ayy ben kıyamam tostiğime ahh o bakıcıyı bi bulursam elimden kurtulamaz ne demek ya benim damadımın canını kim yakıyomuş canım krem sür bol bol yıka pamukla sil altını bakıcınada hesbını sor bencede kamera süper fikir allah korusun ne insanlar var allahım hayırlısını versin
merhaba kızlar bizde dr dan geldik aklımda ne varsa sordum içim rahatladı kulağı akıyodu normal dedi kulak kendini temizliyo bizim cadının ağlamaları yalandanmış bi benim kızım bazen 6 7 saat uyuyo uyandırsammı dedim tabiki uyandır hem senin için 7 saat bi sürede çocuk emmediği için geri kaçabilr sütün o emdikçe sütün gelecek 2 saatte bir 3 saatte bir emzir 5 dk emiyo bazen dedim oda yetiyodur ona 5 dk bi bebek için az değil dedi minyon tipli bi bebek bu çok çok kilo alıcanı sanma ayda ya 800 yada 600 gram felan alır ama herşeyi çok iyi sağlıklı bi bebek dedi içim rahatladı her ağladığında acaba bi yerimi ağlıyo diye düşünmicem bi sorun yok allaha şükür
canım kıyamam bebegının poposuna.
Ben sana nar organızasyonu onerırım.
Ordakı bebek bakıcıları ayse onerden egıtım alıyorlar.
Ayse hanımdan bende egıtım aldım.
Ayrıca bıraz arastırısan unlulerın dogum kocu oldugunu bılebılırsın.
Nar organızasyonu ınt arastır telını bul ve kendıne gore bakıcı bul
aklın rahat olsun sekerım.
nurcum Allah kolaylık versin bu bakıcı işi pek zor ya
iyisine denk gelmek herkoşulda şans biraz da
annen veya kayınvaliden yakın oturuyorsa en azından bir kaç gün gelsede bakıcıyı gözlese
biraz seninde bu konuda için rahatlar
ayrıca bebişin cildi hassassa antibiyotik yan etki gösterebiliyor
benimde aynı bu yaşa geldim hala antibiyotik kullanınca hemen mantar enf oluyorum
en hassas yer o bölge olduğu için demişti dr um
belki senin minnoşta çok hassas bir cilde sahiptir annesi
didocum sana da Allah kolaylıklar versin
eşin olmadan herşeyin üstesinden gelmek çok zor ben Zeynepte yaşadım bu durumu
6 ay eşimden ayrı annemlerde kaldım
anne yanında ama eş gibi olmuyor haklısın
ama sonunda inan herşey unutuluyor geçmişte yaşanan sıkıntı olarak kalıyor hafızalarda
sadece biraz daha sabır gülüm
Allah yardımcın olsun İhsoşuma da geçmiş olsun canım benim hemen iyileşir inşallah
ahh canım ya ver ben bakarım damadıma hemde gül gibi bakarım bence sen kamera kesinlikle koy düşünme bile bunu en kısa zamanda koy dünyanın bin bir türlü hali var şekerim kimseye güvenilmez bide ne kadar tanıyabilirsinki insanı çok zor inş düzelir yaa tabi altını aldıktan sonra ağlar acır çünkü ah kuzum yaadünürüm sorma senin damadın bakıcı eline düştüğünden bu yana keyfi yok.
iki gün öncesine kadar birseyi yoktu persembe kızarıklık vardı..pişik kremi sür dedim..cuma günü eve bir geldim pişiği azmış.
gelinim mahsuscuktan ağlıyormus demek ki..yerim ben o cadıyı :)))
aynen hayatım ağlayınca bi yerimi ağlıyo diye düşünmüyorum herşeyi çok iyi şükür allahım sağlık versin hepimizin çocuklarına maşallah senin kızınada değişyo yavaş yavaş inş büyüdükçe düzelir bide bazı çocuklar büyüdükçe aksileşiyo inş bizimkiler büyüdükçe düzene girerhülyacım, sevindim bebişinin ii olmasına, en azından içine dert olmaz artık, bi de şu ağlamaları bitse bebişlerin süper olucak.
biz bugün kızışımla avm gezmesine gittik, ciciler aldık bebişime, o da uslu durdu maşallah, galiba büyüyorlar artık.
ahh canım yaa inş en kısa zamanda eski düzenine geri dönersin ihsoşda iyileşir inş insan içinden diyoki o ağlamasa ben ağlasam o hasta olmasada ben olsam onun canı acımasada benimki acısa diyosun çok zor hastalık inş atlatır yaa allahım yardımıcın olsun tatlımkızlaaarrr naber ya ben yine giremiyorum sık sık ara ara bakıyorum ama sadece bukadar benim minik ihsoşum hasta oldu teyzeleri onla uğraşıyorum günlerdir idrar yolları iltahaplanmış kuzucumun hergün iğne oluyor yavrum ağlaya ağlaya aşısına dayanamıyodum bide iğne çıktı ayın 9undada ameliyatı vardı enfeksiyon olunca iptal edildi artık çok sıkıldım biran evvel oğlum hepsinden kurtulsun istiyorum aylardır evime gitmiyorum dahada gidemicem zaten evli olduğumu bile unuttum inanın babamızda özlüyo ama napsın garibim işte mecbur kalıyor Allah beterinden saklasın napalım değilmi sizler nasılsınız ahanda gene uyandı ihsoş beyyy
belkide ondandır inş ondandırda bakıcı iyi çıksın allah yardımcın olsun çalışınca çok zor oluyo bide çok küçük daha emen bi bebek bence en az 6 ay anne yanında olmalı bebeğin kendi büyütmeli ama mecbursa o ayrı ama kariyer felan bebekten önemli değil önce onun sağlığı ve gelişimi ondan sonra diğerleri ilk önce bebek inş iyileşir canımbir de 1 haftadan bu yana ıslak mendil dayanmıyor kendi mi siliniyor ne..
ama şöyle de bir durum var az önce dr u aradım pişiği söylemek için..oğlumun kullandığı ilaçlar vardı onlarda yapabilirmiş..bir krem söyledi..ilaçlardansa kadının günahını da almak istemiyorum..bakalım ilaçları kesince böyle bir durum yasanacak mı..off ne zor çalışan anne olmak..insan kime güveneceğini şaşırıyor.
merhaba güzel anneler huzursuzluk bütün bebeklerde olduğuna göre bu ayda normal heralde herkes bundan şikayetçi.
aynen canım ya benimki de dağınıklığı sevmez ben de tam aksine dağınıklığın içinde kendi düzenimi kuruyorum sürekli kavga ediyoruz herşeyi ortadan kaldırıyor.
ah canım kıyamam ya altını ıslak pamukla sil ve zeytinyağı ile yağla ilaçtan daha faydalı ama bi dr.a göster daha kötü olursa çok fena
başkalarının yanında uslu durup bizi yalancı çıkartırlar zaten keşke hep öyle uslu olsalar
valla kıskandım seni. ben kendimi saldım iyice kilolu olunca canım da bişey yapmak istemiyo nasıl zayıflıycaz ya bu huysuz kızla spor da yapamam boğazımı da tutamıyom canım süslenmek falan istemiyo artık
geçmiş olsun canım.rabbim bebişlerimizi korusun.çok üzülüyorum ya kızım çok küçük.ben zaten kilo almadıgını fark ediyordum.görenlerde çok küçük bu kız dyodu.bugün tartıldı 3ayımız bitti ve sadece 5150gr.topğin en miniği asya galiba
selam arzu benim bebegimde 3 ay 10 günlük benimkide 400 gram almış bu ay benimkide çok kusuyo yogurt gibide oluyo o çok normal fazlasını kusuyolar zaman zaman almıyolar canım sen takma bidakiay dahaçok alır bazen hiç almaz saglıklı olsunlarda benimkide 5500 senden çok farklı degil benimkibide emme sorunu var 5dak anca emiyo hergün savaş veriyorum süt emen bebekler çok kusar yüzde doksanında vardır
canım demek karar verdn gt bakalım değişiklik olur ve ii gelir sana ve armine..slm kizlar...
bebisler ve sizler iyisinizdir ins...
didosum gecmis olsun canm
nurcum ins iyi,vicdanli bir bakici bulabilirsinn..
cok gecmisi okuyamadim kizlar..gelen gidende bu sira cok oldu malum herkes tatilden dondu artik...
gelelim bize...armin ve ben pazartesi 13.30da ucuyoruz..
ananneside cok istiyor..hawalarda musaitmis..
ordanda girip bakarim sizlere ama hbr vereyim dedim...
simdiden hepinizi opuyoruz..yarinda son hazirliklarimizi yapicaz..
kendinize ve bebislerinize cook iyi bakin..
kızlar cevap yazan önerilerde bulunan herkese çok tşkkkürler.
bu siteyi fazla çözemedim.rep falan varmış.ne oluyo ooo puanmı veriliyo..nası oluyo..size tşkkürleri nasıl illetcem
yolun açık olsun özlemcim inş güzel güzel gider ve gelirsin hem annenide görürsün ne güzel özlemini giderirsin oda torununu görecek valla hem biraz dinlenirsin orda kafanı toplarsın armine bakar annen sende dinlenmiş olursun senin için iyi olucak annenler nerde oturuyo şekerim türkiyede havalar bu ara sıcak kavurluyo ortalık
canım demek karar verdn gt bakalım değişiklik olur ve ii gelir sana ve armine..
hayrlı yolculuklar cnmm...
evet puan verilioo...terazi işareti var sağda oraya tıklayıp oluoo olumlu yada olumsuz puan verebiliosunnnn
didomm canım yaa çok geçmiş olsunn kuzumm kıyamam ben ihsoşaaa
yavrum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?