2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar bugün kötü bi gün geçirdim kızım 11 de uyandı saat 8 e kadar hiç susmadı ve hep ağladı bugün bide kakasını yaparken ağladı karnımı ağrıdı acaba dr u aradım sordum yarım fitil ver dedi verdim ama genede ağladı pzrt dr gidicez bakalım derdi neymiş bugün hiç oturmadım dışarı çıktım sussun die ama yok açık hava ii gelir dedim ama fayda etmedi ağlamaktan gözleri kızardı çok zor bi gündü yani

inş canım bide bişey sorcam benim ameliyat yerim kaşınıyo içerden kaşısamda fayda etmiyo yani kaşıyamıyorum sizdede oluyomu

emirtoşun emme sevdası bitmemiş dün biraz ara vermiş o kadar, yapıştı yine memişlere bugüünn..
su içmeye vakit bulamıyorum ya...

geçmiş olsun hülyacım, bu bebişlere belli olmuyo ki bi an iyi oluyo, bi de bakmışsın sancılanmışlar, Azra da bugün gündüz iyiydi, az önce mama yerken bi kramp girdi çocuğa gözleri pürtledi resmen, inş. gecemiz ii geçer,
benim dikişlerde kaşıntı yok canım, benim doktor da doğum yaptı, daha lohusalık sonrası kontrolümü de olamadım

saol canım işimiz zor bu bebişlerle yaa haziranda doğan bebeklerde bişey var anacım hepsi yaramaz inşallah canım gece uyursun uyutur seni bende daha dr uma gidemedim bide bende yanmada oluyo akıntımda çok ve rengi sarımsı bi gidip baktırmam lazım ama güvenipte gidemiyorum durmaz hastanede gitmemle dönmem bir olur diye gidemiyorum hiç durmuyo ne yapcaz bilmem akannehir

hülyacım, sanırım vajinit olmuşun o zaman, mutlaka doktoruna git ihmal etme,
gidemezsen de bana özelden mesaj at, ilaç önereyim bildiğim kadarıyla,

Sorma canım ya bende fitille yaptırıyorum ama alışkanlık yapıyo diyolar, senin ki anne sütüyle mi mamaylamı besleniyo

ben ince kulak çubuğu ile dikkatlice alıyorum
Allahtan kızım uslu duruyırda zor olmuyor şimdilik
burun aspiratörü aldım ama pek işe yaramıyor

bende burun aspiratörünü kullanamadım korkuyo bizim ki istemiyo, az çok peçeteyi kıvırıp almaya çalışıyorum bide deniz suyu sıkıyorum ama gene hıkır hıkır

Sorma canım ya bende fitille yaptırıyorum ama alışkanlık yapıyo diyolar, senin ki anne sütüyle mi mamaylamı besleniyo

1 ay öncesine kadar annesütü + mama idi ama şu an sadece mama
ama paylaşımlardan anladığım kadarı ile sadece annesütü alsa bile kabızlık olabiliyor
biz de fitili çok mecbur kaldığımızda 5 gün olduğunda mesela kullandık malum alışkanlık meselesi yüzünden fazla kullanmak istemedik

bu aralarada bizim kız şaşırdı
salı akşamı kaka yapmıştı ama dün de 2 kere kaka yaptı şok olduk bugün de tık yok
anlamadım yeni bir düzen mi oluşturuyor yoksa mama değiştirdik ondan mı

bende burun aspiratörünü kullanamadım korkuyo bizim ki istemiyo, az çok peçeteyi kıvırıp almaya çalışıyorum bide deniz suyu sıkıyorum ama gene hıkır hıkır

o fıkırtılar bizde de oluyor
kusarken genzine kaçan mamalardanmış
sonrada burun pisliği oluyor
dr normal dedi
sende kulak çöpünün pamuğunu azaltıp nazikçe dene
bana öyle kolay geliyo ama senin miniş çok rahat durmuyorsa bilemem
bizimki sanki rahatlayacağını anlıyormuş gibi kıpırdamadan bekliyor
ablası zamanında kıyamet koparırdı

Kızlarr ,,
ben 3 çocuklu oldum :))))))))
kuzenimin çocukları bende pazara kadar ... boy boy çocuklarım oldu birden.... 3 çocuğu olanlar nasıl bakıolar ya allah kolaylık versin...
hastalığı atlattım şükür az bişi kaldı 1-2 güne bişeyim kalmaz heralde...
siz napıosunuz... çocuklardan vakit bulamıyorum geçmişi okumaya..tam açıyorum...ya biri ağlıo ya diğeri bişi istio...

pınarcım bugün bende 3 çocukluydum çok zor ya 2.si benim zaten bide abimin kızı geldi bebeği emzir kızları yedir insan bitiyor ya en küçüğü 2,5 aylık en büyüğü 3,5 yaşında 3 çocuk ev savaş alanı gibiydi oyuncaklar havalarda uçuştu 3 çocuğu yada fazla çocuğu olanlara allah yadım etsin

günaydın kızlaar, biz bi taneyle başa çıkamıyoruz, pınarcım napcan o iki çocuğu daha, doymadın mı kız yorulmaya :))
bugün temizliğe bayan geliyo, evim temizlik yüzü görcek çok şükür, normalde 15 güne bir geliyo ama haftada bire çıkarsam olucak sanırım

Günaydın kızlar,
Dün kızım öğlen 2'den gece 23'e kadar uyumadı ve de çoook ağladı. Gece 23'de sızdı sabah 6'da ben kaldırdım artık :)
Geceleri bazen denk gelen şu uzun uyuma işini doktora sordum, emzirmek için 5 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. Bu kan şekeri olayı yeni doğanda olmuyomuydu ya kafam karıştı. MEsela dün Elif gece 22'de emmişti sabaha kadar emzirmedim ama napıyım ya uyuyo çocuk acıksa uyanmaz mı? Fırsat bu fırsat ben de uyuyorum walla ne yalan söliyim. Ama doktor da kafamı karıştırdı. Sız bu tip bi durumda ne yapıyosunuz kızlar ya? Bi yandan korkuyorum bişi olur diye. Bi yandan da rutine bindirip gece beslenmesine alışmasını istemiyorum sonra vazgeçirmek çok zor oluyomuş. ısteyince zaten veriyorum ama hususi ve rutin olarak gece beslenmesine başlamak istemiyorum işin açıkcası. Bı fikir verin canlarım ya!

Bı de HAziran bebekleri nasıl uyuyo arkadaşlar? Herkes sallıyo mu? Benim ki eskiden hep mememde uyuyodu artık nadiren uyuyo. ıki gündür ayağımda sallıyorum ama ayağa da alıştırmıyım diyorum eee nasıl uyutcam ben bu kızı? Ana kucağında sallasam eee iki ay sonra ona sığmayacak o zaman ne olacak?
Kendi kendine mümkün değil ortalığı yıkıo, sadece bi kere uyudu şimdiye kadar.

günaydın bende hep sizi takip ediyorum ama yazmıyorum.kan şekeri her dönemde düşebilir biz büyüklerde bile biraz fazla aç kalsak kan şekerimiz düşüyor.
ben kızımı ayakta sallıyorum kolik günlerinde mecburen alıştırdım.ama son zamanlarda benim kokumu alarak kucakta uyumayıda seviyor.benimde işime geliyor.malum gittiğimiz heryerde sallama olanağımız olmuyor.

Benim kızda mamayla besleniyo 1,5 aydır, düzene girmişti 2 günde bir zorlanmadan yapıyodu, ama geçenlerde İzmire gittik orda kuzenim 1 hafta süt anne oldu, İstanbula gelince tekrar mamaya döndük o zamandan beri kabızlık çekiyoruz, mamayı biraz daha sulu yapmaya çalışıyorum, zeytinyağı içiriyorum inşallah düzene girer, bize doktorumuz aptamili önerdi, sen ne kullanıyosun

Canım benim annem geceleri acıkırsa uyanır ağlar diyo, o bize öyle yapmış geceleri ağlayınca emziriyomuş, ama ben kıyamıyorum mesela gece 23:00 - 24:00 gibi doyuruyorum sonra sabaha karşı 04:00 - 05:00 gibi veriyorum çünkü kıpırdanmaya başlıyo uyanamıyo da, sonra da 07:00 - 08:00 gibi veriyorum,

Valla ben sallayarak uyutuyorum çok rahat oluyo en azından 1-2 saat uyuyo bende işime bakıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…