pımarım geçmiş olsun canım ya
işallah kasığındaki önemli bişey degildir dr nezaman gitcen ağrı falan yapıyomu canım.
işallah grip batuşa geçmez.
dikkat et kendine canım benim
pınarcım çok geçmiş olsun, bi an önce bi dr a git ihmal etme,
aylin sen de pek hamaratsın maşşallah, benim içimden hiç bi iş yapmak gelmiyo,
ayşecim, halsizlik kansızlıktan da olur, açlıktan da, beslenmene de dikkat et, ben de bazen çok korkunç halsiz oluyorum, yemek yiyince geçiyo
çok üzüldüüm pınarcım, çok geçmiş olsun..Kızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......
pınarcım çok geçmiş olsun, bi an önce bi dr a git ihmal etme,
aylin sen de pek hamaratsın maşşallah, benim içimden hiç bi iş yapmak gelmiyo,
ayşecim, halsizlik kansızlıktan da olur, açlıktan da, beslenmene de dikkat et, ben de bazen çok korkunç halsiz oluyorum, yemek yiyince geçiyo
maşallah aylinime hamarat anne.
enerjinin azcığını bana yollarmısın.
benim fasulye bamya işini annem halletti geldiğinde ona yaptırdım.
salı günü annem le babam geliyolar 15 gün kalcaklar.
buseferde geldiğinde kornişon salatalıkta turşu kurdurayım çok severim.
pınarcım çooook geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir:teselli:
aylincim nilaycım bayıldım ogluşlarına çok tatlılar
pınarcım çooook geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir:teselli:
aylincim nilaycım bayıldım ogluşlarına çok tatlılar
çok üzüldüüm pınarcım, çok geçmiş olsun..
biranönce toparlanırsın umarımm opuyorumnanaktan
zemuszemus hehhee, saol canım ya..
biraz hiperaktifimdir doğruu valla, gelenim gidenim çok olur benim, keksiz kurabiyesiz durmaz evim.. sürekli bişeyler yaparım, yemeğede misafirim çok olur pratik oluyo hemen buzluktan almak..
yollayayıım havvacım.. bak benim ütüler bittii, seninde bitmiştir bu saate...
kornişon turşuyu bende çok severim yaaaa, ama onu yapamıcam artıık.. yoruldumm.
birde kocamın yemeğini yapayım şimdi, iftar yapıcak adamcağız buzluktakilerle olmaz di mii:))
ıyı pazarlar kızlar benım mınnos yenı uyudu ancak gıreıldım pınar gecmıs olsun cnm sıbelcım senlede bayadır gorusemedık umarım hersey ıyıdır ızmır grubu artık mınnosları buyuttuk sekerler ne zman bulusucaz bır turlu ayarlayamadık
tamam ozaman dogru haklısın sıcaklar hafiflemiş olur biraztabi canım sizin maziniz eski
biz görüşemedik çok istediğimiz halde onun için
hamilelikte istedik olmadı şimdide doğum yapalı 3 ay oldu yine olmadı neyse
geç olsun güç olmasın demişler
bu arada maşallah bebişlere
havvcım bayram sonu olsun diye pınara ben dedim
benim kayınvalide o zaman gidecek
daha rahatta olurum o zaman
burada ekim sonuna kadar hava çok soğumaz bilirsin bu kavurucu sıcak bence daha zor
bu arada hepinize iyi pazarlar inşallah minişler uyutmuştur
canım geçmiş olsun ya mikropmu kaptın sen havuza felanmı girdin soguk sumu içtin yoksa .bütün olasılıkları saydım bak.canım dikkat et gerçekten kendine .yaz gribide hiç çekilmez .hele o bogaz yanması.geçmiş olsun canım çokKızlarr ben çok hastayım... kasığımdaki beze bi yandan , grip bi yandan , anjinde oldumm( çok fenayım çookkk ...
Aylinim,Nilayım maşallah tosunlarıma benim çok çok çok tatlılar......
Kızlarr inşallah oğluşum hasta olmaz ve kısa zamanda atlatırım..
Servetçim bayram ertesi buluşalım artık...bu gidişle ikincileri doğurcaz bi buluşamadık hala delikafadulden
günaydın güzel anneler.
ya kızlar ben hala inanamıyorum bebegim olduguna aklımı yitiricem nerdeyse sanki rüyadayımda uyanıverecekmişim gibi geliyor .eskiden hep rüyamda bebegim varmış görürdüm o yüzden korkuyorum ama durumum gerçekten kötü iyi hissetmiyorum kendimi sanki bi akşam yatacakmışım ve oglum uyandıgımda yanımda olmayacak gibi geliyor sürekli bi korku var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?