kültürde bakteri çıkabilir canım çok geçmiş olsun.çıkarsa antibiyotik başlar dr zaten
canım idrar yolu enfeksiyonu altını temiz tutmayıncada olabilir kakayı temizlerken önden arrkaya silmek lazım vajinasına gelmemesi gerekiyor.geçmiş olsun.
kızlar ya moralim çok bozuk.şimdi drdan geldik.kızım tahmin ettiğim gibi az kilo almış.bi ayda sadece 400gr almış.sütüm normal geliyo ama niye böyle çok üzüldüm.tek aklıma gelen kızım her emzirmeden sonra kusuyo.yogurt gibi kusuyo hep.dra onu söyledim.oda idrar kültürü ve tit istedi.torba takıldı ama 2saat bekledik kızım bişey yapmadı.hava sıcak hastanede klimalar var.çocuk daa kötü olmasın diye eve geldik.şimdide yorgunlkdan uyudu.kalkınca yeni torba takcam.inşllh bişey çıkmaz ya.idrardan ne çıkabilirki bilenniz varmı???
canım idrar yollarında intahap olabilir inşallah yoktur bende geçen salı yaprtırdım alla a şükür idrar temiz çıktı bizdede kakada mikrop çıktı
arkadaşlar slm ben temmuz annesiyim çocuğu gazlı olupta bir yöntem geliştiren varmı ilaçlar dışında.yiyip içme etkiliyormu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?