2009 Haziran Anneleri!!

nidacım allah kavuştursun
demek tatiliniz yrıda kaldııı
seneye daha ii yapaızzz
inşş
bu sene yapamadık şöle gzl bi tatil

nida cım hoşgeldin canım
ilayda hanım sevmedimi tatili.
buarada allah kavuştursun canım kaldınız baş başa.
benimde yarın annem babanm gelcek

merhaba haziranın güzel annişleriiiii
kızlar benimde lohusalık bitti depresyonu yeni başladı...kaydirigubbakcemile3
depresyonda değilde ne biliyim hergün evde olmakdan sıkıldım.çalışan bi bayan oldugum için evde uzun süre kalmak beni sıktı galiba.gerçi kızımla vakit geçirmek güzel ama hergün aynı şeyler yat kalk aynı sıkıldım galiba.bu yıl tatilde yapamadık ya oda etkili.haftada 2 kere falan dışarı çıkıyoruz.kızım biraz daha toparlansa babamızı beklemeden kendimizde gezmelye çıkarız.bakalım sabretcem artık bu güzel kız için herşeye değiyooo

kızlar ya benim kızıma hala 0-3 aylık kıyafetler bol geliyo.2aylık kontrolunda 1 kilo almıştı 4700du ama bu ay galiba kilo almadı hala aynı.aldıysada en fazla 500gr almıştır.cumartesi 3 ayı doluyo dr a gidicez.kilo alamamasına çok üzülüyorum ya.görenler hala 2aylık sanıyo.herkes 'çok küçük buuu' diyince millet yolasım geliyo.
sizlere 0-3 aylık kıyafetler nasıl oluyooo

arzucum sağlıklı olsunda yetr yaaa
bnm kızda daha 0 3 ay giyiyorr
anca oluyorrr yanii
bnmki zayıf doğmuştuuu
sennkini hatırlayamadım ama
yanii zayıf doğduğu için anca....
toplu doğan bebekler haliyleee daha büyük giyerler bu aylarda bzmkilere göreee,

nidacım hoşgeldin evine, nereye gitmiştiniz ki tatile, ben de bayramda antalyaya annemlere gidicem 2 hafta, ama çok korkuyorum, bebişle yoldan, kalabalıkta huysuzlanmasından

slm kıslarr
pınar canım çok geçmiş olsunn
havvacım oğlunla olan rüyann hiç bitmicek canım ardada öyle şanslı bi bebekki senin gibi bi annesi olduğunaa
nida caanım allah kavuştursun ben 3 aydır memlkettetim bayramdan sonra dönüyorus ne yapcam tek bilmem çok fena alıştım buraya
arzu canım 500 600 gr aldıysa doktorlar normal dio sağlıklı olsun kiloyu kafaya takma hiçç

bu arda herkese meraba,
arzucum benim kızım, 5400 gr, ve 0-3 ay giyiyor hala, sadece bazı tulumları hafiften küçülmeye başladı.
kızlar, bebişler artık daha farkında herşeyin, böyle olunca çok eğlenceli oldu, kızım artık oyuncaklarıyla vakit geçiriyor, dönencesiyle eğleniyo, hiç olmasa bi şekilde vakit geçirmiş oluyo
bide artık emziği uyanıkken de alıyo ve bu sayede daha az ağlıyo, emzik cidden hayat kurtarıcı bişeymiş :))

havvacım, o kaybetme korkusu çok normal, iyice alışalım geçicek inşallah, bu bende ilk evlendiğimde eşime karşı çok olmuştu, rüyamda hep başkasıyla evlendiğini görüp ağlıyodum, sonra uyanıp bi bakıyodum adamcağız masum masum uyuyo :kedi:

ayşecim baş dönmesi başta bende de oldu
elevit denen vit ve demir hapımı hergün kullandım
benim ilk doğumda lohusa kanaması çok olmuştu dr ondan kaynaklanacağını söylemişti
doğum sonrası 4 ay demiri eksiksiz kullan dedi
bu doğumda kanamam az olduğu için 2 ay kullandım bıraktım
çünkü vitami,n iştahımıo açtı ve 4 kilo aldım
malum süt olsun ye olayı

Canım sorma hiç çekilmio havuza ayağımı sokmuyorum...balkonda askılıyla oturdum geçen..biz dağda oturduğumuz için yayla gibi soğuk oluo sanırım o gün üşüttüm..

günaydınn fıstklar
nabersnzzz
bu saate kadar irem beni uyuttu şimdide ben onuu kaydirigubbakcemile5
b ende dün çok halszdmmm şimdi iim çok şkrrr
dikkat edin kendnze hanımlar
Dikkat et sadoş kendine bak ben hasta oldum...bebişime yaklaşamıorum şimdi...

bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde niternette bi vidyo izledim .kürtaj kalıntılarını gösteren çook kötüydü.sinirlerim bozuldu çok agladım
Bunalıma sokma kendini kızarım klava: allah nurtopu gibi bebiş verdi sana

Cadı İlaydam durmadı demek kıyamam ben ona...allah kavuştursun canım arkadaşım...grip , anjin,kasığımda beze oldu canımın içi...sanırım bi hastalık geldimi gerisi gelio bende hamileykende aynıydım...

havvacım kızların dediği gibi
ardayı al kollarına şükret ve tadını çıkar
bırak bu düşünceleri kuzum yaaaaa

Canım saol çok fena hasta oldum malesef...karantinada gibiyim..bebişimi koklayamayorum...

Ah o emzik olmasa sürekli bi ağlama sesi evde...bende çok seviyorum emziği...hatta sinirlenince eşim sanada bi emzik vereyimde sus diio

Sibelim ben bu elevit yüzündenmi kilo alıyorum acaba...kilo veriyorum tam geri alıyorum tekrar...

nidacım allah kavuştursun
demek tatiliniz yrıda kaldııı
seneye daha ii yapaızzz
inşş
bu sene yapamadık şöle gzl bi tatil

saadetcim yarida kaldi evet napalim ,zaten almanya da tatil tatilden sayilmaz

nidacım hoşgeldin evine, nereye gitmiştiniz ki tatile, ben de bayramda antalyaya annemlere gidicem 2 hafta, ama çok korkuyorum, bebişle yoldan, kalabalıkta huysuzlanmasından

Canim ben esime demistim zaten 2 aylik cocukla tatil yapilmaz diye,, Bir arkadasin dogum günüydü , büyük parti verdi, ama biz otel odasinda ilayda ile karin agrisi cektik...Onlarda bize otele yiyecek gönderdiler ,partiye katilamasak da yemeklerden nasiplendik :kedi:

Tesekkürler Binnurcum...

Ilayda cadisina nazar degdi bence, bir gün önce herkes aman ne tatli ne seker modundaydi, ertesi gün kriz lmaz:

Canim o beze olayini ihmal etme, anjin cok feci bir hastaliktir , oglandan uzak dur canim ...Gecmis olsun a.s.

asyada 2800 dogmuştu.sonra 2600e düştü.zayıfdı yani.sonra her ay 1 kilo aldı.ama bu 3cu ayda 1 kilo almamıştır.çünkü hala aynı.Allahıma şükür sağlıklı ama hala aynı kıyafetleri giyiyo.hatta bol geliyo.bide emzirmek için 2saat beklemek istiyorum ama dayanamıyo çok aglıyo mecbur veriyorum.süt doyurmuyomu anlamadım.CADIARZU
bakalım cumartesi drda anlıcaz artık

Canlarım nabersiniz?
Yusuf Kayra uyurken geçmişi okuyayım dedim ama uyandı son sayfaya gelene kadar
merhaba ve görüşürüz olcak yani

Havvacım öyle şeyler düşünme, ınşallah Ardayla eşinle mutlu uzun yıllar geçirirsiniz,
bak çimdikle istersen denemek için, o inandırır seni hayal olmadığına :))

Pınarcım dikkat et kendine canım, öptüm çok geçmiş olsun

Bu arada Efeyle Emire bayıldım , çok tatlılar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…