2009 Haziran Anneleri!!

yabenimkide çok kusuyo hatta elime almaya korkuyorum aldıgımda hemen çıkarıyo aradan zaman geçiyo yine kusuyo zaten zorda emiyo doktora diyoruz fazlasını kusar diyo geçiyo benimkide 400gram almış şu arada kaç cc verecez söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
ay ben çok yorulmuşum yatayımda dinleneyim bari.iyi geceler kızlar huzur dolu bir gece diliyorum hepinize

slm kızlar nasılsınz bakalım?bebişlerde iyidir insallah.epeydır gelemedım netımız yoktu inş gitmez yıne.
eee ne var ne yok bakalım?
havacım masallah dediğin gibi destan yazmışsın:))

iyi geceler kızlar 1 ögünde mama veremek gerekince kaç sisi verilecek ide nekaarsonra tekrar eziriyosunuz

slm canım bende gunde 1 kez mama verıyorum 60 ml 2 ölcek dedı dr.ve sonrasında emzırecgım zaman 2 yada 2.5 saat sonra emziriyorum.acıkma sıklıgına baglı.inş faydalı olabılmısımdır canım

günaydınlaaar,
umarım herkes iyi bi gece geçirmiştir, bizimki şöyle böyle fena sayılmazdı,
yalnız kızım erkenden uyumak istiyo, en geç 9 gibi gece uykusuna geçiyo çoğu zaman, ve haliyle sabah erkenden gözleri açıyo fincan gibi, bi de artık uykusu gelince kendikendine ninni söylemeye başladı, çookk şeker oluyo, yiyesim geliyo o zaman :))

]günaydın herkese güzel bir gün diliyorrum
]
senn kızın yine iyiymiş adrenal benim kızım 7 buçuk 8 de yatıyor sabahın 6 sındada ayakta oluyoruz.9 10 dada tekrar uyuyorz.

Günaydın kızlar,
Sizin minnoşlar iyiymiş maşallah.
Benim kızım gece 23'e kadar uyumuyo.21'de uyutma hazırlıklarına başlıyorum anca.
Sabahta 6 dedi mi gün başlıo. Gece de emmek için uyanıyor tabi. Uyanmasa da ben artık mutlaka kalkıp emziriyorum. Sabah'da 9 gibi bi saat uyuyo uyumuyo :ecrin_bebek: 9 'da uyumuştu. Yemek,ütü yapma hayalleri kuruyodum şimdi gittim uyanmış dönencesini açtım biras oyalansın bari.
Kızlar tinylove maymun adası oyun halısı aldım çok sevdi kızım tavsiye ederim. Akşam 1 saat kaldı içinde walla. İnternette bi sitede bayağı indirimli buldum. Dışarıda 135 di.Ben 107 aldım.Kargo ücretide yok. :lepi:
Kızlar benim kızım dışarıya çıktığımızda sapıtıo ya ne yapıcam bilmiyorum.Dün dayısının doğumgünüydü annemlere gittik. Bütün gün boyunca 1,5 saat bölük pörçük uyudu. Huysuzlandı. Bütün akşam dedesi kucağında gezdirmek zorunda kaldı. evden çıkmaya korkuyorum walla.:gitme:

günaydın hepinize biz bu gece maşşallahh diyeyim iyi uyuduk gerçi akşam kızımız uyuyunca biz de 9.30 da uyuduk çok güzel dinlenmişim.

canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...
canım bende omo baby kullanıyorum çok güzel çıkarıyor bazen kısa programda yıkıyorum o zaman çıkarmıyor öyle yıkıycaksam da su kaynatıp deterjan döküp lekenin üzerine döküyorum hemen çıkarıyo hiç sorun olmuyo. suyu sıcak yap çıkar bence.

emel geçmiş olsun canım akşamları artık serin oluyo dikkat etmek lazım.biz de özdilekten aldığımız hamaktan salıncak yaptık. demekki akıl akıldan üstünmüş

havva ne güzel anlatmışsın yaptıklarını. ne güzel dr. ilgiliymiş bi bize denk gelmedi böyle dr. bizimkinin de kulağı çok kirleniyo biz de mi damlatsak acaba oksijen suyu

Günaydın kızlar, benim bebeğim sürekli sağına yatıyor, bu durum çok canımı sıkıyor.
Soluna döndürüyorum kendi kendine sağa dönüyor, dönmesin diye arkasına yastık koyuyorum dönemeyince ağlıyor, kucağıma alıyorum sağ tarafına yada düz bakıyor, hiç sol tarafına bakmıyor ne yapmalıyım.

canım sen bilirsin biz başladık sonuçta ona zarar vereblecek bişey deil öyle olsaydı doktor önermezdi zaten.ilgili olmak zorundalar canım para veriyorsun o kadar babasının hayrınamı ilgileniyo. hazırrladım soruları hayır cevap veremem diyemezdi heralde .deseydide kendi kaybederdi başka doktormu yok. ama benim bebegim bi tane

emelcim geçmiş olsun canım ya
dikkat et kıyamam damadıma.onlar hasta olacagına biz hasta olalalım

müminecim benim kızda saat 9 oldumu başlıyo uyku aglamalarına en fazla 1 saat ayakta tutabiliyorum
9 da yatıyo 1de uyandırmadan emziriyorum.sonra sabah 5 de yine uyandırmadan emziriyorum ve altını alıyorum.sabbah 8 gibi uyanıyor.yani kesintsiz emzirmeleri saymazsam yaklaşık 10 saat uyuyor. maşallah kızıma.

canım bende istiyorum oyun halısında.hangi siteden aldın canım yazarmısın.

havvacım maşallah ardamıza bayramlıklarıyla resim isteriz ona göre..güle güle giysin.

haklısın canım zaten sadece para aldıklarında o kadar ilgili oluyorlar

canım ben bir sorun oldugunu zannetmiyorum demekki o tarafta daha rahat ediyor.ama genede doktorunla konuş için rahatlasın.

havvacım maşallah oğluşuna.kilosu boyu çok güzel
canım sen hem bi ögün mama veriyosun hemde her emzirmede iki gögsünüdemi veriyodun.ben sadece tek gögsümü veriyorum onuda en fazla 10dk.ve kızım bu ay 400grcık almış.acaba benmi az emziriyorum.dr a dedim hiç ek mama falanda ver demedi.idrar testi istedi ama hala yaptıramadık.bi türlü çişi torbaya denk gelmiyo.bugün babası bi daha işden izin aldı.şimdi torbayı taktık çişini bekliyoruz yarım saatte hastaneye götürmek gerekiyomuş.
bende kızım çok kusuyo dedim idrar testi verdi.aslında reflüden şüpheleniyorum.keşke ultrason verseymiş bizede yaaa.hiç aklıma gelmedi.çünkü her emzirmeden sonra agzından gaz çıkarıyor.sonrada kusuyo.yedigi yaramıyo yavruma

Canlarım ben bitik durumdayım, babası da hasta oldu tam denk geldi, doğru dürüst hiç uyumadım , biraz uyuyor ağlayarak uyanıyor, ıhlamur kaynattım şimdi soğusun vericem, doktoru aradım, bugün ıhlamur ver, sabaha göreyim dedi, dua edin bize çok zormuş
dünden beri 2 kilo vermişim tek faydası bu sanırım,
geçmiş olsun dileklerinize hepinize teşekkürler a.s.

Havvacım maşallah ardamıza , kulağına bende mi damlatsam oksijen suyu acaba,
su kaçmasın diye dikkat etmek hatamıymış ??

Arzucum benimki de kusuyor fazlasını çıkarıyor olabilir, çok kusuyorsa reflü vardır belki,
bol bol kilo alır kızın inşallah bu ay

kızlar benimkide her seferinde tek göğsümden emiyor 10 dk kadar ama ben sık emziriyorum 2 saat en fazla , iyi şimdilik kilo alımı maşallah

oğlu uyudu şimdi gidip babasına bakayım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…