2009 Haziran Anneleri!!

herkese selamlarrr... umarım herkes güzel bi gece geçirmiştir.bizim asyada geceleri en fazla 4saat uyuyo.şimdilik bunada şükür diyorum.gece 2 defa kalkıyo.sabah 7:30dan sonra bi daha derin uyumuyo.gündüzleri en fazla 1saat uyuyoruz.yavaş yavaş düzene giriyo sanırım.Allahım hastalık vermesinde geresi kolay atlatılıyo.
arkadaşlar bu verem aşısı 2ci ayda vurulanmı.5li karma yapılmıştı onun içindemi?
birde pnömokok nezaman yapılıyo.oda 5li karmanın içindemiydi kafam karıştıda:uhm:

merhaba canım..
maşallah bebişine, kaka rengi yeşilse ya üşüdü, yada çok besleniyo demekmiş canım..

cevabın için saol canım.internettenmi baktın bn dün bakmıştım pek bişi bulamadım.nese umarım önemli bişi değildir.ayrıca kızımın saçları çok dökülüyo sizinkilerde dökülüyomuş sanırım.bide eli hep ağzında resmen kemiriyo.

selam kizlar bugün bir ilke imza attik , ilayda hanim ana kucaginda bir baktim uyumus kendi kendine ben evi süpürürken...Ay nasil sevindim anlatamam...
Hepinizi öptük

maşallah canım.ne güzel valla.inşll hep böyle devam eder.bizim daha ilkimiz hiç olmadı.senin anakucagı nasıl? benimki arabaga koltugu gibi.o yüzden içi çok çukur geliyo.tam oturma pozisyonunda gibi.içine koyamıyorum.

bizimde aynı canım.arada yeşil kakası oluyo.hemde çok sulu yapıyo.kıvamı hala koyulamadı.ama 2günde bi yapıyo.
elini emmesi bendede var.iki yumrugunu birden sokuyo bazen.denk getiremeyincede bi çıglık basıyo.tam cadı yahihoyyyt

Arzu benim ana kucagi Chicco`nun...cok memnunum...

kızlar merhaba , herkes iyidir inşallah
Biz de iyiyiz anakucağında çıngırağı yemeye çalışıyor oğlum , ama sıkılır birazdan kucak ister

Ayşecim bizede yaptılar verem aşısı, ama bende herşeyi cevaplıyamıyorum kızlar kusura bakmayın, bu yaramazlarla kimsenin kusuruna bakmayalım

Aylincim çok güzel oyuncak ama daha bişey anlamıyor , yemeye çalışıyor şimdilik :)
bütün haziran annelerinde olcak bu gidişle :)

kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?

kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?

selam canim,

kalca ultrasonu gerekli birsey de ,sen neden bu kadar gec kaldin? Yada doktor neden bunu sana simdi söylüyor..biz temmuzda yaptirdiydik...

cnm doktorunuz çok geç kalmışş
neden bu kadarrr geçiktiki CADIARZU
kalça usgsi 1.5 aylıktan itibaren çekiliyormuş doktorumuz söledii
bz çektireli çok oluyooo
sorun yok çok şkrr
szde biranevvel çktrn cnmmm

slm herkese
bz vitaminimizi değiştirdkk
d3 kullanmıyoruz artık
multitabs kullnaıyoruz gnde 1ml
daha kapsamlı imişş
doktor değiştirdii...
sizlerden kullanan var mııı?

saol cnm olmassa bende götüreyim dktora neden mikrop çıkıyomuş acaba ne yaptılar cnm bebişe?

selam arkadaşlar.
diş tedavisi var benim de doğumdan sonra başladık araya tatil girdi, 4 dişin işi bitti sadece kaplaması kaldı, git gel fenalık geldi, çarşamba bitecek dedi dr inşallah. babanneye bırakıyoruz kızı yarım saatte geliyoruz, bugün sütü sağıp bıraktım ama yıkmış ortalığı, geldim avutamadım, sakinleşene kadar da emmedi cadı,işim var benim bu kızlamafoldumben

bu arada kalça ultrasonunu biz de çektirmedik, haberim yoktu aslında, geçen bir arkadaş da söyledi, bu ay gittik dr a ama bişey demedi

merabalaar, bugün kızımı ilk defa kapının önüne çıkardım, güneşin altında kucağımda sızı tatlış.aslında hergün çıkarmak istiyorum ama evimin önü resmen esentepe, hiç rüzgarsız gün olmuyo

şekerkız canım bu aydan sonra röntgenle bakılır artık , gerçi 4 aya kadar bakıyoruz ama, İstanbulda olsan ben yapardım bebişinin usgsini

biz aşı falan olmadık aşı bitmişakannehir nasıl bi yere düştük yaaaaaaamafoldumbenzaten sevmiyorum nefret ettim iice

verem aşısıda yokmuş kıbrıstakafamçokkarıştıTr ye gidince yaptır dedi zaten tam anlamıyla korumuyo diyo dr,bende içimden hadi beeeeeeeeeee dedim...

pztsiye kaldı asımız of of sabır diyorum kaldı 10 ayımız kıbrısta inş. burdan sonra daha ii bi yere gideriz:Saruboceq:

bu arada emelcim bizim 1.5 aylıkken yapıldı kalça usg si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…