2009 Haziran Anneleri!!

cocosh canım, evde bebekle uğraşmaktan başka hiç bişey yapmaya vakit bulamıyorum ben, yalnız ayağımda sallarken kitap okuyorum okadar, doğrusu ben de çok sıkıldım ama bu aylar böyle geçicek sanırım, yakınlarda bakabilecek annen falan varsa tabi o zaman başka

çok güzel bi uğraş, ben o konularda hep beceriksiz omuşumdur zaten, bi de ömrüm hep okumakla, sınavlarla geçti, biraz boşluğun tadını çkarıyorum sanırım

ya ben şimdi geçmi kaldım ozaman yaptırmıyayımmı artık
müminecim keşke aynı şehirde olsaydık, getirirdim sana canım

canım ilk ay dr kızımın kalça çıkıklıgından şüphelenmişti.2aylık olunca usg yaptırdık şükür biey çıkmadı.ama dr kalçasının 4cü aya kadar geliştiğini daha pekde emin olamıyacagını söyledi.4cü ayda yenden çekilcek usg.4c ü aya kadar yapılabiliyo.bence ihmal etme yaptır geç kalmadın yani

benimde sadece kitap okumak için vaktim oluyor, o da emiri emzirirken..
bugün bende ayağımda sallayayım dedim, daha çok ayıldı bizimki oyun geldi bebişe:))

aayyy oğlum durduda bugün evi temizledim sonunda....
evde çocuk olunca daha sık temizlik yaparım diyodum ama evi şey götürdü ben elimi bi şeye süremedim..
Ahmetin bağışıklık sistemi gelişiyo bu pisliğin içinde:kedi:

ben tv izliyip dinleniyorum.vaktim olursa yemek ve temizlik ama genelde kızla ilgilenmekden vakit kalmiyo.bende ahşap boyama yapıyordum.ama kokusu rahatsız eder bebişi.hamileykende örgüye sarmıştım.kızıma bir sürü örmüşüm artık yapmıyorum.

aylin alışmamış çocuk ayakta sallanmaya, bence sakın alıştırma bu saatten sonra...

ya Ahmet caokkur cokkur elini emiyo, gören çocuğu bi emzirsene diyorkafamçokkarıştı ne kadar sürecek bu el emme işi bilen var mı??

aynen benimkide iki elini ağzına sokup emiyo hatta yumruk yapıyo bi eliyle destek veriyo sonra ötekini alıyo.çok komik oluyo cap cap sesleri mutfaktan duyuluyo

Selam Arkadaşlar, ya size bişey sorucam, bebeklerinizde kabızlık problemi olan var mı, bide benim kızım avizeleri çok seviyo çok bakıyo ve onlara agucuklar atıyo ışık zarar verir mi gözlerine acaba???

Selam Arkadaşlar, ya size bişey sorucam, bebeklerinizde kabızlık problemi olan var mı, bide benim kızım avizeleri çok seviyo çok bakıyo ve onlara agucuklar atıyo ışık zarar verir mi gözlerine acaba???

kabızlık bizde de var dr ilaç vermedi önce
yağlı derece ile yaptırdık yada fitil kullandım
3 ay dolunca bir ilaç kullandık ama o da çare olmadı ben de kendi haline bıraktım
3 günde bir mosmor kesip ıkınarak yapıyor
zaman içinde düzene girer diye düşünüyorum
ama müminenin ilacı varmış drunun verdiği
kabızlığı artarsanu almayı düşünüyorum
adı colinox muş dr u na sor istersen

iyi akşamlar herkese 2-3 gündür benim kızım da ağlıyo zor sakinleşiyo sanırım dişleri ağrıyo.gazı bitti dişi başladı dişi biter bakalım daha neler olacak.kabızlığa bikaç damla zeytinyağı içirmeyi deneyin bizde bazen işe yarıyor.
ben burun için aspiratör kullanıyorum ve memnunum şimdilik.
bir de bizim cadı bizi taklit ediyo yemek yerken o da ağzını oynatıyo sizinkiler de yapıyor mu bu ay normalmiş bunu yapmaları

geçmiş olsun canım inş ateşlenmez aynen 2 sn ye yanlız bırakamıyorum hemen ağlıyo gidince bide arkamdan bakıyo gözleri hep kapıda gelincede bi hareketler beni al diyo resmen ahh bu kızlar çok fena çoook

selam kizlar bugün bir ilke imza attik , ilayda hanim ana kucaginda bir baktim uyumus kendi kendine ben evi süpürürken...Ay nasil sevindim anlatamam...
Hepinizi öptük
maşallah canım ne güzel bırak uyumayı yanlız bile kalmıyo zillim

kızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?
canım bizden bi haftalıkken istemişti bu ay tekrar gidicez 3. ayımızda o zaman gene bakıcaklar bu çok önemli bişey dr una bi sor istersen yada başka yere git orda çektir bu dr un çekmiyosa

aynen canım bende kimselere bırakamıyorum hemen ağlıyo durmuyo bu yüzdende kimse bakamıyo duran bi çocuk olsa herkes bakarda buna bakmak zor

oranın dr larda ne acayipmiş be olurmu korumuyo ne demek onun mikropunu vucüdüna iğneyle enjekte ediyolarki olursa hemen atlatsın diye vucüd bağışıklık kazansın diye ne çok biliyomuş o dr inş canım iyi bi yere gidersin allah gönlüne göre versin

saol cnım paylaşım için a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak iyi düşünceymiş nazcım bağışıklığını geliştiriyorum oğlumun süpürmüyorum diyeyim bende kocişime kaydirigubbakcemile3

el emme işi bizdede var iki elini yumuruk yapıp yumruklarını ağzına sokuyo, birde sesler aynı ahmetinki gibi.
eşim direk aç bu çocuk aylin emzir diyooo, aslında yeni emmiş oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…