2009 Haziran Anneleri!!

saaol hülyacım, bizde uğraşıyoruz işte..
bizim derdimizde fazla emmek napcaz bilmiyorum..

pınarcım geçicek canım, birazdaha sık dişini tatlım..

İnaşallah canımmm...

Saol bitanem.....Canım yattığım yerden yazıyorum...Batuyuda salıncağına koydum... uyumam mümkün değil Batu uyanık çünkü...

Aylincim o cok fazla emme sorunu bizde de var, cocuk meme fetisi oldu valla...

kaydirigubbakcemile3 ayy nida napcaz böyleben çözüm bulamıyorumm.ç
3. gün oldu hala normale dönemedikk. benim oğlum 10 dkda bir 2 saat emiyo kaydirigubbakcemile3 güzel di miii kaydirigubbakcemile3 bişeyleri yanlış anladı bence :)))

aman emmemesi daha kötü ben anca silikon uçla aldıra biliyorum emzik sanıyo onu 2 ssaaat çekele terliyo hiç uç kullandınızmı hangisi ii olur

kızlar gazı çok oluncada emer

Aynen canim,
dün gazdan meme delisi oldu bu cocuk..ama normal de 4- 5 saate cikmasi gereken ara bizde hala en az ama en az 2 saat...2 saatte bir ac bu cocuk ,sanki 3 gün ac birakilmis gibi..Neyse emmemesi daha kötü dedigin gibi canim..

aman emmemesi daha kötü ben anca silikon uçla aldıra biliyorum emzik sanıyo onu 2 ssaaat çekele terliyo hiç uç kullandınızmı hangisi ii olur

hüliş benim çok yara olmuştu göğüs uçlarım onun için kullandım 2 gün oldu bırakalı inşallah yara olmaz..
valla özel bir marka almadım eczanede ne varsa onu almıştım canım.. aventinkine iyi diyor herkes..

Son düzenleme:
slm hepinize..
bebisler iyidir umarim..
armin cuma gunu asi oldu huysuz ve rahatsizdi.. ateside cok oldu..
simdi iyi opuyor hepinizi:)
58 gunlukken 5.100gr boyuda 62 olmus..
kilosu biraz az gibi..
son gunlerdede yemiyor..
ozelime mesaj atip merak eden tum arkadaslarima tskr ederim..

merhabaaaaa kıslar hepinizi çok özledim uzundur girmiyordum modemimde sorun vardı çok şükür düzeldi artık aranızdayım.
gelelim bize şimdi bebişimi emzirdim uyuyo çok şükür gece uykuları düzenli hep aynı saatlerde kalkıo emio uyuyo akılı bebeğim benm.arada ağlamaları tutuyo oda uzun sürmüyo umarım huy değiştirmez.herkesim bebeğine maşallah bu arada tosun gibi olmuşlar sütler yaramış bende sadece anne sütü veriyorum mamaya gerek kalmaz inş.

hoşgeldiin canım, senin bebeğinede maşallaahh. bizimkiler 2 gündür biraz azıttılar kaydirigubbakcemile3
bende anne sütü veriyorum canım inşallaah bol bol olur hepimizin sütleri emzirebildiğimiz kadar emziririz bu afacanları..

Masallah canim bebegine...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Insallah canim mamaya gerek kalmaz dedigin gibi...

bizimde bugünümüz çok zor geçiyo.kızım kakaını yapamıyo.önceden hergün 2-3 defa yapardım.bu 3cü gün hala yapamadı.çok ıkınıyo kıpkırmızı oluyo.içim gidiyo valla.zor zar uyuttum.ama kuş uykusunda gibi heran uyanabilir

Ay yazik yavruya ...Arzu emziriyorsan eger bol bol rezene cayi ic ...Ve eczaneden temin edebilecegin bebekler icin hazim damlalari var, onlardan alabilirsin, ben her meme öncesi ondan veriyorum...insallah düzelir hemen...

canım ya zor oluyordur.bizim hiç 3 gün sürmedi 2. gün yaptı ama yapadığı saatler ağğlamaktan helak oluyodu.işallah düzelir canım.

herkese selam sabahtan beri açtım neti bizim cadı izin vermiyor
nasılsınız anlaşılan bugün herkesin bebişi huzursuz

canım benimki de en son 11 de emdi sabah 8 30 da azıcık zorla emzirdim nerdeyse 10 saat olcaktı gece de kaldırdım ama emmedi. kakasını yapmadı dün hiç galiba o yüzden emmedi merak etme acıksa emerdi bişey olmaz

valla aylincim bende hiç uğraşamam eşim korunuyor Allahtan..
ama ben hala regl olmadım siz oldunuzmu kızlar??

daha olmadım ama normal diye biliyorum 1 sene olmayanlar var

aynen canım 2 günde bir yapıyo fitil de vermek istemiyorum ne yapıcaz bilmiyom.biraz zeytinyağı içirsene belki işe yarar

kızlar demir damlası ne zaman biliyo musunuz biz 4. aya girdik sağlık ocağı bişey demedi
4.ayda mı 5.ay da mı başlıyo

arzucum yazık kuzuya yaa...
zinco diye bitkisel bir damla var, hazım için.
bir druna sorup dene istersen canım..

ayy canim gecmis olsun ins kisa surede duzelirsin

biz iyiyiz tatlim su asilar bebekleri mahvediyo bizide ama yaptirmak zorundayiz bence kilosu iyi canim nisada 2 aylikken tartildiginde 5 kilo 60 cm di bence cok normal o seni az bile emse genede ona yariyo sekerim sen kafana takma

hosgeldin canim masallah kuzuna bende ayni canim sadece anne sutu ek bisey vermedim mama hic vermedim ins bole giderde alti aya kadar yetse ondan sonra zaten yetmicek ama simdi doysun ins azalmaz sutumuz bol bol gelir

canim kabizmi degilse normalmis sutun yariyo demeeki benim kizimda ole 3 gunde bazen iki gun belli olmuyo ebeye sordum normal dedi sutun yariyosa yapmaz dedi bende zinco kullaniyorum ondan beri gunde 1 yada 2 kez yapiyo kakasini korkma yani yapar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…