canım bize 5 günlükken yaptılar uyuyordu uyanmadı..
seninde birşey yoktur bak görürsün üzme hiç kendini..
hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini..
pınarcım çok geçmiş olsun bu hastalıkta geldimmi hemen gitmek bilmiyor işte inşallah en kısa zamanda geçer canım..
doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yıllara..a.s.
yaaa darısı başıma efoş hiç kendi uyumuyor ya ..
ne oyuncağı o aylin ya neden sölemedin bana güzel bişeymi hemen alıyım oğlumakaydirigubbakcemile5
cemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:[/QUOTE
ayşeciiim görmemişimmm canım pardon ya, bizde verem aşısı olduk, 3 gün banyo yapmadı oğluşumm..
hastanede değil sağlık ocağında yaptırdık canım..
biz yarın aşı olacagız inş. ateslenmez kuzum...burda verem asısı yapmıyolarmış offfffffffffffffff yaherkes oldu verem asısı degil mi
sibel canım, kabuklanma hemen olmuyo bildiğim kadarıyla, 1-2 aysonra(yalan olmasın ama aklımda öyle kalmış), önce yara olup sonra kabuklanıyo
ve bugün doğduğumuzdan beri en kötü günümüzü yaşadık, sabahtan beri kızımı ne zaman uyutsam 15 dakika sonra çığlık atarak uyandı, tekrar yatırmaya çalışınca da hep ağladı, şimdi banyo yaptırıp yatırdım bakalım gece napıcaz, inşallah geçici bi durumdur yoksa hergün böyle insanın sinirleri dayanmıcak, hülyacım sana katılıyorum kesinlikle kızlar daha cadı oluyoo, ama naparsın ki çookk tatlılar kaydirigubbakcemile
cemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:
kızlar oğluşum avizeye gözlerini dikip bakıyo sürekli ve kendi kendine çok eğleniyo avizeye bakıca..
bi altı değişince daha doğrusu açıkken bi de avizeye bakarken eller ayaklar hiç durmuyo depiniyo, kollar açılıp kapanıyo.. çıldırıyo resmen mutluluktan
o çok mutlu; ama ışık gözüne zarar vermez di mi?
aşı kartına bakma sen benim aşı kartımda öle bişey yazmıyo tabiki yaptır sağlık ocağında yapıyolar ki sen karma aşını olurken onuda yapıyolar iki bacağından bi kolundan yapıyolar 2. ay dolunca 3 tane aşı oluyo nasıl aşı kartın var şekerim gerekirse olurmu o şart muhakkak yaptırcemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:
canım ben aşı yaptırdığımda ebe bana bu 4. 5 ayında kabuk bağlamaya başlar yavaş yavaş hemen olmuyo ilerki aylarda olur belki daha geç olur bide her bebeğin bünyesi farklı kimisinde hemen tutar aşı kimisinde geç tutar belli olmaz belkide hiç kabuk bağlamazkızlar verem aşısı hk da birşey sorucam
bizim aşı yapılan yerde hiçbir değişiklik yok
kabuk bağlaması gerekiyor mu
1. kızımda aşı yapılan yeri belli ve hafif kabuk tutar gibi olmuştu ama bunda hiçbir şey olmadı:uhm:
sibel canım, kabuklanma hemen olmuyo bildiğim kadarıyla, 1-2 aysonra(yalan olmasın ama aklımda öyle kalmış), önce yara olup sonra kabuklanıyo
ve bugün doğduğumuzdan beri en kötü günümüzü yaşadık, sabahtan beri kızımı ne zaman uyutsam 15 dakika sonra çığlık atarak uyandı, tekrar yatırmaya çalışınca da hep ağladı, şimdi banyo yaptırıp yatırdım bakalım gece napıcaz, inşallah geçici bi durumdur yoksa hergün böyle insanın sinirleri dayanmıcak, hülyacım sana katılıyorum kesinlikle kızlar daha cadı oluyoo, ama naparsın ki çookk tatlılar kaydirigubbakcemile
aşı kartına bakma sen benim aşı kartımda öle bişey yazmıyo tabiki yaptır sağlık ocağında yapıyolar ki sen karma aşını olurken onuda yapıyolar iki bacağından bi kolundan yapıyolar 2. ay dolunca 3 tane aşı oluyo nasıl aşı kartın var şekerim gerekirse olurmu o şart muhakkak yaptır
canım ben aşı yaptırdığımda ebe bana bu 4. 5 ayında kabuk bağlamaya başlar yavaş yavaş hemen olmuyo ilerki aylarda olur belki daha geç olur bide her bebeğin bünyesi farklı kimisinde hemen tutar aşı kimisinde geç tutar belli olmaz belkide hiç kabuk bağlamaz
merhaba kıslarrr biz geldik bebişimle,bizim 2.ay aşımızda çok ateşimiz çıkmıştı ogünü hala unutamıyorum bi şurupta vermemiştik.ertesi gün bebişim hep uyumuştu yanına gidip uzanıp emziriyodum ama bebekler masallah çok güçlüler atlatıyorlar.benim kızın kaka sorunu yok çok şükür günde 3 kere filan yapıo önceden rengi sarıydı şimdilerde yeşil oldu diyorum acaba üşüttümü.bu konuda bilgisi olan varm?
nasılsınız kaslar biz dünden beri çok yoğunuz dün doktora gittik kulağımızda iltihap varmış kızım o yüsden emmiyomuş şimdi ii idar tahlili istedi bide doktorumuz ama ben bi türlü o idrar torbasına becerip yaptıramadım bugün 2 tane daha alıcaz altını baya açık bırakcaam inş bu sefer yapar
uslu bebek anneleri totonuzu kaşıyın nazr değmesin ben 2snye yanlız bırakamıyorum çığlık çığlığa
öğlenden sonra aşımız var bakalım inş ateşlenmezz
şimdi albüme resimlerini ekliyorum bakın bakalım zehrama
merhaba kıslarrr biz geldik bebişimle,bizim 2.ay aşımızda çok ateşimiz çıkmıştı ogünü hala unutamıyorum bi şurupta vermemiştik.ertesi gün bebişim hep uyumuştu yanına gidip uzanıp emziriyodum ama bebekler masallah çok güçlüler atlatıyorlar.benim kızın kaka sorunu yok çok şükür günde 3 kere filan yapıo önceden rengi sarıydı şimdilerde yeşil oldu diyorum acaba üşüttümü.bu konuda bilgisi olan varm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?