meraba kızlar bi konuda bana yardımcı olurmusunuz,
ben ocak ve mini fırını ayrı kullanıyordum.şimdi fırınımı değiştirmem lazım, yine mini fırın mı alsam, yoksa ocaklı büyük fırınlar daha mı iyi acaba, karar veremedim bi türlü
aylincim çok emzirmiyomusun ya.bi emzirmede 15 dk birini 15 dk digerinimi veriyosun.yoksa benmi yanlış anladım.benimki 5dkda bitiyo.zaten kızım okadar çok emse daha çok kusardı herhalde.ne gzel sütün bolmuş maşalllahhhh
peki kaç saatte bi emziriyosun.
evet gezdirince susuyo ama gazını alttan çıkartıyo genellikle üsten pek çıkarmıyo ama her emisinde aynı demekki gazından dolay dediğini denicem canım inş işe yarar çok saol
canım demek istediğim 3. ayda çevrelerini tanımaya başlıyolar ya emmiyolar 3. ayda düzene girecek derken çevre merakı yüzünden düzenleri yerine oturmuyo o yüzden dedim yanlış cümle kurdum galiba demek istediğim buydu allah korusun ne sendromu ben öle şakasına demiştimsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi havva güldürdün beni
maşallah kız ne güzel allahım olmayanlarada versin benimki ne az ne çok nisama yetiyo senin dediğin bende ilk 1 ay olmuştu sonradan normale döndü gögüslerim çok ağrıyodu canım sen bi gögüsün çok doluyo ya sen 15 dk emziriyosan o gögüsünü emir boşaltmıyo demi asıl senin döktüğün süt emire yarayan süt emir ilk emdiğinde gelen süt değilde ondan sonra emdiği öz süt daha yararlıymış dr um bana gögüsünü boşaltana kadar emzir son kalan süt bebeğe yarayan süt demişti bi gögüsün tamamen boşalsın diğerine geç demişti böyle daha iyi beslenir demişti genede sen bilirsin şekerim
ahh canım çok zor günler geçiriyosun ama geçicek inş düzene girecek herşey sana ihtiyacı var çok üzülüpte sütünü etkileme allah büyüktür inş evine dönecek bizede ihsoşun yaramazlıklarını anlatacaksın üzülme çok tamammı canım benim öptüm ihsoşunu nisada öptü arkadaşını a.s.
saadetçim bizim lekemizde tarif ettiğin gibi.kabarık ve kırmızı..çileğe benziyor aynı...zaten adı da çilek lekesikaydirigubbakcemile3
tosbaa sagol canım ..herkesin bebeğini allah korusun hastalıktan beladan..:Saruboceq::Saruboceq:
herkese günaydın 1 haftadır çeşmede annaneyle dedemızın yanındaydık dun döndük.umarım herkes iyidir,bütün bebişleri öpüyorum ohh koklaya koklaya:)
ne güzel canım, dinlenmiş eğlenmişinizdir, biz de bayramda antalyaya idicez annemlern yanına ama yoldan çok korkuyorum , çocukla 10 saat yol
sizin nasıl geçti canım yolculuk dicektim ki siz zaten izmirdeymişiniz, bebişini denize soktun mu bakiim
dr bir ilaç söyledi derma trosit diye..p.tesi alıp onu kullanmaya başlayacagım bakalım işe yaramazsa söylediklerinden de alıp denerim canım..johnsons baby ,zinco ,travocort,zeytinyağı ne buldumsa denedim evde..
canım benim kızımda 3. ayı bitirdiğinde 5400 yerine 5260 gr dı buy da 60 cm di
dr olması gerekenin altında ama önemli değil dedi
çünkü geçenlerde bir makalede okudum percentil diye bir şey var
her çocuk aynı persentilde doğmuyor
dr gelişimine bu persentiller ile bakıyor linki vereyim oku için rahatlasın
ayrıca doymasa ağlar ve huysuzlanırdı demekki doyuyor
dikkat et süt psikolojine bağlı da çekilir kafanı bu konuya çok takma Dr Nilüfer Toprakçı - Büyüme ve Gelişme Tablosu
canım o persentile baktım ama kilosu 97 üzerinde çıktı.sonra denemek için bikaç deger daha girdim.yani 3aylık bebeğe 3000kiloya bile 97 persentil üzerinde diyo.yani çokmu ii oluyo.bana saçma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?