2009 Haziran Anneleri!!

canım iyi olmanıza sevindim
maşallah armine

öyle valla şekerim hayat çok pahalı bebek elbiseleri büyük insan elbiselerinden daha pahalı neyseki benim kızımın var bayramlığı bi ablamız hediye getirmişti anca 3 aylıkken olur birazcık daha büyümüş olucak hem çok tatlı çok hoşuma gitti kendi elleriyle örmüş etek üstü süveter ama çok cici ama insan heves ediyo alayım giydireyim diye gerçektende allah yoksulların yardımcısı olsun halimize şükretmek lazım

ay çok şükür kızlar yaptı kakasını.kabız degilmiş.kaka yine suluydu.abowwww bizimki şuanda doldur yine kızlarrrr ben gideyim patırdı her yerini
yupppiiiii yaptı kakasını rahatladı minnoş bendede aynı canım hepimizinki öyle artık eskisi gibi çok sık emmiyolar ya o yüzden çok sık yapmıyolar cişiyle doluyo bezi valla aman kabız olmasında
,
vallahi şekerim bana sorarsan bende kararsız kaldım ama ben bu durumda olsam çok duygusalımdır çocuk derdim bende çalışmak istiyorum ama en az 1 yaşını doldurmasını bekliyorum bende senin gibiyim canım herşey elimizin altındaydı istediğimizde istediğimiz yere gidebiliyoduk ama evlendim arabası bile 1 saatte bir kalkıyo bi tek bakkalı var başkada hiçbişeysi yok öyle büyük market burdada yok canın sıkıldığında dışarı çıkabiliceğin oturabileceğin bi yer yok yani bende senin gibiyim ama maddi durumun iyiyse ihtiyacın yoksa çalışmanada gerek yok bence zaten tam sevilme zamanında sen işte olucaksın bişey anlamıcaksın zaten büyüdükçe ilgi bekliyolar oyun istiyolar daha çok uyanık kalıcaklar vaktin kalmıcak sıkılmaya ama genede sen bilirsin ama çocuk işten daha önemli

ii akşamlar kıslar
moralim çok bozuk kızım 4 ten beri emmiyo çıldırcammm
mama verdik onuda almıyo meme agzına değdiği an deliriyooo ne yapcam bilmiyorumm

ii akşamlar herkesee, sıkı kaynatmışınız biz yokken, bu gün 5 ten sonra yine krize girdi kızım, tam iftar saatini ezberledi artık, yazık eşim kendi hazırlayıp, kendi yemek zorunda kalıyo.

özgecim, bence işine dönmelisin, annen bakıcakmış gözün de arkada kalmaz, bebişlerimiz öyle böyle büyüyecek, sonra pişman olabilirsin dönmezsen, ben de 6 aylıkken başlıcam bi de benim nöbet derdim var, bazen geceleri de evde olmıcam, düşünmesi bile üzüyo ama napalım, yıllardır okuyup onca emek verdik bi kalemde silemiyo insan

ocean gir canım o sorun bizde de var, memeyi değil ama biberonu çok zor alıyo, ağzına sokunca ağlıyo, meme emmek istiyo orda da istediği kadar süt yok, umarım geçici bi dönemdir

binnurcum bende senin gibiyim valla sinir küpü oldum ya bide anlasm gam yemicem ayakata kucağıma yatırıyorum ağlıyo ya gezdiriyorum yok yatırıyorum yok sallıyorum yok emzik veriyorum almıyo emsin diyorum almıyo şaşırdım kaldım eşimde gececi evde yok tekim tekken çok zor oluyo susmuyo anacım ne zormuş yaa anne olmak

ilk günaydın benden olsunnnnnnnnnnn
kmseckler uğramamış dahaa...

benden de hepimize günaydın
kızım uyuyor ama ben uyuyamadım
yan komşum taşınıyor ses ve gürültü bir de yetmezmiş gibi kuru bir ağaç vardı
onu kesmeye geldiler onun sesi hepten berbat
uyuyabilirsen uyu bakalım
neyse kızım kalkmadan ben kahvaltı olayını halledip biraz iş yapayım bakalım

ve benim kız uyandı saltanat bitti
artık onunla beraber hazırlarız kahvaltıyı:ecrin_bebek:

günaydınnn,
biz yine kötü bi gece geçirdik, önce 1:30 da uyandık, sonra 4:30 da, ve sonra bi daha uyuyamadık ıkınmaktan, ıhlamaktan (
yaa artık düzelir diye beklerken bazı günler resmen 1 ay geri gidiyoruz, Allahım yardım etsin hepimize

merhaba arkadaşlar. benim bebeğim de 17 haziran 2009 doğumlu, bizi de alır mısınız aranıza?:ecrin_bebek:
adrenal merhaba arkadaşım, branşın ne canım?

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ya 1 haftadır nenim kuzumda da var gaz sıkıntısı ıkınıp duruyo uykusunda aglıo yavrum...bende de var aynı sıkıntı tüm adet belirtileri var ama olmuyo -tatlicadiarzu-
t_polat hoşgeldin canım

hoşbulduk canım.
bizim sıkıntımız da birikip birikip akşam iftar saati patlıyor, yaşlar dökerek ağlıyor kızım, sadece battaniyeiçinde sallayarak sakinleşip uyuyor:sinifsinif:

Günaqydınn canlarım... ben hala hastayım...çok sinir oldum ya geçsin şu hastalığım artıkk... 5 tane ilaç içiyorum...salak gibi oldum ...
T.Polattt hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin polatcım, ben radyoloji asistanıyım.ismim de mümine,

demek senin bebiş de iftar saati huysuzlarından, biz de aynen eşim iftarını hızla yapıyo, sonra ben boğazıma dizilen bi kaç lokma yiyorum ve sonra gelsin battaniyeee :))

ismin neydi bu arada?

günaydin kizlar,
t-polat hosgeldin canim aramiza...

Kizim 9:00 dan beri uyuyo uyaniyo, simdi uyudu insallah ,insallahhhhhh....

müminecim sıkıntısı gaz mı acaba yoksa sizin de bizim gibi kabızlık mı
ıkınmaya başladığında kucağıma alıp bacaklarını karna doğru tutuyorum
ancak o şekilde kaka yapıyor
tek tesellim bir gün bütün unlar geçecek diye kendimi avutuyorum
züğürt tesellisi işte naparsın

pınoşum benim de sıkıntı hala devam edi,yor boğazlarım çok kötü
başım da kazan gibi

t polat hoşgeldin aramızaaaa
adınıda söylersen daha rahat olur benim adım da sibel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…