ayy canim gecmis olsun ins kisa surede duzelirsin
biz iyiyiz tatlim su asilar bebekleri mahvediyo bizide ama yaptirmak zorundayiz bence kilosu iyi canim nisada 2 aylikken tartildiginde 5 kilo 60 cm di bence cok normal o seni az bile emse genede ona yariyo sekerim sen kafana takma
hosgeldin canim masallah kuzuna bende ayni canim sadece anne sutu ek bisey vermedim mama hic vermedim ins bole giderde alti aya kadar yetse ondan sonra zaten yetmicek ama simdi doysun ins azalmaz sutumuz bol bol gelir
canim kabizmi degilse normalmis sutun yariyo demeeki benim kizimda ole 3 gunde bazen iki gun belli olmuyo ebeye sordum normal dedi sutun yariyosa yapmaz dedi bende zinco kullaniyorum ondan beri gunde 1 yada 2 kez yapiyo kakasini korkma yani yapar o
Özlemcim geçmiş olsun Arminimize...
Cemrecim teşekkürler canım inşallah geçer bu ızdırap...
tskler canma.s.oyle olacak galiba..ince uzunCADIARZU
tskler a.s.a.s.a.s...ins ilayda kolay atlatir
Nidammm , İloşum ateşlenmez inşallahhh.. minikkızım benim...
ay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini
ay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini
hüliş benim çok yara olmuştu göğüs uçlarım onun için kullandım 2 gün oldu bırakalı inşallah yara olmaz..
valla özel bir marka almadım eczanede ne varsa onu almıştım canım.. aventinkine iyi diyor herkes..
oooh gözümüz aydııınnn kaydirigubbakcemile3
nidacım inşallah yan etki yapmaz aşılar kuzulara bizimkide p.tesi olucak..
ye ye doymadı bugün şimdide elini yiyo bütün yumruğu ağzında nerdeyse...
acaba süt yetmiyo mu artık, nasıl anlaşılır sütün yetmediği kızlar yaa.. bi araştırayım bakayım...
canım merak etme yetiyodur bizimkiler hepsi öyle ellerini yiyoyo normal bu zmanda çunkü ellerini yeni keşvediyolar kakası altın sarıysa ve 4,5 kez çiş yapıyosa yetiyodur
Kızlar , bebişlerinizin kilosu için endişe ediyorsunuz ya aşağıdaki link çok yardımcı oluyor bu konuda
Dr Nilüfer Toprakçı - Büyüme ve Gelişme Tablosu
oooh gözümüz aydııınnn kaydirigubbakcemile3
nidacım inşallah yan etki yapmaz aşılar kuzulara bizimkide p.tesi olucak..
ye ye doymadı bugün şimdide elini yiyo bütün yumruğu ağzında nerdeyse...
acaba süt yetmiyo mu artık, nasıl anlaşılır sütün yetmediği kızlar yaa.. bi araştırayım bakayım...
Kızlar , bebişlerinizin kilosu için endişe ediyorsunuz ya aşağıdaki link çok yardımcı oluyor bu konuda
Dr Nilüfer Toprakçı - Büyüme ve Gelişme Tablosu
Kızlar çok büyük bi yol ayrımındayım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doğum yapmadan önce kararımı vermiştim kızımı ben büyütecektim. Hatta doğum iznime çıkarken bürodan tüm eşyalarımı topladım. ruhsatımı ve cübbemi bile kolileyip depoya kaldırdım o derece kararıydım yani. :1closedeyes:
Gelin görün ki işimi özledim arkidişler bi yandan kuzumu bırakmak istemiyorum her anını doya doya yaşıyım diyorum, gerçi anneme emanet gözüm hiç arkada kalmaz ama. Bi yandan da kızım büyüdüğü zaman (1- 1,5 yaş civarı) geri döndüğümde tüm müvekkillerimi kaybetmiş olucam ve tekrar sıfırdan başlıcam. Belki de hiç geri dönemiycem eşim bi bebiş daha yapalım arayı açmayalım diyo :bbo:
Maddi sıkıntımız yok Allaha şükür eşimin maaaşı ile geçinebiliyoruz ama bende çalışırsam yavruma daha iyi bi gelecek sağlarım diye düşünüyorum, kısacası işimi öslüyorum ama bi yandan da hiç bi sıkıntı yokken kızımı bırakmak bencillikmiş gibi gelio. Benden mahrum kalmasın istiyorum. mafoldumben
Bana bi akıl kızlar!!!-tatlicadiarzu- kararımı verirsem ki çalıştığım büro haber bekliyo Aralık1'de işe başlıcam. Bu arada evi barkıda taşımam ve annemlere yakın bi yere gitmem gerekio.
akannehir
Çok kararsızım çokkkk :çok üzgünüm:
Kızlar çok büyük bi yol ayrımındayım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doğum yapmadan önce kararımı vermiştim kızımı ben büyütecektim. Hatta doğum iznime çıkarken bürodan tüm eşyalarımı topladım. ruhsatımı ve cübbemi bile kolileyip depoya kaldırdım o derece kararıydım yani. :1closedeyes:
Gelin görün ki işimi özledim arkidişler bi yandan kuzumu bırakmak istemiyorum her anını doya doya yaşıyım diyorum, gerçi anneme emanet gözüm hiç arkada kalmaz ama. Bi yandan da kızım büyüdüğü zaman (1- 1,5 yaş civarı) geri döndüğümde tüm müvekkillerimi kaybetmiş olucam ve tekrar sıfırdan başlıcam. Belki de hiç geri dönemiycem eşim bi bebiş daha yapalım arayı açmayalım diyo :bbo:
Maddi sıkıntımız yok Allaha şükür eşimin maaaşı ile geçinebiliyoruz ama bende çalışırsam yavruma daha iyi bi gelecek sağlarım diye düşünüyorum, kısacası işimi öslüyorum ama bi yandan da hiç bi sıkıntı yokken kızımı bırakmak bencillikmiş gibi gelio. Benden mahrum kalmasın istiyorum. mafoldumben
Bana bi akıl kızlar!!!-tatlicadiarzu- kararımı verirsem ki çalıştığım büro haber bekliyo Aralık1'de işe başlıcam. Bu arada evi barkıda taşımam ve annemlere yakın bi yere gitmem gerekio.
akannehir
Çok kararsızım çokkkk :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?