2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar maşallah diyeyim bizimkinin gece uykusu düzene girdi gibi gerçi geceleyin elini emmekten rahat uyumuyo beni de uyutmuyo yakalayamayınca sinirleniyo ama en azından bütün gece ayakta değil

geçen de yazmıştım benimki de bütün gece emmediği oluyo,ben kaldırıyorum ama canı emmek istemiyo geri yatırıyorum inş. bişey olmaz bi kere bile emzirsen yeter bence.
bizimki şimdiye kadar hiç memede uyumadı gündüz beşik salıncak falan idare ediyoz ama akşamları çıldırıyo battaniyede sallayıp salıncağa koyuyoruz bı yüzden daha hiçbir arkadaşa oturmaya bile gidemedik bayramda annemlere gidince napıcam bilmiyom beşiğini götürmek istemiyom çok yer kaplıyo arabada.

inş canım bide bişey sorcam benim ameliyat yerim kaşınıyo içerden kaşısamda fayda etmiyo yani kaşıyamıyorum sizdede oluyomu

canım benim de kaşınıyo ben de dokunamıyom biraz huyluyumdur da bir de hala bi bombelik var ameliyat yerinde üstten şişlik var gibi o gitmiycek heralde

haklısın bende ayakta sallıyorum çok rahat oluyor.

Kızlar bi forumda okudum pak maya ve petibör bisküvi süt yapıyomuş aklınızda olsun.

günaydın kıslar
bu gece benim kısda uyudu sakin bi gece geçirk
kızım 3 aylık ama 1 defa bile kendi uyumamıştır hep sallıyorum 3 tane beşik sallanan yatağımız var park yatağınb sallanması kesmiyo hamaktan yatak yaptırdık orda uyutup yatagna alıyorumm şimdilik onda güzel uyuyoo
bende 12 de uyutup 4 te emziriyorum özgecim benimki kendi kalkıyo ilk zamanlar kalkmıyodu ama şimdi ii
kıslar bahsetmiştim kulağında iltihap oldu diye ilaçlarını kullandığımdan beri daha huzurlu emmeside düzeldi nasıl agrıyodu kimbilir hemen doktora götürseydim keşke yavrumun canı nasıl acıyomuşş

merhaba kızlar benim bebeğimde her gece aynı saatlerde kalkıyo gece son uyuna saati gelende 10 11 gibi oluyo sonrada sabaha karşı 3.5 4 gibi mızırdanmaya başlıyo emziriyorum emerken uyuyo yada uykusu açılırsa altını değiştirdiğim zaman ayağımda sallıyorum.sonrada sabah 9da kalkıyo emio tekrar uyuyo.gündüz fazla uyumassa erken yatıyo eger emmeye kalkmassa ben kaldırmıyorum çünkü onlar açıkınca mutlaka kalkıyorlar.gündüzde gelende ayağımda sallayarak uyutuyorum.bizden bukadar şimdilik

günaydın kızlaar,
ben de genelde sallayarak uyutuyorum, eğer gazı yoksa akşam 9 gibi kendi sızıp uyuyo, ama bu sabah babasıyla oynarken kendi kendine uyuyakalmış ilk defa(maşallah), ve bu bi kaç gündür bazen kucağımda sallayıp uyutuyorum.Gece 9-10 gibi uyuyo, 2-3 gibi bi de 5-6 gibi uyanıp emiyo, sabah 6-7 gibi de tam kalkış, bu ara gündüz uykularımız çok kısaldı, ama inşallah onu da toparlarız artık
umarım tüm annişler ve bebişleri iyidir

evde hem eski model beşik, hem mobilya beşik, hem ana kucağı var, babası salona bir petekten bir peteğe salıncak yaptı, hangisinde durursa onda uyuyor. şu an salonda salıncakta mesela. ama iftar vakti imkanı yok hiçbirinde durmuyor battaniye ile sallayıp uyutuyoruz. hele dün akşam 6 da başladık sallamaya 10 buçukta falan gece uykusuna daldı.
en sinir olduğum şeydi sallayarak uyuması ama 2 ay anneanne ve dedeyle kaldık, herşeye alıştı zilli

bi de bizim kız bir başladı mı ağlamaya sesi kısılıyor öksürmeye falan başlıyor, gözyaşları hakgetire :ecrin_bebek:

merhaba mümine bu arada, biz uzun süredir kendi kendimize uyumuyoruz, gece emmelerinden sonra hariç(maşallah diyeyim)

benim kızımda ana kucagında sallanmayı çok seviyo bende kumandalı salıncaklardan almayı düşünüyorum o kendi kendine sallanırken bende işime bakarımmzemuszemus

mrb özgecim
benim kızda sallanarak uyuyanlar arasında
çok nadir kendi yattığı yerde uyuya kaldığıda oluoo arada
süte gelnce geceleri süt içme isteği en fazla 4 saat
4 saatin sonunda mutlaka uyanıoo açıkıo sanırımm
uyanmasa eğer ben veririm mutlaka sütüünü
biberonla içtiği için kolay oluo zaten uykusu ne kadar ağır olsada alıoo mutlaka

slm hanımlar
herkes iidir inşşş
dün akşam giremedm
misafirimz vardıı
kızımda beşiğinde uyuyordu
cibinliğini geçirmemişim
tam 16 kere yüzünden ısırmış sinek 4 tanede ellerindnenn
nasıl içim acıdı onu öyle görünceee
misafirim gtkten sonraa
oturdum bi gzl ağladım
ama ne faydaaa
kızımın yüzünü mahvetmiş sinekkk
adım başı ısırıkkkk
kaç gne geçer ki acabaa
kaşınıyormudurki acaba
yazık iremim söyleyemezdeeee
kendime çok kızdımmm :mymeka: :çok üzgünüm:
eşimedee tabiiii
ama olan iremime olduuuuuuuuuu :gitme:

saadet cnm çök geçmiş olsun, yazık kızına, çok rahatsızsa eczanede kaşıntı için jel vardır sürebilirsin cnm, bi de 2 no ucu kullandın mı nasıl oldu, benim kız da biberonu istememeye başladı

bizim kızı da yemiş bu gece kolundan bikaç tane, bir tane giriyor eve direk onu buluyor. çok çabuk geçiyor merak etme

cnmsın sağol cnmmm
yok cnmm b huysuzluk yapmıyor çok şükürr
sadece halini gördükçe ben bitiyorumm
akannehir
evet cnm artık 2 noyu kullanıyoruz çok iii olduu
eskisi gibi düzenli iiçyorrr
öyleyse eğer hemen geç derim 2 noya

bizim kızı da yemiş bu gece kolundan bikaç tane, bir tane giriyor eve direk onu buluyor. çok çabuk geçiyor merak etme

ee tazecik olduklarııı içinn..
inş hemen geçerrrr :Saruboceq:

sinek ısırğı geçen benimkinide tam burnundan ısırmış hain sinek şimdide alnının tam ortasında var nişanmı alıyo nee
beni millet daha çok sinir ediyo burnundan ısırdığındaa aa sineklere yedrimişin kızı diyolardıı
sinekleri kızımın üzerine saldım sanki dikkat ediyorum ama dışardayken ısırıyo npimm

canım bende ayagımda sallıyorum aman sende salla nolcak valla ben bebegimi kucagımdan indirmedim hiçte alışmadı kucaga alışsada umrumda deil sevgiyle büyüsün bebegim

allah iyiligini versin ne güldüm ya kuzum salma sinekleri sende:)))))))))))))))))))))))))))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sadetçim canım benimçok geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzuma çabul geçiyo allahtan .kaşınmıyor merak etme.
bizi bile sinek ızırdıgında iki saniye dayansak kaşınması geçiyor .ama dayanmadıgımız için kaşıdıgımızdan mikrop dagılıyormuş o zman başlıyormuş kaşınmaya çok önceleri bi yerden okumuştum nerden diye sor inan hatırlayamıyorum ama bunu bilmeme ragmen benim canım oglumudaburnundan ısırdıgında bütünsivrisineklere tekrar düşman olmuştum.
pınarcım kolay gelsin tatlım bizde gelelimmi cumartesi 4 olsun şaka şaka
bizim ogluş sabahtan beri mız mızdı sonra uzun aramalardan sonra sebebini buldum burun pisligi.eliyle sürekli burnunu oguşturuyordu bi başayım dedim minicik bi akıntı ama kuruyup yapışmış sinir etmiş bebegimi hemen baktı annesi icabına .burnu temizlenir temizlenmez uyuduu hemen hemde temizleme ye devam ederken şok oldum .artık gözüm tmamen oglumun burnunun içinde olucakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

mamadan olabilir sibelcim doğru tahmin bence, inşallah düzene girer canım..

ayy kolay gelsin pınarcım, bende eskiden birtane yapim peşinden korunmadan hemen kardeş yapıcam diyodum ama şimdi öyle düşünmüyorum...
hem hamileliklerim riskli geçiyo, korkuyorum hemde çook zoorr..

hala emerken uyuyor benim oğlum, omuzumda gazını çıkartıyorum, bayılıyo orda uyumaya, biraz omuzumda tutuyorum sonra yatağına yatırıyorum.. ama yüzükoyun uyuyo benim oğlum, eğer sırtüstü yatarsa uyanıyo hemen..

benim kızımda ana kucagında sallanmayı çok seviyo bende kumandalı salıncaklardan almayı düşünüyorum o kendi kendine sallanırken bende işime bakarımmzemuszemus
nilay almıştı efeye ayşe, fişe takıyo bebiş kendi kendine sallanıyoo, çok memnundu nilay..

selamlar kızlaaarr.
güzel ve sakin bir gün olsun inşallaahh..
gece beslenmesini sormuşsunuz emir kesintisiz en fazla 5 saat uyuyor.. 11de uyuyoor gece 4te uyanıp emiyor ama çok az..
şimdide ana kucağında uyumuş, alıp yatırmak istiyorum ama çoook korkuyorum uyanıcak diye. birazcık daha dursun uyanmazsa yatırırım bari..

saadetçim hemen geçer iremin yaraları canım, tenleri çok hassas fakat hemen iyileşiyor..
geçmiş olsun..

aptamil 1 kullanıyorum
ama ne olursa olsun mamayı sulu yapmayı önermiyor dr
aklında olsun

Kızlar bi forumda okudum pak maya ve petibör bisküvi süt yapıyomuş aklınızda olsun.
ben yaptım hele o maya iğrenç ama fark etmedi bende
birde un kurabiyesini denedim yiyip bol su içiliyor o fark etmişti
canım yazık ireme
dr sor dabelki bir pomad verir

kızlar merhaba , nasıl bugün anneler bebişler bakalım :)
ben kalça usg için 10 eylüle randevu aldım, eşime söyledim önemliymiş doktor söylemedi diye,
geçen ay yaptırın dedi ya diyor, ben çocukla uğraşırken duymamışım herhalde, birde doktorun günahını aldık, ama 4 ayın sonuna kadar çektirilebiliyormuş dediler ya, inşallah normal çıkar

çok halsizim bugün, saatlerdir kucağımda yusuf kayra zorla uyuttum sonunda, dünya kadar ütüm var (
yemek yapçak halim bile yok, kaynanama gideyim bari orda yeriz akşama

depresyona giriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…