slm hepinize..
bebisler iyidir umarim..
armin cuma gunu asi oldu huysuz ve rahatsizdi.. ateside cok oldu..
simdi iyi opuyor hepinizi:)
58 gunlukken 5.100gr boyuda 62 olmus..
kilosu biraz az gibi..
son gunlerdede yemiyor..
ozelime mesaj atip merak eden tum arkadaslarima tskr ederim..
öyle valla şekerim hayat çok pahalı bebek elbiseleri büyük insan elbiselerinden daha pahalı neyseki benim kızımın var bayramlığı bi ablamız hediye getirmişti anca 3 aylıkken olur birazcık daha büyümüş olucak hem çok tatlı çok hoşuma gitti kendi elleriyle örmüş etek üstü süveter ama çok cici ama insan heves ediyo alayım giydireyim diye gerçektende allah yoksulların yardımcısı olsun halimize şükretmek lazımmerhaba şekerler nasılsınız bakalım kızıma bayramlık baktım ay bir dünya para minnacık şeyler ya kmeraltına minaya gittim istedğim gibi birşeylerde bulamadım hayat çok pahalı fiyatlar inanılmaz bu ne biçim ekonomi ya fakir fukarnın allahım yardımcısı olsun
yupppiiiii yaptı kakasını rahatladı minnoş bendede aynı canım hepimizinki öyle artık eskisi gibi çok sık emmiyolar ya o yüzden çok sık yapmıyolar cişiyle doluyo bezi valla aman kabız olmasındaay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini
vallahi şekerim bana sorarsan bende kararsız kaldım ama ben bu durumda olsam çok duygusalımdır çocuk derdim bende çalışmak istiyorum ama en az 1 yaşını doldurmasını bekliyorum bende senin gibiyim canım herşey elimizin altındaydı istediğimizde istediğimiz yere gidebiliyoduk ama evlendim arabası bile 1 saatte bir kalkıyo bi tek bakkalı var başkada hiçbişeysi yok öyle büyük market burdada yok canın sıkıldığında dışarı çıkabiliceğin oturabileceğin bi yer yok yani bende senin gibiyim ama maddi durumun iyiyse ihtiyacın yoksa çalışmanada gerek yok bence zaten tam sevilme zamanında sen işte olucaksın bişey anlamıcaksın zaten büyüdükçe ilgi bekliyolar oyun istiyolar daha çok uyanık kalıcaklar vaktin kalmıcak sıkılmaya ama genede sen bilirsin ama çocuk işten daha önemliKızlar çok büyük bi yol ayrımındayım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doğum yapmadan önce kararımı vermiştim kızımı ben büyütecektim. Hatta doğum iznime çıkarken bürodan tüm eşyalarımı topladım. ruhsatımı ve cübbemi bile kolileyip depoya kaldırdım o derece kararıydım yani. :1closedeyes:
Gelin görün ki işimi özledim arkidişler bi yandan kuzumu bırakmak istemiyorum her anını doya doya yaşıyım diyorum, gerçi anneme emanet gözüm hiç arkada kalmaz ama. Bi yandan da kızım büyüdüğü zaman (1- 1,5 yaş civarı) geri döndüğümde tüm müvekkillerimi kaybetmiş olucam ve tekrar sıfırdan başlıcam. Belki de hiç geri dönemiycem eşim bi bebiş daha yapalım arayı açmayalım diyo :bbo:
Maddi sıkıntımız yok Allaha şükür eşimin maaaşı ile geçinebiliyoruz ama bende çalışırsam yavruma daha iyi bi gelecek sağlarım diye düşünüyorum, kısacası işimi öslüyorum ama bi yandan da hiç bi sıkıntı yokken kızımı bırakmak bencillikmiş gibi gelio. Benden mahrum kalmasın istiyorum. mafoldumben
Bana bi akıl kızlar!!!-tatlicadiarzu- kararımı verirsem ki çalıştığım büro haber bekliyo Aralık1'de işe başlıcam. Bu arada evi barkıda taşımam ve annemlere yakın bi yere gitmem gerekio.
akannehir
Çok kararsızım çokkkk :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?