kızlar dün ilk adetim oldu spiral taktırmak için sağlık ocağına gittim bugün.ama maalesef taktıramadım çünkü rahim ağzında yara varmış.yine dr yolu göründü.pzt dr a gidicem.ah ahhhh nedir biz bu kadınların çektikleri.....:1no2:
oh oh ne gzlll zuzummm
keşke bnmkilerde geleblselerrrr
asyada 2800 dogmuştu.sonra 2600e düştü.zayıfdı yani.sonra her ay 1 kilo aldı.ama bu 3cu ayda 1 kilo almamıştır.çünkü hala aynı.Allahıma şükür sağlıklı ama hala aynı kıyafetleri giyiyo.hatta bol geliyo.bide emzirmek için 2saat beklemek istiyorum ama dayanamıyo çok aglıyo mecbur veriyorum.süt doyurmuyomu anlamadım.CADIARZU
bakalım cumartesi drda anlıcaz artık
canım çok geçmiş olsun
regl oldunuz hee ben hala olmadım 3 ay olcak hala tık yokı süt koruyo sanırım
bende spiral taktıramamda implant düşünüyorum varmı hiç çevrenizde taktıran..
kızlar dün ilk adetim oldu spiral taktırmak için sağlık ocağına gittim bugün.ama maalesef taktıramadım çünkü rahim ağzında yara varmış.yine dr yolu göründü.pzt dr a gidicem.ah ahhhh nedir biz bu kadınların çektikleri.....:1no2:
Canlarım nabersiniz?
Yusuf Kayra uyurken geçmişi okuyayım dedim ama uyandı son sayfaya gelene kadar
merhaba ve görüşürüz olcak yani
Havvacım öyle şeyler düşünme, İnşallah Ardayla eşinle mutlu uzun yıllar geçirirsiniz,
bak çimdikle istersen denemek için, o inandırır seni hayal olmadığına :))
Pınarcım dikkat et kendine canım, öptüm çok geçmiş olsun
Bu arada Efeyle Emire bayıldım , çok tatlılar maşallah
merhaba güzel annişler nasılsınız bugün?
pınar geçmiş olsun bugün dr. a gidecektin inş. önemli bişey değildir o şişlik.
saadet canım sanırım o siteden indirelemiyor sadece müzik dinleniyor
bizim cadı da dün dışarı çıktık sakin yerlerde sesi çıkmıyo ama bi avm ye girdik bastı çığlığı heralde kalabalıktan hazzetmiycek
arzu evet ya semoş gözükmüyo hiç
Nazarlık tak,oku bol bol çok çabuk nazara gelio bıdıklar...saadetcim yarida kaldi evet napalim ,zaten almanya da tatil tatilden sayilmaz
Canim ben esime demistim zaten 2 aylik cocukla tatil yapilmaz diye,, Bir arkadasin dogum günüydü , büyük parti verdi, ama biz otel odasinda ilayda ile karin agrisi cektik...Onlarda bize otele yiyecek gönderdiler ,partiye katilamasak da yemeklerden nasiplendik :kedi:
Tesekkürler Binnurcum...
Ilayda cadisina nazar degdi bence, bir gün önce herkes aman ne tatli ne seker modundaydi, ertesi gün krizlmaz:
Canim o beze olayini ihmal etme, anjin cok feci bir hastaliktir , oglandan uzak dur canim ...Gecmis olsun a.s.
aman pınarım geçmiş olsun sanadaaa
biranevvel toplarsın inşş
canım kibrit çöpü gibi bişe kolununa takılıyo 4 yıl kadar koruma süresi varbüyür güzel kızın bence iyi kilo almış
zeynep 3900 doğdu 3600 hastaneden çıktı şuan 5700
arzucum doğdu kilo önemli 2600 den bak.nekadar kilo almış.
takma kafana annesi
canım bende daha regl olmadım aynen tık yok
implant ne kız ilk defa duydum.spiral falan taktıramam herşeyi ben çekiyorum korunmayıda koşiş yapsın.demi ama.
hiç sorma canım kadınlık zor.geçmiş olsun
havvacım öle düşünme
arda senn oğlun
ve inşşş hep beraber yaşıcaksınız allhın izniyleeee
hatta ardaya bi kardeşde gelirrr inşallahhhh
hep ii şeyler düşünelim ii olsun herşey dimi amaaaa????
Merhaba ben annemde kaldığım için bayadır yazamıyorum sadece okuyabildim arada bir.Pınar çok geçmiş olsun inşallah bebeğin etkilenmez.
Havvacım canımızı hiç sıkmıyorsun biz sevinçleri paylaştığımız gibi sıkıntıları da paylaşırız.Çocuğun hep yanında kalacak Allah ın izniyle canını sıkma,sanırım bebeğin tüp bebekti.Ve zor elde edilmiş bir bebek.Ve bu da çabuk kaybedileceği anlamına gelmez.Benimki tüp bebek değil ama gık dese canım çıkıyor.Bende değişmeye çalışıyorum.Allah hepimizin yavrularını esirgesin.Kötü düşünmemek lazım.Tüm bebeklerimiz Allah a emanet.O sahip olsun esirgesin inşallah
Havvacim seni anliyorum ama artik inan istersen tatli bir oglusun olduguna..O günler geri de kaldi, simdinin tadini cikar canim...Ardayi da öperim opuyorumnanaktan
havvacım neden böyle kendini üzüyosun.
bak arda kollarında.
onun okula gittiğini evlendiğini torunlarını görceksin.
slm kıslarr
pınar canım çok geçmiş olsunn
havvacım oğlunla olan rüyann hiç bitmicek canım ardada öyle şanslı bi bebekki senin gibi bi annesi olduğunaa
nida caanım allah kavuştursun ben 3 aydır memlkettetim bayramdan sonra dönüyorus ne yapcam tek bilmem çok fena alıştım buraya
arzu canım 500 600 gr aldıysa doktorlar normal dio sağlıklı olsun kiloyu kafaya takma hiçç
havvacım, o kaybetme korkusu çok normal, iyice alışalım geçicek inşallah, bu bende ilk evlendiğimde eşime karşı çok olmuştu, rüyamda hep başkasıyla evlendiğini görüp ağlıyodum, sonra uyanıp bi bakıyodum adamcağız masum masum uyuyo :kedi:
Canım sorma hiç çekilmio havuza ayağımı sokmuyorum...balkonda askılıyla oturdum geçen..biz dağda oturduğumuz için yayla gibi soğuk oluo sanırım o gün üşüttüm..
Dikkat et sadoş kendine bak ben hasta oldum...bebişime yaklaşamıorum şimdi...
Bunalıma sokma kendini kızarımklava: allah nurtopu gibi bebiş verdi sana
Cadı İlaydam durmadı demek kıyamam ben ona...allah kavuştursun canım arkadaşım...grip , anjin,kasığımda beze oldu canımın içi...sanırım bi hastalık geldimi gerisi gelio bende hamileykende aynıydım...
havvacım kızların dediği gibi
ardayı al kollarına şükret ve tadını çıkar
bırak bu düşünceleri kuzum yaaaaa
Canlarım nabersiniz?
Yusuf Kayra uyurken geçmişi okuyayım dedim ama uyandı son sayfaya gelene kadar
merhaba ve görüşürüz olcak yani
Havvacım öyle şeyler düşünme, İnşallah Ardayla eşinle mutlu uzun yıllar geçirirsiniz,
bak çimdikle istersen denemek için, o inandırır seni hayal olmadığına :))
Pınarcım dikkat et kendine canım, öptüm çok geçmiş olsun
Bu arada Efeyle Emire bayıldım , çok tatlılar maşallah
selammm kızlarrr..
nidacım hoşgeldin canımm, seneye acısını çıkartıcaz inşallaahh..
kimse kalmadı bizim buralarda herkes tüm akrabalar memlekette, ben bu sene gidemedim burnumda tütüyo denizi, havası ama artık seneye inşallaahh..
havvcım aşkolsun nerden çıktı bu düşünceler, üzme kendini, sıkı sıkı sarıl oğluşuna..
arzucum bebeklerin kilo alımı o kadar büyük bir yelpazeki, ayda 2 kgda normal 500 grda..
giç üzme kendini, büyüyecek bebişler..
benim oğlumda 2700 çıktı hastaneden şimdi 7 kilo bana kocaman olmuş gibi geliyo ama her gören ayyy küçücüüük buuu diyor yaniii:)))
yapacak bişey yokk tatlım...
pınarcıım nasıl oldun tatlım, daha iyisindir inşallaahh..
ooof kızlaar emir kendini şaşırdı bugüünn..
sürekli meme istiyor, emiyor emiiyoooooooorr sonra kusuyorr, sonra bir gülücük atıp tekrar aranıyorr..
saatlerdir aynı durumdayız, bi tuvalete gidemedim yaa, ayrıldığımız anda ağlıyoorr..
bakalım ne kadar sürecek bu krizz..
selammm kızlarrr..
kimse kalmadı bizim buralarda herkes tüm akrabalar memlekette, ben bu sene gidemedim burnumda tütüyo denizi, havası ama artık seneye inşallaahh..
havvcım aşkolsun nerden çıktı bu düşünceler, üzme kendini, sıkı sıkı sarıl oğluşuna..
arzucum bebeklerin kilo alımı o kadar büyük bir yelpazeki, ayda 2 kgda normal 500 grda..
benim oğlumda 2700 çıktı hastaneden şimdi 7 kilo bana kocaman olmuş gibi geliyo ama her gören ayyy küçücüüük buuu diyor yaniii:)))
sürekli meme istiyor, emiyor emiiyoooooooorr sonra kusuyorr, sonra bir gülücük atıp tekrar aranıyorr..
saatlerdir aynı durumdayız, bi tuvalete gidemedim yaa, ayrıldığımız anda ağlıyoorr..
evet canım gideyimde yardım etsiinler bana farkındayen önüne geçmekte yarar varhavacım allah ın izniyle bebeğine bişey olmaz ama sen yinede bir uzmanla görüş devam ederse anksiyeteye dönüşebilir (endişe bozukluğu) allah korusun bendede vardı ilkj bebeğimde ben dr. a gitmedim geceleri kabuslar görüyordum bebeğime hep birşeyler oluyordu kafamı dağacak hobiler buldum atlattım canım kendine iyi bak kötü düşünme öpüldün
ooyy havvişim beniim, oğluşunu paylaşamazmışş kimseylee..
en iyisini sen bilirsin canım bi yardım alırsan daha iyi olur tabii, yeni anne psikolojisi bunlar..
bende bu sabah emiri yatakta ezdim sandım nasıl korktuumm..
halbuki bebiş yatağında mıkırdanıyormuş...
canım çok geçmiş olsun
Canım kötüyüm hala...sesim kalınlaştı Batu şaşırıo bu kadın sesi kim dieee
canım çok geçmiş olsun
selammm kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?