2009 Haziran Anneleri!!

eşin asker mi canım ondan mı kıbrıs tasınız? verem aşısı nasıl olmaz ilginçmiş. dr un korumuyo demesi de iyi bahane yani

eşin asker mi canım ondan mı kıbrıs tasınız? verem aşısı nasıl olmaz ilginçmiş. dr un korumuyo demesi de iyi bahane yani
evet canım tegmenmafoldumben
evet Tr dekiler baoşuna yaptırıyo sanki o zaman hiç biri korumaz asılar diğrlerinide yaptırmayalım.
zaten ben hamileyken tetonoz asısıda olmadım burda onu da yapmıyolarmafoldumben

slm herkese
bz vitaminimizi değiştirdkk
d3 kullanmıyoruz artık
multitabs kullnaıyoruz gnde 1ml
daha kapsamlı imişş
doktor değiştirdii...
sizlerden kullanan var mııı?

biz elif 15 günlükken verdi dr umuz multıtabs ı
önce 0.5 ml kullanıyorduk
1 aylıkken de 1 ml ye çıkardı
1 yaşına kadar kulalnacakmışız benim bir arkadaşımda kullandı çok memnundu

bilmiyorum nidacım ya , geçen kontrolde söyledi

benim dr um kalça çıkığı kontrolu yaptı ama usg den falan bahsetmedi
ben özellikle kızlarda kalça çıkığı olur diye biliyorum emelcim senin oğlun için niye hemde şimdi istiyor ki anlamadım doğrusu

müminecim bizim babaannemiz burda olduğu için günde 2 kere çıkıyor dışarı 10 dk lık
çok iyi geliyor bebeklere
tabi esmeyen bir yer izmir senin orası esiyorsa dikkat et ama çıkarmaya çalış günde 1 kere bile olsa
bize dr umuzda tavsiye etti d vitamini açısından

tetanoz aşısı hadi neyse, dr a gitmeyenler bilmedikleri için olmuyorlar ama aşıları ebeler çağırıyor, arıyor vs. mutlaka yapılıyor yani

ya ben şimdi geçmi kaldım ozaman yaptırmıyayımmı artık
müminecim keşke aynı şehirde olsaydık, getirirdim sana canım

ayşecim trden alıp aşıyı
kagoyla yollasa ailen olmaz mı acaba

rica ederim canım, epey oluyo narencim eklemişti bebeğinizin kakası neler anlatıyor diye bir link orda okumuştum.
inşallah mikrobik bı durum değildir..

kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?

kalça usgsi kalça çıkıklığı tespiti için önemli emelcim, çünkü dışardan bakılarak anlaşılan bşşey değil..
biranönce çektirsen iyi olur tatlım..
hay allah yaa, bende anlamdım niye öyle oluyo kıbrısta.ç
naren ne kadar mutluydu tayini çıktığında inşallah sende öyle olucaksın ayşecim ,haydi bakalım sabır..

ben başka çocuk dktoru bulayım en iyisi canım sıkıldı şimdi
sibelcim elifedemi çekmediler , aynı gün doğdular ya

saol cnm olmassa bende götüreyim dktora neden mikrop çıkıyomuş acaba ne yaptılar cnm bebişe?

canım bişey yapmadılar genel muhayenesinde sorun çıkmadı zaten kaka ve idrar testi yaptılar idrar temiz çıktı kakada az miktarda mikrop çıktı neden kaynaklandığını bulmadık ama bizimki büyük ihtimalla abalamız yüzünden olabilir zırt pırt gelip agu falan yaptırıyor elini ağzına falan sürüyor engelleyemiyorum

biz doktorumuzu değiştirdik
bu yeni doktorumuz old içinn multitabsla yeni tanıştıkk
sizde mi gnde 1 sefer kullnıyosunuz canımm?

dışarı çıkarmaya korkmayın arkadaşlar, nanemolla olmasın bebişler daha bunun kışı var. benim bebiş özellikle akşamları hep dışarda babannemizin bahçesi var, zaten sıcağı hiç sevmiyor. bizim evde bütün kapı pencere açık, geçen arkadaşlar geldi kapattırdılar alışık değil bizimkiler dediler, benim kız banyo yapmış gibi oldu lmaz: beni annem öyle büyütmüş, hafif serin olsa üşür hasta olurum, ben kızıma öyle yapmıyorum.allah esirgesin hepimizin bebişlerini

canım geçmiş olsun ama bebişleri tamamen hijyen yapamayızki, zaten büyüyorlar maşallah her bulduğunu ağzına götürüyor, çıngıraklar, battaniyeleri, elleri ..
temiz tutmaya çalışıcaz başka yapçak bişey yok, üzme sende kendini

bende değiştireyim saadetçim, doktor tavsiyeleri kısmına yeni topic açayım :) bursada en iyi çocuk doktoru diye, aslında sevmiştim ben bu doktoru ama niye böyle yaptı anlamadım

ayşecim trden alıp aşıyı
kagoyla yollasa ailen olmaz mı acaba

yok canım bunlara güvenip yaptıramam burda bide yapmazlar gereksiz görüyolar oyüzden sorumluluk kabul edip yapmazlar yani. bu ayın 27 inde izne gidecegiz inş. orada yaptırcaz annem sormuş günü gectiği için önce kan alıp tahlil yapacaklar sonrada asıyı yapacaklarmış.

inş. aylincim burdan sonra rahat ederiz hoş burdan da doguya gidecegiz hayırlısı ne diyeyim...

bende muayene oldum bugun ama alttan muayene yapmadı sadece usg ile baktı çok ii dedi sizede mi sadece usg ile baktı dr

ben kaçtım kızlar, uyudu yusuf kayra, görümcemi çağırcam yanında dursunda ben markete gideyim, çocukla market çok zor oluyo
öptüm sizi ve bebişlerinizi

bizde hergün yürüyüşe çıkıyoruz oğlumla dışarsı evimizden daha sıcak..
bizim ev şu anda 23 derece...
dışarsı bayağı güneşli ama evim serin oluyo..

emelcim önce bir sor bakalım druna, neden kalça usgsi yapılmadı bebeğime diye, ne diyecek merak ettim..

benım bebegımınde tukuruklerı akıo hep doktor''agızlarında bosluk olusuo tukuruklerını tutamıyorlar ' demıstı.
bıde elını agzına goturmesı hem dıs kasımaya alısmaya baslıomus hemde refleks miş.
belkı yazılmıstı ama paylasmak ıstedım kaydirigubbakcemile2

bence de canım tr yeye gelince yaptır

ben muayene olduğumda hem yukarıdanhem de aşağıdan bakt ıusg ile
ayrıca smear testide yaptı

biz doktorumuzu değiştirdik
bu yeni doktorumuz old içinn multitabsla yeni tanıştıkk
sizde mi gnde 1 sefer kullnıyosunuz canımm?

evet canım 1 sefer 1 ml çizgisine kadar
elif tadına bayılıyo

ben başka çocuk dktoru bulayım en iyisi canım sıkıldı şimdi
sibelcim elifedemi çekmediler , aynı gün doğdular ya
hayır canım drumuz muayene etti kalçası ile ilgili bir problem yok dedi
her muayenede de tekrar kontrol ediyor eğer gerekli görseydi isterdi
dr umuz ablamızın 5 yıllık dr u olduğu için çalışma stilini biliyorum
çok gerekli görmedikçe test tahlil istemez

kızlar mınnoslarla hayat cok guzel ama bugun yavas yavas aynı seylerı yapmaktan sıkılmaya basladım cıktım bır agora ya gıttım geldım ama kesmedı benı evde oturmak veya bos bos gezmek sıkıyor sız evde neler yapıyorusunuz vakıt gecırmek ıcın onerıler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…