kızlar bişey sorucam.
sizin bebişler gündüzleri deliksiz kaç saat uyuyo, bizimki en fazla 1 saat uyuyo deliksiz, zaten iştahı da azaldı aşıdan sonra, iyice huzursuz bi şey oldu çıktı, 5 dakika gülüyo, 1 saat ağlıyo mübarek.dün yorgunluktan bitirdi beni(
kızlar günaydın umarım bebişler uyumuştur bu gece.
saadet canım bizim cadı da az ve sık emiyo uzun zamandır senin anlattığın gibi acaba enfeksiyon mu var dr. bununla ilgili bişey demedi içime kurt düştü.bir de önceden her açtığımda kakasını yapardı şimdi 2 günde bir yapıyo napıcaz böyle ya oooff off.
canım merak etme kakaları koyu kıvam aldıkca yapmalarıda seyreklesıyor.elif simay 1 ay boyunca 4-5 gunde bır yaptı oda fitille.ıkınmayı ögrenmeye bslıyorlarmış .çok şükür bizimkı ögrendı :))
aynı canım sanki bizi anlatmışsın mecburen bende veriyorum emzik uykuya dalarken yoksa memede uyuyup yatağına koyarken uyanıyor..
ya şu emzige nasıl alıştırdınız? evde 4tane emzik var hala alıştıramadım.en son damaklı kaucuk aldım onu zor bögürerek biraz alıyo.ama elimi çekince hemen atıyo.ben erken kreşe vericem mecburen. o yüzden emziğe alışsa ii olcak.yoksa aglamsını susturamazlar
kızlar günaydın umarım bebişler uyumuştur bu gece.
saadet canım bizim cadı da az ve sık emiyo uzun zamandır senin anlattığın gibi acaba enfeksiyon mu var dr. bununla ilgili bişey demedi içime kurt düştü.bir de önceden her açtığımda kakasını yapardı şimdi 2 günde bir yapıyo napıcaz böyle ya oooff off.
biz burdayız vallah kızım ana kucağında uyuyor ansı burda ıslak mendil kullanmaya başlayan varmı pamuk ve su kullanmaktan sıkıldım ben ya 2 günüdür ıslak mendil kullanıyorum bebedorun hem uygun fiyatlı hem çok güzel kokuyor huggıes ve nıvea da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?