ya ben şimdi geçmi kaldım ozaman yaptırmıyayımmı artık
müminecim keşke aynı şehirde olsaydık, getirirdim sana canım
kızlar mınnoslarla hayat cok guzel ama bugun yavas yavas aynı seylerı yapmaktan sıkılmaya basladım cıktım bır agora ya gıttım geldım ama kesmedı benı evde oturmak veya bos bos gezmek sıkıyor sız evde neler yapıyorusunuz vakıt gecırmek ıcın onerıler varmı
aylin alışmamış çocuk ayakta sallanmaya, bence sakın alıştırma bu saatten sonra...
ya Ahmet caokkur cokkur elini emiyo, gören çocuğu bi emzirsene diyorkafamçokkarıştı ne kadar sürecek bu el emme işi bilen var mı??
ya bide bebişlerinizin burun temizliğini nasıl yapıyosunuz??
Selam Arkadaşlar, ya size bişey sorucam, bebeklerinizde kabızlık problemi olan var mı, bide benim kızım avizeleri çok seviyo çok bakıyo ve onlara agucuklar atıyo ışık zarar verir mi gözlerine acaba???
geçmiş olsun canım inş ateşlenmez aynen 2 sn ye yanlız bırakamıyorum hemen ağlıyo gidince bide arkamdan bakıyo gözleri hep kapıda gelincede bi hareketler beni al diyo resmen ahh bu kızlar çok fena çoooknasılsınız kaslar biz dünden beri çok yoğunuz dün doktora gittik kulağımızda iltihap varmış kızım o yüsden emmiyomuş şimdi ii idar tahlili istedi bide doktorumuz ama ben bi türlü o idrar torbasına becerip yaptıramadım bugün 2 tane daha alıcaz altını baya açık bırakcaam inş bu sefer yapar
uslu bebek anneleri totonuzu kaşıyın nazr değmesin ben 2snye yanlız bırakamıyorum çığlık çığlığa
öğlenden sonra aşımız var bakalım inş ateşlenmezz
şimdi albüme resimlerini ekliyorum bakın bakalım zehrama
maşallah canım ne güzel bırak uyumayı yanlız bile kalmıyo zillimselam kizlar bugün bir ilke imza attik , ilayda hanim ana kucaginda bir baktim uyumus kendi kendine ben evi süpürürken...Ay nasil sevindim anlatamam...
Hepinizi öptük
canım bizden bi haftalıkken istemişti bu ay tekrar gidicez 3. ayımızda o zaman gene bakıcaklar bu çok önemli bişey dr una bi sor istersen yada başka yere git orda çektir bu dr un çekmiyosakızlar geçen kontrolde doktor bizden kalça ultrasonu istedi ama babamızda hasta kaç gündür çektiremedik, siz çektirdinizmi, gerekli bişeymi ?
aynen canım bende kimselere bırakamıyorum hemen ağlıyo durmuyo bu yüzdende kimse bakamıyo duran bi çocuk olsa herkes bakarda buna bakmak zorselam arkadaşlar.
diş tedavisi var benim de doğumdan sonra başladık araya tatil girdi, 4 dişin işi bitti sadece kaplaması kaldı, git gel fenalık geldi, çarşamba bitecek dedi dr inşallah. babanneye bırakıyoruz kızı yarım saatte geliyoruz, bugün sütü sağıp bıraktım ama yıkmış ortalığı, geldim avutamadım, sakinleşene kadar da emmedi cadı,işim var benim bu kızlamafoldumben
oranın dr larda ne acayipmiş be olurmu korumuyo ne demek onun mikropunu vucüdüna iğneyle enjekte ediyolarki olursa hemen atlatsın diye vucüd bağışıklık kazansın diye ne çok biliyomuş o dr inş canım iyi bi yere gidersin allah gönlüne göre versinbiz aşı falan olmadıkaşı bitmişakannehir nasıl bi yere düştük yaaaaaaamafoldumbenzaten sevmiyorum nefret ettim iice
verem aşısıda yokmuş kıbrıstakafamçokkarıştıTr ye gidince yaptır dedi zaten tam anlamıyla korumuyo diyo dr,bende içimden hadi beeeeeeeeeee dedim...
pztsiye kaldı asımız of of sabır diyorum kaldı 10 ayımız kıbrısta inş. burdan sonra daha ii bi yere gideriz:Saruboceq:
bu arada emelcim bizim 1.5 aylıkken yapıldı kalça usg si
saol cnım paylaşım için a.s.benım bebegımınde tukuruklerı akıo hep doktor''agızlarında bosluk olusuo tukuruklerını tutamıyorlar ' demıstı.
bıde elını agzına goturmesı hem dıs kasımaya alısmaya baslıomus hemde refleks miş.
belkı yazılmıstı ama paylasmak ıstedım kaydirigubbakcemile2
aayyy oğlum durduda bugün evi temizledim sonunda....
evde çocuk olunca daha sık temizlik yaparım diyodum ama evi şey götürdü ben elimi bi şeye süremedim..
Ahmetin bağışıklık sistemi gelişiyo bu pisliğin içinde:kedi:
aylin alışmamış çocuk ayakta sallanmaya, bence sakın alıştırma bu saatten sonra...
ya Ahmet caokkur cokkur elini emiyo, gören çocuğu bi emzirsene diyorkafamçokkarıştı ne kadar sürecek bu el emme işi bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?