2009 Haziran Anneleri!!

Kızlarrrr ... bugün nolluyo bu bebişlere ... en son öğlen nidayla konuştuk msn de o saatten beri benimkide çıldırdı sürekli ağlıyo... salıncağına koyuyorum yaygarayı basıyo... kucağıma almamam lazım hastayım deliricem...biraz önce annemi çağırdım apar topar geldi ..şimdi onun kucağnda... aksi gibi eşiminde bir organizasyonu vardı geç gelecek...annem gelmeseydi kafayı yerdim sanırım....

ah canım arkadaşım inan ağlıyorum şu an.çok duygulandım.kalbinizin benimle olduğunu biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.canlarımsınız benim.dünyanın en güzel şeylerine sahipsiniz allahım bana da nasip eder inşallah.

Kızlar geçmişi okudum tam alıntı yapıp cevaplıyacakken benimki yaygarayı bastı ananesindede durmuyor ... deliricem ayağıma koydum fazla yakınıma alamıorum hastayım die...size öle yazıyorum.. hepinize teşekkür geçmiş olsun dilekleriniz için... öptüm...

pınarcım aynı şey benimde başıma geliyo tam yazıcam kızım ağlamaya başlıyo susturmakda pek mümkün değil hele senin işin daha zor hastasın bide inş geçmez batuşa yaa

ağlama bitanem en kısa zamanda sende vereceksin bize güzel haberi ben inanıyorum efeyle emirle bulışturucaz sonra senin bebişinide..seni seviyorum fundişim sakın üzülme...:1hug:a.s.

fundacım
dualarımız seninle canım her ne kadar tanımasamda amacımız ortak annelik
sende tadıcaksın bu duyguyu allahın izniyle.

dediğiniz gibi haziran bebekleri çoştu bugün.
gündüz 11 den beri ayaktaydı banyo yaptırdık da uyudu şimdi işallah 4-5 saat uyur.
allahtan yarın annem geliyo.15 gün rahatım

dünürcümmmmm nerelerdesin ya yoksun yine ( tabi hala yok ben kendi kendime yazıyorum :))
söylediğin çıngıragı sipariş vermiştim. bugün geldi.çok güzel zeynep çok sevdi sallayınca nasıl gülüyo elini ayagını çırpıyo.önerdiğin için teşkür hayatım.

bende gidim yatayım bari.zaten buğün pilim bitti.
hepinize iyi geceler.işallah uyumuzu alırız.
öptük sizi

günaydın canlarım...
benim kız gece 23'de uyudu sonunda, tam 12 saat uyumamış ve sürekli ağlamış oldu
Biliyosunuz ben geceleri Elif'in uyanmasını bekliyorum emzirmek için. Kendisi istemeden gece uyandırmıyorum. Dün gece istemedi kızlar ya, bende bi güzel uyuuakalmışım. Sabah 7'de uyandı, en son gece 10'da emmişti. 9 saat aç kalmış oldu, off ya bişi olmaz dimi? Gerçi dün hiç uyumadı ve sürekli emdi ama. AYyyy nasıl uyumuşum ya off.Saat kurmaya devam bundan sonra.

canım bana sorarsan daat kurma derim artık gece uykuları oluşuyo bebeklerimizin.onlar acıktıklarında zaten uyandırıyorlar. 9 saat aç deildir merak etme uykudayken gündüzki kadar acıkmıyorlar uykuyada.banada sürekli oluyor başta vicdan azabı çektim ama baktım oglumun maşallahı var zorlamıyorum artık hiç.bak sende dinlenmişsin işte ne güzel.yarasın uykuları tatlışıma

selam kizlar,

dünkü kabus günden sonra bugün insallah bebisler uyur anneler de islerine bakalrlar ve biraz da dinlenirler..Benim ki simdilik uyuyor,amannn masallah diyeyim...

saadetcim ben sana gönderirim ama senin msn yok bende

saddetcm msn ni aç ben sana yollayayım şeker indirdim bebekler ağlamasını

saadetcim mail atıyorum sana ama bazıları çok uzun gönderilmiyor tatlım
tşkr ederim kızlar nilaycım aldım mailini cnmm
başka varsa diğerlerinde msnden almak isterimmm

saadetcim naptı ki indirdi mi müziği.
işallah indirmiştirde irem rahat rahat uyur.
yok cnm nerde
nilay 1 tane yollmaışda sağolsun şimdi onla idare ediyorummm

günaydın kızlarrr
bnm iremin cadılığ ne üstünde bugnnn
şimdi bebekler ağlamasını dinlio sustuu
bakalımm
bu işe yarıo sankiii

hülyacım nasılsın canım süper gidiyor herşey senin kızın nasıl nerelerdesin be gülüm yoksun ortalarda..

valla okuyorumda yazmıyom genelde ya benim kız canavar emmek istemiyo basıyo çıglıgı onla ugraşıyom caım çıkıyo zaten of of valla zormuş yaw

nilaycım msnini ekledmmm
maiile gönderemedklerniii bi ara ordan alırım cnmm :)

GÜNAYDIN KIZLAR,
GÜZEL VE HUZURLU Bı GÜN GEÇıRıRıZ ıNŞALLAH.
bu hafta doğum iznim bitiyo malesef,
ben de bugün bebişi eşime bırakıp hastaneye gittim yıllık iznimi almaya, korka korka gittim ama maşallah eşim becerdi tek başına bakmayı :))
6 aylık olana kadar evde olucam, ama sonra kızımı bırakıp işe nasıl başlıcam bilmiyorum, gündüzü geçtim nöbetler başlayınca bazen gece bile olmıcam evde ( :sinifsinif:

nidacım yaa noldu bu kuzulara, bende de aynı, ben yatırma derdindeyim o uyanma, şimdi salıncağına uyuyo, bakalım ne kadar uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…