2009 Haziran Anneleri!!

Sevgili Haziran Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

yorumlarınız için çok tşk ederim.iyiki varsınız.hepinizi çok öpüyrm opuyorumnanaktan
bende kreşi düşünüyrm.Allahdan kreşe 0 yaş grubunuda alıyolar.kreş kalabalıkda değil tüm yaş grupları toplam 20 ögrenci var tabi şimdilik.bizde 9aylıkken falan başlıcaz.zaten evle işyerimin arasıda uzak bakıcıya versem hemen gelip gidemem.1yaşakadar emzirme iznim olcak.günde 1,5 saat onu yarım saatlere bölüp bebişimin yanına gidebilcem.
hepimiz için hayırlısı olsun.dogan bişekilde büyüyüp gidiyo.rabbim sağlık sıhhat versin

günaydın herkese, arzu bence de kreş ii fikir, en azından bebişin elinin altında olucak ne güzel, hem sosyal bi çocuk olur , kreşe giden çocukların yeme ve uykuları da düzenli oluyo.

kızlar bişey sorucam.
sizin bebişler gündüzleri deliksiz kaç saat uyuyo, bizimki en fazla 1 saat uyuyo deliksiz, zaten iştahı da azaldı aşıdan sonra, iyice huzursuz bi şey oldu çıktı, 5 dakika gülüyo, 1 saat ağlıyo mübarek.dün yorgunluktan bitirdi beni (

mrb canım.benimkide öyle 1 saat uyuyo 1 saat bakınıyo gündüzleri.ama öğleden sonra bi ara 2 2.5 saatte uyuduğu oluyo.uykusu geldiğinde hemen uyumazsa benimkide yıkıyo ortalığı o yüzden bir saat geçince ben hemen uyutuyorum yoksa yorgunluktan daha sonra çabuk dalamıyor uykuya.gerçi biz ne desek boş şimdi böyle diyoruz sonra bir bakmışsın değişiyo.günleri günlerini tutmuyo bu bıdıkların valla...

kızlar günaydın umarım bebişler uyumuştur bu gece.
saadet canım bizim cadı da az ve sık emiyo uzun zamandır senin anlattığın gibi acaba enfeksiyon mu var dr. bununla ilgili bişey demedi içime kurt düştü.bir de önceden her açtığımda kakasını yapardı şimdi 2 günde bir yapıyo napıcaz böyle ya oooff off.

adrenal canım belli olmuyo ki.bazen bütün gün sadece 15 dakika uyuyo bazen 2 saat değişiyo yani
ya ben de alıştıramadım emziğe çok uğraştık elini emiyo her dakika parmakları incelicek diye korkuyorum

olimpos canım, incelmez parmakları korkma, ama alışkanlık olursa o başka, benim yeğenim ilkokul 5 e geçti hala emiyo, başparmağı inceldi gerçekten.emziğe alıştırmaya uğraşmaya devam et bence

canım merak etme kakaları koyu kıvam aldıkca yapmalarıda seyreklesıyor.elif simay 1 ay boyunca 4-5 gunde bır yaptı oda fitille.ıkınmayı ögrenmeye bslıyorlarmış .çok şükür bizimkı ögrendı :))

ya kızlar Ahmet göğsümde oluşan çatlaktan kan emiyo ve kan kusuyo resmenmafoldumben
dr. bişey olmaz emzir dedi ama içime sinmiyo kusarken midesi bulanıyo gibi böğürüp öyle kusuyo.
dün dışarı çıktık üşüttü mü, sütten mi anlamadım kusmaları da arttı ve kanlı kanlı olunca emzirmekte istemiyorum.
ne yapsam:uhm:

mrb kızlar .. nasılsınız .. iyisiniz umarım . bebişler nasıl .. sorunlar baslamıs sanırım .. büyüyolar artık olacak o kadar:)))
nazcım geçici bir durum diyosa doktorun mama falan yedirsen olmazmı ki ..
geçmişi okuyamadım . bu konuyla ilgili neler yazdın bilmiyorum gerçi ama ..

canım ıkınmayı kendi kendine öğrenmesi lazım doğal bir refleks olarak kaka yapamadıkları zaman bunu fitille yaptırırsan o şekilde alışır ve kendi kendine yani fitil olmadan kakasını yapamaz .anüs kasları ıkınmazsa gelişemez ve anüs spazmı yaşarlarmış.fitille kakasını yapmaya alışan bebeklerde bağırsak bozuklukları görülür ve hep kakasını bu şekilde yaparlarmış.bilgin olsun

aynı canım sanki bizi anlatmışsın mecburen bende veriyorum emzik uykuya dalarken yoksa memede uyuyup yatağına koyarken uyanıyor..

bir çok anne aynı dertten muzdarip ne yapalım inşallah alışkanlık olmaz miniklere

valla benim kızıma 2ay emzik vermedim alışmasın dedim ama başa çıkcak gibi değil uyumak için kucak da gezmek istiyor saatlerce o kadar gezdirmeye rağmen uyusa yüreğim gam yemez zaten çocuklu bir yaşam zor temelli zorlamanın bir alemi yok hayatı depresyona giricem vallah dedim ağlama sesinden .

bir gün anneme bırakmak zorunda kaldım ağlamaktan maf olmuş annemde emzik vermiş ben olmayınca mecbur tutmuş yavrucak emziği .benimkininde miğdesi bulanıyor ilk ama bir iki denemede alıyor genelde emme isteğinin çok olduğu ssatte ver memeni verdikten sonra ver.alıyorlar .ben nuk un silikon emziğini kullanıyorum 1 numarasını

cnm ben dün doktora götürdükten sonra bnm kız düzeldiii
nasıl oldu bende anlamadım ama neseki düzeldi :))
artık en az 2 saatte bir eskisi gibi içmeye devam ediooo
şükürler olsunn
cnmm her istediğinde verme
saatli olsunnn en az 2 saat olması gerekmiş
sık sık emen bebeğin gelişmesi de yavaşlarmış
artık büyüdükleri için saatle içmesi gerekiolarmış

herkese ii hafta sonlarııı
kmseckler yok ama sanırım herkes gezmelerdee..
nilaycımm maş.. yakışıklı tosuncuklara

biz burdayız vallah kızım ana kucağında uyuyor ansı burda ıslak mendil kullanmaya başlayan varmı pamuk ve su kullanmaktan sıkıldım ben ya 2 günüdür ıslak mendil kullanıyorum bebedorun hem uygun fiyatlı hem çok güzel kokuyor huggıes ve nıvea da aldım

mrb şengülçincim bnm kız da ayağımda uyuyorrr
cnm ben başından beri nıveanın ıslak mendillerini kullandım hep iremeee
bşy olmadı poposunaa...
geçenlerdede canbebennkini kullandım..
şimdi tekrar nıveası btince
evby babynkini aldım onu kullancammm kremli..

meraba kızlaar,
biz de yürüyüşe çıktık, kızımla feshaneyi gezip geldik biraz, iyi geldi biraz hava almak.
nilaycım, maşaalllah bebişlerinize, yiyesim geldi vallaa, çoook ama çook tatlılar.
ıslak mendil konusunda bende baştan beri uny baby nin ıslak pamuğunu kullandım, hiç pişik olmadık çok şükür, şimdi de unybabynin kremli olan ıslak mendiline geçtik, güzel gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…