2009 Haziran Anneleri!!

Aylincim tesekkürler canim...
Cumartesi ayni durumdaydik, allah kuvvet verwsin canim, kusmasi beni cildirtiyor...

pınarcııım geçicek canım biliyosun grip anjin için ne yaparsan yap boşş, kendi geçicek..
inşallah kasığındaki beze önemli değildir tatlımm..

bu arada pınarcım facedeki yorumların için teşekküürr..

Canım aynen 1 haftaya tam geçer... şimdi duş yaptım beze küçülmüş sanırım kıl dönmesi...
Ben Emiri çok sefiorummm tabii yapıcam yorum...tosbaya...Emire baktıkça hani sana bi foto yollamıştım ya o gelio aklıma...

hiç sorma aylincim zeynepte aynı 11 den beri ağlıyo. emiyo sonra kusuyo.habire emmek istiyo
derdi ne anlamadım ki.

Aylincim tesekkürler canim...
Cumartesi ayni durumdaydik, allah kuvvet verwsin canim, kusmasi beni cildirtiyor...
yani hakketteeen allah kuvvet versin, zor bir durumm.. daha sabah yıkamıştım çamaşırlarını, şimdi yine doldu sepetimiiz hepsi kusmukluuuuu..
biraz uykuya daldı gibi şu anda bakalım, en azından 1 saat uyusa bari..

pinaar o fotoya baka baakkaa oğlumu benzettim sonunda:))
kıl dönmesi ise iyidir iktihabı kuruduğu anda geçer canikom..

mrhba arkadaşlar memleketteyim sürekli giremiyorum nete umarım herkes iyidir
dün akşam cok kötü bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istedim
dün babanemizden ayrılık vakti geldi kuzum uyuyodu halasıyla babanesi gitmeden sevelim diye
uyandırdılar bende eşya topluyordum o günde gündüz uyumadı fazla huysuz yatmıştı zaten
uykudan uyanıncada bir çıglık bastı sesi solugu kesildi morardı kendinden geçti bir dakika falan cok
korktum ne yapacagımızı şaşırdık allah ım kimseye yaşatmasın hayal meyal hatırlıyorum
agla agla zor kendime geldim siz yaşadınızmı böyle bir olay
tekrar olmasından cok korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlama

ya uyuyan bebek sevmek için uyandırılır mı keşke izin vermeseydin canım.. gerçi onların düşünmesi gerekli..
geçmiş olsun, inşallah birdaha olmaz...

canım çoook geçmiş olsun Allah yasatmasın bi daha...

oh be en azından böyle bi sorunum yok . kadınlık zor ...............................................................

ama 3 kere dnledi iremm
ve açılmıo tekrarrr
lütfen km biliosaaa indrmeyi bna yardımcı olsunnnn..................

saadetim insan doymuyor demi anneye babaya.bak sende yeni geldin ama özledin.
annem de gideli 1 ay oldu ama yarını dört gözle bekliyorum.
evet cnm doymuyorrrrrrrrrrr

öldm kızlar yaaaaa
iremle komşuya inmiştikkk
yvrum akıllı akıllı durduuu
eve bi geldm kudurduuu
nazar değdi sanırımmmmmmmm
yeni sakinleştrdmmmm,
vallaaa bu yzden sık gtmediğim yere hç gtmk istemiorummmmm

Saadetcim benimki de vizir vizir sabahtan beri uyumak nedir bilmedi, bittim bende...
Emzik de almiyor ,sakinlesmek icin beni emzik yerine kullaniyor...
Sabahtan beri susmadi ,babasinda simdi bakalim uyuyyacak mi?

bugun bebeklerin huysuzluk gunuymus demek, sabah 7den beri ayakta, yeni uyudu da bir oh dedim,gerci benimki haftanin 5 gunu oyle ya neyse...

nidacım iremde emmiyor emzikk
aksine benide emmiyorrrr
bnm işim daha zor olsa gerek.....

evet canım benimde geçen gün yolda arkadaşlar gördü elif i
elif o saniye huzursuzluğa başladı ve sonra eve gelince susturamadık yemedi içmedi uyumadı
ben de nazara inanıyorum annem oku oku kadının canı çıktı
Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun

merhaba tatlı anneler ayy kaç gündür yoktum bi bakım çıktım hep yazışamadık ablam burdaydı eşimde evdeydi ikisi yüzünden pc başına geçemedi biri kalkıyo biri oturuyo benim kızımda bana aman vermiyo bugün kucağımda tutmaktan ve ayakta gezmekten belim koptu kucağımdada eziliyo ama yere koydummu hemen ağlıyo ayy yarında temizlik yapmam lazım çarşamba iftara eşimin arkadaşları gelecek nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum kaynanamda köye gitti çocuğu kimseye bırakamam ne yapcam offf

havvacım üzülme tatlım kafanada takma o bana evlendiğimde olmuştu acaba gerçekmi acaba bir rüyama uyanınca bu rüya bitecekmi çünkü aklının ucundan geçmeyen şey böyle güzelliklerle gelince inanamıyosun o yüzdenn böylesin ama çok düşünme tadını çıkart

pınarcım geçmiş olsun tatlım allah şifalık versin

nilaycım aylincim kankiler çok tatlı yaa yerim ben onları allah nazarlardan saklsın ne güzel buluşmuşsunuz keşke hepimiz buluşabilsek

indirmeden dinletsem desem dinletemiyorumda artıkkk
3 kere dinleyebildik sadece
dinle ye basıncaa başka bi sayfaya atlıyooo
uyuz oldummm

Kızlar ben bittim ben bugün.Benim kız sabah 10.30 dan beri bi damlacık uyku uyumadı ve sürekli ağladı. 3 saatte bir emen çocuk saat başı emdi, emdikçe kustu. Çıldırdım o ağladı ben ağladım. mafoldumbenmafoldumben En sonunda dayanamayıp babamızı işten çağırdım. Şimdi içeride uyutmaya çalışıyor.
Okudum bütün minikler kötüymüş bugün. Hayırdır inşallah. Haziran bebeişleri büyüme atağı mı geçiriyorlar ki hep birlikte kafamçokkarıştı
Ben beceremiyorum kızlar galiba anneliği o ağladıkça ben de ağladım. Kendimi sakinleştiremedim ki çocuğu sakinleştireyim. Bİrazcık da bağırdım nefret ediyorum kendimden ve de çok utanıyorum :çok üzgünüm: Ufff ya.
Dün 25 günden sonra teşrif edip babannesine gördü nazar mı değdirdi ne kötükedihüso klava:

Havavcım aynı durum bende de var, ilerlerse bende doktora gitmeyi düşünüyorum aklımdan kötü düşünceleri atamıyorum. Allahın izni ile bebişlerimiz bi ömür bizimle alacak inşallah.Bol bol dua et canım bana iyi geliyor. :Saruboceq:

Pınarım geçmiş olsun dikkat et kendine a.s.

Doğum kontrol yönteminin kolayını bulduk biz, tık yok walla! kızdan fırsat kalmıyo ki, benim cadı tam bi felaket oldu. O uyuyunca ben de devriliyorum. Benim adam namazın niyazında ama ne dersiniz imam nikahı yapmasın olgaya helgaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saadet canım bende uğraştım senin için ama beceremedim. ınmiyo galiba. Sadece dinleyebildim o da bi kere.

özgecim bugün bebişlerin hepsi aynı napcaz bilmiyorum.. emir memedeyken sorun yok, ama uyudu sanıp çekiyorum kıyamet kopuyo.. tam göğüslerim iyileşti derken bugün yine kıpkırmızı oldular, çatlamasalar bari..
aslında bi yandan rahatlıyorum, hemen doluyo göğüslerim çünkü, bugün hiç dolmalarına izin vermedi oğlum..
neyse bakalım nasıl biticek bugün..
saadetçim bende baktım indiremedim canım, bi sorun var sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…