2009 Haziran Anneleri!!

maşallah aylinime hamarat anne.
enerjinin azcığını bana yollarmısın.
benim fasulye bamya işini annem halletti geldiğinde ona yaptırdım.
salı günü annem le babam geliyolar 15 gün kalcaklar.
buseferde geldiğinde kornişon salatalıkta turşu kurdurayım çok severim.

pımarım geçmiş olsun canım ya
işallah kasığındaki önemli bişey degildir dr nezaman gitcen ağrı falan yapıyomu canım.
işallah grip batuşa geçmez.
dikkat et kendine canım benim

Canlarım teşekkürler...dr a gidicem pazartesi...inşallah Batuşuma geçmez grip çok korkuyorum...

pınarcım çooook geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir:teselli:
aylincim nilaycım bayıldım ogluşlarına çok tatlılar

Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm ( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......
çok üzüldüüm pınarcım, çok geçmiş olsun..
biranönce toparlanırsın umarımm opuyorumnanaktan

zemuszemus hehhee, saol canım ya..
biraz hiperaktifimdir doğruu valla, gelenim gidenim çok olur benim, keksiz kurabiyesiz durmaz evim.. sürekli bişeyler yaparım, yemeğede misafirim çok olur pratik oluyo hemen buzluktan almak..

yollayayıım havvacım.. bak benim ütüler bittii, seninde bitmiştir bu saate...
kornişon turşuyu bende çok severim yaaaa, ama onu yapamıcam artıık.. yoruldumm.
birde kocamın yemeğini yapayım şimdi, iftar yapıcak adamcağız buzluktakilerle olmaz di mii:))

ıyı pazarlar kızlar benım mınnos yenı uyudu ancak gıreıldım pınar gecmıs olsun cnm sıbelcım senlede bayadır gorusemedık umarım hersey ıyıdır ızmır grubu artık mınnosları buyuttuk sekerler ne zman bulusucaz bır turlu ayarlayamadık

pınarcım çooook geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir:teselli:
aylincim nilaycım bayıldım ogluşlarına çok tatlılar

Kızlarr inşallah oğluşum hasta olmaz ve kısa zamanda atlatırım..
Servetçim bayram ertesi buluşalım artık...bu gidişle ikincileri doğurcaz bi buluşamadık hala delikafadulden

tamam ozaman dogru haklısın sıcaklar hafiflemiş olur biraz
Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm ( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......
canım geçmiş olsun ya mikropmu kaptın sen havuza felanmı girdin soguk sumu içtin yoksa .bütün olasılıkları saydım bak.canım dikkat et gerçekten kendine .yaz gribide hiç çekilmez .hele o bogaz yanması.geçmiş olsun canım çok
Kızlarr inşallah oğluşum hasta olmaz ve kısa zamanda atlatırım..
Servetçim bayram ertesi buluşalım artık...bu gidişle ikincileri doğurcaz bi buluşamadık hala delikafadulden

evet ya ikinciler gelmeden bi buluşalım sonrada görüşürz zaten şeytanın bacagınıbi kıralımda

günaydınn fıstklar
nabersnzzz
bu saate kadar irem beni uyuttu şimdide ben onuu kaydirigubbakcemile5
b ende dün çok halszdmmm şimdi iim çok şkrrr
dikkat edin kendnze hanımlar

günaydın güzel anneler.
ya kızlar ben hala inanamıyorum bebegim olduguna aklımı yitiricem nerdeyse sanki rüyadayımda uyanıverecekmişim gibi geliyor .eskiden hep rüyamda bebegim varmış görürdüm o yüzden korkuyorum ama durumum gerçekten kötü iyi hissetmiyorum kendimi sanki bi akşam yatacakmışım ve oglum uyandıgımda yanımda olmayacak gibi geliyor sürekli bi korku var içimde

bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde niternette bi vidyo izledim .kürtaj kalıntılarını gösteren çook kötüydü.sinirlerim bozuldu çok agladım

sabah sabah muhabbete bak bendeki ya içinizi kararttım demi.özür dilerim kızlar ya.yazılanlar silinemiyormu.aradım ama bulamadım .çok afedersiniz

havvacım öle düşünme
arda senn oğlun
ve inşşş hep beraber yaşıcaksınız allhın izniyleeee
hatta ardaya bi kardeşde gelirrr inşallahhhh
hep ii şeyler düşünelim ii olsun herşey dimi amaaaa????

Günaydin kizlar,

hepiniz ve bebisler iyisinizdir umarim..

cuma günü annemi gönderdik TR.ye...
Biz de sali günü dönmek üzere tatile cikmistik ama dün geri döndük, olmayacagini tahmin etmistim bebisle ,esime laf anlatamamistim ama ,yine sözüme geldi simdi evimizdeyiz, cok sükür...

Pinarim noldu ? GEcmis olsun canim , gecmisi okuyamadim ...

herkese güzel bir hafta diliyorum.. pınarcım çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. ayşecim baş dönmesi bende de oluyor.. bende kansızlığa bağlıyorum..

Merhaba ben annemde kaldığım için bayadır yazamıyorum sadece okuyabildim arada bir.Pınar çok geçmiş olsun inşallah bebeğin etkilenmez.

Havvacım canımızı hiç sıkmıyorsun biz sevinçleri paylaştığımız gibi sıkıntıları da paylaşırız.Çocuğun hep yanında kalacak Allah ın izniyle canını sıkma,sanırım bebeğin tüp bebekti.Ve zor elde edilmiş bir bebek.Ve bu da çabuk kaybedileceği anlamına gelmez.Benimki tüp bebek değil ama gık dese canım çıkıyor.Bende değişmeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını esirgesin.Kötü düşünmemek lazım.Tüm bebeklerimiz Allah a emanet.O sahip olsun esirgesin inşallah

Havvacim seni anliyorum ama artik inan istersen tatli bir oglusun olduguna..O günler geri de kaldi, simdinin tadini cikar canim...Ardayi da öperim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…