Sevgili Haziran Anneleri,
Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.
İyi geceler. Allah bağışlasın.
maşllah aylincim ve nilaycığım valla oğluşlar tosun paşa olmuşlar iyi bakmışsınız tosuncuklara 41 kere maşallah tütü tütü tüh
nereye gittin aylin kız
cnm ben dün doktora götürdükten sonra bnm kız düzeldiii
nasıl oldu bende anlamadım ama neseki düzeldi :))
artık en az 2 saatte bir eskisi gibi içmeye devam ediooo
şükürler olsunn
cnmm her istediğinde verme
saatli olsunnn en az 2 saat olması gerekmiş
sık sık emen bebeğin gelişmesi de yavaşlarmış
artık büyüdükleri için saatle içmesi gerekiolarmış
evet canım bende öyle duydum.. benim kızda en az iki saat arayla emiyor.. bende artık 3 e çıkarmayı düşünüyorum aralıkları..
herkese ii hafta sonlarııı
kmseckler yok ama sanırım herkes gezmelerdee..
nilaycımm maş.. yakışıklı tosuncuklara
bende casın baby kullnaıyorum parfümsüz.. çok iiy.. hiçç pişik olmadı şükür.. ilk bşalarda unı baby kullnamıştım..oda yiydi.. bir arada huggiies..biz burdayız vallah kızım ana kucağında uyuyor ansı burda ıslak mendil kullanmaya başlayan varmı pamuk ve su kullanmaktan sıkıldım ben ya 2 günüdür ıslak mendil kullanıyorum bebedorun hem uygun fiyatlı hem çok güzel kokuyor huggıes ve nıvea da aldım
canım bebeklerimiz oluyordu ama ikimizinde atlattığı kötü sonuçlanan gebeliklerimiz vardı. nilay 7 haftalık ben 24 haftalık bebeklerimizi kaybetmiştik.
düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler diye bi başlık var orda buluştuk biz:))
tuğba diye bir arkadaşımız vardı onunda şimdi bir kızı oldu, bitek fundiş kaldı onunda bebeişi olursa çok güzel olucak..
aynı fikirdeyim havvacıııımmm, hep beraber buluşalım, görüüşeliiim..
havvacım nasılsın siz emelle görüştünüz diğer arkadaşlarda görüşmeye başladı
biz izmirliler olarak henüz tatiller nedeni ile buluşamadık ama bayram sonrası inşallah
inşallah canım allah aratmasın kimseye
onların bizden önce görüştüğünü sanmıyorum canım bizim 1 sene oldu daha hamile bile değildik..
aylin ve nilay maşh size de bebeişlerde.. çok tatlısınzı.. sizlerinde maşh var.. kilo derdiniz yok maşhh.. darısı başımzıa.. bebecikelrde çok şekre yaa. maşh çokbüyümüşler.::))
iyi pazarlar herkese... nasılsınız bakalım,ben temizlik yapacagım birazdan hiç canım istemiyo ya:umursamaz:basım dönüyükafamçokkarıştıhalsizim kansız mı kaldım acaba sizde de var mı kızlar...
Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?