merhaba canım..
maşallah bebişine, kaka rengi yeşilse ya üşüdü, yada çok besleniyo demekmiş canım..
selam kizlar bugün bir ilke imza attik , ilayda hanim ana kucaginda bir baktim uyumus kendi kendine ben evi süpürürken...Ay nasil sevindim anlatamam...
Hepinizi öptük
cevabın için saol canım.internettenmi baktın bn dün bakmıştım pek bişi bulamadım.nese umarım önemli bişi değildir.ayrıca kızımın saçları çok dökülüyo sizinkilerde dökülüyomuş sanırım.bide eli hep ağzında resmen kemiriyo.
maşallah canım.ne güzel valla.inşll hep böyle devam eder.bizim daha ilkimiz hiç olmadı.senin anakucagı nasıl? benimki arabaga koltugu gibi.o yüzden içi çok çukur geliyo.tam oturma pozisyonunda gibi.içine koyamıyorum.
kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?
kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?
canım benim kızında sarıydı sonra yeşil oldu bende üşüttü sandım ama 10 falan geçmeyince dr götürdüm kaka testi yaptılar kakasında mikrop çıktı allah aşükür fazla değilmiş ama senin kide devam ederse bi dr göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?