2009 Haziran Anneleri!!

maşllah aylincim ve nilaycığım valla oğluşlar tosun paşa olmuşlar iyi bakmışsınız tosuncuklara 41 kere maşallah tütü tütü tüh

Sevgili Haziran Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

arkadaşlar böyle bi mesaj geldği bende resmimizi kaldırdım belki topiğimizi kapataırlar falan sizlerde kaldırın bence

maşllah aylincim ve nilaycığım valla oğluşlar tosun paşa olmuşlar iyi bakmışsınız tosuncuklara 41 kere maşallah tütü tütü tüh

nereye gittin aylin kız

boncukcuum çok saol canoım, hepimizin bebişlerine maşallaahh..
hülyacım sen nerelerdesin, nasılsın kızın nasıl??
park yatak aldık bugün napcaksak koca yatağı eşim onu kurmaya çalışıyodu bende ona yardım ediyodumm..
sanada iyi akşamlar canım..

aylin ve nilay maşh size de bebeişlerde.. çok tatlısınzı.. sizlerinde maşh var.. kilo derdiniz yok maşhh.. darısı başımzıa.. bebecikelrde çok şekre yaa. maşh çokbüyümüşler.::))

bende casın baby kullnaıyorum parfümsüz.. çok iiy.. hiçç pişik olmadı şükür.. ilk bşalarda unı baby kullnamıştım..oda yiydi.. bir arada huggiies..

hepinize çok teşekkür ederiz kızlar...
aylincim asıl ben teşekkür ederim emirle bizi ziyarete geldiğiniz için canım arkadaşım..
aylinle biz 1 sene önce görüşmüştük eşlerimizle birlikte yanımızda fundayla kocasıda vardı.. çok güzel anılarımız var bizim ilk girdiğimiz topikte çok eğlenceli günler geçirdik..
aylin ben ve tuğba bebeklerimize kavuştuk Allahın izniyle sıra fundişimde bütün dualarım onunla.

inşallah canım allah aratmasın kimseye

havvacım nasılsın siz emelle görüştünüz diğer arkadaşlarda görüşmeye başladı
biz izmirliler olarak henüz tatiller nedeni ile buluşamadık ama bayram sonrası inşallah

onların bizden önce görüştüğünü sanmıyorum canım bizim 1 sene oldu daha hamile bile değildik..

onların bizden önce görüştüğünü sanmıyorum canım bizim 1 sene oldu daha hamile bile değildik..

tabi canım sizin maziniz eski
biz görüşemedik çok istediğimiz halde onun için
hamilelikte istedik olmadı şimdide doğum yapalı 3 ay oldu yine olmadı neyse
geç olsun güç olmasın demişler
bu arada maşallah bebişlere

havvcım bayram sonu olsun diye pınara ben dedim
benim kayınvalide o zaman gidecek
daha rahatta olurum o zaman
burada ekim sonuna kadar hava çok soğumaz bilirsin bu kavurucu sıcak bence daha zor

bu arada hepinize iyi pazarlar inşallah minişler uyutmuştur

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese... nasılsınız bakalım,ben temizlik yapacagım birazdan hiç canım istemiyo ya:umursamaz:basım dönüyükafamçokkarıştıhalsizim kansız mı kaldım acaba sizde de var mı kızlar...

aylin ve nilay maşh size de bebeişlerde.. çok tatlısınzı.. sizlerinde maşh var.. kilo derdiniz yok maşhh.. darısı başımzıa.. bebecikelrde çok şekre yaa. maşh çokbüyümüşler.::))

armycim çok saol canım, hepimizin bebişlerine maşallaahh...
kilo derdi nilayın yokta benim var tatlım, zaten bir fotoda göbeğim bir fırtlamış kiiii hepiniz görürmüşsünüzdüür:))
artık yavaş yavaş vericez inşallaahh.. bunca sene fit oldukda noldu, birazda tombişliğin keyfini çıkartayım bariii :icecream:

ayşecim başdönmesi bendede çok varr, özellikle emiri emzirdikten sonra çok oluyo...
azalır inşallah zamanla..
bende sabahtan pazara gittim, domates, taze fasulye, bamya aldım hepsini ayıkladım kestim biçtim, attım buzluğa:)))
ellerim acıdı valla sebze doğramaktan..
şimdide ütüm var, hazır alper evdeyken emiri ona postalıyorum bende işlerimi hallediyorum..

herkese iyi pazarlar diliyoruuummm...

Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm ( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......

Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm ( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......

pımarım geçmiş olsun canım ya
işallah kasığındaki önemli bişey degildir dr nezaman gitcen ağrı falan yapıyomu canım.
işallah grip batuşa geçmez.
dikkat et kendine canım benim

pınarcım çok geçmiş olsun, bi an önce bi dr a git ihmal etme,
aylin sen de pek hamaratsın maşşallah, benim içimden hiç bi iş yapmak gelmiyo,
ayşecim, halsizlik kansızlıktan da olur, açlıktan da, beslenmene de dikkat et, ben de bazen çok korkunç halsiz oluyorum, yemek yiyince geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…