evet canım tegmenmafoldumbeneşin asker mi canım ondan mı kıbrıs tasınız? verem aşısı nasıl olmaz ilginçmiş. dr un korumuyo demesi de iyi bahane yani
slm herkese
bz vitaminimizi değiştirdkk
d3 kullanmıyoruz artık
multitabs kullnaıyoruz gnde 1ml
daha kapsamlı imişş
doktor değiştirdii...
sizlerden kullanan var mııı?
bilmiyorum nidacım ya , geçen kontrolde söyledi
merabalaar, bugün kızımı ilk defa kapının önüne çıkardım, güneşin altında kucağımda sızı tatlış.aslında hergün çıkarmak istiyorum ama evimin önü resmen esentepe, hiç rüzgarsız gün olmuyo
şekerkız canım bu aydan sonra röntgenle bakılır artık , gerçi 4 aya kadar bakıyoruz ama, İstanbulda olsan ben yapardım bebişinin usgsini
rica ederim canım, epey oluyo narencim eklemişti bebeğinizin kakası neler anlatıyor diye bir link orda okumuştum.cevabın için saol canım.internettenmi baktın bn dün bakmıştım pek bişi bulamadım.nese umarım önemli bişi değildir.ayrıca kızımın saçları çok dökülüyo sizinkilerde dökülüyomuş sanırım.bide eli hep ağzında resmen kemiriyo.
kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?
hay allah yaa, bende anlamdım niye öyle oluyo kıbrısta.çbiz aşı falan olmadıkaşı bitmişakannehir nasıl bi yere düştük yaaaaaaamafoldumbenzaten sevmiyorum nefret ettim iice
verem aşısıda yokmuş kıbrıstakafamçokkarıştıTr ye gidince yaptır dedi zaten tam anlamıyla korumuyo diyo dr,bende içimden hadi beeeeeeeeeee dedim...
pztsiye kaldı asımız of of sabır diyorum kaldı 10 ayımız kıbrısta inş. burdan sonra daha ii bi yere gideriz:Saruboceq:
bu arada emelcim bizim 1.5 aylıkken yapıldı kalça usg si
saol cnm olmassa bende götüreyim dktora neden mikrop çıkıyomuş acaba ne yaptılar cnm bebişe?
biz elif 15 günlükken verdi dr umuz multıtabs ı
önce 0.5 ml kullanıyorduk
1 aylıkken de 1 ml ye çıkardı
1 yaşına kadar kulalnacakmışız benim bir arkadaşımda kullandı çok memnundu
benim dr um kalça çıkığı kontrolu yaptı ama usg den falan bahsetmedi
ben özellikle kızlarda kalça çıkığı olur diye biliyorum emelcim senin oğlun için niye hemde şimdi istiyor ki anlamadım doğrusu
müminecim bizim babaannemiz burda olduğu için günde 2 kere çıkıyor dışarı 10 dk lık
çok iyi geliyor bebeklere
tabi esmeyen bir yer izmir senin orası esiyorsa dikkat et ama çıkarmaya çalış günde 1 kere bile olsa
bize dr umuzda tavsiye etti d vitamini açısından
canım bişey yapmadılar genel muhayenesinde sorun çıkmadı zaten kaka ve idrar testi yaptılar idrar temiz çıktı kakada az miktarda mikrop çıktı neden kaynaklandığını bulmadık ama bizimki büyük ihtimalla abalamız yüzünden olabilir zırt pırt gelip agu falan yaptırıyor elini ağzına falan sürüyor engelleyemiyorum
ayşecim trden alıp aşıyı
kagoyla yollasa ailen olmaz mı acaba
dışarı çıkarmaya korkmayın arkadaşlar, nanemolla olmasın bebişler daha bunun kışı var. benim bebiş özellikle akşamları hep dışarda babannemizin bahçesi var, zaten sıcağı hiç sevmiyor. bizim evde bütün kapı pencere açık, geçen arkadaşlar geldi kapattırdılar alışık değil bizimkiler dediler, benim kız banyo yapmış gibi oldulmaz: beni annem öyle büyütmüş, hafif serin olsa üşür hasta olurum, ben kızıma öyle yapmıyorum.allah esirgesin hepimizin bebişlerini
yok canım bunlara güvenip yaptıramam burda bide yapmazlar gereksiz görüyolar oyüzden sorumluluk kabul edip yapmazlar yani. bu ayın 27 inde izne gidecegiz inş. orada yaptırcaz annem sormuş günü gectiği için önce kan alıp tahlil yapacaklar sonrada asıyı yapacaklarmış.
inş. aylincim burdan sonra rahat ederiz hoş burdan da doguya gidecegiz hayırlısı ne diyeyim...
bende muayene oldum bugun ama alttan muayene yapmadı sadece usg ile baktı çok ii dedi sizede mi sadece usg ile baktı dr
biz doktorumuzu değiştirdik
bu yeni doktorumuz old içinn multitabsla yeni tanıştıkk
sizde mi gnde 1 sefer kullnıyosunuz canımm?
hayır canım drumuz muayene etti kalçası ile ilgili bir problem yok dediben başka çocuk dktoru bulayım en iyisi canım sıkıldı şimdi
sibelcim elifedemi çekmediler , aynı gün doğdular ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?