[/url][/IMG]
kızlar ekleyebildimmi bilmiyorum ama bunu nette buldum çok iyi düşünmüşler değimi
kızlar hangi bez olursa olsun kakası çıkıyo malesef çok mu sitteli yapıyolardır nedirkaydirigubbakcemile3 pişik için bişey diyemem. ben prima uyu oyna aldım pişik yaptı.molfix kullandım pişik geçti ama yine pek sevmedim şimdi prima aktif bebek aldım çok memnunum çok rahat tam oturuyo üstüne fazlalık çıkıntı kabarıklık olmuyo ama kaka bundan da çıkıyo hatta az önce çıktı yine,malesef hepsinde çıkyo. lekesi çıksa içim yanmayacak siz nasıl çıkarıyosuz lekeri ben kosla alıcam artık
bn elimdne geldiğince çıkarıyorum nidacım hatta şimdide sitemizin bahçesne çıkardım 1 saat eve geldim sızdı kaldı çarpıldı galibaaa yavrumkizlar bebekleri günde en az 1 saat disari cikarmak gerekiyor, kalmayin evde hava sartlari ne olursa olsun ,cikmalari oksijen almalari lazim, oksijeni olan bir yer kaldiysa Tr. de tabii:bbo:
aynen cnm bzmde karma aşılarla beraber yapıldı ayrı ayrı değillll..herkese selam biz ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktık 5 kat aşağıya bir elimde kızım bir elimde çocuk arabası indik tekrar çıktık.gittiğimiz yer de sağlık ocağı. ama tecrübe oldu artık kendim çıkabilirim.
arzu pnömokoku devlet karşılıyo hatta 2.aydaki karma aşılarla yaptılar ebeler bana bile söylemediler ben aşı kartında gördüm belki size de yapılmıştır.
bana numune gelmişti kesnlikle baby star ı önermem iğrenç bi bez kağıt gbi çok dandik yapmışlar prima ve huggıesden çıkıosa baby stardan hayli hayli çıkar bencekızlar hem prima hem huggıes kullanıyorum midi 3 ama ikisnden de kızımın kakası sırtına kadar çıkıyor babystAR DA ıYı DıYE DUYMUŞTUM VARMI KULLANAN ARNIZDA AY O KADAR PARA SAYAIYORUM ŞU BEZLERE BıRDE SORUN YAŞIYORUM YA ARKADAŞIM KıPA BEZ KULLANIYOR BıR SIKINTISINI DUYMADIM.EVDE OLSAK SORUN DEĞıLDE DIŞARDA BAŞIMA GECEK DıYE ÇOK KORKUYORUM RESMEN PARAMLA REZıL OLUYORUM YA
çok geçmiş olsun yusuf kayraya cnmben molfix kullanıyorum kızlar , çok memnunum, sırayla hepsini denedim, bence en iyisi molfix
yıkadım şimdi sıcacık sularla, sallıyorum yanımda, nası halsiz yavrum nasıl öksürüyor, doktorunu aradım bir damla söyledi, eşim alcak, 1 -2 güne geçmesse göreyim dedi,
evladını hasta görmek çok fena bişeymiş(
canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...ayşe, selamm..
pooooorrttt diye bir gazla yapıyo ki emir üstü başı battı diyorum, ama ara sıra çıkıyoo tabii beline.
bende daha hiç kaka lekesi kalmadı, dalinin bebek deterjanını kullanıyorum..
ah nazcım sorma bende çokkkkkkkkkk özledm deliksiz uymayı topiğin en geç kalkanlarındandım şimdi ise
saat 13.00 14.00 lerdee
şimdiii iseee tepetaklak oldumm :bbo:
ama şöyle bi bkncayavrumaa değerr be demekten kendimi alamıyorumm:ecrin_bebek:
çok mutlu oluyorum kayıplar ortaya çıkınca kızlar habersiz bırakmayalım birbirimizi ya ...semacim iyi olmana sevindim..Naren nerelerde acaba?
Tasindi sanirim...umarim iyidir...
kızlar ben sogukkkanlı olmaya başladım sanırım artık çıkardıgımda aglıyorsa hiç geri dönmüyorum susturup yoluma devam ediyorum bacak kadar bebe beni yenemiyo artık yani kazanan ben oluyorum son zamanlardacanım haklısında olmuyo işte geçen gün çıkalım dedim uyandı emzirdim üstünü değiştim biz en üst katta oturuyoruz arabasını indirdim asağıya kızımıda komşuya vermiştim onunda indirdim tam arabaya koydum bi ağlayış yakarış elim ayağıma dolandı kucağıma aldım yok rezil etti anlıcam hemen eve çıktık inmemizle çıkmamız bi oldu eve gelincede hemen uyudu.sanırım zamanlamam kötüydüydü şimdilik balkonla idare ediyoruz.
hay allah ya bu aymı oldu canım yoksa önceleridemia zdı kilo alımı. sütün yaramaz olurmu tatlım .ama kilo az yapıyo demekki. amaya başlayınca nasıl olucak bakalım kilo alımı inşallah dobişko our tez zamanda saglıklı klo olsun amamerhaba annişler nasılsınız inşallah bütün anneler ve bebeşleri iydir bugün dr. a gittik rota aşımızı olmaya çok şükür olduk bitti ama kızım bu ay çok az kilo almış dr günde 1 yada 2 öğün mama ver dedi halbuki sütüm var demek işe yaramıyor sıkıp sıkıp saksılara döküyorum sütümü valla çok üzüldüm sütüm kilo aldırmıyor bakalım dr. sağdığın sütleri dökme mamaıyı yap dök6üğün sütle karıştır ver dedi bakalım bu ay nasıl olacak
maşallah tatlım bebegine.a llah nazarlardan saklasınselam arkadaslar..bizimde dün dr kontrolumuz vardı..kızım 61 cm 7 kilo olmuş..ben günde 1 defa mama veriyorum doktora mamayı bırakıyım kilosu iyi dedim hayır bırakma devam dedi artık az kilo alacak dedi ve daha çok yemek isteyecek..günde 1 defaya devam yani..maşallah kızıma çok saglıklı bir bebek...işte böyle..hı bide 15 gün sonra elma suyu verebilirsin dedi erken deilmi bilmiyorum ama verecem..tüm bebişleri öpüyoruz:ecrin_bebek:
canım ya çok çok geçmiş olsun evet ya hakaten dayanılmıyo. inşallah çabuk toparlar canım ogluşunben molfix kullanıyorum kızlar , çok memnunum, sırayla hepsini denedim, bence en iyisi molfix
yıkadım şimdi sıcacık sularla, sallıyorum yanımda, nası halsiz yavrum nasıl öksürüyor, doktorunu aradım bir damla söyledi, eşim alcak, 1 -2 güne geçmesse göreyim dedi,
evladını hasta görmek çok fena bişeymiş(
evet gerçekten muhteşem . benim yatak odam çok küçük aslında bu tam bize göre bişey ne kadarmışki fiyatı satılan veya yaptırılan bileymi[/url][/IMG]
kızlar ekleyebildimmi bilmiyorum ama bunu nette buldum çok iyi düşünmüşler değimi
ah nazcım sorma bende çokkkkkkkkkk özledm deliksiz uymayı topiğin en geç kalkanlarındandım şimdi ise
saat 13.00 14.00 lerdee
şimdiii iseee tepetaklak oldumm :bbo:
ama şöyle bi bkncayavrumaa değerr be demekten kendimi alamıyorumm:ecrin_bebek:
Nazancım izletiyorum bende arasıra renkler şekiller dikkatini çekiyor , zararı olmaz zannetmiyorum
Aylincim, Saadetçim, Ayşecim teşekkürler
babasının kucağında öksürüyor hala(
Havvacım sağol canım,
o resmi yabancı bir sitede gördüm , ama marangozlar yapabilir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?