nilaycım evini açtın bize, burdanda çok teşekkür ediyorumm, fotolar içinde teşekkür ederizz..
kızlar yorumlar içinde çok teşekkür ediyoruzz, bizimkiler bugün buluştular ama hiçbişeyin farkında değillerdi biz deliriyoruz görsünler birbirlerini diye ama adamlarda tık yok:)))
nilayla tesadüf giden bir hayatımız var, bebeğimi kaybettim bölümünde bi forumda tanıştık biz, orda hamile kalmak için uğraşırken bir hafta arayla hamilelik haberlerimizi aldık...
hatta hamile kalmadan öncede bir kere buluşmuştuk, kısmet bebeklerimizle 2. görüşmeyi yapmakmışş. şimdi birde fundamız var, biz çok dua ediyoruz sizde edin olur mu, onunda bebeği olsun...
canım çoook geçmiş olsun Allah yasatmasın bi daha...
ah canım arkadaşım inan ağlıyorum şu an.çok duygulandım.kalbinizin benimle olduğunu biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.canlarımsınız benim.dünyanın en güzel şeylerine sahipsiniz allahım bana da nasip eder inşallah.
günaydın canlarım...
benim kız gece 23'de uyudu sonunda, tam 12 saat uyumamış ve sürekli ağlamış oldu
Biliyosunuz ben geceleri Elif'in uyanmasını bekliyorum emzirmek için. Kendisi istemeden gece uyandırmıyorum. Dün gece istemedi kızlar ya, bende bi güzel uyuuakalmışım. Sabah 7'de uyandı, en son gece 10'da emmişti. 9 saat aç kalmış oldu, off ya bişi olmaz dimi? Gerçi dün hiç uyumadı ve sürekli emdi ama. AYyyy nasıl uyumuşum ya off.Saat kurmaya devam bundan sonra.
saadetcim ben sana gönderirim ama senin msn yok bende
saddetcm msn ni aç ben sana yollayayım şeker indirdim bebekler ağlamasını
tşkr ederim kızlar nilaycım aldım mailini cnmmsaadetcim mail atıyorum sana ama bazıları çok uzun gönderilmiyor tatlım
yok cnm nerdesaadetcim naptı ki indirdi mi müziği.
işallah indirmiştirde irem rahat rahat uyur.
hülyacım nasılsın canım süper gidiyor herşey senin kızın nasıl nerelerdesin be gülüm yoksun ortalarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?