2009 Haziran Anneleri!!

merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?
hoşgeldn canım aramıza
allah bağışlasın kızınıda
bende saadet
isminizzz ??

havavcım bzmde yapıldı işitme testimz
irem ne beni nede emzik emdiği için baya zorlandık
2 aylık falandı birdee
doktorun parmağını emerken hallettik şükürr...
annesi canını sıkma bşycik yoktur ardanınn allahın izniyle

şok olma annesi
uyuycaklar artık
iremde ne zamndırr arada kendi kendine sızıp kalıooo maşallah bunlara

slm tekrardan
bende az önce irem uayanıkken süpürge yaptım
çok şkr annesinn iş yapmasına izin verdii
şimdide ayağımda uyuyor
brazdan süt saati var sütnü içirim inşş
geri kalan işimi yapıcamm
yerler silincekk..
toz alıncak..
bu arada akşam yaprak dökümü varrrr çokk heycanlıyımmm hihoyyyt

slm kizlarrr..
hawacim bisicikler yoktur icini ferah tut..
saadetcim iremede masallh hep uslu olsun
bende diziyi bekliyorum sabirsizlikla

biz yarın aşı olacagız inş. ateslenmez kuzum...burda verem asısı yapmıyolarmış offfffffffffffffff ya herkes oldu verem asısı degil mi

canım ya memnunsan bende deyeyeyim o damlayı
çocuk resmen morartyor kaka yaparken
dr umuz debreks diye bir şurup verdi ama bi halta yarmadı hala aynı durumdayız

3-4 günde bir kaka yapıyoruz seninki önceden kaç günde bir yapıyordu ?
şimdi kaç günde bir yapıyor biz mama kullandığımız için kabız olduğumuzu sanıyordum ama sadece anne sütü alanlarda da oluyormuş

slm kizlarrr..
hawacim bisicikler yoktur icini ferah tut..
saadetcim iremede masallh hep uslu olsun
bende diziyi bekliyorum sabirsizlikla

inşallah canlarım inşallah bişeycigi yoktur oglumun en ufak sese hopdiye uykusundan uyanıyo çünkü.çok hafif uykuları neyse ben gidip oglumla oynayayım biraz o gülünce kendime geliyorum terapi gibi oluyor

gerçekten maşallaah, hala uyuyorr..
ben uyuyamadım alışık değilim gündüz uyumuya, dön sağa dön sola geldim şimdi..
sabah halletmiştim işlerimi süpürme silme toz alma tamam, çamaşırlarım vardı onları asayım bari..
emelcim senin aldığın zebra aktivite oyuncağı gelmiştir, nasıl bişeymiş acaba?
bende verdim siparişini gerçi önce sormam gerekiyordu kaydirigubbakcemile3

merhaba annişler nasılsınız bbeklerde iyilerdir inşasllah havva cım içini ferah tut oğluşunun kulağında hiç bişey yoktur rabbim neylerse güzey eyler bizde 3 günden beri huzursuzduk kakamızda 10 günden beri yeşildi dr. aramıştık bişey olmaz demişti ama 3 gün önce ateşlendi ev 2 gün sürdü dünde dr. gittik kaka ve idrar testi yapılde idrar temiz çıktı ama kakamızda biraz mikrop çıktı dr. ilaç verdi allah ın izniyle düzelecek inlallah şimdide karnını doyurdu uyuyor meleğim bizden bu kadar

canım daha önce 3 gün falan yapmıyodu, ben dereceyle ya da fitille yaptırıyordum, şimdi hemen her gün, bazen günde 2 kere yapıyo.damlada, metsilin etken maddesinden ve ek olarak ta probiyotik bakteri var, biz baya memnun kaldık ismi colinox, mama olarak da biz kabız çocuklar için olan conformili kullanıyoruz milupanın

saol canım benim inşallah tez zammanda iyileşir minigin

sağolasın canım rabbim bütün bebşlerimizi dermansız derlerden hastalıklardan korusun

amiiinn, sağlıkla büyüsünler inşallah..

bende işimi yaptım oh rahatladımm ya
keşke hç batmasa

ellerine sağlık saadetcim, güle güle kirlensin evin..

bebeğim o kadar yorulmuş ki kaç gündür hala uyuyooorr.. canım sıkıldı benimde, okuyamadığım kitabım vardı onu bitirdim bende bu arada:))

sğl aylncmmm...
offff irem çıldırdııııı
uyuyamadı bi trlü...
huyszluk yapıoooo

canım bize 5 günlükken yaptılar uyuyordu uyanmadı..
seninde birşey yoktur bak görürsün üzme hiç kendini..
merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?
hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini..
Günaqydınn canlarım... ben hala hastayım...çok sinir oldum ya geçsin şu hastalığım artıkk... 5 tane ilaç içiyorum...salak gibi oldum ...
T.Polattt hoşgeldin aramıza...
pınarcım çok geçmiş olsun bu hastalıkta geldimmi hemen gitmek bilmiyor işte inşallah en kısa zamanda geçer canım..
herkese gunaydın ..
bugun benım dogum gunum kızlarrr :))))
iyiki dogdum ıyıkı dogurdum :)
doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yıllara..a.s.
yaaa darısı başıma efoş hiç kendi uyumuyor ya ..

ne oyuncağı o aylin ya neden sölemedin bana güzel bişeymi hemen alıyım oğlumakaydirigubbakcemile5

Doğum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederımm cok sağolsun kızlar.
bu hayattakı en buuyk mutluluk esınle ve cocugunla mutlu saglıklı huzurlu bı sekılde yasamak .
herkese cok tskler a.s.

canım bugün bir mucize oldu
kızım dün kaka yapmıştı hem de zorla
ama bugün de yaptı kolayca kendi kendine
dünkü sert ti ama bugünki sulu
bilemedim eğer devam ederse ishal diycem ama bakalım
ama değişme olmazsa senin damlayı deneyeceğim
bende kabızlık ilk başladığında conformilmkullandım ama
bir değişme olmadığından tekrar pre aptamile dönmüştüm
ama dr um artık büyüdüğünü ve ihtiyaçlarının arttığını o yüzden aptamil 1 e geçmemi
söyledi önce günde 1 öğün sonra da zamanla arttırarak geçiş yapmamı söyledi
şimdi sadece aptamil 1 kullanıyorum

kızlar oğluşum avizeye gözlerini dikip bakıyo sürekli ve kendi kendine çok eğleniyo avizeye bakıca..
bi altı değişince daha doğrusu açıkken bi de avizeye bakarken eller ayaklar hiç durmuyo depiniyo, kollar açılıp kapanıyo.. çıldırıyo resmen mutluluktan
o çok mutlu; ama ışık gözüne zarar vermez di mi?

biz bir haftalıkken yaptırmıştık bişey çıkmadı canım dr un öyle diyosa öyledir sıkma canını kötü şeyler düşünme evet ince uzun bişey ama acıtmıyo yani dar olabilir başka ne olacak içini ferah tut

kızıma bi hal oldu yaa, bi türlü uyumuyo, sabah 4:30 tan beri toplamda 2 saat uyumamıştır heralde, yorgunluktan dermanım kalmadı artık, imdaaatttt mafoldumben
ahh canım kıyamam ben allahım yardımcın olsun inş düzelir

ohh maşallah kuzuna benim kızı 1 dk tek bırakamıyorum bırak uyumuya car car bağırıyo erkek bebekler daha uslu oluyo ben buna kanaat getirdim kızlar daha cazgır oluyolar :)

biz yarın aşı olacagız inş. ateslenmez kuzum...burda verem asısı yapmıyolarmış offfffffffffffffff ya herkes oldu verem asısı degil mi
evet canım o kolundan oluyo inş canım ama içlerinde en ağırı verem aşısı 2. ayda her bebeğe yapılıyo koluna dikkat edersin bide 3 gün banyo yaptırmazsın kolundan dolayı bişeycik olmaz

bende işimi yaptım oh rahatladımm ya
keşke hç batmasa
ayy evet saadetcim bende bugün yaptım bende rahatladım miss gibi oldu evim böyle daha huzurluyum :)

ecemcim doğum günün kutlu olsun hayatım iyiki doğdun iyiki doğurdun meleğini allahım sağlıklı uzun ömürler versin sizea.s.

cemrecim sağolasın...kaydirigubbakcemile5senden baska kimse lütfedip cevap vermediklava:
burda yapmıyolar nolcak bakalım yarın ısrar edicem artık... ası kartında bile gerkirse diyo ne demekse...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…