selammm kızlarrr..
nidacım hoşgeldin canımm, seneye acısını çıkartıcaz inşallaahh..
kimse kalmadı bizim buralarda herkes tüm akrabalar memlekette, ben bu sene gidemedim burnumda tütüyo denizi, havası ama artık seneye inşallaahh..
havvcım aşkolsun nerden çıktı bu düşünceler, üzme kendini, sıkı sıkı sarıl oğluşuna..
arzucum bebeklerin kilo alımı o kadar büyük bir yelpazeki, ayda 2 kgda normal 500 grda..
giç üzme kendini, büyüyecek bebişler..
benim oğlumda 2700 çıktı hastaneden şimdi 7 kilo bana kocaman olmuş gibi geliyo ama her gören ayyy küçücüüük buuu diyor yaniii:)))
yapacak bişey yokk tatlım...
pınarcıım nasıl oldun tatlım, daha iyisindir inşallaahh..
ooof kızlaar emir kendini şaşırdı bugüünn..
sürekli meme istiyor, emiyor emiiyoooooooorr sonra kusuyorr, sonra bir gülücük atıp tekrar aranıyorr..
saatlerdir aynı durumdayız, bi tuvalete gidemedim yaa, ayrıldığımız anda ağlıyoorr..
bakalım ne kadar sürecek bu krizz..
pınarcııım geçicek canım biliyosun grip anjin için ne yaparsan yap boşş, kendi geçicek..
inşallah kasığındaki beze önemli değildir tatlımm..
bu arada pınarcım facedeki yorumların için teşekküürr..
hiç sorma aylincim zeynepte aynı 11 den beri ağlıyo. emiyo sonra kusuyo.habire emmek istiyo
derdi ne anlamadım ki.
yani hakketteeen allah kuvvet versin, zor bir durumm.. daha sabah yıkamıştım çamaşırlarını, şimdi yine doldu sepetimiiz hepsi kusmukluuuuu..Aylincim tesekkürler canim...
Cumartesi ayni durumdaydik, allah kuvvet verwsin canim, kusmasi beni cildirtiyor...
Canım aynen 1 haftaya tam geçer... şimdi duş yaptım beze küçülmüş sanırım kıl dönmesi...
Ben Emiri çok sefiorummm tabii yapıcam yorum...tosbaya...Emire baktıkça hani sana bi foto yollamıştım ya o gelio aklıma...
mrhba arkadaşlar memleketteyim sürekli giremiyorum nete umarım herkes iyidir
dün akşam cok kötü bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istedim
dün babanemizden ayrılık vakti geldi kuzum uyuyodu halasıyla babanesi gitmeden sevelim diye
uyandırdılar bende eşya topluyordum o günde gündüz uyumadı fazla huysuz yatmıştı zaten
uykudan uyanıncada bir çıglık bastı sesi solugu kesildi morardı kendinden geçti bir dakika falan cok
korktum ne yapacagımızı şaşırdık allah ım kimseye yaşatmasın hayal meyal hatırlıyorum
agla agla zor kendime geldim siz yaşadınızmı böyle bir olay
tekrar olmasından cok korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlama
mrhba arkadaşlar memleketteyim sürekli giremiyorum nete umarım herkes iyidir
dün akşam cok kötü bir olay geldi başıma sizlerle paylaşmak istedim
dün babanemizden ayrılık vakti geldi kuzum uyuyodu halasıyla babanesi gitmeden sevelim diye
uyandırdılar bende eşya topluyordum o günde gündüz uyumadı fazla huysuz yatmıştı zaten
uykudan uyanıncada bir çıglık bastı sesi solugu kesildi morardı kendinden geçti bir dakika falan cok
korktum ne yapacagımızı şaşırdık allah ım kimseye yaşatmasın hayal meyal hatırlıyorum
agla agla zor kendime geldim siz yaşadınızmı böyle bir olay
tekrar olmasından cok korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlama
canım benım arkadasımda implant taktırmıstı kanamaları çok arttı adet düzenini tamamen bozdu bence ıyı arastırp öyle taktır canım.valla esım korunuyo benımde.herseyı bız cekıyoruz bırazda onlar ugrassın okadar kolay degıl yanı :)
ama 3 kere dnledi iremmmerhaba güzel annişler nasılsınız bugün?
pınar geçmiş olsun bugün dr. a gidecektin inş. önemli bişey değildir o şişlik.
saadet canım sanırım o siteden indirelemiyor sadece müzik dinleniyor
bizim cadı da dün dışarı çıktık sakin yerlerde sesi çıkmıyo ama bi avm ye girdik bastı çığlığı heralde kalabalıktan hazzetmiycek
arzu evet ya semoş gözükmüyo hiç
evet cnm doymuyorrrrrrrrrrrsaadetim insan doymuyor demi anneye babaya.bak sende yeni geldin ama özledin.
annem de gideli 1 ay oldu ama yarını dört gözle bekliyorum.
oh be en azından böyle bi sorunum yok . kadınlık zor ...............................................................
ama 3 kere dnledi iremm
ve açılmıo tekrarrr
lütfen km biliosaaa indrmeyi bna yardımcı olsunnnn..................
evet cnm doymuyorrrrrrrrrrr
öldm kızlar yaaaaa
iremle komşuya inmiştikkk
yvrum akıllı akıllı durduuu
eve bi geldm kudurduuu
nazar değdi sanırımmmmmmmm
yeni sakinleştrdmmmm,
vallaaabu yzden sık gtmediğim yere hç gtmk istemiorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?