ya cnm sormaaaKızlarr ben kafayı yemek üzereyim..ev evlikten çıktı...geçmişi okuyamadım..herşey yolundamı???sadece Saadetçim kızını sinek ısırmış ama oha oldum o kadar çok ısırılırmı ya merak etme canım batuyuda ısırmıştı alnının tam ortasından albümdeki resimde var hatat 2 güne geçti...kıyamam iremciğe..geçmiş olsun??
ah canım kusunca emdiği gidiyor demekkkkızlar ya moralim çok bozuk.şimdi drdan geldik.kızım tahmin ettiğim gibi az kilo almış.bi ayda sadece 400gr almış.sütüm normal geliyo ama niye böyle çok üzüldüm.tek aklıma gelen kızım her emzirmeden sonra kusuyo.yogurt gibi kusuyo hep.dra onu söyledim.oda idrar kültürü ve tit istedi.torba takıldı ama 2saat bekledik kızım bişey yapmadı.hava sıcak hastanede klimalar var.çocuk daa kötü olmasın diye eve geldik.şimdide yorgunlkdan uyudu.kalkınca yeni torba takcam.inşllh bişey çıkmaz ya.idrardan ne çıkabilirki bilenniz varmı???
[
ah canım kusunca emdiği gidiyor demekkk
tühhh
inşa biranevvel toparlar asya bebekkk
umarım herşey yolunda gider ve çok geçmiş olsunnn bu arada canım emer emmez kaldırma gazını çıkarmak için falannn
gtsin miğdesine iicenee
saadetcim ben emzirince omzuma alıyorum gazını çıkartıyorum.gazdan sonra illa bi yogurt gibi kusmuk geliyo??? acaba herkesde böylemi???
benim kız günde 5-6 defa yogurt gibi kesik kusuyo.yada su kusuyo.sizlerde de oluyo acaba normalmı ya....
bide benim sütüm arada azalıyo mesala bugün stresden azaldı.acaba 3 saatı beklemeden sık emzirsemmiki doysun diyeeee
cevap yazarsanız çooookk sevinirim
saadetcim ben emzirince omzuma alıyorum gazını çıkartıyorum.gazdan sonra illa bi yogurt gibi kusmuk geliyo??? acaba herkesde böylemi???
benim kız günde 5-6 defa yogurt gibi kesik kusuyo.yada su kusuyo.sizlerde de oluyo acaba normalmı ya....
bide benim sütüm arada azalıyo mesala bugün stresden azaldı.acaba 3 saatı beklemeden sık emzirsemmiki doysun diyeeee
cevap yazarsanız çooookk sevinirim
arzucum hemen mi alıosun omzunaa..
ben başından ben 1.5 alıkenden itibaren süttten sonra hç gazını çıkarmıyorum
çnkü bi kaç kere kusmuştuu ondan sonra bıraktım bende
zaten artık büyüdükleri için kendisi çıkartabilio alttan...
yada 10 dkka sonra aldığımda kucağıma çıkıo ağızdann bunun için uğraşmıyorum ama..
annemin dediği peynir gibi braz çıkartıosaa süt yarıo demekmişş
onda sakınca yokmuş fazlasını atarmış bebek o şekilde cnm
emzirme konusuna gelncede bnm ki emmediği için 2 saattte bi sağıyorum sütümü
çok nadir 3 saat te birde oluo arada cnmm
canım bebegın senı bı guzel emsin ondan sonra hemen omzuna alma 1-2 dakıka bekle.
sonra omzuna al gazını cıkar bebegının.
sut mıdede kaldıgı zaman cokelek gıbı olur . ılk kustugunda sut kusar sonra kusarsa cokelek gıbı .
benım bebegımde kusuyor. cokelek gıbı arada yapıor ama her zaman değil.
sen bıde 1-2 dakıka beklemeyı dene bakalım bısey degısecek mi zemuszemus
canım altını temizledikten sonra iyicene kurularsan idrar torbası güzek yapışır ayrıca idrar yaptığı zaman yarım saat içinde testi yaptırmalısın
ben hemen alıyodum omzuma.agzından gaz çıkarıyo.sonrada peynir gibi kusuyo.ama omzuma almazsam.yatırırsam süt olarak kusuyo.niye kilo almadı kafayı yicem ya.bu gece bana uyku haram.2 tane torba taktım ikiside olmadı ya.yapışkanı gitmiş.hafta içi bi daha gitcem artık.gerçi ben kusuyo diyince dr idrar tahlili istedi ama bu kusması normalmı bilemiyorum.sende gün içinde kusma olmuyomu
Kızlar merhaba bende 2009 haziran annesiyim. Size bir sorum olacak, bebeğimi emzirirken sütüm çok akıyor, oğlumun üstü başı ıslanıyor kıyafet değiştiriyorum, kefiyle emziremediğim minişimi. Hemşireye durumu anlattığımda yapacak bişey yok sütün fazla salgılanıyor dedi, sağ dedi, bazı geceler sağıyorum yumuşuyor ama oğlum emdikçe süt şırıl şırıl akıyor, başına böyle bişey gelen varmı, ne yaptınız?
Kızlar merhaba bende 2009 haziran annesiyim. Size bir sorum olacak, bebeğimi emzirirken sütüm çok akıyor, oğlumun üstü başı ıslanıyor kıyafet değiştiriyorum, kefiyle emziremediğim minişimi. Hemşireye durumu anlattığımda yapacak bişey yok sütün fazla salgılanıyor dedi, sağ dedi, bazı geceler sağıyorum yumuşuyor ama oğlum emdikçe süt şırıl şırıl akıyor, başına böyle bişey gelen varmı, ne yaptınız?
sibel canım cevap yazdım özelden,
herkese ii akşamlaar, biz bu akşam karşı komşuya iftara gittik, çok aciz bi zamanımda dua etmişim galiba uslu dursun diye, her iftar vakti çıldıran bebişim orda mışıl mışıl uyudu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?