2009 Haziran Anneleri!!

ya cnm sormaaa
eşşek sinek ne istedi el kadar bebekten anlamıyorum
ısırcaksan gel annasini babasını ısırrrr
2 gnde geçiosa çok ii cnmmm
o haline dayanamıyorummmmm
hatta eksik saymışım 3 de kafasında var 20 offffffffffffff kötükedihüso
bu arada tşkr ederiz pınar teyzesi a.s.

ah canım kusunca emdiği gidiyor demekkk
tühhh
inşa biranevvel toparlar asya bebekkk
umarım herşey yolunda gider ve çok geçmiş olsunnn bu arada canım emer emmez kaldırma gazını çıkarmak için falannn
gtsin miğdesine iicenee

saadetcim ben emzirince omzuma alıyorum gazını çıkartıyorum.gazdan sonra illa bi yogurt gibi kusmuk geliyo??? acaba herkesde böylemi???

benim kız günde 5-6 defa yogurt gibi kesik kusuyo.yada su kusuyo.sizlerde de oluyo acaba normalmı ya....

bide benim sütüm arada azalıyo mesala bugün stresden azaldı.acaba 3 saatı beklemeden sık emzirsemmiki doysun diyeeee
cevap yazarsanız çooookk sevinirim

arzucum hemen mi alıosun omzunaa..
ben başından ben 1.5 alıkenden itibaren süttten sonra hç gazını çıkarmıyorum
çnkü bi kaç kere kusmuştuu ondan sonra bıraktım bende
zaten artık büyüdükleri için kendisi çıkartabilio alttan...
yada 10 dkka sonra aldığımda kucağıma çıkıo ağızdann bunun için uğraşmıyorum ama..
annemin dediği peynir gibi braz çıkartıosaa süt yarıo demekmişş
onda sakınca yokmuş fazlasını atarmış bebek o şekilde cnm
emzirme konusuna gelncede bnm ki emmediği için 2 saattte bi sağıyorum sütümü
çok nadir 3 saat te birde oluo arada cnmm

canım bebegın senı bı guzel emsin ondan sonra hemen omzuna alma 1-2 dakıka bekle.
sonra omzuna al gazını cıkar bebegının.
sut mıdede kaldıgı zaman cokelek gıbı olur . ılk kustugunda sut kusar sonra kusarsa cokelek gıbı .
benım bebegımde kusuyor. cokelek gıbı arada yapıor ama her zaman değil.
sen bıde 1-2 dakıka beklemeyı dene bakalım bısey degısecek mi zemuszemus

ben hemen alıyodum omzuma.agzından gaz çıkarıyo.sonrada peynir gibi kusuyo.ama omzuma almazsam.yatırırsam süt olarak kusuyo.niye kilo almadı kafayı yicem ya.bu gece bana uyku haram.2 tane torba taktım ikiside olmadı ya.yapışkanı gitmiş.hafta içi bi daha gitcem artık.gerçi ben kusuyo diyince dr idrar tahlili istedi ama bu kusması normalmı bilemiyorum.sende gün içinde kusma olmuyomu

tşk ederim canım.bide öyle denicem.çok üzüldüm ya.içim içme sıgmıyo niye kilo almadı çıldırcam.acaba sık emzirsemmi.belki benimki sık acıkıyodur

canım altını temizledikten sonra iyicene kurularsan idrar torbası güzek yapışır ayrıca idrar yaptığı zaman yarım saat içinde testi yaptırmalısın

ya bizimki olmadı canım.ilkini hemşire yapmıştı 2saat bekledik yapmadı.sonra eve gelince ben taktım onada yapmadı.bak salak hemşireler yarım satte getirinde dememişlerdi sağol canım

olmuyor kusması çok şükür...

Son düzenleme:
canımgeçenlerde bebegim kusuyor diye doktora götürdüm bende ama tüm emdigini çıkardı sabah 5 te bi başladı öylen 12 ye kadar hiçbişey bırakmadı migdesinde doktor bizdende idrar tahlili istemiştitemiz çıktı.idrar yolları enfeksiyonları bebeklerde kusmaya sebep oluyor demekki ama kusmanın çok yogun olması lazım öyle gaz çıkartırken çıkarıdıgı azıcık kusuk gibi deil.inşallah toparlar tatlım bebegn en kısa zamanda .sık emzirirsen hazımsızlıkta yapabilir gögüste süt birikmedigi içinde bebegin emdiginde doymaz .ben 3 saate bir emzirmeye çalııyorum elimden geldigince ama ne mümkün.bezen yenik düşüyorum meme agızda dolaştıgımızda oluyor bütün gün .inşallah bi sorun çıkmaz idrar tahlilinde oda zor .kendimi bildim bileli idrar yolları enfeksiyonun var bezdirdi artıkvalla.belkide .....çok hareketliyse bebegin bütün emdigini enerjiye çevirip yakıyorsa ondanda kilo almayabilirmiş bebekler

Kızlar merhaba bende 2009 haziran annesiyim. Size bir sorum olacak, bebeğimi emzirirken sütüm çok akıyor, oğlumun üstü başı ıslanıyor kıyafet değiştiriyorum, kefiyle emziremediğim minişimi. Hemşireye durumu anlattığımda yapacak bişey yok sütün fazla salgılanıyor dedi, sağ dedi, bazı geceler sağıyorum yumuşuyor ama oğlum emdikçe süt şırıl şırıl akıyor, başına böyle bişey gelen varmı, ne yaptınız?

sibel canım cevap yazdım özelden,
herkese ii akşamlaar, biz bu akşam karşı komşuya iftara gittik, çok aciz bi zamanımda dua etmişim galiba uslu dursun diye, her iftar vakti çıldıran bebişim orda mışıl mışıl uyudu maşallah

aşk kırıntısı daha ne istiyosun güzelim önlük tak önüne hiçbişey olmaz emdikten sonradamı akıyo gögüs pedi koy ayy keşke benimkide şırıl şırıl aksa daha ne isterim hiç şikayetçi olma maşallah herkesede söyleme nazar değer valla

canım gögüs pedi kullan buNUDA SORUN ETMEYİN NOLUR YA HİÇ OLMASAYDI .AMAN DİYİM AMAN ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.BEBEGİN EMERKEN ALLAH YOKLUGUNU GÖSTERMESİN BOL OLSUN AZ OLMASINDAVERSIN DÖKÜLSÜN EN AZINDAN BEBEGİNİN DOYDU DOYMADIDERDİ YOK

ben de katılıyorum kızlar, keşke yeterli olsaydı sütüm(öyle şırıldamasa bile), mama yap, ısıt soğut diye uğraşmazdım, maşallah aşkkırıntısı nazar değmesin yeter bırak damlasın :))

benimde yoğun geliyor canım bazı zamanlar sağıyorum ama benim oğlum hiç akıtmıyor.
gayet memnunum ben bu durumdan
inşallah herkesin sütü çook olsun şarıl şarıl aksın ..

arzucum üzülme bence yoktur birşey bizde yaptırdık idrar tahlili bişey çıkmadı..
efede çok emince omuzuma alırsan süt çıkarıyor hemen almamak lazım..
minyon kızımız annesi üzme kendini sen..

saadetcim iremi nasıl ısırdılar öyle çok üzüldüm geçenlerde efeninde bir baktım yanağında sivri sinek duruyor tam ısıramamıştı ama kızartmıştı içim gitti valla..süt kokusuna geliyorlar..
hemen geçiyor ama

pınarcım kolay gelsin gülüm biz 1 tanesiyle zor başa çıkıyoruz sen şimdeden mastırını yapıyorsun..

canım sağolasın
maşallah kızımıza uslanıyor artık
hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…