2009 Haziran Anneleri!!

özgecim zor birgn geçirmişsinnnn
anlaşılannn
cnm sen sakin yaklaştıkça bebişde sakinleşir bunu unutmaa
ama arada bende dayanamayıp ştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
diee hafif ses yükselttiğim oluoo zaman zaman
özgecimmm bak o site dedki müzikler çok işe yarıoo inanırmısın bugn irem zır zır dıı
bebekler ağlamasın müz. açtım sustuu
bebek rahatlasın müz. açtım uyuduu kaldııı
ama müzik btnce uyandı
tekrarda açamadımmmm
sanırım pcsine indieren arkadaşlar vardıı
bi zahmet yollarlar inşş banaaa msndennnn

ahh canım senin kızın kibar minyon demekki herkes toplu olacak diye kural yok ek gıdalara geçince belki senin kızın bizimkilere fark atar..takma sen kafana maşallah kuzuna....
benim oğlum 2 buçuk aylık 7 kilo 6 aylık kyafetler tam oluyor şuan bazen 9 aylıkta giydiriyorum..

doğum kontrole gelincee eşim korunuyo bizde, hep öyleydi.
bide o dertle uğraşmak istemiyorum...
zaten özgecim dediğin gibi fırsat kaalmıyo bebişlerden ama gitmez kocişler olgalara..
böyle melekler verdik onlara giderler mi bizi bırakıpp..

maşallaahh efeyee:))

valla aylincim bende hiç uğraşamam eşim korunuyor Allahtan..
ama ben hala regl olmadım siz oldunuzmu kızlar??

iyi akşamlar kızlaar, gerçekten bugün bütün haziran bebişlerinin kötü günü sanırım, kızım sabahtan beri çok neşeliydi, saat 7 den sonra nolduysa oldu, bi türlü susmadı, bende de hal kalmadı, şimdi babası sallıyo, uyur inşallah.
ben iki gün önce, adet oldum sandım, ama iki gün az az geldi, bitti, ne olduğunu anlıyamadım kafamçokkarıştı
neyse, herkese iyi geceler, inşallah hepimiz ve tabi bebişlerimiz huzurlu uyur bu gece :Saruboceq:

ayy ben bağlandım ama okumaya bile fırsat bulamadan Ahmet bastı bağırtıyı uğraşıyorum uyutuyorum 5 dk uyuyo ağlıyo...
ne oldu bu bebişlere haziran bebekleri sendromu var da bizim haberimiz mi yokkk:uhm:
ayyy yine başladı ağlamaya:gitme:

canım ben üye oldum indirmek için fakat kontor yiyo üye olurkende tlf numaranı istiyo bu ay kontor yüklemiştim hiç kullanmadan 150 kontorden 4 kontor kaldı şarkıda indirmedim ama gitti orda indir yazıyo ya ona tıklayarak indirebilirsin faka üye olman lazım ama bi kereliğine üye olmadan indirebiliyosun ondan sonra üye olup indirmen lazım şeker

saddetcm msn ni aç ben sana yollayayım şeker indirdim bebekler ağlamasını

dünür kızzzz damadım nasıl hmm senin gelinin beni dikti bugün ayağa sinir oldum yaa babasının kucağında susuyo bende zır zır aayy deli oldum nilaycım bizdede aynı durum ağlayınca bende dayanamıyorum sakinleşemiyorum ağlıyorum oda benden etkileniyo daha çok ağlıyo arada bende kızıyorum sanki anlıyo işte sonrada pişman oluyorum bağırmıcam sakin olucam diyorum ama nerde işte öyle böyle geçicek günler bebek büyütmek zor

canım ben daha önce tüp bebek tedavisi görüp de sonra normal yolla hamile kalan duydum
istermisin arda ya kardeş

mümkün deil canım keşke mümkün olsa bizim bebegimiz birtek dondurulmuş kardeşleriyle olabilir ancak.ister,m tabi ardaya kardeş istemezmiyim.10 çocugum olsa artık yeter demem heralde.benimnormal yolla hamile kalabilmemem ancak meryemana olabilirsem oda mümkün deil.bende tüp yok canım sag tüp 11 yaşımdayken alınmıştı sol tüpte tüpbebek denemeden önce alındı şansımızı düşürmesin diye .tüp içinde sıvı biriktiriyordu işe yaramıyordu yani 8 yıl oyalayan o problemli tüptü zaten.bunlara üzülmeyi geçtim artık allah başka bebek nasip ederse bana çok şükür derim ama şimdiki halimede binlerce şükrediyorum .allahım minik mucizemibana nasip etti çok şükür

Kızlarrrr ... bugün nolluyo bu bebişlere ... en son öğlen nidayla konuştuk msn de o saatten beri benimkide çıldırdı sürekli ağlıyo... salıncağına koyuyorum yaygarayı basıyo... kucağıma almamam lazım hastayım deliricem...biraz önce annemi çağırdım apar topar geldi ..şimdi onun kucağnda... aksi gibi eşiminde bir organizasyonu vardı geç gelecek...annem gelmeseydi kafayı yerdim sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…