2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim geçmiş olsun Arminimize...
Cemrecim teşekkürler canım inşallah geçer bu ızdırap...

merhaba şekerler nasılsınız bakalım kızıma bayramlık baktım ay bir dünya para minnacık şeyler ya kmeraltına minaya gittim istedğim gibi birşeylerde bulamadım hayat çok pahalı fiyatlar inanılmaz bu ne biçim ekonomi ya fakir fukarnın allahım yardımcısı olsun

ay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini

Özlemcim geçmiş olsun Arminimize...
Cemrecim teşekkürler canım inşallah geçer bu ızdırap...

saolun kizlarrra.s.a.s.a.s.

ay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini

oooh gözümüz aydııınnn kaydirigubbakcemile3

nidacım inşallah yan etki yapmaz aşılar kuzulara bizimkide p.tesi olucak..

ye ye doymadı bugün şimdide elini yiyo bütün yumruğu ağzında nerdeyse...
acaba süt yetmiyo mu artık, nasıl anlaşılır sütün yetmediği kızlar yaa.. bi araştırayım bakayım...

aman valla aventinkiniii de yapışma yönünden uçları kalın ve sert ii yönü delikleri büyük onuda benimki çok birden gelince kızıyo of offfffff

canım merak etme yetiyodur bizimkiler hepsi öyle ellerini yiyoyo normal bu zmanda çunkü ellerini yeni keşvediyolar kakası altın sarıysa ve 4,5 kez çiş yapıyosa yetiyodur

canım merak etme yetiyodur bizimkiler hepsi öyle ellerini yiyoyo normal bu zmanda çunkü ellerini yeni keşvediyolar kakası altın sarıysa ve 4,5 kez çiş yapıyosa yetiyodur

evdeki kitaplara ve netteki bilgilere görede sütle ilgili bi sıkıntı yok hülişcim..
ellerinide keşfede keşfede bitiremedi benim kuzumm kaydirigubbakcemile3

Kızlar çok büyük bi yol ayrımındayım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doğum yapmadan önce kararımı vermiştim kızımı ben büyütecektim. Hatta doğum iznime çıkarken bürodan tüm eşyalarımı topladım. ruhsatımı ve cübbemi bile kolileyip depoya kaldırdım o derece kararıydım yani. :1closedeyes:
Gelin görün ki işimi özledim arkidişler bi yandan kuzumu bırakmak istemiyorum her anını doya doya yaşıyım diyorum, gerçi anneme emanet gözüm hiç arkada kalmaz ama. Bi yandan da kızım büyüdüğü zaman (1- 1,5 yaş civarı) geri döndüğümde tüm müvekkillerimi kaybetmiş olucam ve tekrar sıfırdan başlıcam. Belki de hiç geri dönemiycem eşim bi bebiş daha yapalım arayı açmayalım diyo :bbo:
Maddi sıkıntımız yok Allaha şükür eşimin maaaşı ile geçinebiliyoruz ama bende çalışırsam yavruma daha iyi bi gelecek sağlarım diye düşünüyorum, kısacası işimi öslüyorum ama bi yandan da hiç bi sıkıntı yokken kızımı bırakmak bencillikmiş gibi gelio. Benden mahrum kalmasın istiyorum. mafoldumben
Bana bi akıl kızlar!!!-tatlicadiarzu- kararımı verirsem ki çalıştığım büro haber bekliyo Aralık1'de işe başlıcam. Bu arada evi barkıda taşımam ve annemlere yakın bi yere gitmem gerekio.
akannehir
Çok kararsızım çokkkk :çok üzgünüm:

ben de doymamasından endişe ediyorum ahmet de senin oğluşun da tosuncuk maşallah..bizimki emmeye pek düşkün ama bu bi kaç gündür resmen ben göğsümü açana kadar katılıp kalıyo ağlamaktan.
ve göğüsler öyle dolgunlaşmıyo gibi.
chicconun pompasını alıcam internetten hiç alışveriş yapmadım hangi siteden alsam, bii sorun olmaz di mi?
Kızlar , bebişlerinizin kilosu için endişe ediyorsunuz ya aşağıdaki link çok yardımcı oluyor bu konuda
Dr Nilüfer Toprakçı - Büyüme ve Gelişme Tablosu

güzel bi siteymiş canım paylaşımın için sağol..
bu arada geçmiş olsun(geç kaldım amakusura bakmaa.s...

canım bence kesinlikle çalışmaya devam et çok güzel bir mesleğin var annen bakarsa kızına gözün arkadada kalmaz..

pınarcım çok geçmiş olsun canım ...

aylincim çokmu emmeye başladı emir ya bunlar hergün değişiyorlar efede 2-3 saatte bir emiyor ama uzun uzun emmeye başladı sonrada bir güzel fazlasını çıkarıyor gözü doymuyor oğlumunkaydirigubbakcemile3

canım benim, emin ol aynı sıkıntı bi çoğumuzda var.
sen de benim gibi evde olmaya alışık değilsin eminim. ilkokuldan beri haftanın en az 5 günü dışarda olup yaz tatilleri dışında evde kalmayan bizlere ev hayatı zor geliyo. Ki ben yaz tailleri bile 15 günden itibaren çatlardımkafamçokkarıştı

ben kendi evime açık cezaevi diyorum artık düşün yani!! ama kuzularımız için dayanıcaz. en azından ben öyle yapıcam. ne kadar annen baksada bir çok "ilk"ini kaçıracaksın.
ilk adımı
ilk kelimesi
.
.
ilk düşüp bi yerini incitmesi belki de...

sen hamileyken erkenden ayrıldın işten bense kendi yoğunluğuma göre işlerin daha az olduğu bi yere geçtim sırf gebelikte bi sıkıntı yaşamayalım diye ve Allaha şükür yaşamadık da:lepi:

son karar senin ama emin ol yaşadıklarımızın hepsi geri dönüp yaşamayacağın güzellikler(şu ana bize ağır gelse de)

bu arada pompa konusunda bi fikir verirseniz sevinirim kızlar
sol göğsüm haşat olmuş durumda
ve oğlum sürekli emmek emmek istiyo..:ecrin_bebek:

benimkide ellerini yiyor ya sürekli yumruğu ağzında bir güzelde emiyor onları...
bir arkadaşımın doktoru damakları sertleşiyor ondan demiş..
açkende tokkende eli ağzında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…