2009 Haziran Anneleri!!

herkese selam biz ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktık 5 kat aşağıya bir elimde kızım bir elimde çocuk arabası indik tekrar çıktık.gittiğimiz yer de sağlık ocağı. ama tecrübe oldu artık kendim çıkabilirim.
arzu pnömokoku devlet karşılıyo hatta 2.aydaki karma aşılarla yaptılar ebeler bana bile söylemediler ben aşı kartında gördüm belki size de yapılmıştır.

merhaba annişler nasılsınız inşallah bütün anneler ve bebeşleri iydir bugün dr. a gittik rota aşımızı olmaya çok şükür olduk bitti ama kızım bu ay çok az kilo almış dr günde 1 yada 2 öğün mama ver dedi halbuki sütüm var demek işe yaramıyor sıkıp sıkıp saksılara döküyorum sütümü valla çok üzüldüm sütüm kilo aldırmıyor bakalım dr. sağdığın sütleri dökme mamaıyı yap dök6üğün sütle karıştır ver dedi bakalım bu ay nasıl olacak

ayy kızlar reglimin 3.günü felaket ped yetiştiremiyorum.acayip bir kanama var dr.a da gitmek istemiyom bunun için hiç böyle olmazdı. doğumdan sonra dengeler değişti heralde sizin de böyle olan var mı sanki bu kan hiç durmıycakmış gibi geliyo

olimpos canım dengeler değişti iyice, ben de çok tuhaf oldum, 2 gün damla damla geliyo,2-3 gün yok sonra tekrar damla damla, ben de gidebilirsem haftaya kontrole gidicem bakalım

yok canım45 günde tamamen bitmişti, bebi 2,5 aylık oldu, sanırım sütten dolayı düzensiz oluyo, daha doğrusu olmaya çalışıyo da olamıyo galiba :))

Canlarım nasılsınız?
ben üşüttüm galiba yusuf kayrayı, iki gündür öksürüyor, hapşırıyor bazen,
sabah beri anca şimdi uyudu, uyansın bakalım durumuna göre doktora götürcez
dün akşam serindi biraz balkona çıkardk orda üşüdü galiba

sibelcim bebek hamağını özdilekten almış eşim , izmirde varmı bilmiyorum , büyük marketlerde vardır,
içine uyku setinin yorganını katladım koydum , çok güzel uyuyor içinde mışıl mışıl herkese tavsiye ederim

selam arkadaslar..bizimde dün dr kontrolumuz vardı..kızım 61 cm 7 kilo olmuş..ben günde 1 defa mama veriyorum doktora mamayı bırakıyım kilosu iyi dedim hayır bırakma devam dedi artık az kilo alacak dedi ve daha çok yemek isteyecek..günde 1 defaya devam yani..maşallah kızıma çok saglıklı bir bebek...işte böyle..hı bide 15 gün sonra elma suyu verebilirsin dedi erken deilmi bilmiyorum ama verecem..tüm bebişleri öpüyoruz:ecrin_bebek:

[merhaba kızlar maşallah hepiniz iyisiniz geçmişi okudum.
süt saklama poşeti kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye ediyorsunuz ve fiyatı ne kadar acaba?

evet canım benim de 2. gün çılgın gibi oldu 3 . günde aynı devam etti
o kadar çok oldu ki başım gözüm döndü kanamadan
doğum sonrası normaldir diye dr mu aramadım demekki sende de aynı olduğuna göre normaldir

vardır belki de hiç dikkat etmedim bakarım bildiğimiz büyük hamakların küçüğü mü

ayrıca hepsi burdadan alışveriş yapan arkadaşlar kargo ücretini bilen var mı
:uhm:

semoşum iyi olmanıza sevindim
senin dünürde yok ortalarda
ikiniz çocukları mı everdiniz diye meraktaydım
nasıl narenle görüşebildin mi son zamanlarda
çilek kızı merak ediyorum

kızlar hem prima hem huggıes kullanıyorum midi 3 ama ikisnden de kızımın kakası sırtına kadar çıkıyor babystAR DA İYİ DİYE DUYMUŞTUM VARMI KULLANAN ARNIZDA AY O KADAR PARA SAYAIYORUM ŞU BEZLERE BİRDE SORUN YAŞIYORUM YA ARKADAŞIM KİPA BEZ KULLANIYOR BİR SIKINTISINI DUYMADIM.EVDE OLSAK SORUN DEĞİLDE DIŞARDA BAŞIMA GECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM RESMEN PARAMLA REZİL OLUYORUM YA

bizde primadan çıktı,huggies aldık ama henuz kullanmadım demek ondan da çıkıyooo:gitme:

bende huggıes aldım tavsıye etmıyorum. oglum bı cıs yapıo emmıo resmen nemlı nemlı oluo badisi.
kakasıda sırtına kadar cıkıo. off
bıde gıtmıs 6 paket almıs esım neysekı 2 sı bıttı gerıye 4 paket kaldı :))

ben molfix kullanıyorum kızlar , çok memnunum, sırayla hepsini denedim, bence en iyisi molfix

yıkadım şimdi sıcacık sularla, sallıyorum yanımda, nası halsiz yavrum nasıl öksürüyor, doktorunu aradım bir damla söyledi, eşim alcak, 1 -2 güne geçmesse göreyim dedi,

evladını hasta görmek çok fena bişeymiş (

canım geçmiş olsun inşallah ilaç işe yarar da yusuf kayra hemencik iyileşir
dediğin gibi keşke onlar değilde biz hasta olsak zor hastalanmaları
ancak hasta olmaları bir yana da huyları kaçıyor
eskiler ne demiş hasta olduğuna değil huy kaptığına yanarım

sağol canım arkadaşım,
huyunu anlayamadım daha, hasta olduğu için herhalde öğlenden beri uyuyor, uyandı yıkadım emzirdim yine uyuyor

bide sibelcim hamağı 10 tl ye almış eşim, internette güvenli mi diye araştırırken gördüm çok yüksek fiyatlar bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…