2009 Haziran Anneleri!!

canım dediğin gibide yaptım hep 97 üzerinde çıkıyo.galiba hata var.

benim kızda çok kusuyo.genelde yogurt gibi köpük gibi kusuyo.su kusuyo içinde beyaz parçalar oluyo.bende tam bi takım giydiryorum.hop kusuyo üstünü değiştiriyoz altı kalıyo.takım durmuyo hiç.asya bi ayda 400gr almış o yüzden kusmasını sorun ediyorum.idrar testi yapılcak.ama 2defa torba takdık tutmadı.yapmadı çişini.idrarda bişey çıkmzsa sanırım sütüm az geliyo.en çokda bu beni üzüyo.kızımı doyuramamk çok acı.birde bişey okudum günde 6defa çişini yaparsa besleniyo demekmiş.bugünde çişini saycam bakalım.

ya kizlar bana hic normal gibi gelmiyoki mama iciiyo 150 ml yapiyorum ama hepsini zaten icmiyo 80 kaliyo icdiginide muslugu acarsinda su gelir ya aynen oyle cikariyo su an kilosuda 5kilo 545 gr normalmi bilmiyorumbende kilolu olsun istemiyorum herseyi normal olsunda

arzucum her mamadan sonra bezi dolu ise doyuyo demekmis sutun yetmiyo diye dusunuyosan ek olarak mama verebilirsin ... hem uzulme bak benim yavrum daha 40i cikmadan mamaya basladi sutum yokduda...bunada sukur canim takma yetmiyoda deme

arzucum her mamadan sonra bezi dolu ise doyuyo demekmis sutun yetmiyo diye dusunuyosan ek olarak mama verebilirsin ... hem uzulme bak benim yavrum daha 40i cikmadan mamaya basladi sutum yokduda...bunada sukur canim takma yetmiyoda deme

öncedeb bezi doluyodu ama şimdi dolmuyo.bakalım bugün bezini takıp etcem

cnm bende ıstanbuldan ızmıre geldım kendı arabamızla. gece 2de cıktık oglen 1 gıbı ızmırdeydık.
bebegım uyandıkca ara verdık 1-2 saat lıgıne. araba oldugu ıcın hep uyudu canım . ben ana kucagına koydum arabada daha rahat ettı . öyle yanı :)

inşallah emelcim, emir hiçbir aşıdan sonra ateşlenmedi bakalım bundada olmaz umarım..

pnömokok aşısı olduk bugün..

selamlar kızlar.
dr kontrolumuzden geldik, anneannedeyiz şimdi..
bebiş gayet sağlıklıymış dr aferin dedi bana kaydirigubbakcemile3 deli mi ne çocuğum yani herhalde güzel bakcam sırnaşık şey sanki başkasının çocuğuda aferin iyi bakmışsın diyo kaydirigubbakcemile3
neyse emir bayağı bi kilo almış yine ama dr artık yavaş yavaş azalır dedi.. ne söylesem normal dedi.
gündüz uyumuyor 40 dk uyuyo uyanıyo dedim normal yeter ona dedi, zorla uyutma hırçın olur diyo, hiç uyutmadım zaten be emiri kendi uyursa uyuyooo mirmirmirmir
zaten ne sorsam normal diyo..
öpüyorum herkesi..

trosydi daha kullanmaya başlamadım canım..belki kullanmam bile çünkü çok hafifledi..travocort iyi geldi..çok fenaydı o kadar çabuk geçeceğine ihtimal vermiyordum..şimdi devam ediyor ama hafifledi.zeytinyağıyla devam ederim artık..ıslak mendil kullanmıyorum pişik oldugundan bu yana yıkıyorum hep..artık senin de dediğin gibi ıslak mendil kullanmayacagım.

önceden hazırladıgın ıslak pamukları nereya koyuyorsun canım..kavanoza falan mı..ben de öyle yaparım her seferinde su ısıtıp o şekilde siliyorum zor oluyor.

Günaydın kızlar, nasıl anneler bebişler?
eşim dün çocuk hamağı almış, karşı karşıya koltuklara bağladık,
şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah kuzuma :)
bende ıslak pamukları hani dondurma kutuları oluyor ya plastik ona dolduruyorum 3-4 gün gidiyor, ama gezmeye bir yere gidersek ozaman ıslak mendil alıyorum yanıma
en doğalı su ve pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…