2009 Haziran Anneleri!!

nidacım yaa noldu bu kuzulara, bende de aynı, ben yatırma derdindeyim o uyanma, şimdi salıncağına uyuyo, bakalım ne kadar uyuyacak

canim bilmiyorum valla. benimki de simdi ana kucaginda oyuncaklara bakiyor...Uyumasi lazim bu miniklerin yaw...onu birakip yemek de yapamiyorum ciyakliyo beni göremeyince...

Canlarım günaydın, nasılsınız ?????
ben çok uykusuzum, yat kalk daha kötü oluyor insan, şimdi uyudu benimki bir size bakayım dedim,
gece biberonla verdim süt, uyanmadan yine uyudu , artık geceleri biberonla vericem

Dünürüm buralardayımda tam açıyorum bilgisayarı geçmişi okumaya başlıyorum damadın zırlamaya başlıyor Maşallah prensesim iyi günlerde oynasın oyuncağıyla :)
Canım sana bişey sorcam , pompa chicco süt saklama kapların avent değilmi senin, uyuyormu chicco pompaya o kaplar, benim süt saklama kaplarınıda chiccodan almış eşim ama 4 tane 30 tl, avent daha uygun 10lu demiştinya, 4 tane yetmiyor avent alayım eğer pompaya uyuyorsa

canim bilmiyorum valla. benimki de simdi ana kucaginda oyuncaklara bakiyor...Uyumasi lazim bu miniklerin yaw...onu birakip yemek de yapamiyorum ciyakliyo beni göremeyince...

günaydın nidacım
aynen zombiyim bende bugünde zor geçicek galiba.allahtan akşama annemler burda.emzirir veririm anneme 15 gün rahatım.

günaydın canım
gelininde aynı durumda huysuz mızmız
canım benimki chicco ile uyumlu değil sagıp avent te boşaltıyorum canım

günaydın bu arada fıstıklar
canım bilmiyordum kusura bakma
neyseki yumurtaları dondurtmuşsunuz
ardanın kardeşleri beklesinler abileri biazcık büyüsün dimiopuyorumnanaktan

kızlar ben biraz yatayım yusuf kayra uyurken , yazılanları bile algılayamıyorum artık
zombi gibi oldum

canım dinlen azıcık insanın en büyük enerji kaynağı bu uyku

pınarcım geçmiş olsun canım ama bana da geçti hastalık
boğazlarım berbat bir de öksürük başladı gece elif uyanmasın diye
yastığı yüzüme kapadım da öksürdüm sonra odadan zor attım dışarı kendimi
zaten zor zahmet uyuyorlar:gitme:

fundişkooom ağlama bitaneemmm, sendende alıcaz bu güzel haberii, zamanı gelicek tatlımm.. seni çok seviyorum üzme kendini..

özgecim acıksa hangi kuvvet durdurabilir ki bebişleriii..
bişey olmaz tabii, bi sıkıntısı olsaydı 10 kere uyanırdı.. maşallah bebişine..
bizimkide gece 5 saat uyudu sonra yine mırın kırın.. şimdi emerken uyudu kucağımda, yatağına koymaya korkuyorum, uyanacak diye:))

biz yine kalktik uyandik, zombilige basladik,bugün yine dünkü gibi gececek galiba :gitme:

hay allaah nidacım yaa, inşalaah bugün sakin olur bebişler..
büyüyo bu tosbikler onun için yapıyolar böyle..

kızlar ben biraz yatayım yusuf kayra uyurken , yazılanları bile algılayamıyorum artık
zombi gibi oldum

iyi dinlenmeler emelcim..

kızlar süt saklama kabarını nsllll bana bi lnk atarmısnzzz

canım linkini bulursam yollarım, benim eşim medikal malxemeler satan biryerden almış, süt saklama poşeti 20 tane var içinde 20 lira..

kızlar sizin yazdıklarınız pahalı geldi bana..

kızlar herkese sakin bir gün diliyorumm..
bebiş birazcık uyuduu, bende biraz uzanayım dünün yorgunluğu çıkmadı henüüzz...

aylincim naber kız ii allaha şükürde emme sorunu va 5 dakdan fazla emmiyo kiloda ok az almış bu ay memegi görünceaglıyo

Kızlarr , çok kötü bir gece geçirdim...Batuhan uyudu ama ben uyuyamadım...hastalığım azdı gece...antibiyotik başlattı dr um artı pastil,şurup,serum fizyolojik...bu arada kasığımdaki kıl dönmesiymiş..şükürler olsun...ama grip beni çok fena yaptı elim kolum kalkmıyor...

saaol hülyacım, bizde uğraşıyoruz işte..
bizim derdimizde fazla emmek napcaz bilmiyorum..

pınarcım geçicek canım, birazdaha sık dişini tatlım..

Havvacim sana da merhaba canim..

Aylincim benimki yine 1 saaat oldu uyuyo. masallah...Beyin ve bagirsak gelisimleri hizlandi yavrucaklarin , huzursuzluklari normaldir...

Pinarcim kapat lap topunu da git yat artik canim...Cok gecmis olsun bir tanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…