sende de durum aynı yani.ben çok kafama taktım ya.içim içimi yiyo.acaba sütümmü yetmiyo diyorum.sütümde biraz azaldı galiba.artık eskisi gibi gögsüm sertleşmiyo.sütün azaldıgı tam olarak nasıl anlayabilirimki????
kızım aslında öyle çok aglamıyo.aç olsa aglar herhalde.kafam okadar karışıkkı.şu idrar testini bi yaptıralımda olmazsa mama takviyesi yapıcam.
sen sadece anne sütümü kullanıyosun.
bide dr bize 3ayı biten bi bebegin en az 5400 oolması gerrekiyo dedi.bizimki onun altındaymış.o yüzden sorun ediyoruz.3ayı doldu 5150 gr.bıyu normalmış 58cm
günaydın kızlaar,
hülyacım yaa o üçünü ay sendromu neymiş, daha gazlar tam bitmeden başka bişey mi geliyo, hiç duymamıştım ben onu
ay kızlar yaa benim kızım emiyo emiyo sonra ağlayarak bırakıyo tam emmiyo sütüm kalıyo öle 5 dk 10 dk felan emiyo ama neden ağlayarak bırakıyoki karnı doyuyodur illaki ama bide ağlama krizine giriyo deli ediyo beni yaa doğru düzgün emmiyo 3. ayına girecek şimdidenmi başladı 3 ay sendromu anlamadım
pınarcım azmine hayran kaldım, maşallah sanaa alkisalkisalkis
Günaydın kızlar, yine sorularla karşınızdayım:)
Sağ göğsümde süt çok biriktiği için hep onu emziriyorum, günde bir kere sol göğsümü emziriyorum oda sütüm çekilmesin diye,çünkü o göğsüm yara oldu, günde bir kere azmı sizce, ha birde sağ göğsüm sola göre büyük ve orantısız duruyor.
tosbaa canım sütünün fazlasını bize yolla bari, çiçeklerin yerine kızım büyüsün :))
aylincim mrb cnm söyleme süt miktarlarını nazara gelrsn bk sonraaa
maŞLLAHHH
ama söleme sen yneee
bk bnde burda bi kç kişiye sölemştm azaldıııı sankiii
nasıl üzülüyorum giderse diyeee
ynlız bnm ki sennki kadar değildi tbii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?