ah cnm sorma bzm unutkanlığımız(cibinliğini geçirmememz)saadetcim iremi nasıl ısırdılar öyle çok üzüldüm geçenlerde efeninde bir baktım yanağında sivri sinek duruyor tam ısıramamıştı ama kızartmıştı içim gitti valla..süt kokusuna geliyorlar..
hemen geçiyor ama
merhaba kızlar..neredeyse 1 haftadır ugrayamıyorum.iş güç hiç vakit kalmıyor..bu arada oğlum da çok fena pişik oldu.3 aydır pişik nedir bilmiyordum..son 1 haftadır bakıcıya bırakıyorum anında pişik oldu..çok sinir oldum sert bir dille uyardım..ama zaten güç bela bulduk bakıcıyı.resti çekemiyorum o yüzden..
günaydııın herkeslere..
güzel bir hafta sonu olsun inşallaahhh..
arzucum, üzülme canım benim, ayda 500 gr için normal diyor drlar. hem sen moralini bozarsan sütün etkilenir, herşey daha kötüye gider.. bebek bunlar canım, bi ay kilo alıcaklar bi ay almıcaklar, hasta olucaklar, düzelicekler.. bütün bunları yaşarken kendini sorgulama canım, sadece gazını çıkartmak için omzuna biraz geç almayı dene bakalım..
aşk kırıntısı, maşallah sütüne, mothercarede emzirmek için küçük havlu bezler yapmışlar bir pakette 8 tane var, ben kullanıyorum akan sütü emiyor, bebişin üzeri ıslanmıyıor. silikon uçla emzirirken emirde çok akıtıyordu...
emeel, ne depresyonu anacım dur, bizim depresyon gibi bir lüksümüz yok sakın haaaa.. bırakın kızlar herşeyi, bizim ilk görevimiz bebişlerimiz, bebeğimize bişey olsa ama evi temizledi ondan olmuş demezler, ev mi önemliydi bebeği varken derler...
bende herşey düzenli olsun, hem bebeğimin herşeyi tam olsun hem evimde bişry aksamadın diye uğraşırken sağlığımdan olacağımı farkettişm. acayip belim ağrıdı, iş yaptıktan sonra göğüslerim sızladdı, sütler boşa aktı, koltuk altıma kadar bezeler oldu...
bıraktım artık ne kadar olursa..30uma gelmeden 40 olmak istemiyorum..
günaydın cnm eşimi beklyorummmamanda sadetçik burdaymış canım günaydın nasılsın bu gün.
kızlar hepinize iyi hafta sonları ve kocaman günydınlar
aklıma glmişken bu semoş nerelerde yahuuuuuu
telefonuda kapalı merak ettim.haberi olan varmı
işte öylede olunca bulunamıyo demek ben bıraktıgım yeri hatırlıyorum alıp onu başka yere koymasa rahat edicem mesela peçetelik oglumun poposunu kurulamak için peçeteligi yatak odasına getirdim sonra bi baktım peçetelik yok aradım tabi eski yerinde niye getirdin buraya dedim onun yeri orası deilmi dedi.peki sence neden gitmiştir peçetelik yatak odasına canı sıkılıp gezmeye gidecek deil ya.bana orda lazım oluyo o yüzden orda unut eski yerini artık yeri yatak odası dedi.tam düzen delisi ya.günaydın havvacım, döktürmüşün maşallah, bu sabah benim kız da göğsümü tırmakadı, yoldu valla, sen kocanın titizliğinden bulamamışın makası, ben de dağınıklığımızdan:)), malesef kociş de ben de dağınığızdır accık,
günaydın cnm eşimi beklyorummm
kahvaltı yapmak için
a.ö sınavnda gelsnde bana kahvaltı hazırlıycakta yerimseniben
sen ve ardada iisnzdr umarımm
bende merak ediyorum çok amaaa
yokkk anlamadmmmm
nerelerdeeee
biz iyiyiz canım ohhhh keyfe bak .işte benim koca asla bişey hazırlamaz .böyle bi özelligi yok malesef.afiyet olsun şekerkoiş geldi ben kaçar hoşçakalın :asigim:
günaydın kızlar bizde bugün dr a gidicez çocuk dr una bakalım kızmın huzursuzluğu neymiş tabi kocamın uyanmasını bekliyorum o uyanacakta kalkacakda abisinden araba alacakda bizde gidicez bakalım gidicezmi kesin bi bahane bulup kaçar bugün 6 da işe gidicek bide onuda bahane eder bizde dr a gidemeyiz inş gideriz 3 gündür çok kötü kızım inş kötü bişeysi yoktur o kadr çok şey sorucamki liste yaptım nerdeyse dr ilallah edicek valla
sizler nasılsınız canlarım bebişler gece uyudumu maşallah benim kızıma geceleri iyiyiz 1 30 da yattık 5 30 da kalktık bida 10 da kalktık şimdi uyuyo uyusunda büyüsün minik kuşum ne kadar güzel uyuyo ya uyurken onu seyretmek çok güzel ama uyanır diyede pek seyredemiyorum :):)
Canlarım günaydın geçmişi okurken uyandı gene benim kuzucum
Zebra oyuncağıyla oynuyor şimdi
Aylincim sağol canım doğru söylüyorsun, aslında bir iki gün annemde kalsam o kadar ihtiyacım varki ama eşim rahatsız bırakamam da onu
Arzucum geçmiş olsun, inşallah bişey çıkmaz
benimkisi mızıklamaya başladı kaçtım ben , öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?