hoşgeldn canım aramızamerhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?
havavcım bzmde yapıldı işitme testimzkızlar işitme testi yaptıran varmı aranızda biz bu gün işitme testini yaptırdık sarılık geçirdigi için abr testinide yapalım dedi doktor sag kulaktan geçti ama sol kulak testini geçemedik kızlar ya canımda sıkılmadı deil aslında inşallah bundada bişey çıkmaz ama korkuyorum 17 sine gün verdi doktor kulak deligi digerine nazaran daha dar oldugu içinde geçememiş olabilirmişiz testi.inşallah sebep budur ya içim sıkılıyo.bide çok zor bi test miş gerçekten 3, ay için .uykular kuş uykusu gibi oldugundan e bide kulagına bişeyler sokup duruyorlar yavrunun.sizler yaptırdınızmı kızlar testi tecrübelerinizi paylaşın lütfeeeeeeen
emir oyun halısında oynarken uyumuşş, şok olduuummm, oğlum ilk defa kendi kendine uyuduu:))
büyüme atağının sonunda bu mu oldu acaba, aayy hadi inşallaahhh:))
bende yatayım birazcık çok yoruldum kaç gündür, umarım hevesim kursağımda kalmazzzz:))
emelcim bazen oluyo yanlışlıklar, ay sonu olucaksınız aşınızı. bizimde p.tesi günü kolay atlatırız inşallah.
havvacım bize 1 aylıkken yapmışlardı işitme testini..
dediğin gibi kulaklarına bir aparat sokuyor, printer gibi bişeyden grafik çıkıyor..
zor olmamıştı bizim için, emir 1 aylık olduğu için çok hareketli değildi o zaman..
drun dediği gibidir canım, sende canını sıkma artık, bişeyciği yok oğlunun bak görürsün..
Tatlım sorma bi hastalık furyasıdır gibiyo allah beterinden saklasın...batu doğduğunda çınarlıda yapmışlardı tatlım...inşallah darlıktandır..sıkma kendini...olumlu düşün..gribim geçsin gelin...
Tatlım ister istemez bozuyorum valla...bebişimle ilgilenmem laım ama çocuğu bez bebek gibi uzaktan tutuyorum,ağzımda maske falan...sinir oldum...
İçiyorum canımın içi...5 tanede ilaç verdi dr um ama 1 haftaya anca geçecek heralde....
hoşgeldn canım aramıza
allah bağışlasın kızınıda
bende saadet
isminizzz ??
havavcım bzmde yapıldı işitme testimz
irem ne beni nede emzik emdiği için baya zorlandık
2 aylık falandı birdee
doktorun parmağını emerken hallettik şükürr...
annesi canını sıkma bşycik yoktur ardanınn allahın izniyle
şok olma annesi
uyuycaklar artık
iremde ne zamndırr arada kendi kendine sızıp kalıooo maşallah bunlara
slm tekrardan
bende az önce irem uayanıkken süpürge yaptım
çok şkr annesinn iş yapmasına izin verdii
şimdide ayağımda uyuyor
brazdan süt saati var sütnü içirim inşş
geri kalan işimi yapıcamm
yerler silincekk..
toz alıncak..
bu arada akşam yaprak dökümü varrrr çokk heycanlıyımmm hihoyyyt
slm kizlarrr..
hawacim bisicikler yoktur icini ferah tut..
saadetcim iremede masallh hep uslu olsun
bende diziyi bekliyorum sabirsizlikla
hoşgeldn canım aramıza
allah bağışlasın kızınıda
bende saadet
isminizzz ??
havavcım bzmde yapıldı işitme testimz
irem ne beni nede emzik emdiği için baya zorlandık
2 aylık falandı birdee
doktorun parmağını emerken hallettik şükürr...
annesi canını sıkma bşycik yoktur ardanınn allahın izniyle
şok olma annesi
uyuycaklar artık
iremde ne zamndırr arada kendi kendine sızıp kalıooo maşallah bunlara
slm tekrardan
bende az önce irem uayanıkken süpürge yaptım
çok şkr annesinn iş yapmasına izin verdii
şimdide ayağımda uyuyor
brazdan süt saati var sütnü içirim inşş
geri kalan işimi yapıcamm
yerler silincekk..
toz alıncak..
bu arada akşam yaprak dökümü varrrr çokk heycanlıyımmm hihoyyyt
canım ya memnunsan bende deyeyeyim o damlayı
çocuk resmen morartyor kaka yaparken
dr umuz debreks diye bir şurup verdi ama bi halta yarmadı hala aynı durumdayız
3-4 günde bir kaka yapıyoruz seninki önceden kaç günde bir yapıyordu ?
şimdi kaç günde bir yapıyor biz mama kullandığımız için kabız olduğumuzu sanıyordum ama sadece anne sütü alanlarda da oluyormuş
merhaba annişler nasılsınız bbeklerde iyilerdir inşasllah havva cım içini ferah tut oğluşunun kulağında hiç bişey yoktur rabbim neylerse güzey eyler bizde 3 günden beri huzursuzduk kakamızda 10 günden beri yeşildi dr. aramıştık bişey olmaz demişti ama 3 gün önce ateşlendi ev 2 gün sürdü dünde dr. gittik kaka ve idrar testi yapılde idrar temiz çıktı ama kakamızda biraz mikrop çıktı dr. ilaç verdi allah ın izniyle düzelecek inlallah şimdide karnını doyurdu uyuyor meleğim bizden bu kadar
saol canım benim inşallah tez zammanda iyileşir minigin
sağolasın canım rabbim bütün bebşlerimizi dermansız derlerden hastalıklardan korusun
bende işimi yaptım oh rahatladımm ya
keşke hç batmasa
canım bize 5 günlükken yaptılar uyuyordu uyanmadı..kızlar işitme testi yaptıran varmı aranızda biz bu gün işitme testini yaptırdık sarılık geçirdigi için abr testinide yapalım dedi doktor sag kulaktan geçti ama sol kulak testini geçemedik kızlar ya canımda sıkılmadı deil aslında inşallah bundada bişey çıkmaz ama korkuyorum 17 sine gün verdi doktor kulak deligi digerine nazaran daha dar oldugu içinde geçememiş olabilirmişiz testi.inşallah sebep budur ya içim sıkılıyo.bide çok zor bi test miş gerçekten 3, ay için .uykular kuş uykusu gibi oldugundan e bide kulagına bişeyler sokup duruyorlar yavrunun.sizler yaptırdınızmı kızlar testi tecrübelerinizi paylaşın lütfeeeeeeen
hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini..merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?
pınarcım çok geçmiş olsun bu hastalıkta geldimmi hemen gitmek bilmiyor işte inşallah en kısa zamanda geçer canım..Günaqydınn canlarım... ben hala hastayım...çok sinir oldum ya geçsin şu hastalığım artıkk... 5 tane ilaç içiyorum...salak gibi oldum ...
T.Polattt hoşgeldin aramıza...
doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yıllara..a.s.herkese gunaydın ..
bugun benım dogum gunum kızlarrr :))))
iyiki dogdum ıyıkı dogurdum :)
yaaa darısı başıma efoş hiç kendi uyumuyor ya ..emir oyun halısında oynarken uyumuşş, şok olduuummm, oğlum ilk defa kendi kendine uyuduu:))
bende yatayım birazcık çok yoruldum kaç gündür, umarım hevesim kursağımda kalmazzzz:))
emelcim bazen oluyo yanlışlıklar, ay sonu olucaksınız aşınızı. bizimde p.tesi günü kolay atlatırız inşallah.
gerçekten maşallaah, hala uyuyorr..
ben uyuyamadım alışık değilim gündüz uyumuya, dön sağa dön sola geldim şimdi..
sabah halletmiştim işlerimi süpürme silme toz alma tamam, çamaşırlarım vardı onları asayım bari..
emelcim senin aldığın zebra aktivite oyuncağı gelmiştir, nasıl bişeymiş acaba?
bende verdim siparişini gerçi önce sormam gerekiyordu kaydirigubbakcemile3
canım daha önce 3 gün falan yapmıyodu, ben dereceyle ya da fitille yaptırıyordum, şimdi hemen her gün, bazen günde 2 kere yapıyo.damlada, metsilin etken maddesinden ve ek olarak ta probiyotik bakteri var, biz baya memnun kaldık ismi colinox, mama olarak da biz kabız çocuklar için olan conformili kullanıyoruz milupanın
biz bir haftalıkken yaptırmıştık bişey çıkmadı canım dr un öyle diyosa öyledir sıkma canını kötü şeyler düşünme evet ince uzun bişey ama acıtmıyo yani dar olabilir başka ne olacak içini ferah tutkızlar işitme testi yaptıran varmı aranızda biz bu gün işitme testini yaptırdık sarılık geçirdigi için abr testinide yapalım dedi doktor sag kulaktan geçti ama sol kulak testini geçemedik kızlar ya canımda sıkılmadı deil aslında inşallah bundada bişey çıkmaz ama korkuyorum 17 sine gün verdi doktor kulak deligi digerine nazaran daha dar oldugu içinde geçememiş olabilirmişiz testi.inşallah sebep budur ya içim sıkılıyo.bide çok zor bi test miş gerçekten 3, ay için .uykular kuş uykusu gibi oldugundan e bide kulagına bişeyler sokup duruyorlar yavrunun.sizler yaptırdınızmı kızlar testi tecrübelerinizi paylaşın lütfeeeeeeen
ahh canım kıyamam ben allahım yardımcın olsun inş düzelirkızıma bi hal oldu yaa, bi türlü uyumuyo, sabah 4:30 tan beri toplamda 2 saat uyumamıştır heralde, yorgunluktan dermanım kalmadı artık, imdaaatttt mafoldumben
ohh maşallah kuzuna benim kızı 1 dk tek bırakamıyorum bırak uyumuya car car bağırıyo erkek bebekler daha uslu oluyo ben buna kanaat getirdim kızlar daha cazgır oluyolar :)emir oyun halısında oynarken uyumuşş, şok olduuummm, oğlum ilk defa kendi kendine uyuduu:))
evet canım o kolundan oluyo inş canım ama içlerinde en ağırı verem aşısı 2. ayda her bebeğe yapılıyo koluna dikkat edersin bide 3 gün banyo yaptırmazsın kolundan dolayı bişeycik olmazbiz yarın aşı olacagız inş. ateslenmez kuzum...burda verem asısı yapmıyolarmış offfffffffffffffff yaherkes oldu verem asısı degil mi
ayy evet saadetcim bende bugün yaptım bende rahatladım miss gibi oldu evim böyle daha huzurluyum :)bende işimi yaptım oh rahatladımm ya
keşke hç batmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?