2009 Haziran Anneleri!!

herkese gunaydın ..
bugun benım dogum gunum kızlarrr :))))
iyiki dogdum ıyıkı dogurdum :)

Doğum günün kutlu olsun canım, eşin vev bebişinle birlikte nice yıllara a.s. a.s.

canım kabızlık sorunumuz da vardı ama doktorumuz colinox diye bi damla verdi, şimdi kendi yapıyo sıvı olarak, ama bu bi kaç gündür kolik olayı azdı, malesef rota aşısı çok karın ağrısı yaptı kızımda, nerdeyse pişman oldum yaptırdığıma kötükedihüso

merhaba arkadaşlar hoşbulduk.
benim kız da bezen çok ıkınıyor yaparken. ben çok çektiğim için kabızlıktan içim acıyor o kızardıkça ama sadece anne sütü alıyor şu an kabız olamaz di miCADIARZU ben de kronik kabızlıktan dolayı çatlak var, bağırsaklarının bana benzememesi için dua ediyorum, zaten herşeyiyle babasına benziyor bu özelliği de benzesin inşallah

marchandize canım nice mutlu yıllara, bebeğin ve eşinle birlikte inşallah, bebeişlerimizin arasında da 2 gün var bu arada :))

çok geçmiş olsun pınarcıım, inş. bi an önce iyileşirsin, çok sinir bozucu olur yaz gripleri
Canım sorma başım kalkmıooo ya deliricem sinirden..

herkese gunaydın ..
İyiki doğdun ,, iki bebişlerimize kanka doğurdun ...

günaydin kizlar,
t-polat hosgeldin canim aramiza...

Kizim 9:00 dan beri uyuyo uyaniyo, simdi uyudu insallah ,insallahhhhhh....
Canımın içi günaydın...

Kuzum aynen kafam 1 ton sanki yerimden kıpırdıcak halim yokk...

merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?

hoşgeldin canımm, güle güle büyüt bebeğinii...

herkese gunaydın ..

ecemcim yeni yaşın kutlu olsun, bebişinle eşinle sağlıklı bir ömrün olsun inşallaahh. kaydirigubbakcemile2

selamlar fıstıklar.
herkese güzel bir gün diliyoruımm....
evimde küçük bir mağara adamı yaşıyor, zaaaaarrrt gaz çıkartıyor, zuuurrtt üstten gaz çıkartıyor, kakasını yapıyorrr kokutuyoor, birde saçları dökülüyor heryer kııll:))))

kızlar işitme testi yaptıran varmı aranızda biz bu gün işitme testini yaptırdık sarılık geçirdigi için abr testinide yapalım dedi doktor sag kulaktan geçti ama sol kulak testini geçemedik kızlar ya canımda sıkılmadı deil aslında inşallah bundada bişey çıkmaz ama korkuyorum 17 sine gün verdi doktor kulak deligi digerine nazaran daha dar oldugu içinde geçememiş olabilirmişiz testi.inşallah sebep budur ya içim sıkılıyo.bide çok zor bi test miş gerçekten 3, ay için .uykular kuş uykusu gibi oldugundan e bide kulagına bişeyler sokup duruyorlar yavrunun.sizler yaptırdınızmı kızlar testi tecrübelerinizi paylaşın lütfeeeeeeen

ecem yaş günün kutlu olsun haklısın valla iyiki dogurmuşuz be
t_polat hoşgeldin tatlım

pınarım burdaymış canım hadi iyileş yahu sana gelicez bak.bi fırsat bulamadık dizanteriydi.griptiderken bu zmanoldu çabuk iyileş tatlışım benim geçmiş olsun tekrar

havvacım bize 1 aylıkken yapmışlardı işitme testini..
dediğin gibi kulaklarına bir aparat sokuyor, printer gibi bişeyden grafik çıkıyor..
zor olmamıştı bizim için, emir 1 aylık olduğu için çok hareketli değildi o zaman..
drun dediği gibidir canım, sende canını sıkma artık, bişeyciği yok oğlunun bak görürsün..

pınaarrrrr, geçicek canımm, moralini bozarsan hiç iyileşemezsiinn, sakin sakin atlatmaya çalış canım benim..

Merhaba canlarım herkes iyidir inşallah,
Pınarcım iyileşemedinmi daha ıhlamur falan kaynat canım, inşallah çabuk geçer

Ecemcim mutlu yıllar eşinle ve yavrunla birlikte nice senelere

T-polat hoşgeldin aramıza , adını da yazarsan daha kolay anlaşırız , benim adım Emel

kızıma bi hal oldu yaa, bi türlü uyumuyo, sabah 4:30 tan beri toplamda 2 saat uyumamıştır heralde, yorgunluktan dermanım kalmadı artık, imdaaatttt mafoldumben

kızlar aşı için bugüne randevu vermişlerdi, salak hemşire yanlış yazmış, meğer ay sonu yapılcakmış
boşuna gittik geldik, bir yürüyüş oldu işte
zorla uyuttum biraz bişeyler yiyeyim

kızıma bi hal oldu yaa, bi türlü uyumuyo, sabah 4:30 tan beri toplamda 2 saat uyumamıştır heralde, yorgunluktan dermanım kalmadı artık, imdaaatttt mafoldumben

Canım ben kollarını sarıyorum battaniyeye kundak gibi çok sıkı değil ama , öyle rahat uyuyor bir dene istersen, şuanda sarılı anakucağında uyuyor inşallah uyanmaz

pınarım burdaymış canım hadi iyileş yahu sana gelicez bak.bi fırsat bulamadık dizanteriydi.griptiderken bu zmanoldu çabuk iyileş tatlışım benim geçmiş olsun tekrar
Tatlım sorma bi hastalık furyasıdır gibiyo allah beterinden saklasın...batu doğduğunda çınarlıda yapmışlardı tatlım...inşallah darlıktandır..sıkma kendini...olumlu düşün..gribim geçsin gelin...

pınaarrrrr, geçicek canımm, moralini bozarsan hiç iyileşemezsiinn, sakin sakin atlatmaya çalış canım benim..
Tatlım ister istemez bozuyorum valla...bebişimle ilgilenmem laım ama çocuğu bez bebek gibi uzaktan tutuyorum,ağzımda maske falan...sinir oldum...

İçiyorum canımın içi...5 tanede ilaç verdi dr um ama 1 haftaya anca geçecek heralde....

emir oyun halısında oynarken uyumuşş, şok olduuummm, oğlum ilk defa kendi kendine uyuduu:))
büyüme atağının sonunda bu mu oldu acaba, aayy hadi inşallaahhh:))
bende yatayım birazcık çok yoruldum kaç gündür, umarım hevesim kursağımda kalmazzzz:))

emelcim bazen oluyo yanlışlıklar, ay sonu olucaksınız aşınızı. bizimde p.tesi günü kolay atlatırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…