizim evde kızıma bakıcak bi büyüğümüz yok.bende 9 aylık olunca falan işe başlıcam.şuan iznim bitti zaten ama birazda ücretsiz izin kullancam.
sizelerde halimi anlarsınız o kadar içim acıyoki kızımı hiç bırakmak istemiyorum ama mecburum.özel sektör olsa işi bırakırdım ama kadrolu memurum bırakmak olmaz.
oyüzden kararasız kaldım.evemi bakıcı bulsam.yoksa işyerimde çalıştıım yere baglı kreş var aynı binanın içinde.emzirmege yada agladıgında rahatca gidebilir.sizce hangisine vermem daha dogru olur???? fikirlerinizi bekliyorummm
ya şu emzige nasıl alıştırdınız? evde 4tane emzik var hala alıştıramadım.en son damaklı kaucuk aldım onu zor bögürerek biraz alıyo.ama elimi çekince hemen atıyo.ben erken kreşe vericem mecburen. o yüzden emziğe alışsa ii olcak.yoksa aglamsını susturamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?