2009 Haziran Anneleri!!

kızlar sütümün azaldıgını nasıl anlarım yaa.kendim hissediyorum ama kızım aç kalmıyo sanırım çünkü emdikden sonra aglamıyo.galiba doyuyo.ama bana süt azalmış gibi gelio.çünkü gögsüm sertleşmiyo

arzucum sütünü sağıp anlayabilirsin ama yetmesede çok ağlar durmaz canım sütüm yokmuki diye düşünme kilosu normalse her ay güzel kilo alıyosa sütün yetiyo demektir bide sulu şeyler iç bol bol su ayran meyve suyu vs içki sütün daha çok olsun

DAHA ÇOK EMZıRME=DAHA ÇOK UYARI=DAHA ÇOK SÜT YAPIMI. BEBEK NE KADAR ÇOK EMERSE ANNE O KADAR ÇOK SÜT ÜRETıR.

kızlar dr um bana öneride bulundu bi gögüsün tamamen bitmeden diğer gögüsüne geçme öz süt denen bişey varmış asıl bebekte o kilo yapıyomuş ve o yararlıymış bi gögüsünü emzirip diğerine geçtiğinde çocuğa pek bi yararı yok bide bebekler gece uykuları derin oluyo ya bazen 5 6 saat uyuyolar o zaman uyandırmak lazımmış 3 satte bir emzirmek lazımmış yoksa süt üretmiyo ve 5 saat 6 saat süt memede beklemiyo geri gidiyo aklınızda bulunsun dedim

ay kızlar yaa benim kızım emiyo emiyo sonra ağlayarak bırakıyo tam emmiyo sütüm kalıyo öle 5 dk 10 dk felan emiyo ama neden ağlayarak bırakıyoki karnı doyuyodur illaki ama bide ağlama krizine giriyo deli ediyo beni yaa doğru düzgün emmiyo 3. ayına girecek şimdidenmi başladı 3 ay sendromu anlamadım

istanbulu bilemem canım ama kocaeli yanıyo dün ve bugün çok sıcaktı dr a gittik ama piştik resmen ki istanbul burdan 1 2 derce daha sıcak ama akşam üstü süper oluyo tam çocukla gezilecek hava oluyo bol bol gezersin canım kuzucunla

Günaydın kızlar, yine sorularla karşınızdayım:)
Sağ göğsümde süt çok biriktiği için hep onu emziriyorum, günde bir kere sol göğsümü emziriyorum oda sütüm çekilmesin diye,çünkü o göğsüm yara oldu, günde bir kere azmı sizce, ha birde sağ göğsüm sola göre büyük ve orantısız duruyor.

günaydın kızlaar,
hülyacım yaa o üçünü ay sendromu neymiş, daha gazlar tam bitmeden başka bişey mi geliyo, hiç duymamıştım ben onu

canım benimki mamada karetmiyo zorla verdimde migdesi bulanıyo ay sen benim zorumu görssennnn emdirmek için neler yaptıgımı hem sallıyorum hem yüksek sesle ninni söylüyorum bide silikon ucla emiyo normalini almıyo

günaydın kızlaar,
hülyacım yaa o üçünü ay sendromu neymiş, daha gazlar tam bitmeden başka bişey mi geliyo, hiç duymamıştım ben onu

hakaten ya ne bu üçüncü ay sendiromu yaşlanıyoruz diye pisikolojilerimi bozuluyo yoksa nerde çıktı sendrom şimdidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Günaydın kızlar.... ben hala üç çocukluyum (((( evim savaş alanı gibi ((bugün bitiodu çilem ama malesef bitmiyo çarşamba uçuyo kuzenimin çocukları ve çarşambaya kadar burda kalmak istediler...batuhanı çok seviolar bende kıyamadım ok kalın dedim...
Nurcum çok üzüldüm canımm...bence sayılı bez bırak bak bakalım değiştiriomu??torbada topla dersen değiştirir sık sık..anlamazsın...inşallah ilaçtandır...kıyamam kuzuna ...
Özlemcim çok sevindim canım değişiklik olur senin ve Armin için annede doyar sze...
Kızlar şöle bir geçmişe baktım okumadığım varsa kusura bakmayın...
Malum üç bebişim var :)))
Bu arada çok merak ediyorum üçüzü, dördüzü falan olanlar ne yapıyor :))) şaka gibi....

gaz olabilir arkadasım, benim kızımda da oluyor bazen feryat figan aglıyor, omuzuma atıp 3-5 dakika gezdiriyorum, oyle bir gaz cıkıyor ki inanılmaz..sonra sakinlesiyor, emzirmeye devam..

pınarcım azmine hayran kaldım, maşallah sanaa alkisalkisalkis

Canım sorma... birde hiç türkçe bilmiolar... evin içinde üç çocuk , bi koca iki dil ... eşimle gülüyoruz...Batuhan konuşmaya başlayınca almanca konuşurmuş bizde dumur olurmuşuz die :)))))))

aynı durumdayız seninle canım, sağ göğsüm inanılmaz deforme oldu, hamileyken biraz çatlamıştı, emzirmeye başalyınca yaralar oldu, iltihaplandı, kocaman olduuuuu, diğerine göre o kadar orantısız ki anlatamam, ama en çok sütü o güğsüm üretiyo. nasıl oluyo anlamıyorum.
önceki hayatımda inekmişim galiba, kızlar 750 cc süt sağıyorum bir göğsümden 1 günde :1shok: emirin emdiklerinin dışında.. bende şaşırıyorum kendime..
rekor 1250 ccmiş galiba diğer göğsümüde sağsam kırcam rekoru galiba...
ama sol göğsüm makul şartlarda ilerliyor, çok fazla büyümüyor, emzirirken ucu acımıyor falan filan..
ben her emmede 15 dk birini 15 dk birini emziriyorum, diğeri çok çabuk doluyor ama sağıyorum, günde 1 kere az bence canım..

herkese iyi pazarlar..
pınarım kolay gelsin tatlım..
didoşucuum çook geçmiş olsun canikom, güzel haberlerini alırız inşallah, dualarım seninle ve ihsoşla canım benim..

aylincim mrb cnm söyleme süt miktarlarını nazara gelrsn bk sonraaa
maŞLLAHHH
ama söleme sen yneee

bk bnde burda(urfada) bi kç kişiye sölemştm azaldıııı sankiii
nasıl üzülüyorum giderse diyeee
ynlız bnm ki sennki kadar değildi tbii...

Son düzenleme:
tosbaa canım sütünün fazlasını bize yolla bari, çiçeklerin yerine kızım büyüsün :))

ahh kuzum yollarım tabiii, çiçeklere döktüm ama saklama poşetim bitmişti. hala alamadım, alayım biriktirmeye devam.. kaydirigubbakcemile3
çok hırpalıyo beni ama emzirmek sağmak, göğüslerim yara, sürekli ateş gibi yanıyolar, damarlar acayip oldu, sızlıyorlar.. emzirdikten sonra başım dönüyor tansiyonum düşüyor, hala toparlanamadım..
allah'tan bi işe yarıyo, emir emmiyo olsaydı bu kadar sıkıntıyı çekip emzirmek için uğraşır mıydım bilmiyorum?

saadetcim güzel şeylerin, mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığına inanıyorum ben.
hiçbirşeyimi kimseden gizlemeyi başarabilmiş biri değilimdir, hayatım boyunca öyle oldum, herşey ortada yerimseniben
mutluluğumu, sevincimi, güzel haberlerimi paylaştıkça mutlu olan biriyim, sanırım kendim iyi duygular beslediğim için insanlardan negatif elektrik almıyorum..
aklıma gelmiyor benim oğlumun resmini koymayayım, kendimi anlatmayayım nazar değer sonra demek aksine paylaştıkça herşeyin daha güzel olduğunu düşünüyorum..
a.s. a.s.
hepimizin sütleri bol olsun inşallaah, dualarımda hepimiz için, bebeklerimizin rızıkları bol olsun...

saadet bişey sorcam canım ya..
ben bu terazi işaretine basıyorum başka kullanıcılarada oy verin gibi bişey diyor bana. sanırım 1 kişiye 1 kere teşekkür edebiliyorum, neden acaba???

aylincimm bazen saf temzce söylediğimz duygularımız ters tepe biliyorr
şahseb ben karşılaşıyorumm ondan dedimmm....
bu arada burda derken urfayı kast ettimmm mesajödada düzelttim zaten ynlş anlaşılma olmasnnn..
1 kişiye rep verdkten sonra farklıı 15 (kişiye mi neydi sayıy tam hatırlayamıyorum) rep veripp tekrar aynı kişiye verebiliosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…