canımcok sagol bılgılendırdıgın için bende fit iyi olmadıgının farkındaydım ama dr ver dedı.çok şükür ıkı gundur kendı yapıyo kızım kakasını.tekrar tesekkür ederim..canım ıkınmayı kendi kendine öğrenmesi lazım doğal bir refleks olarak kaka yapamadıkları zaman bunu fitille yaptırırsan o şekilde alışır ve kendi kendine yani fitil olmadan kakasını yapamaz .anüs kasları ıkınmazsa gelişemez ve anüs spazmı yaşarlarmış.fitille kakasını yapmaya alışan bebeklerde bağırsak bozuklukları görülür ve hep kakasını bu şekilde yaparlarmış.bilgin olsun
bende dogdugundan beri haggıes kullanyorum bırkez bile pişik olmadı çok şükür.valla büyük kolaylık.biz burdayız vallah kızım ana kucağında uyuyor ansı burda ıslak mendil kullanmaya başlayan varmı pamuk ve su kullanmaktan sıkıldım ben ya 2 günüdür ıslak mendil kullanıyorum bebedorun hem uygun fiyatlı hem çok güzel kokuyor huggıes ve nıvea da aldım
alhan, sibel merabalar, nasılsınız?
Efeyle Emirin buluşması:))))
havvacım nasılsın siz emelle görüştünüz diğer arkadaşlarda görüşmeye başladı
biz izmirliler olarak henüz tatiller nedeni ile buluşamadık ama bayram sonrası inşallah
hoşgeldin sibelcim nasılsın hayatım elif nasıl
evt herkez buluşuyor.
hepberaber buluşsak ne güzel olur demi canım ya.
izmir yakın bursaya beklerim bigün.
inşallah canım ya yapalım artık şu buluşmayı olmuyo böyle ama .şuna bi tarih koyalım artık bayramıda niye bekliyoz yahu havalar sogumadanhavvacım nasılsın siz emelle görüştünüz diğer arkadaşlarda görüşmeye başladı
biz izmirliler olarak henüz tatiller nedeni ile buluşamadık ama bayram sonrası inşallah
çok tatlılar gerçekten mnikler allahnazardan saklasın ne güzel ya böyle saglam arkadaşlıkların olması .fundanında bebegi olur inşallah en kısazamanda.canım sizindemi bebeginiz olmuyodu yoksa sizmi aceleciydiniz.ay merak ettim bak şimdi.hiçte meraklı deilimdir aslında amanilaycım evini açtın bize, burdanda çok teşekkür ediyorumm, fotolar içinde teşekkür ederizz..
kızlar yorumlar içinde çok teşekkür ediyoruzz, bizimkiler bugün buluştular ama hiçbişeyin farkında değillerdi biz deliriyoruz görsünler birbirlerini diye ama adamlarda tık yok:)))
nilayla tesadüf giden bir hayatımız var, bebeğimi kaybettim bölümünde bi forumda tanıştık biz, orda hamile kalmak için uğraşırken bir hafta arayla hamilelik haberlerimizi aldık...
hatta hamile kalmadan öncede bir kere buluşmuştuk, kısmet bebeklerimizle 2. görüşmeyi yapmakmışş. şimdi birde fundamız var, biz çok dua ediyoruz sizde edin olur mu, onunda bebeği olsun...
hoşgeldin sibelcim nasılsın hayatım elif nasıl
evt herkez buluşuyor.
hepberaber buluşsak ne güzel olur demi canım ya.
izmir yakın bursaya beklerim bigün.
havva, zaten gezmeye hasretiz fazla teşvik etme atlar geliriz bak, zaten hep önünden geçerken merak etmişimdir o atları felen, niyetimizi bozdurmaa kaydirigubbakcemile3
canım bebeklerimiz oluyordu ama ikimizinde atlattığı kötü sonuçlanan gebeliklerimiz vardı. nilay 7 haftalık ben 24 haftalık bebeklerimizi kaybetmiştik.inşallah canım ya yapalım artık şu buluşmayı olmuyo böyle ama .şuna bi tarih koyalım artık bayramıda niye bekliyoz yahu havalar sogumadan
çok tatlılar gerçekten mnikler allahnazardan saklasın ne güzel ya böyle saglam arkadaşlıkların olması .fundanında bebegi olur inşallah en kısazamanda.canım sizindemi bebeginiz olmuyodu yoksa sizmi aceleciydiniz.ay merak ettim bak şimdi.hiçte meraklı deilimdir aslında ama
hepimizmi gelelim kuzu .alemsin valla sanki yan komşuyu kahveye çagırıyo
evet havvacım hepiiiiiiiiinizzzzzzzzzzz gelin geleyim gelelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?