2009 Haziran Anneleri!!

tşkr ederiz iremin tatlı teyzoşlarıı...
inşşş hemencik geçer hatta yarına kalmasınn
inan bakıp bakıp ağlıyrum halineee
annelik ne zormuşşşş
offffff.......

merhaba kızlar nasılsınız dün çok yorucu bi gündü bakalım bugünümz nasıl geçicek gene ağlıyodu ama uyuttum kızım 1 30 da uyudu 8 de kalktı bende uyuyunca uyandırmıyorum ellemiyorum ama her gecesi bir olmuyo bazen 1 de yatıp 3 de kalkıyo bazen 4 de kalkıyo her gece aynı değil bde benim kızım uyuyunca emmiyor o yüzden bende ellemiyorum hiç

saadetcim geçmiş olsun canım benimde kızımı kolundan ısırmış ne kadar korumak istesemde emzirirken ısırıyolar galiba koruyamıyorum malesef ama allahtan çok ısırmamışlar geçende ablam geldi buraya onunda bebeği var burda akşam ısırmışlr kızı uyurken anam nasıl olmuş sanki kızamık geçiriyo kız o derece yani buranın sinekleri çok aç yaa beni bile ısırırken açıyo bende gördüğüm yerde intikamımı alıyorum öldürüyorum yaşasın sineksiz hayat :):)delikafaduldendelikafadulden

sğln nidacım v e cemrecimm...
cemre cim aynen kızamık geçirio gb ii
ee yüzünde tam 17 tane kızarıklık varkennn...mafoldumben

arkadaşlar slm ben temmuz annesiyim çocuğu gazlı olupta bir yöntem geliştiren varmı ilaçlar dışında.yiyip içme etkiliyormu sizce.

Kızlarr ben kafayı yemek üzereyim..ev evlikten çıktı...geçmişi okuyamadım..herşey yolundamı???sadece Saadetçim kızını sinek ısırmış ama oha oldum o kadar çok ısırılırmı ya merak etme canım batuyuda ısırmıştı alnının tam ortasından albümdeki resimde var hatat 2 güne geçti...kıyamam iremciğe..geçmiş olsun??

kızlar ya moralim çok bozuk.şimdi drdan geldik.kızım tahmin ettiğim gibi az kilo almış.bi ayda sadece 400gr almış.sütüm normal geliyo ama niye böyle çok üzüldüm.tek aklıma gelen kızım her emzirmeden sonra kusuyo.yogurt gibi kusuyo hep.dra onu söyledim.oda idrar kültürü ve tit istedi.torba takıldı ama 2saat bekledik kızım bişey yapmadı.hava sıcak hastanede klimalar var.çocuk daa kötü olmasın diye eve geldik.şimdide yorgunlkdan uyudu.kalkınca yeni torba takcam.inşllh bişey çıkmaz ya.idrardan ne çıkabilirki bilenniz varmı???

kültürde bakteri çıkabilir canım çok geçmiş olsun.çıkarsa antibiyotik başlar dr zaten

canım idrar yolu enfeksiyonu altını temiz tutmayıncada olabilir kakayı temizlerken önden arrkaya silmek lazım vajinasına gelmemesi gerekiyor.geçmiş olsun.

merhaba kızlar bayram temizliğimi bitirdim mis gbi oldu evim kızımı yıkadım uyuyor şimdi yemeğimde hazır oh değmeyin keyfime vallaha

canım idrar yollarında intahap olabilir inşallah yoktur bende geçen salı yaprtırdım alla a şükür idrar temiz çıktı bizdede kakada mikrop çıktı

canım idrar yollarında intahap olabilir inşallah yoktur bende geçen salı yaprtırdım alla a şükür idrar temiz çıktı bizdede kakada mikrop çıktı

geçmiş olsun canım.rabbim bebişlerimizi korusun.çok üzülüyorum ya kızım çok küçük.ben zaten kilo almadıgını fark ediyordum.görenlerde çok küçük bu kız dyodu.bugün tartıldı 3ayımız bitti ve sadece 5150gr.topğin en miniği asya galiba

canım dr ne dedi peki sütün varmış neden az alış peki inş. bişey çıkmaz idrarda canım

bende bebeğimin kilo almamasından dolayı gittim bu ay aldı ama diğer aylara göre az almış 20 günde 500 gram almış doktorda az aslında ama bi bakalım dedi tahlillerine dedi şimdi ilaç kullanıyoruz 1 hafta kullanıp dr. gideceğiz bakalım inşallah çabul iyileşir meleklerimiz

arkadaşlar slm ben temmuz annesiyim çocuğu gazlı olupta bir yöntem geliştiren varmı ilaçlar dışında.yiyip içme etkiliyormu sizce.

cnm ben oglum dogdugundan berı baklıyat yemıyorum.
gazlı ıcecek , acı , ne bılıyım bana gaz yapan seylerı yemıorum.
oglumda cok sukur gazsız bı bebek.
gecen bı bardak fanta ıctım sabaha kadar uyumadı gazdan cok pısman oldum

bizden kaka istemedi.ama bakalım idrarda bişey çıkmazsa belki kaka ister.uf ya ne zormuş.biz kilo verelim diye ugraşyoruz.bebeklerimizde kilo alsın dye ugraşıyoruz.bu idrar torbasıda garip ya.yapışırma.inşllh kaymaz

canım altını temizledikten sonra iyicene kurularsan idrar torbası güzek yapışır ayrıca idrar yaptığı zaman yarım saat içinde testi yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…