2009 Haziran Anneleri!!

ya kızlar pc bozuk
bi ürlü kavuşamadım size
herkes ve bebişler ii okuduğum kadarıyla
ihsoşum hasta olmuş didoşum geçmiş olsun canımcımm

bizimde çarşamba kontrolümüz var umarım yeteri kadar almıştır kilo rota virüsün 2nci dozu var bideeee
biz bu ara uyku düzeni kurmaya çalışıyoruz çağatayla
bakalım geceler ii de gündüzleri hiç sormayın
ben süt olsun diye tıkınmaktan kilo aldım aama değer şimdilik sütüm yeter durumda yarıyosa oğluma
çağatay öle çok kilolu tombul bi bebek değil ama zayıfda değil
boyu uzun ve çok çok hareketli bol bol da çeneli anasına çekmişşşş
işte bölee bizden haberlerr

selam herkee.. ama kimse yok galiba..:))semoş bende seni merak etmiştim canım.. demek pc bozuk. inş çato beyimzide büyümüştür annesi:))almıştır kilo merak etme.. iyi olsun davarsın çok tontiş olmasın.. boşver... sütünde bolmuş yeter aha ne.. neler yiiyorsun canım süt içn.. benimde azaldı bu raa..günde iki kez ama vermöeye başldım bendeçok üzlüyürum(

canım zahmet olmazsa fotosunu gönderir misin
ayrıca hepsiburda dan alışveriş yaptığında kargo ücreti ne kadar

semoş öldürdün beni meraktan.arıorum telefonda kapalı aman iyi oldagerisi önemli deil.sen bana diger telefon nolarınıda versene bi ara

günaydınnnn ama kmseckler yok dahaa
semoşum bnde çok merk ettm sizi neseki iyisnzzzz

günaydınlaar,
bugün istanbulda çok güzel yağmur yağıyo, galiba yaz bitti, ama ben bebişimi daha doğru dürüst dışarı çıkaramamıştım (

Selam kizlarr,

bizim bugün 4. doktor kontrolümüz vardi...
Kizim 61 cm. ve 5700 gram olmus...obur sey
Onun disinda ilk asilarimizi olduk...Rota virüs ve altili asiyi olduk...
kizima igneleri batirirken doktor teyzesi bakamadim, o agladi ben agladim, allahtan babamizda yanimizdaydi.
Hersey yolunda allaha sükür...Bir daha ki sefere yine igne olacak minik kizim mafoldumben

herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama biz anca kalktık...

bu arada müminecim biz de açık ceza evimizdeyiz, ne yazdan bi şey anladık ne de güneş yüzü gördük..

semoş özlettin kendini dön artık...

naren sen de bi ses ver canım....

kizlar bebekleri günde en az 1 saat disari cikarmak gerekiyor, kalmayin evde hava sartlari ne olursa olsun ,cikmalari oksijen almalari lazim, oksijeni olan bir yer kaldiysa Tr. de tabii:bbo:

merhaba kızlar,nerdeyse bütün gün sayfam açık okuyorum gelip gittikçe tam yazıcam bizim cadı uyanıyo.bi yandan yemek yap evin işi derken akşam olmuş.yarında camcılar gelicek camları değiştiriyoruz nihayet.ben okadar eşime değiştirelim dedim anca bebiş gelince aklı başına geldi.şimdiden evi toparlasam iyi olacak kıslar.
ha bide bnm bebiş son günlerde yeşik kaka yapıyodu dr a götürdük tahlil yapıldı bişi çıkmadı çok şükür doktor sık sık emzir başkada bişi verme dedi.ben arada üzüm sıkıyodum ağzına biz yerken canı çeker die artık vermicem .

kizlar bebekleri günde en az 1 saat disari cikarmak gerekiyor, kalmayin evde hava sartlari ne olursa olsun ,cikmalari oksijen almalari lazim, oksijeni olan bir yer kaldiysa Tr. de tabii:bbo:

canım haklısında olmuyo işte geçen gün çıkalım dedim uyandı emzirdim üstünü değiştim biz en üst katta oturuyoruz arabasını indirdim asağıya kızımıda komşuya vermiştim onunda indirdim tam arabaya koydum bi ağlayış yakarış elim ayağıma dolandı kucağıma aldım yok rezil etti anlıcam hemen eve çıktık inmemizle çıkmamız bi oldu eve gelincede hemen uyudu.sanırım zamanlamam kötüydüydü şimdilik balkonla idare ediyoruz.

sema hoşgeldin canım nerelerdesin hepimiz merak ettik
yakışıklı çagatay nasıl sağlığı yerindemi

bizim cadıda anca uyudu niniler buldum çok güzel.bilgisayardan açıyorum güzel uyuyo.2 gündür iyi geldi.inşllh çabuk sıkılmaz.
bu arada pnömokok aşısı 4cü ayda olmuyo ya.bide bu aşıyı devlet karşılıyomu yoksa özelmi alıyoruz.
rota aşısını olduk.140ytl iki damlacık bişey.onuda zaten tükürüklerle falan çıkardı sanırsam.inşllh etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…