saaol hülyacım, bizde uğraşıyoruz işte..
bizim derdimizde fazla emmek napcaz bilmiyorum..
pınarcım geçicek canım, birazdaha sık dişini tatlım..
Havvacim sana da merhaba canim..
Aylincim benimki yine 1 saaat oldu uyuyo. masallah...Beyin ve bagirsak gelisimleri hizlandi yavrucaklarin , huzursuzluklari normaldir...
Pinarcim kapat lap topunu da git yat artik canim...Cok gecmis olsun bir tanem..
Aylincim o cok fazla emme sorunu bizde de var, cocuk meme fetisi oldu valla...
kızlar gazı çok oluncada emer
aman emmemesi daha kötü ben anca silikon uçla aldıra biliyorum emzik sanıyo onu 2 ssaaat çekele terliyo hiç uç kullandınızmı hangisi ii olur
merhabaaaaa kıslar hepinizi çok özledim uzundur girmiyordum modemimde sorun vardı çok şükür düzeldi artık aranızdayım.
gelelim bize şimdi bebişimi emzirdim uyuyo çok şükür gece uykuları düzenli hep aynı saatlerde kalkıo emio uyuyo akılı bebeğim benm.arada ağlamaları tutuyo oda uzun sürmüyo umarım huy değiştirmez.herkesim bebeğine maşallah bu arada tosun gibi olmuşlar sütler yaramış bende sadece anne sütü veriyorum mamaya gerek kalmaz inş.
merhabaaaaa kıslar hepinizi çok özledim uzundur girmiyordum modemimde sorun vardı çok şükür düzeldi artık aranızdayım.
gelelim bize şimdi bebişimi emzirdim uyuyo çok şükür gece uykuları düzenli hep aynı saatlerde kalkıo emio uyuyo akılı bebeğim benm.arada ağlamaları tutuyo oda uzun sürmüyo umarım huy değiştirmez.herkesim bebeğine maşallah bu arada tosun gibi olmuşlar sütler yaramış bende sadece anne sütü veriyorum mamaya gerek kalmaz inş.
bizimde bugünümüz çok zor geçiyo.kızım kakaını yapamıyo.önceden hergün 2-3 defa yapardım.bu 3cü gün hala yapamadı.çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo.içim gidiyo valla.zor zar uyuttum.ama kuş uykusunda gibi heran uyanabilir
bizimde bugünümüz çok zor geçiyo.kızım kakaını yapamıyo.önceden hergün 2-3 defa yapardım.bu 3cü gün hala yapamadı.çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo.içim gidiyo valla.zor zar uyuttum.ama kuş uykusunda gibi heran uyanabilir
günaydın canlarım...
benim kız gece 23'de uyudu sonunda, tam 12 saat uyumamış ve sürekli ağlamış oldu
Biliyosunuz ben geceleri Elif'in uyanmasını bekliyorum emzirmek için. Kendisi istemeden gece uyandırmıyorum. Dün gece istemedi kızlar ya, bende bi güzel uyuuakalmışım. Sabah 7'de uyandı, en son gece 10'da emmişti. 9 saat aç kalmış oldu, off ya bişi olmaz dimi? Gerçi dün hiç uyumadı ve sürekli emdi ama. AYyyy nasıl uyumuşum ya off.Saat kurmaya devam bundan sonra.
valla aylincim bende hiç uğraşamam eşim korunuyor Allahtan..
ama ben hala regl olmadım siz oldunuzmu kızlar??
tskler canma.s.oyle olacak galiba..ince uzunCADIARZUhoşgeldin özlemcim nasılsın
maşallah oğluşuna uzun boylu olcak annesi.
Özlemcim gecmis olsun Armine...Bizim asimiz da haftaya...
ayy canim gecmis olsun ins kisa surede duzelirsinKızlarr , çok kötü bir gece geçirdim...Batuhan uyudu ama ben uyuyamadım...hastalığım azdı gece...antibiyotik başlattı dr um artı pastil,şurup,serum fizyolojik...bu arada kasığımdaki kıl dönmesiymiş..şükürler olsun...ama grip beni çok fena yaptı elim kolum kalkmıyor...
biz iyiyiz tatlim su asilar bebekleri mahvediyo bizide ama yaptirmak zorundayiz bence kilosu iyi canim nisada 2 aylikken tartildiginde 5 kilo 60 cm di bence cok normal o seni az bile emse genede ona yariyo sekerim sen kafana takmaslm hepinize..
bebisler iyidir umarim..
armin cuma gunu asi oldu huysuz ve rahatsizdi.. ateside cok oldu..
simdi iyi opuyor hepinizi:)
58 gunlukken 5.100gr boyuda 62 olmus..
kilosu biraz az gibi..
son gunlerdede yemiyor..
ozelime mesaj atip merak eden tum arkadaslarima tskr ederim..
hosgeldin canim masallah kuzuna bende ayni canim sadece anne sutu ek bisey vermedim mama hic vermedim ins bole giderde alti aya kadar yetse ondan sonra zaten yetmicek ama simdi doysun ins azalmaz sutumuz bol bol gelirmerhabaaaaa kıslar hepinizi çok özledim uzundur girmiyordum modemimde sorun vardı çok şükür düzeldi artık aranızdayım.
canim kabizmi degilse normalmis sutun yariyo demeeki benim kizimda ole 3 gunde bazen iki gun belli olmuyo ebeye sordum normal dedi sutun yariyosa yapmaz dedi bende zinco kullaniyorum ondan beri gunde 1 yada 2 kez yapiyo kakasini korkma yani yapar obizimde bugünümüz çok zor geçiyo.kızım kakaını yapamıyo.önceden hergün 2-3 defa yapardım.bu 3cü gün hala yapamadı.çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo.içim gidiyo valla.zor zar uyuttum.ama kuş uykusunda gibi heran uyanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?