Günaydin kizlar,
hepiniz ve bebisler iyisinizdir umarim..
cuma günü annemi gönderdik TR.ye...
Biz de sali günü dönmek üzere tatile cikmistik ama dün geri döndük, olmayacagini tahmin etmistim bebisle ,esime laf anlatamamistim ama ,yine sözüme geldi simdi evimizdeyiz, cok sükür...
Pinarim noldu ? GEcmis olsun canim , gecmisi okuyamadim ...
Canım sorma hiç çekilmio havuza ayağımı sokmuyorum...balkonda askılıyla oturdum geçen..biz dağda oturduğumuz için yayla gibi soğuk oluo sanırım o gün üşüttüm..tamam ozaman dogru haklısın sıcaklar hafiflemiş olur biraz
canım geçmiş olsun ya mikropmu kaptın sen havuza felanmı girdin soguk sumu içtin yoksa .bütün olasılıkları saydım bak.canım dikkat et gerçekten kendine .yaz gribide hiç çekilmez .hele o bogaz yanması.geçmiş olsun canım çok
evet ya ikinciler gelmeden bi buluşalım sonrada görüşürz zaten şeytanın bacagınıbi kıralımda
Dikkat et sadoş kendine bak ben hasta oldum...bebişime yaklaşamıorum şimdi...günaydınn fıstklar
nabersnzzz
bu saate kadar irem beni uyuttu şimdide ben onuu kaydirigubbakcemile5
b ende dün çok halszdmmm şimdi iim çok şkrrr
dikkat edin kendnze hanımlar
Bunalıma sokma kendini kızarımbütün bunlar yetmiyormuş gibi birde niternette bi vidyo izledim .kürtaj kalıntılarını gösteren çook kötüydü.sinirlerim bozuldu çok agladım
Günaydin kizlar,
hepiniz ve bebisler iyisinizdir umarim..
cuma günü annemi gönderdik TR.ye...
Biz de sali günü dönmek üzere tatile cikmistik ama dün geri döndük, olmayacagini tahmin etmistim bebisle ,esime laf anlatamamistim ama ,yine sözüme geldi simdi evimizdeyiz, cok sükür...
Pinarim noldu ? GEcmis olsun canim , gecmisi okuyamadim ...
Canım saol çok fena hasta oldum malesef...karantinada gibiyim..bebişimi koklayamayorum...slm kıslarr
pınar canım çok geçmiş olsunn
havvacım oğlunla olan rüyann hiç bitmicek canım ardada öyle şanslı bi bebekki senin gibi bi annesi olduğunaa
nida caanım allah kavuştursun ben 3 aydır memlkettetim bayramdan sonra dönüyorus ne yapcam tek bilmem çok fena alıştım buraya
arzu canım 500 600 gr aldıysa doktorlar normal dio sağlıklı olsun kiloyu kafaya takma hiçç
Ah o emzik olmasa sürekli bi ağlama sesi evde...bende çok seviyorum emziği...hatta sinirlenince eşim sanada bi emzik vereyimde sus diiobu arda herkese meraba,
arzucum benim kızım, 5400 gr, ve 0-3 ay giyiyor hala, sadece bazı tulumları hafiften küçülmeye başladı.
kızlar, bebişler artık daha farkında herşeyin, böyle olunca çok eğlenceli oldu, kızım artık oyuncaklarıyla vakit geçiriyor, dönencesiyle eğleniyo, hiç olmasa bi şekilde vakit geçirmiş oluyo
bide artık emziği uyanıkken de alıyo ve bu sayede daha az ağlıyo, emzik cidden hayat kurtarıcı bişeymiş :))
Sibelim ben bu elevit yüzündenmi kilo alıyorum acaba...kilo veriyorum tam geri alıyorum tekrar...ayşecim baş dönmesi başta bende de oldu
elevit denen vit ve demir hapımı hergün kullandım
benim ilk doğumda lohusa kanaması çok olmuştu dr ondan kaynaklanacağını söylemişti
doğum sonrası 4 ay demiri eksiksiz kullan dedi
bu doğumda kanamam az olduğu için 2 ay kullandım bıraktım
çünkü vitami,n iştahımıo açtı ve 4 kilo aldım
malum süt olsun ye olayı
nidacım allah kavuştursun
demek tatiliniz yrıda kaldııı
seneye daha ii yapaızzz
inşş
bu sene yapamadık şöle gzl bi tatil
nidacım hoşgeldin evine, nereye gitmiştiniz ki tatile, ben de bayramda antalyaya annemlere gidicem 2 hafta, ama çok korkuyorum, bebişle yoldan, kalabalıkta huysuzlanmasından
slm kıslarr
pınar canım çok geçmiş olsunn
havvacım oğlunla olan rüyann hiç bitmicek canım ardada öyle şanslı bi bebekki senin gibi bi annesi olduğunaa
nida caanım allah kavuştursun ben 3 aydır memlkettetim bayramdan sonra dönüyorus ne yapcam tek bilmem çok fena alıştım buraya
arzu canım 500 600 gr aldıysa doktorlar normal dio sağlıklı olsun kiloyu kafaya takma hiçç
Canım sorma hiç çekilmio havuza ayağımı sokmuyorum...balkonda askılıyla oturdum geçen..biz dağda oturduğumuz için yayla gibi soğuk oluo sanırım o gün üşüttüm..
Dikkat et sadoş kendine bak ben hasta oldum...bebişime yaklaşamıorum şimdi...
Bunalıma sokma kendini kızarımklava: allah nurtopu gibi bebiş verdi sana
Cadı İlaydam durmadı demek kıyamam ben ona...allah kavuştursun canım arkadaşım...grip , anjin,kasığımda beze oldu canımın içi...sanırım bi hastalık geldimi gerisi gelio bende hamileykende aynıydım...
arzucum sağlıklı olsunda yetr yaaa
bnm kızda daha 0 3 ay giyiyorr
anca oluyorrr yanii
bnmki zayıf doğmuştuuu
sennkini hatırlayamadım ama
yanii zayıf doğduğu için anca....
toplu doğan bebekler haliyleee daha büyük giyerler bu aylarda bzmkilere göreee,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?