2009 Haziran Anneleri!!

dünürüm sorma senin damadın bakıcı eline düştüğünden bu yana keyfi yok.
iki gün öncesine kadar birseyi yoktu persembe kızarıklık vardı..pişik kremi sür dedim..cuma günü eve bir geldim pişiği azmış.
gelinim mahsuscuktan ağlıyormus demek ki..yerim ben o cadıyı :)))

bir de 1 haftadan bu yana ıslak mendil dayanmıyor kendi mi siliniyor ne..
ama şöyle de bir durum var az önce dr u aradım pişiği söylemek için..oğlumun kullandığı ilaçlar vardı onlarda yapabilirmiş..bir krem söyledi..ilaçlardansa kadının günahını da almak istemiyorum..bakalım ilaçları kesince böyle bir durum yasanacak mı..off ne zor çalışan anne olmak..insan kime güveneceğini şaşırıyor.

sagol canım tavsıyen için araştıracağım.

nurcum özellikle anitiyotik alan bebeklerde pişik oluyor nasıl bi ilaç kullanıyorsur bebeğin benim kızda 3 günden beri antibiyotik kullanıyor dün başladı kızarmaya bugün biraz daha fazlalaştı

nurcum Allah kolaylık versin bu bakıcı işi pek zor ya
iyisine denk gelmek herkoşulda şans biraz da
annen veya kayınvaliden yakın oturuyorsa en azından bir kaç gün gelsede bakıcıyı gözlese
biraz seninde bu konuda için rahatlar
ayrıca bebişin cildi hassassa antibiyotik yan etki gösterebiliyor
benimde aynı bu yaşa geldim hala antibiyotik kullanınca hemen mantar enf oluyorum
en hassas yer o bölge olduğu için demişti dr um
belki senin minnoşta çok hassas bir cilde sahiptir annesi

didocum sana da Allah kolaylıklar versin
eşin olmadan herşeyin üstesinden gelmek çok zor ben Zeynepte yaşadım bu durumu
6 ay eşimden ayrı annemlerde kaldım
anne yanında ama eş gibi olmuyor haklısın
ama sonunda inan herşey unutuluyor geçmişte yaşanan sıkıntı olarak kalıyor hafızalarda
sadece biraz daha sabır gülüm
Allah yardımcın olsun ıhsoşuma da geçmiş olsun canım benim hemen iyileşir inşallah

sağolasın siboşum valla gerçekten dediğin gibi çok zorlanıyorum herşeye ben tek başıma koşturmak zorunda kalıyorum sağolsun annemde yardım ediyor çok ama kocam olsa daha farklı olurdu sanırım insan kendini yalnız hissediyor ihsoşumda hiç babasıyla tanışamadı doğru düzgün 15-20gün ancak görebildi kuzum dahada burdayız nezaman gideceğimiz belirsiz gitsek bile nasıl gideceğimiz belirsiz otobüsle imkansız şırnağa gidemem ben yollar çok berbat eşimin iznide yok artık arabada yok napcam bilmiyom artık babam bulcak birilerini mecburen bakcaz artık hayırlısı olsun:Saruboceq:

iyi akşamlar herkesee,
didemcim Allah kolaylık versin canım, abası için de çok zordur yaa, doya doya sevememiş daha bebişini, inşallah kavuşursunuz bi an önce

ahh canım ya ver ben bakarım damadıma hemde gül gibi bakarım bence sen kamera kesinlikle koy düşünme bile bunu en kısa zamanda koy dünyanın bin bir türlü hali var şekerim kimseye güvenilmez bide ne kadar tanıyabilirsinki insanı çok zor inş düzelir yaa tabi altını aldıktan sonra ağlar acır çünkü ah kuzum yaa

aynen hayatım ağlayınca bi yerimi ağlıyo diye düşünmüyorum herşeyi çok iyi şükür allahım sağlık versin hepimizin çocuklarına maşallah senin kızınada değişyo yavaş yavaş inş büyüdükçe düzelir bide bazı çocuklar büyüdükçe aksileşiyo inş bizimkiler büyüdükçe düzene girer

ahh canım yaa inş en kısa zamanda eski düzenine geri dönersin ihsoşda iyileşir inş insan içinden diyoki o ağlamasa ben ağlasam o hasta olmasada ben olsam onun canı acımasada benimki acısa diyosun çok zor hastalık inş atlatır yaa allahım yardımıcın olsun tatlım

belkide ondandır inş ondandırda bakıcı iyi çıksın allah yardımcın olsun çalışınca çok zor oluyo bide çok küçük daha emen bi bebek bence en az 6 ay anne yanında olmalı bebeğin kendi büyütmeli ama mecbursa o ayrı ama kariyer felan bebekten önemli değil önce onun sağlığı ve gelişimi ondan sonra diğerleri ilk önce bebek inş iyileşir canım

canım zor bişi degil ki hem kendini daha ii hissedersin bskımlı olmak her zaman güzeldir kilolu olsan bile.
ben hamileliğimin son dönemlerinde çok kilo aldım tam 20 kilodelikafadulden ama 2 ay içinde 16 kilosu gitti bile:lepi:kaldı 4 kilo ama ben en az 8 kilo daha zayıflıcam:kedi:
sadece tatlıyı ve ekmegi azalt yetr çok çabuk gidio emzirince.
kendini ihmal etme canım:teselli:

didemcimm Allah ihsos a şifa versin sizi biran önce kavuştursun evinize eşine:Saruboceq:

benimde kendime ayıracak 5 dakikam bile olmuyor saçımı boyatmaya bile gidemedim tabi bende ne yaptım aldım boyayı evde kendi kendime yaptım..eşim bebege baktı..biraz rahatlamış oldumkaydirigubbakcemile2yerimseniben

slm kizlar...
bebisler ve sizler iyisinizdir ins...
didosum gecmis olsun canm
nurcum ins iyi,vicdanli bir bakici bulabilirsinn..
cok gecmisi okuyamadim kizlar..gelen gidende bu sira cok oldu malum herkes tatilden dondu artik...
gelelim bize...armin ve ben pazartesi 13.30da ucuyoruz..
ananneside cok istiyor..hawalarda musaitmis..
ordanda girip bakarim sizlere ama hbr vereyim dedim...
simdiden hepinizi opuyoruz..yarinda son hazirliklarimizi yapicaz..
kendinize ve bebislerinize cook iyi bakin..

yolun açık olsun özlemcim inş güzel güzel gider ve gelirsin hem annenide görürsün ne güzel özlemini giderirsin oda torununu görecek valla hem biraz dinlenirsin orda kafanı toplarsın armine bakar annen sende dinlenmiş olursun senin için iyi olucak annenler nerde oturuyo şekerim türkiyede havalar bu ara sıcak kavurluyo ortalık

selam arzu benim bebegimde 3 ay 10 günlük benimkide 400 gram almış bu ay benimkide çok kusuyo yogurt gibide oluyo o çok normal fazlasını kusuyolar zaman zaman almıyolar canım sen takma bidakiay dahaçok alır bazen hiç almaz saglıklı olsunlarda benimkide 5500 senden çok farklı degil benimkibide emme sorunu var 5dak anca emiyo hergün savaş veriyorum süt emen bebekler çok kusar yüzde doksanında vardır

sende de durum aynı yani.ben çok kafama taktım ya.içim içimi yiyo.acaba sütümmü yetmiyo diyorum.sütümde biraz azaldı galiba.artık eskisi gibi gögsüm sertleşmiyo.sütün azaldıgı tam olarak nasıl anlayabilirimki????
kızım aslında öyle çok aglamıyo.aç olsa aglar herhalde.kafam okadar karışıkkı.şu idrar testini bi yaptıralımda olmazsa mama takviyesi yapıcam.
sen sadece anne sütümü kullanıyosun.
bide dr bize 3ayı biten bi bebegin en az 5400 oolması gerrekiyo dedi.bizimki onun altındaymış.o yüzden sorun ediyoruz.3ayı doldu 5150 gr.bıyu normalmış 58cm

kızlar cevap yazan önerilerde bulunan herkese çok tşkkkürler.
bu siteyi fazla çözemedim.rep falan varmış.ne oluyo ooo puanmı veriliyo..nası oluyo..size tşkkürleri nasıl illetcem

canım demek karar verdn gt bakalım değişiklik olur ve ii gelir sana ve armine..
hayrlı yolculuklar cnmm...

kızlar cevap yazan önerilerde bulunan herkese çok tşkkkürler.
bu siteyi fazla çözemedim.rep falan varmış.ne oluyo ooo puanmı veriliyo..nası oluyo..size tşkkürleri nasıl illetcem

evet puan verilioo...terazi işareti var sağda oraya tıklayıp oluoo olumlu yada olumsuz puan verebiliosunnnn

didomm canım yaa çok geçmiş olsunn kuzumm kıyamam ben ihsoşaaa
yavrum yaaa....

cok tskler canmmm..
evet benim icinde iyi olcak bu degisiklik..
annemler istanbuldalar canm..sicaklik normal demisti

tskler canm..karar verememistim ama dennis sagolsun biletleri aldi ve beni bu kararsizliktan kurtardi...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…