2009 Haziran Anneleri!!

ayy özgecim çok zor bir karar ve ben kararımı hamile kaldığımda evimde bebeğimle geçirmekten yana kullanmıştım.. ama aramızdaki fark ben işimi hiç özlemediimm:))
eğer çalşıyor olsaydım bu ay işe başlamam gerekicekti ve ben gidemeyecektimm..
canım aralıkta bebeklerimiz 6 aylık olucaklar, o zamanı düşünerek karar verebilirsin, işin birazdaha kolaylaşır..

kontrol ettik pınarcım teşekkürler a.s
Emir 100 çıkmıştır kesinnn...tosbamm benim...

Özgecim belki hatırlarsın ben bu kararı hamileyken verdim...bebeğimi seçtim...kariyerimin üst noktasındayken sildim herşeyi , şehir değiştirdim...böle çok mutluyum..bence bebişini seç...

Rica canım...teşekkürler..

Kızlar maske takıyorum ağzıma...Batuhan biraz önce beni maskeyle görünce korktu..ağlamay başladı...maskeyi çıkartıyorum gülüo,takıyorum ağlamaya başlıo...

sabahtan beri araştırıyorum büyüme atağı yaşıyor oğlum karar verdiimm kaydirigubbakcemile3
Büyüme ve Gelişme 2-4 aylar arası

bence hepimizinki aynı durumda, hadi bakalım hayırlısı..
nazcım e-bebek veya hepsi burada güvenilir siteler..
gerçi ben heryerden alışveriş yapıyorum bi sorun yaşamadım tatlım..
pompaya gelince benchicco kullanıyorum, ama sağolsun oğlum 2 gündür pompa gibi:))

Anne olmak ister istemez karıyeri etkiliyo.bende martta falan başlıcam.kızım 9aylık olmuş olcak.ama yinede işe döndüğümde sıfırdan başlamış olucam.muhasebede çalışıyorum herşey çok sık değişiyo.
özgecim bana kalırsa işini bırakma.zaten annen bakıcakmış ne güzel şanslısın.zaten açlışırsan aralıkda başlıcakmışsın 6aylık olmuş olcak.bana kalırsa işine devam et

Emir 100 çıkmıştır kesinnn...tosbamm benim...
kaydirigubbakcemile3 90-97 çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aayy kızlarr yyaaa, emirin sürekli emmesi iyi oldu bütün gün burda olmuş oldum.. ama akama adamcağız ne yicek, taze fasulye, çorba bide kek yaptım:))) nasıl menü ama kaydirigubbakcemile3

sağol canım..
walla bizimki de pompayı aratmıyo ama yara olduğu için vermek istemiyorum artık.
çünkü gazlandıkca lastik gibi çekiyo çekiyo sonra bırakıyo..sonra tekrar tutuyo ve yine aynı şeyi yapı sıpa bunu oyun etti kendine..Eee meme ne desin yara oluyo tabi..ben de acıdan ölüyom:çok üzgünüm:

saol aylincim okudum a.s.

bu arada pompa konusunda bi fikir verirseniz sevinirim kızlar
sol göğsüm haşat olmuş durumda
ve oğlum sürekli emmek emmek istiyo..:ecrin_bebek:

Dünürüm valla benim evde aynı yarı açık cezaevi, biliyosun ben bi de dağın başında oturuyorum ne bi market ne bi park. Doktorda alışveriş merkezlerini yasakladı. AÇık havada artık hayal, havalar soğumaya başladı. Evde kalmak gerçekten zor gelio, ama dediğin gibi yavrumun ilklerini de kaçrımak istemiyorum. Olan koçişe oluyo, her akşam adama çatıyorum da nereye kadar kaydirigubbakcemile3

benimkide ellerini yiyor ya sürekli yumruğu ağzında bir güzelde emiyor onları...
bir arkadaşımın doktoru damakları sertleşiyor ondan demiş..
açkende tokkende eli ağzında..

Canım benim minnoş da memeyi öle iştahla yemiyo valla. NE varssa o ellerde, bide ellerini iyice keşfetti bizimki havaya kaldırıp salak salak ellerine bakıo çok komik oluo

Canım haber beklio çalıştığım büro, bi kaç gün içinde haber vericem. Ben bi de mahalle yaşamına alışkınım kalabalık mahallede büyüdüm. Marketi,kasabı, manavı hepsi tanıdıktı. Annem,teyzem, ananem, kuzenlerim. herkes aynı yerde oturuyor evlendim dağın başına taşındım oturduğum yerde market bile yok. Tüm ailem uzak semtte. Kayınvalidem hariç o da zaten olsa da olur olmasa da, evlerimiz 5 dakka 20 gündür torununu görmedi klava:kötükedihüso Anlayacağın kalabalıktan çıkınca sudan çıkmış balığa döndüm. Çalışırken sorun yoktu da şimdi. :bbo:

Bunlarında sıkıntısı var yani,belki bu yüzden işimi özledim -tatlicadiarzu-

menü süper canım.eşin yine şansı bu kadarınada şükretsin.benime akşama balkesirdn kız kardeşim geliyo.yemekleri dün apmıştım.bugün bi pşlav yapcaktım halaaa yapamadım valla.çok tembelim galibakafamçokkarıştı

walla benimki dünden kalanlarla idare ediceklaelaelaelaelae
ne yapıyım canım hergün yapamıyorum iki gün idare ediyo.
Tabi bi çorba bi salata iftara yakın yapılacak...

bu arada chicconun biberonlu maunelini diyosun aylin di mi?

çok yorgunuz diyelim arzucum, tembellik böyle olmuyo çünküü..

evet nazcım biberonlu ve manuel..
ben 3 aydır kullanıyorum, gayet başarılı..

eşim geldi biraz önce ayy karıcım bana kek yapmış diyoo, yazık sevindi:))
bide makarna yapim bari, kucağımda uyudu emir yatağına koysam uyanır biraz takılalım oğlumla böyle:))

özge sen kocişine çatıyomuşsun.
düşünki akşam çatacak bi kocan yok:bbo:
benim bey ders çalışıyo, iş değiştirmek için ve 27 eylüle kadar çalışıcak. biz oğlumla kociş evde yok gibi yaşıyoruz.
sadece iftar sahur ve oğlunu sevmek için mola veriyo nerdeyse, hakkını yemeyim bi de markete gidiyo ..

saydığın nedenlere benzer nedenlerle dışarı da çıkamıyorum..
eşim vakit kaybetmesin diye iftar davetlerinin çoğuna da katılmıyoruz.
ofoffff özge pek dertli dünürün bu aralar...

ayy mübarek günler dua edinde eşimin emekleri boşa gitmesin, walla en zor zamanlarda biz de oğlumla katlanıyoruz herşeye sırf o ders çalışsın diye..

kızlar interneti kablosuz yapmak istiyorum ama bebklere zararlı diye duydum.dogrumu acaba sizler biliyomusunuz

Nilayım teşekkürler canımmm..

Ha 97 ha 100 canım az kalmış ha gayret Emircik...

kızlar interneti kablosuz yapmak istiyorum ama bebklere zararlı diye duydum.dogrumu acaba sizler biliyomusunuz

arzucum ben kablosuz kullanıyorum, hamileler içinde zararlı deniyor butür şeyler ama, artık heryerde nelere maruz kalıyoruz kimbilir...
en ufak gittiğimiz bi kafede bile kablosuz bağlantı var, havalarda 3G ler falan uçuşuyo..

radyasyon yayan şeyleri internette araştırınca ben vazgeçtim korumacı olmaktan..
biz kullanmasak bile heryerde her zaman bi tehlike var.
ben oğlumun yanında telefon kullanmıyorum ama bebek telsizi kullanıyorum o bile tehlikeli.
mikrodalga fırınım kutusunda duruyo zararlı diye(en kısa zamanda çıkacak o kutudan)..ama dışarıda veya gittigimiz yerde mikro dalgadan çıkan şeyleri yiyoruz ya da yanında duruyoruz.
bu çağda doğan tüm bebekler aynı tehlikelere maruz kalıyo deyip kendimi rahatlatıyorum, nasıl rahatlamaksa-tatlicadiarzu-

dogru diyosunuz valla.artık radyasyondan kaçmak mümkün değil.biz evde ne kadar önlm alsakda.dışarda uçuşuyo.Allah bebişlerimizi korusun

ii akşamlar herkese
ne çok yazmışınız yaa
bende iremi babasıyla bırakıp kuaföre ve markete ggtk komşumla
çok ii geldi hava almak yne bana..
ana yemeğide yaptımmm
gerisinide kociş hazırlıoo
irem ayağımda uyuyooo kendi müziğini dnleyerekk
bendee burdaymmm

özgecim işini bırakma benceee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…