2009 Haziran Anneleri!!

canım benim mini fırın + ocak
eğer fırınla çok işin olmuyorsa ve pişirdiğin miktarlar azsa mini fırının büyük olan boyu
iyi oluyor

kmsecikler yok mu yaw of bi benmi yanlızım eşim nöbette
kızımda uyuyor...

iyi geceler herkesee, bebişim bugün saat 7 de sızdı, bi daha uyandıramadım, inşallah gece yarısı dikmez bizi ayağaa
saadet, sibel teşekkürler öneriliriniz için, sanırım minifırının büyüğünü alıcam

arzucum hep böyle emiyordu emir, ben çeksemde emir istiyor sonuçta. emmek istmese emzirmenin yolu yok sonuçta.. geceleri çok az emiyor 5 dk sürüyor, ama gündüz 15 dk'dan fazla olduğuda oluyor. birazda vakit geçirmeyi seviyor memede:))

dediğini anladım hüliş,ama çok dolu olsada 15 dk boşalması için yetiyor gibi geliyor bana, bayağı rahatlıyorum 15 dklık emmede.
emir emdiği zaman sağmıyorum ben, geceleyin emmeye kalkmıyo, kalksada 5 dk anca emiyo o zaman boşalmıyo göğsün bende o zaman sağıyorum, sağmazsam çok canım yanıyo.. ama gündüz açığı kapatıyor..

dideeem geçicek bu zor günlerin hepsi canım, sağlıklı huzurlu günler çabuk gelsin inşallah, güzel haberlerini bekliyorum tatlım..

özleeem iyi yolculuklar iyi tatiller, bool bool dinlenirsin inşallah canım..
dönüşte dinleriz armin'in istanbul maceralerını..

nurcum çook geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın inşallahh..

saadetcim ben geldim dicektim ama emir uyudu, bende uyumaya gidiyorum, gece uykusu çok önemli çünkü emir gündüz uyumuyo, bende gece uyumazsam hayalet gibi olurum artık :))
öptüm canım, tatlı rüyalar..

kızlaar herkese iyigeceler, yarın dr kontrolumuz var aşımızda olucak çok heyecanlıyım inşallah canı yanmaz, ateşlenmez kuzucukk..

kızlar dr larınınz ek gıdaya ne zmaan gecıcek bızımkı onumuzdekı ay meyve falan baslıycaz dedı

aylincim,pinarcim coookk tskler...
aslinda tum iyidilekler icin tskler..ins donuste bir suru guzel aniyla doneriz...
hepiniz ist olsanizda toplansaydik soyle keyifle..ama hepimiz ayri yerlerdeyiz..
biz yokken kendinize cook iyi bakin ve bebislerinize...opuyoruz sizlerii

kızlar merhaba, benim oğlumda uyudu şimdi, ananemiz vardı kucaktan kucağa yoruldu tabi, artık kendi kendine uyumaya alıştırcam, bu akşam başladım , yoruldu esnemeye başladı, emzirdim yatağına yatırdım , ışığıda kapattım , oynarken uyumuş yavrum, alışsın da biraz rahat edeyim ben

Didoşum geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir, bir daha hiiç hasta olmaz kuzucuk

Özlemcim iyi yolculuklar tatlım, ananeye gidiyor demek Armincik

Pınarcım delisin kız, ben birine bakamıyorum üç çocuğa nasıl bakıyorsun sen :)
Allah yardımcın olsun canım

Aylincim inşallah ateşsiz , sıkıntısız atlatırsınız aşıyı , çok zor aşı günleri ve sonrasındaki iki gün

saadetçim bizim lekemizde tarif ettiğin gibi.kabarık ve kırmızı..çileğe benziyor aynı...zaten adı da çilek lekesikaydirigubbakcemile3

tosbaa sagol canım ..herkesin bebeğini allah korusun hastalıktan beladan..:Saruboceq::Saruboceq:

ona tıp ta damar genişlemesi mi ne diyorlar cnm s,zede öle dediler mi???

herkese günaydın 1 haftadır çeşmede annaneyle dedemızın yanındaydık dun döndük.umarım herkes iyidir,bütün bebişleri öpüyorum ohh koklaya koklaya:)

günaydın herkesee,
kızım dün gündüzün tamamına yakınında uyudu, akşamda 7 de sızdı kaldı uyandıramadım, ee sonra haliyle gece 1,2,3,5,6 da uyandı, aralarda da sürekli kıpır kıpırdı, bi daha zorla da olsa uyandırcam akşamüstü, zombi yapıyo adamı yoksa,

herkese günaydın 1 haftadır çeşmede annaneyle dedemızın yanındaydık dun döndük.umarım herkes iyidir,bütün bebişleri öpüyorum ohh koklaya koklaya:)

ne güzel canım, dinlenmiş eğlenmişinizdir, biz de bayramda antalyaya idicez annemlern yanına ama yoldan çok korkuyorum , çocukla 10 saat yol
sizin nasıl geçti canım yolculuk dicektim ki siz zaten izmirdeymişiniz, bebişini denize soktun mu bakiim

Son düzenleme:

yok tatlım yaa daha ben kendım gıremedım( çocukluğumdan beri ilk defa denıze gırmeden bı yaz geçti.zaten hazıran sonu doğum yaptım,sonra kanama falan.hoş içine girebileceğim bikinim falan da yok artık:sinifsinif:

valla antalyaa zor bee,çok uzun yol.benım kıı bıle çeşmeye kadar kucağımda gitti.en kızdığım şeyi ben yaptım ama morarıyo ağlamaktan mecbur aldım kucağıma.gittik artık okuya üfleye:Saruboceq: inşallah senın kı durur ama zor o kadar saat küçük bebekle.

günaydın kızlar
şu dişleri başımıza bela oldu.akşamadan beri emerken acayip ısırıyo emzirmeye korkuyorum heralde dişlerinin çıkması çok yakın çünkü dişetleri o kadar sertleşmiş ki canımı çok yakıyor napıcaz ya dişleri çıkınca kara kara düşünüyom.

dr bir ilaç söyledi derma trosit diye..p.tesi alıp onu kullanmaya başlayacagım bakalım işe yaramazsa söylediklerinden de alıp denerim canım..johnsons baby ,zinco ,travocort,zeytinyağı ne buldumsa denedim evde..

canım trosyd ben de kullandım ama sürekli kullanmak zararlıymış üzerindede yazıyo.bi dr. trosyd yerine zeytinyağı kullan eni iyiysi dedi daha önce de söyledim ısrarla yağa devam et düzelecektir bir de önceden pamuk ıslatıp hazırlıyorum bikaç hafta kullanıyorum ıslak mendil kullanma canım.

gunaydin kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir
ne cok dolu dolu geciyo ramazan ay

bide kizlar bisey sorcam benim kuzum nisam cok kusuyo yedigini ya peynir gibi cikariyo yada yedikden hemen sonra cesme gibi cikariyo ne yapicam ya tertemiz giydiriyorum guzel guzel iki dk olmadan elbise degisiyoruz...ne yapabilirim bilgisi olan varmi ???

bide haftaya bizde turkiyeye ankaraya gidiyoruz asida olucak iki gun once bi sorun olurmu kizlar sizce?

Günaydın kızlar,
Arzucum bende denedim hep 97 çıkıo
Nazar Boncuğu benim kızımda çok kusuyor, günde 5 defa kıyafet değiştiriyoruz. Fazlasını çıkartıyordur kilo alımı normalse korkma.
Aşı olayına gelince benim kızım ateşlendi aşıdan sonra inşallah sizde problem olmaz.

kilosunu hesaplamak için bebeğin bulunduğu aya 9 ekleyip 2 ye bölmek gerekiyormuş . ama sağlıklıysa bebek zayıf olsa bile bence takmamak gerekiyor kof şişman olmaktansa zayıf olsun daha iyi benim bebeğimin kilosu önde gidiyo ben de obez olur mu diye soruyorum dr.a .doktor da anne sütü obez yapmaz dedi.

kızlar regl oldum ama erken oldum ya bir sene olmayanlar var gerçi seviniyorum belki daha kolay kilo veririm
ve tasedüf işte hamilelik öncesi son regl tarihimde oldum.
tosbaa aşı olcaz demişsin sanırım 3 aylık oğluşun bu ayda ne aşısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…