2009 Haziran Anneleri!!

hemen söylim nilaycıımm, zebra şeklinde çok sevimli bi oyuncak, çıngıraklı falan dur linkini vereyim canım.
Hepsiburada.com : PLAYGRO TOY BOX ÇINGIRAKLI ZEBRA AKTİVASYON OYUNCAĞI | Anne & Bebek & Çocuk

kızlar verem aşısı hk da birşey sorucam
bizim aşı yapılan yerde hiçbir değişiklik yok
kabuk bağlaması gerekiyor mu
1. kızımda aşı yapılan yeri belli ve hafif kabuk tutar gibi olmuştu ama bunda hiçbir şey olmadı:uhm:

biz yarın aşı olacagız inş. ateslenmez kuzum...burda verem asısı yapmıyolarmış offfffffffffffffff ya herkes oldu verem asısı degil mi

evet türkiyede şart herkesin verem yaptırması neden acaba orada yapılmıyor
bir şey söylemiyorlar mı gerekirseden başka

özel olarak aşı yaptırabiliniyorsa 3 ay ı bitmeden yaptır canım

başka tr ile farklı aşı programları var mı

sibel canım, kabuklanma hemen olmuyo bildiğim kadarıyla, 1-2 aysonra(yalan olmasın ama aklımda öyle kalmış), önce yara olup sonra kabuklanıyo

ve bugün doğduğumuzdan beri en kötü günümüzü yaşadık, sabahtan beri kızımı ne zaman uyutsam 15 dakika sonra çığlık atarak uyandı, tekrar yatırmaya çalışınca da hep ağladı, şimdi banyo yaptırıp yatırdım bakalım gece napıcaz, inşallah geçici bi durumdur yoksa hergün böyle insanın sinirleri dayanmıcak, hülyacım sana katılıyorum kesinlikle kızlar daha cadı oluyoo, ama naparsın ki çookk tatlılar kaydirigubbakcemile

azramız annesine rahat vermiyo,zilli bıdıkŞeniz
resminden belli cin gibi, sağlığı yerinde olsun inşallah bu günler geçecek annesi...
müminecim Allah sana güç versin:Saruboceq:

teşekkür ederim nazancım, hepimize güç versin rabbim, biraz önce yasin ve nazar duası da okudum kızıma inşallah faydası olur, ben biraz ortalığı toplayıp yatayım artık, ev savaş yerine döndü, herkese iyi geceler, öpüldünüz opuyorumnanaktan

cemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:

canım bende görmemiştim benim oğlumda 2 aylıkken oldu 3 gün banyo yapmadı ateşlenmedide bir sorun olmadı..gerekirse ne demek acaba?

aylincim saol canım hemen bakıyorum..

nazcım onu bende merak ediyorum o kadar seviyorki ışığa bakmayı çok sevdiği dönencesini çalıştırınca bile o kadar mutlu olmuyor...

cemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:
aşı kartına bakma sen benim aşı kartımda öle bişey yazmıyo tabiki yaptır sağlık ocağında yapıyolar ki sen karma aşını olurken onuda yapıyolar iki bacağından bi kolundan yapıyolar 2. ay dolunca 3 tane aşı oluyo nasıl aşı kartın var şekerim gerekirse olurmu o şart muhakkak yaptır

canım ben aşı yaptırdığımda ebe bana bu 4. 5 ayında kabuk bağlamaya başlar yavaş yavaş hemen olmuyo ilerki aylarda olur belki daha geç olur bide her bebeğin bünyesi farklı kimisinde hemen tutar aşı kimisinde geç tutar belli olmaz belkide hiç kabuk bağlamaz

hem de ne cadı oluyorlar amaaaaa
böyle süpürgeli cinsinden hemde
Allah kolaylık versin de gece rahat uyusun sen de dinlenirsin

bu arada saat 12.30 ve kızım gülücükler saçarak oturuyorrrrrrrrr
gece uyku yok galiba ishal de oldu neden acaba

ben de tam hatırlayamıyorum 7 sene önceydi zeynebin aşısı
neyse dr kontrolunde bunu da sorarız hepimiz için kesinleşir

günaydın herkeslere, çok şükür Allahıma güzel bi gece geçirdik de biraz dinlenebildim,
inşallah bütün bebişler huzurlu bi gece geçirmişdir,

gerçekten avizeler çok dikkatini çekiyo bebişlerin, geçen bi arkadaşa gittik, baya ışıltılıydı avizesi, baka baka bi kaldı minnoşum.Ama çok şükür dönence ve oyun halısı ile de epey bi vakit geçirmeye başladı, tabi ki keyfi yerindeysee

günaydın canlarım.
Dünürrrr senin gelin de avizelere bayılıyor.Hep gözleri tavanlarda. Avizelere yaptığı cilveleri bize yapmıo walla.
Evlenince bunlar işi gücü bırakır avize seyrederler artık :)

merhaba kıslarrr biz geldik bebişimle,bizim 2.ay aşımızda çok ateşimiz çıkmıştı ogünü hala unutamıyorum bi şurupta vermemiştik.ertesi gün bebişim hep uyumuştu yanına gidip uzanıp emziriyodum ama bebekler masallah çok güçlüler atlatıyorlar.benim kızın kaka sorunu yok çok şükür günde 3 kere filan yapıo önceden rengi sarıydı şimdilerde yeşil oldu diyorum acaba üşüttümü.bu konuda bilgisi olan varm?

günaydıııın herkese..
günaydın dedik ama saat 12 olmuş.
sibel verem aşısı olduğumuz yer bizimde henüz kabuk bağlamadı, kırmızı sivilce gibi duruyor. bakalım ne zaman kabuklanacak..
bizde güzel bir gece geçirdik uyku açısından, emir kesintisiz 5 saat uyudu, fakat benim göğüslerin şişmesinden ben uyuyamadım gece kalkıp sağdım, sağa sola dönemiyor insan yaa, bayağı sıkıntılı oluyo.. saklama poşetimde kalmamış çiçeklere döktüm bende:))

nasılsınız kaslar biz dünden beri çok yoğunuz dün doktora gittik kulağımızda iltihap varmış kızım o yüsden emmiyomuş şimdi ii idar tahlili istedi bide doktorumuz ama ben bi türlü o idrar torbasına becerip yaptıramadım bugün 2 tane daha alıcaz altını baya açık bırakcaam inş bu sefer yapar
uslu bebek anneleri totonuzu kaşıyın nazr değmesin ben 2snye yanlız bırakamıyorum çığlık çığlığa
öğlenden sonra aşımız var bakalım inş ateşlenmezz
şimdi albüme resimlerini ekliyorum bakın bakalım zehrama

merhaba canım..
maşallah bebişine, kaka rengi yeşilse ya üşüdü, yada çok besleniyo demekmiş canım..

geçmiş olsun, hemencecik iyileşir inşallah zehracıkk..
aşınızda kolay geçer canım umarım, ateşlenmesin bebişlerrr.

canım benim kızında sarıydı sonra yeşil oldu bende üşüttü sandım ama 10 falan geçmeyince dr götürdüm kaka testi yaptılar kakasında mikrop çıktı allah aşükür fazla değilmiş ama senin kide devam ederse bi dr göster

selam kizlar bugün bir ilke imza attik , ilayda hanim ana kucaginda bir baktim uyumus kendi kendine ben evi süpürürken...Ay nasil sevindim anlatamam...
Hepinizi öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…