Günaydın kızlar,
Dün kızım öğlen 2'den gece 23'e kadar uyumadı ve de çoook ağladı. Gece 23'de sızdı sabah 6'da ben kaldırdım artık :)
Geceleri bazen denk gelen şu uzun uyuma işini doktora sordum, emzirmek için 5 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. Bu kan şekeri olayı yeni doğanda olmuyomuydu ya kafam karıştı. MEsela dün Elif gece 22'de emmişti sabaha kadar emzirmedim ama napıyım ya uyuyo çocuk acıksa uyanmaz mı? Fırsat bu fırsat ben de uyuyorum walla ne yalan söliyim. Ama doktor da kafamı karıştırdı. Sİz bu tip bi durumda ne yapıyosunuz kızlar ya? Bi yandan korkuyorum bişi olur diye. Bi yandan da rutine bindirip gece beslenmesine alışmasını istemiyorum sonra vazgeçirmek çok zor oluyomuş. İsteyince zaten veriyorum ama hususi ve rutin olarak gece beslenmesine başlamak istemiyorum işin açıkcası. Bİ fikir verin canlarım ya!
Bİ de HAziran bebekleri nasıl uyuyo arkadaşlar? Herkes sallıyo mu? Benim ki eskiden hep mememde uyuyodu artık nadiren uyuyo. İki gündür ayağımda sallıyorum ama ayağa da alıştırmıyım diyorum eee nasıl uyutcam ben bu kızı? Ana kucağında sallasam eee iki ay sonra ona sığmayacak o zaman ne olacak?
Kendi kendine mümkün değil ortalığı yıkıo, sadece bi kere uyudu şimdiye kadar.
inş canım bide bişey sorcam benim ameliyat yerim kaşınıyo içerden kaşısamda fayda etmiyo yani kaşıyamıyorum sizdede oluyomu
Canım benim annem geceleri acıkırsa uyanır ağlar diyo, o bize öyle yapmış geceleri ağlayınca emziriyomuş, ama ben kıyamıyorum mesela gece 23:00 - 24:00 gibi doyuruyorum sonra sabaha karşı 04:00 - 05:00 gibi veriyorum çünkü kıpırdanmaya başlıyo uyanamıyo da, sonra da 07:00 - 08:00 gibi veriyorum,
Valla ben sallayarak uyutuyorum çok rahat oluyo en azından 1-2 saat uyuyo bende işime bakıyorum :))
mrb özgecimGünaydın kızlar,
Dün kızım öğlen 2'den gece 23'e kadar uyumadı ve de çoook ağladı. Gece 23'de sızdı sabah 6'da ben kaldırdım artık :)
Geceleri bazen denk gelen şu uzun uyuma işini doktora sordum, emzirmek için 5 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. Bu kan şekeri olayı yeni doğanda olmuyomuydu ya kafam karıştı. MEsela dün Elif gece 22'de emmişti sabaha kadar emzirmedim ama napıyım ya uyuyo çocuk acıksa uyanmaz mı? Fırsat bu fırsat ben de uyuyorum walla ne yalan söliyim. Ama doktor da kafamı karıştırdı. Sİz bu tip bi durumda ne yapıyosunuz kızlar ya? Bi yandan korkuyorum bişi olur diye. Bi yandan da rutine bindirip gece beslenmesine alışmasını istemiyorum sonra vazgeçirmek çok zor oluyomuş. İsteyince zaten veriyorum ama hususi ve rutin olarak gece beslenmesine başlamak istemiyorum işin açıkcası. Bİ fikir verin canlarım ya!
Bİ de HAziran bebekleri nasıl uyuyo arkadaşlar? Herkes sallıyo mu? Benim ki eskiden hep mememde uyuyodu artık nadiren uyuyo. İki gündür ayağımda sallıyorum ama ayağa da alıştırmıyım diyorum eee nasıl uyutcam ben bu kızı? Ana kucağında sallasam eee iki ay sonra ona sığmayacak o zaman ne olacak?
cnmsın sağol cnmmmsaadet cnm çök geçmiş olsun, yazık kızına, çok rahatsızsa eczanede kaşıntı için jel vardır sürebilirsin cnm, bi de 2 no ucu kullandın mı nasıl oldu, benim kız da biberonu istememeye başladı
bizim kızı da yemiş bu gece kolundan bikaç tane, bir tane giriyor eve direk onu buluyor. çok çabuk geçiyor merak etme
canım bende ayagımda sallıyorum aman sende salla nolcak valla ben bebegimi kucagımdan indirmedim hiçte alışmadı kucaga alışsada umrumda deil sevgiyle büyüsün bebegimGünaydın kızlar,
Geceleri bazen denk gelen şu uzun uyuma işini doktora sordum, emzirmek için 5 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. Bu kan şekeri olayı yeni doğanda olmuyomuydu ya kafam karıştı. MEsela dün Elif gece 22'de emmişti sabaha kadar emzirmedim ama napıyım ya uyuyo çocuk acıksa uyanmaz mı? Fırsat bu fırsat ben de uyuyorum walla ne yalan söliyim. Ama doktor da kafamı karıştırdı. Sız bu tip bi durumda ne yapıyosunuz kızlar ya? Bi yandan korkuyorum bişi olur diye. Bi yandan da rutine bindirip gece beslenmesine alışmasını istemiyorum sonra vazgeçirmek çok zor oluyomuş. ısteyince zaten veriyorum ama hususi ve rutin olarak gece beslenmesine başlamak istemiyorum işin açıkcası. Bı fikir verin canlarım ya!
Bı de HAziran bebekleri nasıl uyuyo arkadaşlar? Herkes sallıyo mu? Benim ki eskiden hep mememde uyuyodu artık nadiren uyuyo. ıki gündür ayağımda sallıyorum ama ayağa da alıştırmıyım diyorum eee nasıl uyutcam ben bu kızı? Ana kucağında sallasam eee iki ay sonra ona sığmayacak o zaman ne olacak?
sinek ısırğı geçen benimkinide tam burnundan ısırmış hain sinek şimdide alnının tam ortasında var nişanmı alıyo nee
beni millet daha çok sinir ediyo burnundan ısırdığındaa aa sineklere yedrimişin kızı diyolardıı
sinekleri kızımın üzerine saldım sanki dikkat ediyorum ama dışardayken ısırıyo npimm
1 ay öncesine kadar annesütü + mama idi ama şu an sadece mama
ama paylaşımlardan anladığım kadarı ile sadece annesütü alsa bile kabızlık olabiliyor
biz de fitili çok mecbur kaldığımızda 5 gün olduğunda mesela kullandık malum alışkanlık meselesi yüzünden fazla kullanmak istemedik
bu aralarada bizim kız şaşırdı
salı akşamı kaka yapmıştı ama dün de 2 kere kaka yaptı şok olduk bugün de tık yok
anlamadım yeni bir düzen mi oluşturuyor yoksa mama değiştirdik ondan mı
Kızlarr ,,
ben 3 çocuklu oldum :))))))))
kuzenimin çocukları bende pazara kadar ... boy boy çocuklarım oldu birden.... 3 çocuğu olanlar nasıl bakıolar ya allah kolaylık versin...
hastalığı atlattım şükür az bişi kaldı 1-2 güne bişeyim kalmaz heralde...
siz napıosunuz... çocuklardan vakit bulamıyorum geçmişi okumaya..tam açıyorum...ya biri ağlıo ya diğeri bişi istio...
hala emerken uyuyor benim oğlum, omuzumda gazını çıkartıyorum, bayılıyo orda uyumaya, biraz omuzumda tutuyorum sonra yatağına yatırıyorum.. ama yüzükoyun uyuyo benim oğlum, eğer sırtüstü yatarsa uyanıyo hemen..Günaydın kızlar,
nilay almıştı efeye ayşe, fişe takıyo bebiş kendi kendine sallanıyoo, çok memnundu nilay..benim kızımda ana kucagında sallanmayı çok seviyo bende kumandalı salıncaklardan almayı düşünüyorum o kendi kendine sallanırken bende işime bakarımmzemuszemus
aptamil 1 kullanıyorumBenim kızda mamayla besleniyo 1,5 aydır, düzene girmişti 2 günde bir zorlanmadan yapıyodu, ama geçenlerde İzmire gittik orda kuzenim 1 hafta süt anne oldu, İstanbula gelince tekrar mamaya döndük o zamandan beri kabızlık çekiyoruz, mamayı biraz daha sulu yapmaya çalışıyorum, zeytinyağı içiriyorum inşallah düzene girer, bize doktorumuz aptamili önerdi, sen ne kullanıyosun
ben yaptım hele o maya iğrenç ama fark etmedi bendeKızlar bi forumda okudum pak maya ve petibör bisküvi süt yapıyomuş aklınızda olsun.
canım yazık iremecnmsın sağol cnmmm
yok cnmm b huysuzluk yapmıyor çok şükürr
sadece halini gördükçe ben bitiyorumm
akannehir
evet cnm artık 2 noyu kullanıyoruz çok iii olduu
eskisi gibi düzenli iiçyorrr
öyleyse eğer hemen geç derim 2 noya
ee tazecik olduklarııı içinn..
inş hemen geçerrrr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?