2009 Haziran Anneleri!!

günaydın tatlı anneler:)
izmir bugunde cok sıcak ya offf hele gecelerı bazen nefes alamıyorus cam acık oldugu halde...
sımdı azıcık esıyor camı actımda onune oglumu yatırdım rahat rahat uyusun diye :)
sızler nasılsınız umarım herkes ıyıdır benım kocıs cumartesılerıde calısıyor malesef
ama erken gelıcekmıs oglumuzu dısarı cıkarcaz...
TOSBA VE HSURMAL bende sıze katılıyorum.
cem uyudukca kucuk kucuk ısler yapıorum .
banyoyu sılıorum evı supuruyorum yemek yapıorum.
aksamda esım bebekle ılgılenırken mutfagı topluorum felan .
ole ole halletcez artık ev ısı nankor iş valla yap yap bıtmıor.
bı yerı yapıorsun dıger yer kırlenıyor oyusden kendımızı strese sokmayalım derım.
hepınızı optum kocaman :)

kızlar ev işi dagınıklıktan bahsetmissiniz...vallahi bende oldugu kadar yapıyorum önce yavrum... öncelik ona ait, sonra da kendi bakımımı yapıyorum giyiniyorum sacımı yapıyorum en son yemek ve işimi yapıyorum...temizlik yapcam diye kendimi paralayıp salamam vallahi.bebişime bakarım, kendime bakarım koçişimi şık güzel karşılarım:kedi: hadi aşkım bana yardım et birlikte yapalım derim bittiiiiiiii.........

Merhaba canım, zebra oyuncağını nerden aldın bende almak istiyorum da :)

canım sen başka bakıc aramaya başla bence yazıkyaaa yavruya silmiyomu altını acaba kıyamam ben tatlıma nasıl dikkat etmez

sormayın kızlar ya canım çok sıkkın..resmen yara oldu poposu boydan boya.altını değiştirirken canı çok yanıyor yavrumun.eve geldiğimde altı temiz oluyor galiba bana göstermelik gelmeme yakın alıyor altını bakıcı.((( bulursam yeni birini hiç beklemeden yol vereceğim ama kimse de yok.içim hiç rahat değil.mafoldumben

merhaba güzel anneler huzursuzluk bütün bebeklerde olduğuna göre bu ayda normal heralde herkes bundan şikayetçi.

aynen canım ya benimki de dağınıklığı sevmez ben de tam aksine dağınıklığın içinde kendi düzenimi kuruyorum sürekli kavga ediyoruz herşeyi ortadan kaldırıyor.

ah canım kıyamam ya altını ıslak pamukla sil ve zeytinyağı ile yağla ilaçtan daha faydalı ama bi dr.a göster daha kötü olursa çok fena

başkalarının yanında uslu durup bizi yalancı çıkartırlar zaten keşke hep öyle uslu olsalar

valla kıskandım seni. ben kendimi saldım iyice kilolu olunca canım da bişey yapmak istemiyo nasıl zayıflıycaz ya bu huysuz kızla spor da yapamam boğazımı da tutamıyom canım süslenmek falan istemiyo artık

Canım bebekler emdikten sonra bir miktar sütün fazlasını kusarlarmış bi tanıdık çocuk doktorumuz var o öyle demişti, ama yoğurt gibi kesilmiş süt çıkarıyorsa reflü başlamış olabilir, benim kızımda çok binde bir oluyo ama kusarken yüzünü buruşturuyo muhtemelen mide asidi acı geliyo, bence emzirdikten sonra beş dk felan baş seviyesini biraz yukarda tut süt midesinde hazım olsun, birde internette okumuştum gazını çıkarmadan hemen yatırmak reflüye sebep veriyomuş , geçmiş olsun

Nur canım çok üzüldüm geçmiş olsun, sende bebeğin kullanılmış bezlerini bi poşete toplattır eve gelince kendin at poşeti en azından kaç kere değiştirdiğini anlamış olursun ne bileyim ben olsam öyle yapardım herhalde

nurcum geçmiş olsun
yaa
bak arkadaşın fikri oldukça gzlll
toplattır bezleri poşete bencede...

Canım bakıcı çok önemli eğer altını değiştirmiyorsa akşama kadar belki süt mama ne veriyorsan bilmiyorum onu da vermiyordur, acıması yok demekki küçücük masuma,
eve gizli kamera koysanıza canım , iyi davranıyormu acaba bebeğe,
akşam izlersin için rahat olur

korkutmak istemiyorum ama ben bişey duydum bir kadın işe başlamış annesi evdeyken çok ağlıyormuş huysuz bir bebekmiş, bakıcı varken sesi çkmıyormuş, komşular şüphelenmiş, niye böyle diye annesine söylemişler onlarda biri saklanmış eve , meğer kadın annesi gidince ocağa gaza tutuyormuş bebeği sersemleyince tabi akşama kadar uyuyormuş yavrucak

katil olmak için bir sebeb işte

kızlar ben de kirli bezlerini poşete toplatmayı düşündüm..ama sadece iş bununla kalmıyor.altını sık alır ama iyi temizlemez belki.kamera olayını da düşünmüyor değilim valla..

ayy ben kıyamam tostiğime ahh o bakıcıyı bi bulursam elimden kurtulamaz ne demek ya benim damadımın canını kim yakıyomuş canım krem sür bol bol yıka pamukla sil altını bakıcınada hesbını sor bencede kamera süper fikir allah korusun ne insanlar var allahım hayırlısını versin

merhaba kızlar bizde dr dan geldik aklımda ne varsa sordum içim rahatladı kulağı akıyodu normal dedi kulak kendini temizliyo bizim cadının ağlamaları yalandanmış bi benim kızım bazen 6 7 saat uyuyo uyandırsammı dedim tabiki uyandır hem senin için 7 saat bi sürede çocuk emmediği için geri kaçabilr sütün o emdikçe sütün gelecek 2 saatte bir 3 saatte bir emzir 5 dk emiyo bazen dedim oda yetiyodur ona 5 dk bi bebek için az değil dedi minyon tipli bi bebek bu çok çok kilo alıcanı sanma ayda ya 800 yada 600 gram felan alır ama herşeyi çok iyi sağlıklı bi bebek dedi içim rahatladı her ağladığında acaba bi yerimi ağlıyo diye düşünmicem bi sorun yok allaha şükür

hülyacım, sevindim bebişinin ii olmasına, en azından içine dert olmaz artık, bi de şu ağlamaları bitse bebişlerin süper olucak.
biz bugün kızışımla avm gezmesine gittik, ciciler aldık bebişime, o da uslu durdu maşallah, galiba büyüyorlar artık.

canım sayılı bez bırak evde ama anlamasın bakalım düşündügün gibimi say bakalım kaç tane var ondan sonra eve gelince bak kaçtane kullanmış. gerekirse bezlerin içine bak içerisinde kaç tane ıslak mendil var. ama zorla bebek baktırılmaz yani istemiyorsa çekip gitsin

kızlaaarrr naber ya ben yine giremiyorum sık sık ara ara bakıyorum ama sadece bukadar benim minik ihsoşum hasta oldu teyzeleri onla uğraşıyorum günlerdir idrar yolları iltahaplanmış kuzucumun hergün iğne oluyor yavrum ağlaya ağlaya aşısına dayanamıyodum bide iğne çıktı ayın 9undada ameliyatı vardı enfeksiyon olunca iptal edildi artık çok sıkıldım biran evvel oğlum hepsinden kurtulsun istiyorum aylardır evime gitmiyorum dahada gidemicem zaten evli olduğumu bile unuttum inanın babamızda özlüyo ama napsın garibim işte mecbur kalıyor Allah beterinden saklasın napalım değilmi sizler nasılsınız ahanda gene uyandı ihsoş beyyy

kızlar ben de kirli bezlerini poşete toplatmayı düşündüm..ama sadece iş bununla kalmıyor.altını sık alır ama iyi temizlemez belki.kamera olayını da düşünmüyor değilim valla..

canım kıyamam bebegının poposuna.
Ben sana nar organızasyonu onerırım.
Ordakı bebek bakıcıları ayse onerden egıtım alıyorlar.
Ayse hanımdan bende egıtım aldım.
Ayrıca bıraz arastırısan unlulerın dogum kocu oldugunu bılebılırsın.
Nar organızasyonu ınt arastır telını bul ve kendıne gore bakıcı bul
aklın rahat olsun sekerım.

didocum uzun süredir yoktun sende benm gibi umarım iyisinizdir daha da iyi olursunuz.çok geçmiş olsun ihsoşa neden olmuş ki cnm hemen atlatır inş.hastalıklar çocuklarımızdan uzak lsun allah bizlerede güç kuvvet versin.

sağol canım benim valla sizlerde dikkat edin kızlar özellikle kızlarda daha sık oluyomuş bu bezlerini sık değiştirip iyi temizlemek gerekiyo erkeklerdede sünnet derisi mikrop kapmaya elverişliymiş ondan dolayı oluyomuş bizimkinin bezinde kahverengi lekelr oluyodu ondan anldım yoksa hiçbişeyi yoktu normalde bunun belirtisi iştahsızlık ateş falan oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…