hay allah ya bu aymı oldu canım yoksa önceleridemia zdı kilo alımı. sütün yaramaz olurmu tatlım .ama kilo az yapıyo demekki. amaya başlayınca nasıl olucak bakalım kilo alımı inşallah dobişko our tez zamanda saglıklı klo olsun
canım bu aya kadar kilo alımı çok güzeldi bu ay 500 gram almış üzüldüm gerçi bu ay rahatsızlanmıştı kaka tahlininde mikrop çıktı fazla emmek istemedi antibiyotik kullandı belki ondan olmuştur bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak gerçi kilo o kadar çok önemli değil sağlığı yerinde olsunda o bana yeter
hay allah ya bu aymı oldu canım yoksa önceleridemia zdı kilo alımı. sütün yaramaz olurmu tatlım .ama kilo az yapıyo demekki. amaya başlayınca nasıl olucak bakalım kilo alımı inşallah dobişko our tez zamanda saglıklı klo olsun
canım bu aya kadar kilo alımı çok güzeldi bu ay 500 gram almış üzüldüm gerçi bu ay rahatsızlanmıştı kaka tahlininde mikrop çıktı fazla emmek istemedi antibiyotik kullandı belki ondan olmuştur bakalım önümüzdeki ay nasıl olacak gerçi kilo o kadar çok önemli değil sağlığı yerinde olsunda o bana yeter
canım o hasta oldugundan doyarı olmuştur taparlar canım merak etme keşke başlatmasaydı mamaya bi hafta takibe alsaydı keşke.buzamana kadar yarayan süt şimdi niye yaramasın .şimdi emmesi iyiyse sütünde yetiyorsa emzir bence . nacizane düşüncem
canım o hasta oldugundan doyarı olmuştur taparlar canım merak etme keşke başlatmasaydı mamaya bi hafta takibe alsaydı keşke.buzamana kadar yarayan süt şimdi niye yaramasın .şimdi emmesi iyiyse sütünde yetiyorsa emzir bence . nacizane düşüncem
sütüm var canım allah a şükür hatta bazen sağıp çiçeklere koyuyordum ya hastalıktan yada sütümfazla kilo yapmıyo dr. dedi mama ver diye ama ben 1 hafta 10 daha vermeyeceğim evde tartım var kilosuna almazsa mama vermeye başlarım
iyi geceler kızlar 1 ögünde mama veremek gerekince kaç sisi verilecek ide nekaarsonra tekrar eziriyosunuz
günaydınlaaar,
umarım herkes iyi bi gece geçirmiştir, bizimki şöyle böyle fena sayılmazdı,
yalnız kızım erkenden uyumak istiyo, en geç 9 gibi gece uykusuna geçiyo çoğu zaman, ve haliyle sabah erkenden gözleri açıyo fincan gibi, bi de artık uykusu gelince kendikendine ninni söylemeye başladı, çookk şeker oluyo, yiyesim geliyo o zaman :))
canım bende omo baby kullanıyorum çok güzel çıkarıyor bazen kısa programda yıkıyorum o zaman çıkarmıyor öyle yıkıycaksam da su kaynatıp deterjan döküp lekenin üzerine döküyorum hemen çıkarıyo hiç sorun olmuyo. suyu sıcak yap çıkar bence.canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...
Canlarım nasılsınız?
ben üşüttüm galiba yusuf kayrayı, iki gündür öksürüyor, hapşırıyor bazen,
sabah beri anca şimdi uyudu, uyansın bakalım durumuna göre doktora götürcez
dün akşam serindi biraz balkona çıkardk orda üşüdü galiba
sibelcim bebek hamağını özdilekten almış eşim , izmirde varmı bilmiyorum , büyük marketlerde vardır,
içine uyku setinin yorganını katladım koydum , çok güzel uyuyor içinde mışıl mışıl herkese tavsiye ederim
günaydın hepinize biz bu gece maşşallahh diyeyim iyi uyuduk gerçi akşam kızımız uyuyunca biz de 9.30 da uyuduk çok güzel dinlenmişim.
canım bende omo baby kullanıyorum çok güzel çıkarıyor bazen kısa programda yıkıyorum o zaman çıkarmıyor öyle yıkıycaksam da su kaynatıp deterjan döküp lekenin üzerine döküyorum hemen çıkarıyo hiç sorun olmuyo. suyu sıcak yap çıkar bence.
emel geçmiş olsun canım akşamları artık serin oluyo dikkat etmek lazım.biz de özdilekten aldığımız hamaktan salıncak yaptık. demekki akıl akıldan üstünmüş
havva ne güzel anlatmışsın yaptıklarını. ne güzel dr. ilgiliymiş bi bize denk gelmedi böyle dr. bizimkinin de kulağı çok kirleniyo biz de mi damlatsak acaba oksijen suyu
Canlarım nasılsınız?
ben üşüttüm galiba yusuf kayrayı, iki gündür öksürüyor, hapşırıyor bazen,
sabah beri anca şimdi uyudu, uyansın bakalım durumuna göre doktora götürcez
dün akşam serindi biraz balkona çıkardk orda üşüdü galiba
sibelcim bebek hamağını özdilekten almış eşim , izmirde varmı bilmiyorum , büyük marketlerde vardır,
içine uyku setinin yorganını katladım koydum , çok güzel uyuyor içinde mışıl mışıl herkese tavsiye ederim
günaydınlaaar,
umarım herkes iyi bi gece geçirmiştir, bizimki şöyle böyle fena sayılmazdı,
yalnız kızım erkenden uyumak istiyo, en geç 9 gibi gece uykusuna geçiyo çoğu zaman, ve haliyle sabah erkenden gözleri açıyo fincan gibi, bi de artık uykusu gelince kendikendine ninni söylemeye başladı, çookk şeker oluyo, yiyesim geliyo o zaman :))
Günaydın kızlar,
Sizin minnoşlar iyiymiş maşallah.
Benim kızım gece 23'e kadar uyumuyo.21'de uyutma hazırlıklarına başlıyorum anca.
Sabahta 6 dedi mi gün başlıo. Gece de emmek için uyanıyor tabi. Uyanmasa da ben artık mutlaka kalkıp emziriyorum. Sabah'da 9 gibi bi saat uyuyo uyumuyo :ecrin_bebek: 9 'da uyumuştu. Yemek,ütü yapma hayalleri kuruyodum şimdi gittim uyanmış dönencesini açtım biras oyalansın bari.
Kızlar tinylove maymun adası oyun halısı aldım çok sevdi kızım tavsiye ederim. Akşam 1 saat kaldı içinde walla. İnternette bi sitede bayağı indirimli buldum. Dışarıda 135 di.Ben 107 aldım.Kargo ücretide yok. :lepi:
Kızlar benim kızım dışarıya çıktığımızda sapıtıo ya ne yapıcam bilmiyorum.Dün dayısının doğumgünüydü annemlere gittik. Bütün gün boyunca 1,5 saat bölük pörçük uyudu. Huysuzlandı. Bütün akşam dedesi kucağında gezdirmek zorunda kaldı. evden çıkmaya korkuyorum walla.:gitme:
canım sen bilirsin biz başladık sonuçta ona zarar vereblecek bişey deil öyle olsaydı doktor önermezdi zaten.ilgili olmak zorundalar canım para veriyorsun o kadar babasının hayrınamı ilgileniyo. hazırrladım soruları hayır cevap veremem diyemezdi heralde .deseydide kendi kaybederdi başka doktormu yok. ama benim bebegim bi tane
canım sen bilirsin biz başladık sonuçta ona zarar vereblecek bişey deil öyle olsaydı doktor önermezdi zaten.ilgili olmak zorundalar canım para veriyorsun o kadar babasının hayrınamı ilgileniyo. hazırrladım soruları hayır cevap veremem diyemezdi heralde .deseydide kendi kaybederdi başka doktormu yok. ama benim bebegim bi tane
Günaydın kızlar, benim bebeğim sürekli sağına yatıyor, bu durum çok canımı sıkıyor.
Soluna döndürüyorum kendi kendine sağa dönüyor, dönmesin diye arkasına yastık koyuyorum dönemeyince ağlıyor, kucağıma alıyorum sağ tarafına yada düz bakıyor, hiç sol tarafına bakmıyor ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?