Canlarım günaydın geçmişi okurken uyandı gene benim kuzucum
Zebra oyuncağıyla oynuyor şimdi
Aylincim sağol canım doğru söylüyorsun, aslında bir iki gün annemde kalsam o kadar ihtiyacım varki ama eşim rahatsız bırakamam da onu
Arzucum geçmiş olsun, inşallah bişey çıkmaz
benimkisi mızıklamaya başladı kaçtım ben , öptüm sizi
günaydın herkesee, ve iyi haftasonları
nur canım çok üzüldüm, kimse kendin gibi, yada yakının gibi bakamaz tabi,ama daha iyi birini bulursan hiç düşünme değiştir bence
tosbaa, ben de senin gibi düşünüyorum, zaten çocuk bakmsk 24 saat mesai demek, ev işi de yap yap bitmez, her şey olduğu kadar artık, napalım busene de böyle oluversin
canım sen başka bakıc aramaya başla bence yazıkyaaa yavruya silmiyomu altını acaba kıyamam ben tatlıma nasıl dikkat etmez
aynen canım ya benimki de dağınıklığı sevmez ben de tam aksine dağınıklığın içinde kendi düzenimi kuruyorum sürekli kavga ediyoruz herşeyi ortadan kaldırıyor.bu sabah oglum bi tırnak attı elim kanadı valla bi baktım eline minnacık tırnak ama bıçak gbi kesiyor tırnak makasını aradım ama bulamadım define saklar gibi saklamış derli toplu kocam . ya niye benim kocam dagınık deil bazen sinir oluyorum heeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar..neredeyse 1 haftadır ugrayamıyorum.iş güç hiç vakit kalmıyor..bu arada oğlum da çok fena pişik oldu.3 aydır pişik nedir bilmiyordum..son 1 haftadır bakıcıya bırakıyorum anında pişik oldu..çok sinir oldum sert bir dille uyardım..ama zaten güç bela bulduk bakıcıyı.resti çekemiyorum o yüzden..
başkalarının yanında uslu durup bizi yalancı çıkartırlar zaten keşke hep öyle uslu olsalarsibel canım cevap yazdım özelden,
herkese ii akşamlaar, biz bu akşam karşı komşuya iftara gittik, çok aciz bi zamanımda dua etmişim galiba uslu dursun diye, her iftar vakti çıldıran bebişim orda mışıl mışıl uyudu maşallah
kızlar ev işi dagınıklıktan bahsetmissiniz...vallahi bende oldugu kadar yapıyorum önce yavrum... öncelik ona ait, sonra da kendi bakımımı yapıyorum giyiniyorum sacımı yapıyorum en son yemek ve işimi yapıyorum...temizlik yapcam diye kendimi paralayıp salamam vallahi.bebişime bakarım, kendime bakarım koçişimi şık güzel karşılarım:kedi: hadi aşkım bana yardım et birlikte yapalım derim bittiiiiiiii.........
saadetcim ben emzirince omzuma alıyorum gazını çıkartıyorum.gazdan sonra illa bi yogurt gibi kusmuk geliyo??? acaba herkesde böylemi???
benim kız günde 5-6 defa yogurt gibi kesik kusuyo.yada su kusuyo.sizlerde de oluyo acaba normalmı ya....
bide benim sütüm arada azalıyo mesala bugün stresden azaldı.acaba 3 saatı beklemeden sık emzirsemmiki doysun diyeeee
cevap yazarsanız çooookk sevinirim
sormayın kızlar ya canım çok sıkkın..resmen yara oldu poposu boydan boya.altını değiştirirken canı çok yanıyor yavrumun.eve geldiğimde altı temiz oluyor galiba bana göstermelik gelmeme yakın alıyor altını bakıcı.((( bulursam yeni birini hiç beklemeden yol vereceğim ama kimse de yok.içim hiç rahat değil.mafoldumben
Merhaba canım, zebra oyuncağını nerden aldın bende almak istiyorum da :)
sormayın kızlar ya canım çok sıkkın..resmen yara oldu poposu boydan boya.altını değiştirirken canı çok yanıyor yavrumun.eve geldiğimde altı temiz oluyor galiba bana göstermelik gelmeme yakın alıyor altını bakıcı.((( bulursam yeni birini hiç beklemeden yol vereceğim ama kimse de yok.içim hiç rahat değil.mafoldumben
Canım bakıcı çok önemli eğer altını değiştirmiyorsa akşama kadar belki süt mama ne veriyorsan bilmiyorum onu da vermiyordur, acıması yok demekki küçücük masuma,
eve gizli kamera koysanıza canım , iyi davranıyormu acaba bebeğe,
akşam izlersin için rahat olur
korkutmak istemiyorum ama ben bişey duydum bir kadın işe başlamış annesi evdeyken çok ağlıyormuş huysuz bir bebekmiş, bakıcı varken sesi çkmıyormuş, komşular şüphelenmiş, niye böyle diye annesine söylemişler onlarda biri saklanmış eve , meğer kadın annesi gidince ocağa gaza tutuyormuş bebeği sersemleyince tabi akşama kadar uyuyormuş yavrucak
ayy ben kıyamam tostiğime ahh o bakıcıyı bi bulursam elimden kurtulamaz ne demek ya benim damadımın canını kim yakıyomuş canım krem sür bol bol yıka pamukla sil altını bakıcınada hesbını sor bencede kamera süper fikir allah korusun ne insanlar var allahım hayırlısını versinsormayın kızlar ya canım çok sıkkın..resmen yara oldu poposu boydan boya.altını değiştirirken canı çok yanıyor yavrumun.eve geldiğimde altı temiz oluyor galiba bana göstermelik gelmeme yakın alıyor altını bakıcı.((( bulursam yeni birini hiç beklemeden yol vereceğim ama kimse de yok.içim hiç rahat değil.mafoldumben
kızlar ben de kirli bezlerini poşete toplatmayı düşündüm..ama sadece iş bununla kalmıyor.altını sık alır ama iyi temizlemez belki.kamera olayını da düşünmüyor değilim valla..
didocum uzun süredir yoktun sende benm gibi umarım iyisinizdir daha da iyi olursunuz.çok geçmiş olsun ihsoşa neden olmuş ki cnm hemen atlatır inş.hastalıklar çocuklarımızdan uzak lsun allah bizlerede güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?