2009 Haziran Anneleri!!

kızlar hangi bez olursa olsun kakası çıkıyo malesef çok mu sitteli yapıyolardır nedirkaydirigubbakcemile3 pişik için bişey diyemem. ben prima uyu oyna aldım pişik yaptı.molfix kullandım pişik geçti ama yine pek sevmedim şimdi prima aktif bebek aldım çok memnunum çok rahat tam oturuyo üstüne fazlalık çıkıntı kabarıklık olmuyo ama kaka bundan da çıkıyo hatta az önce çıktı yine,malesef hepsinde çıkyo. lekesi çıksa içim yanmayacak siz nasıl çıkarıyosuz lekeri ben kosla alıcam artık

ayşe, selamm..
pooooorrttt diye bir gazla yapıyo ki emir üstü başı battı diyorum, ama ara sıra çıkıyoo tabii beline.
bende daha hiç kaka lekesi kalmadı, dalinin bebek deterjanını kullanıyorum..

kizlar bebekleri günde en az 1 saat disari cikarmak gerekiyor, kalmayin evde hava sartlari ne olursa olsun ,cikmalari oksijen almalari lazim, oksijeni olan bir yer kaldiysa Tr. de tabii:bbo:
bn elimdne geldiğince çıkarıyorum nidacım hatta şimdide sitemizin bahçesne çıkardım 1 saat eve geldim sızdı kaldı çarpıldı galibaaa yavrum

aynen cnm bzmde karma aşılarla beraber yapıldı ayrı ayrı değillll..
sanırım farklıı zamanlarda yapıolarrr bazı sağlık ocaklarııı

bana numune gelmişti kesnlikle baby star ı önermem iğrenç bi bez kağıt gbi çok dandik yapmışlar prima ve huggıesden çıkıosa baby stardan hayli hayli çıkar bence
bende prima aktif bebek 3 no kullanıoz ireme arada belnden sızııoo
çok cıvık yaptıklarından normaldir yaniii...

çok geçmiş olsun yusuf kayraya cnm

özlemcikte havalar müsait demişti istanbula gelirken..
aileside silivrideydi yanılmıyorsamm
yağmur, sel felaket buralarda, inşallah keyifleri yerindedirr..

ayşe, selamm..
pooooorrttt diye bir gazla yapıyo ki emir üstü başı battı diyorum, ama ara sıra çıkıyoo tabii beline.
bende daha hiç kaka lekesi kalmadı, dalinin bebek deterjanını kullanıyorum..
canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...

oğluşum bugün erkenden uyudu..
sevinsemm mi üzülsem mi:uhm:
bu, gece daha fazla kalkacak demek, sabah erken uyanacak demek mi oluyo acaba görücez:jeyyar:
uzun saatler kesintisiz uyumayı coookkkkk özledim(kime dert yanıyosam, herkes bu dertten muzdarip)

ah nazcım sorma bende çokkkkkkkkkk özledm deliksiz uymayı topiğin en geç kalkanlarındandım şimdi ise
saat 13.00 14.00 lerdee
şimdiii iseee tepetaklak oldumm :bbo:
ama şöyle bi bkncayavrumaa değerr be demekten kendimi alamıyorumm :ecrin_bebek:

ahhh saadet ahh,inşallah yine uzun uzun uyuyacağız..zaten dayanma gücü veren 2 şey var.
1.bebişlerimiz için uykusuz kalmamız dediğin gibi onlara değerrr
2. bu günlerin bi gün biteceğini bilmek.tabi 2. bebiş için acele etmezsek

bu arada ben en çok Ahmetime sarılarak uyuyacağım günlerin gelmesini istiyorumopuyorumnanaktan

Bu arada dahi bebk cd lerini izletmeye başladınız mı?
üzerinde 6 aydan sonra yazıyo ama bizim Ahmet tvye bakmaya pek hevesli, ters yöne yatırıyorum ona rağmen kafayı çeviriyo bakıyo tvye boynu kopucak görücem diyeekafamçokkarıştı

ben de bugün açtım cdyi tvye bakacağına buna baksın dedim. çok mu erken??

merhaba kızlar nasılsınız bende kaç gündür gelemedim buraya ablam geldi o varken işlerimi yapayım dedim çocuğu ona bıraktım ben işlerimi yaptım şimdide kızımı sallıyorum ama sinir oldum 2 saattir sallıyorum uyumuyo ayy geçmişede bakamıyorum artık ne oldu ne bitti bilmiyorum valla şu kız bi uyusada azcık dinlensem yaa akannehir

semacim iyi olmana sevindim..Naren nerelerde acaba?
Tasindi sanirim...umarim iyidir...
çok mutlu oluyorum kayıplar ortaya çıkınca kızlar habersiz bırakmayalım birbirimizi ya ...
kızlar ben sogukkkanlı olmaya başladım sanırım artık çıkardıgımda aglıyorsa hiç geri dönmüyorum susturup yoluma devam ediyorum bacak kadar bebe beni yenemiyo artık yani kazanan ben oluyorum son zamanlarda
hay allah ya bu aymı oldu canım yoksa önceleridemia zdı kilo alımı. sütün yaramaz olurmu tatlım .ama kilo az yapıyo demekki. amaya başlayınca nasıl olucak bakalım kilo alımı inşallah dobişko our tez zamanda saglıklı klo olsun ama
maşallah tatlım bebegine.a llah nazarlardan saklasın
canım ya çok çok geçmiş olsun evet ya hakaten dayanılmıyo. inşallah çabuk toparlar canım ogluşun
[/url][/IMG]

kızlar ekleyebildimmi bilmiyorum ama bunu nette buldum çok iyi düşünmüşler değimi
evet gerçekten muhteşem . benim yatak odam çok küçük aslında bu tam bize göre bişey ne kadarmışki fiyatı satılan veya yaptırılan bileymi

canım ya hamilelikte bol bol uyuduk işte allahtan uyumuşuz bayagı enerji depolamışız ama baksana fultaym 7 gün 24 saat hizmetindeyiz miniklerin

Nazancım izletiyorum bende arasıra renkler şekiller dikkatini çekiyor , zararı olmaz zannetmiyorum

Aylincim, Saadetçim, Ayşecim teşekkürler

babasının kucağında öksürüyor hala (

iyi geceler kızlar 1 ögünde mama veremek gerekince kaç sisi verilecek ide nekaarsonra tekrar eziriyosunuz

kızlr bu gün varya muheşemdi . yorulmak bilmedik valla
eşim senelik iznine çıktı bizimde bu gün doktor kontrolümüz vardı randevumuz 5 teydi. doktoru arayım 12 ye aldık eşim evde oldugu için.11 de çıktık evdenbiz gittikten hemen sonra doktor amcamız geldi gelin bakalım mantogulları diyerek içeri aldı bizi.
doktora neler anlattı neler çok mutluydu oglum birsürü aguu sıraladı muayene boyunca sürekli konuştu doktor amcasıyla .
oglum bu gün 3 ayını doldurdu
kilosu7,500 boyuda,63 cm
kocaman maşallah ogluma ya çok sevindiriyo boy kilo ölçümlerinde annesini. allahım sana şükürler olsun.
sol kulak işitme testi yapılamadı dedim kulagı çok kir üretiyor dedi kulagının içini gösterdi aletle gözlerime inanamadım. ama bu iyiymiş. bunu temizlemen için oksijensuyu damlat birer damla dedi.hatta orda damlattı. kızlar bi kir çıktı dışarı inanamadım . merak etme bu bebegi rahatlatır dedi. kesinlikle rahatsızlık duymaz dedi .
ben banyoda kulagına su kaçacak diye okadar çaba sarfediyordum dedim .hata yapıyormuşsın dedi. hatta içim rahat etsin diye benim kulagıma bile damlatı .
bu aralar çok kusuyordu oglum .
mutemelen çok yediginden kusuyordur dedi.ultrasona gönderdi .sonucu görünce reflü dedi 2 ay süreyle günde 3 defa 1er tatlı kaşıgı gaviskon kullanmaya başladık.
birde sünneti konuştuk
yapılsa çok güzel olur dedi 1 ay sonra gün belirliyecegiz.
daha sonrabenim size bi soru listem var dedim hadi sor bakalım hazırım dedi
alnın bitarafı daha çıkık dedim babasına çekmiş babasındada var dedi akgüne bakarak.bende hınk diye kaldım
kafası yamuldu yatıştan dedim simit şeklinde bi yastık dikip onun üstüne yatır dedi
ek gıdaya ne zman başlanacak dedim 6, ayda dedi ama biz önde güdüyormuşuz 5, aydada başlayabilirmişiz
sürekli yüzünü ovuşturuyo dedimuykusunu alamadıgında yapar dedi. kucagına al öyle yaptıgında dedi.
bir memeden digerine geçtigimde ögürmeye başlıyor dedim . artık bir meme yetermiş. büyüdügünde boyu ne kadar olur yetişkin oldugunda dedim 175 olur dedi. benim boyum kısa oldugu için babası kadar uzunboylu olmayacakmış aman olmasın zaten
evde bulunması gereken ileçları yazarmısınız dedim yazdı.
doktordan çıktık hastanede ultrason çektirdik sonucu doktorumuza gösterdik. alaçlarımızın reçetesini aldık oradanda çıktık.
eşimmin alsancakta bi arkadaşına ugradık çayımızı kahvemizide içtikten sonra oglumun ilk bayramlıklarını almak için kemeraltında mina bebeye gittik. alışverişimizi yapıp otobüse binip hataya geldik . hadi dedim babannesinede gidelim.ordada 10 a kadar oturduktan sonra yagmurda yürüyerek evimize geldik. babası hemen uyuttu oglumu. bende sizlere bakıp yaşadıklarımızı paylaşayım dedim .tam 11 saat boyunca dışarıdaydık maşallah bize. gezmenin gözünü çıkardık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…