2009 Haziran Anneleri!!

bizde bugun karma asımızı olduk kuzum hiç aglamadı masallah..rotarisk asısını da ben evde yaptım.
albume foto ekledik teyzeleri

canım gebelikten önceki regl tarihi önemli deil ona göre olunmuyor şimdiki olan tarihe bakacaksın artık .bende oldum çok rahattım ya hamileligin en sevdigim yanlarından bitanesiydi rahattım ne güzel bi koca yıl.lohusalıgı saymazsak tabi
bizde bugun karma asımızı olduk kuzum hiç aglamadı masallah..rotarisk asısını da ben evde yaptım.
albume foto ekledik teyzeleri
canım rota aşısını kaça aldın merak ettim

153 tl canım

kızlar dün evlilik yıl dönümümüzdü ve eşim unuttusenağlama

bi sınava hazırlanıyo 27 eylüle kadar ders çalışacak, ben o rahat ders çalışsın-15 10 dk fazla uyusun diye sahura kalkıyorum...

Tamam sınavı önemli ama ya evladımızla birlikte geçecek ilk evlilik yıl dönümümüz.

oyy canım benım uzulme...
benımde 2 eylulde dogum gunumdu esım sadece kutladı bi çiçek bıle almamıs :umursamaz:
bende uzuldum senın gıbı ama sonra dusundum o ve oglum yanımda olsun baska bısey ıstemıyorum.
esınınde kafası yoğun belliki.
hepımız sınav zamanlarımızı streslı gecırırdık oyusden unutması normal usulme sengözlerimebaksanab

tabi önemli olan bir arada olmak ama insan kendini motive edicek hayata tutunduracak bişeyler arıyo..

neyse o da çok üzüldü unuttuğu için ama telafisi olan bişey değil..Geçti yani

kızlarrrrrrrrrrrrrr paşamın resmini ekledim albümeeeeeee. bekliyorum o degerli yorumlarınızı hee

sınav bitsin gönlünü alır canım ya
almazsa o zaman hıııÇok üzgünüm çoook

kızlar meraba bayadır giremiyorum nasılsınız
anem babam ve kardeşim geldiler.
zeynep yoruyomuş beni.dinleniyorum azcık.
dedesi ilk defa gördü hiç düşürmüyo kucagından. kardeşimde 11 yaşında dayı oldum diye nasıl gururlu.
öptük sizi ve meleklerinizi

iyi akşamlar hanımlr
canım hayat o kadar meşakatliki bazen unutabiliyorlar
ama bu seni sevmedigi önemsemedigi anlamına gelmez tabi zamanla unutula biliyor böyle şeyler sıkma canını malesef bu sene ne eşim ne ben hatırladık yıl dönimümüzü
gülüp geçtik ne yapalımyerimseniben

canım bu hesaplama neyle neyi topluyorsun nasıl yapılıyor

canım bebişin bulunduğu aya 9 ekleyip 2 ye bölünce olması gereken kiloymuş öyle duymuştum.

canımcım bir kap ayarladım ağzı kapaklı.medical satan yerlerde de kiloluk pamuklar var bir topu 7 liraya almış eşim.ıslatıp hazırlayıp koyuyorum kaba uzun süre kullanıyorum. herkese tavsiye ederim.yoksa küçük pamuklarla olmaz çok pahalıya gelir.

pnömokok aşısını bizim dr ikinci ayda yaptı 3. ayda rota var bizimde..
ateşlenmez inşallah aylincim..
dr aferin dedi demek:)))
benim kayın validemde dün bana efeye çok güzel bakmışsın hemen kocaman olmuş teşekkür ederim dedikaydirigubbakcemile3 bakcaz yani dimi ama teşekküre tebriğe ne gerek var onlar bizim canımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…