ayy kızlar reglimin 3.günü felaket ped yetiştiremiyorum.acayip bir kanama var dr.a da gitmek istemiyom bunun için hiç böyle olmazdı. doğumdan sonra dengeler değişti heralde sizin de böyle olan var mı sanki bu kan hiç durmıycakmış gibi geliyo
Canlarım nasılsınız?
ben üşüttüm galiba yusuf kayrayı, iki gündür öksürüyor, hapşırıyor bazen,
sabah beri anca şimdi uyudu, uyansın bakalım durumuna göre doktora götürcez
dün akşam serindi biraz balkona çıkardk orda üşüdü galiba
sibelcim bebek hamağını özdilekten almış eşim , izmirde varmı bilmiyorum , büyük marketlerde vardır,
içine uyku setinin yorganını katladım koydum , çok güzel uyuyor içinde mışıl mışıl herkese tavsiye ederim
kızlar hem prima hem huggıes kullanıyorum midi 3 ama ikisnden de kızımın kakası sırtına kadar çıkıyor babystAR DA İYİ DİYE DUYMUŞTUM VARMI KULLANAN ARNIZDA AY O KADAR PARA SAYAIYORUM ŞU BEZLERE BİRDE SORUN YAŞIYORUM YA ARKADAŞIM KİPA BEZ KULLANIYOR BİR SIKINTISINI DUYMADIM.EVDE OLSAK SORUN DEĞİLDE DIŞARDA BAŞIMA GECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM RESMEN PARAMLA REZİL OLUYORUM YA
ben molfix kullanıyorum kızlar , çok memnunum, sırayla hepsini denedim, bence en iyisi molfix
yıkadım şimdi sıcacık sularla, sallıyorum yanımda, nası halsiz yavrum nasıl öksürüyor, doktorunu aradım bir damla söyledi, eşim alcak, 1 -2 güne geçmesse göreyim dedi,
evladını hasta görmek çok fena bişeymiş(
canım geçmiş olsun inşallah ilaç işe yarar da yusuf kayra hemencik iyileşir
dediğin gibi keşke onlar değilde biz hasta olsak zor hastalanmaları
ancak hasta olmaları bir yana da huyları kaçıyor
eskiler ne demiş hasta olduğuna değil huy kaptığına yanarım
canım bebişin bulunduğu aya 9 ekleyip 2 ye bölünce olması gereken kiloymuş öyle duymuştum.
canımcım bir kap ayarladım ağzı kapaklı.medical satan yerlerde de kiloluk pamuklar var bir topu 7 liraya almış eşim.ıslatıp hazırlayıp koyuyorum kaba uzun süre kullanıyorum. herkese tavsiye ederim.yoksa küçük pamuklarla olmaz çok pahalıya gelir.
selamlar kızlar.
dr kontrolumuzden geldik, anneannedeyiz şimdi..
bebiş gayet sağlıklıymış dr aferin dedi bana kaydirigubbakcemile3 deli mi ne çocuğum yani herhalde güzel bakcam sırnaşık şey sanki başkasının çocuğuda aferin iyi bakmışsın diyo
ay alemsin aylin akşam akşam güldürdün beni
kaydirigubbakcemile3 a.s.
pnömokok aşısını bizim dr ikinci ayda yaptı 3. ayda rota var bizimde..
ateşlenmez inşallah aylincim..
dr aferin dedi demek:)))
benim kayın validemde dün bana efeye çok güzel bakmışsın hemen kocaman olmuş teşekkür ederim dedikaydirigubbakcemile3 bakcaz yani dimi ama teşekküre tebriğe ne gerek var onlar bizim canımız..
ateş olmadı nilaycım zaten bu ateş yapan bi aşı değilmiş..
aferinleri aldık rahatladık nilay:))
ya kızlar pc bozuk
bi ürlü kavuşamadım size
herkes ve bebişler ii okuduğum kadarıyla
ihsoşum hasta olmuş didoşum geçmiş olsun canımcımm
bizimde çarşamba kontrolümüz var umarım yeteri kadar almıştır kilo rota virüsün 2nci dozu var bideeee
biz bu ara uyku düzeni kurmaya çalışıyoruz çağatayla
bakalım geceler ii de gündüzleri hiç sormayın
ben süt olsun diye tıkınmaktan kilo aldım aama değer şimdilik sütüm yeter durumda yarıyosa oğluma
çağatay öle çok kilolu tombul bi bebek değil ama zayıfda değil
boyu uzun ve çok çok hareketli bol bol da çeneli anasına çekmişşşş
işte bölee bizden haberlerr
semacım çok sevindim iyi olmanıza, öpüldünüz.
inşallah hasta olmamıştır yusufumuz emelcim..Canlarım nasılsınız?
ben üşüttüm galiba yusuf kayrayı, iki gündür öksürüyor, hapşırıyor bazen,
sabah beri anca şimdi uyudu, uyansın bakalım durumuna göre doktora götürcez
dün akşam serindi biraz balkona çıkardk orda üşüdü galiba
sibelcim bebek hamağını özdilekten almış eşim , izmirde varmı bilmiyorum , büyük marketlerde vardır,
içine uyku setinin yorganını katladım koydum , çok güzel uyuyor içinde mışıl mışıl herkese tavsiye ederim
kız birde bebek hamağı mı var bebişinin oooh keyif adamı olcak şimdiden, güle güle kullanın tatlımm.
ben molfix kullanıyorum kızlar , çok memnunum, sırayla hepsini denedim, bence en iyisi molfix
yıkadım şimdi sıcacık sularla, sallıyorum yanımda, nası halsiz yavrum nasıl öksürüyor, doktorunu aradım bir damla söyledi, eşim alcak, 1 -2 güne geçmesse göreyim dedi,
evladını hasta görmek çok fena bişeymiş(
bende molfixden hiç memnun kalmadım, hem kalın kemde dışı kağıt gibi geldi bana.. bebeklerin tepkisi değişiyor tabii, şimdilik primadan memnunuzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?