nidacım yaa noldu bu kuzulara, bende de aynı, ben yatırma derdindeyim o uyanma, şimdi salıncağına uyuyo, bakalım ne kadar uyuyacak
canim bilmiyorum valla. benimki de simdi ana kucaginda oyuncaklara bakiyor...Uyumasi lazim bu miniklerin yaw...onu birakip yemek de yapamiyorum ciyakliyo beni göremeyince...
Canlarım günaydın, nasılsınız ?????
ben çok uykusuzum, yat kalk daha kötü oluyor insan, şimdi uyudu benimki bir size bakayım dedim,
gece biberonla verdim süt, uyanmadan yine uyudu , artık geceleri biberonla vericem
Dünürüm buralardayımda tam açıyorum bilgisayarı geçmişi okumaya başlıyorum damadın zırlamaya başlıyor Maşallah prensesim iyi günlerde oynasın oyuncağıyla :)
Canım sana bişey sorcam , pompa chicco süt saklama kapların avent değilmi senin, uyuyormu chicco pompaya o kaplar, benim süt saklama kaplarınıda chiccodan almış eşim ama 4 tane 30 tl, avent daha uygun 10lu demiştinya, 4 tane yetmiyor avent alayım eğer pompaya uyuyorsa
canım bilmiyordum kusura bakmagünaydın bu arada fıstıklar
kızlar ben biraz yatayım yusuf kayra uyurken , yazılanları bile algılayamıyorum artık
zombi gibi oldum
ah canım arkadaşım inan ağlıyorum şu an.çok duygulandım.kalbinizin benimle olduğunu biliyorum ve çok teşekkür ediyorum.canlarımsınız benim.dünyanın en güzel şeylerine sahipsiniz allahım bana da nasip eder inşallah.
özgecim acıksa hangi kuvvet durdurabilir ki bebişleriii..günaydın canlarım...
benim kız gece 23'de uyudu sonunda, tam 12 saat uyumamış ve sürekli ağlamış oldu
Biliyosunuz ben geceleri Elif'in uyanmasını bekliyorum emzirmek için. Kendisi istemeden gece uyandırmıyorum. Dün gece istemedi kızlar ya, bende bi güzel uyuuakalmışım. Sabah 7'de uyandı, en son gece 10'da emmişti. 9 saat aç kalmış oldu, off ya bişi olmaz dimi? Gerçi dün hiç uyumadı ve sürekli emdi ama. AYyyy nasıl uyumuşum ya off.Saat kurmaya devam bundan sonra.
biz yine kalktik uyandik, zombilige basladik,bugün yine dünkü gibi gececek galiba :gitme:
kızlar ben biraz yatayım yusuf kayra uyurken , yazılanları bile algılayamıyorum artık
zombi gibi oldum
kızlar süt saklama kabarını nsllll bana bi lnk atarmısnzzz
aylincimmm medikalciden almak daha avantajlıymış
saaol hülyacım, bizde uğraşıyoruz işte..
bizim derdimizde fazla emmek napcaz bilmiyorum..
pınarcım geçicek canım, birazdaha sık dişini tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?