haklısın canım zaten sadece para aldıklarında o kadar ilgili oluyorlar
caktim canım koyucam biraz ama kyafetleri koydugumuz linki bulamadım bennnnnnemelcim geçmiş olsun canım ya
dikkat et kıyamam damadıma.onlar hasta olacagına biz hasta olalalım
müminecim benim kızda saat 9 oldumu başlıyo uyku aglamalarına en fazla 1 saat ayakta tutabiliyorum
9 da yatıyo 1de uyandırmadan emziriyorum.sonra sabah 5 de yine uyandırmadan emziriyorum ve altını alıyorum.sabbah 8 gibi uyanıyor.yani kesintsiz emzirmeleri saymazsam yaklaşık 10 saat uyuyor. maşallah kızıma.
canım bende istiyorum oyun halısında.hangi siteden aldın canım yazarmısın.
havvacım maşallah ardamıza bayramlıklarıyla resim isteriz ona göre..güle güle giysin.
malesef canım ya .öyle olmaması gerek ama malesef öylehaklısın canım zaten sadece para aldıklarında o kadar ilgili oluyorlar
canım ben mama vermiyorum hiç inşallahta gerek kalmaz. canım bizimde öyle gark gurk gazını çıkatrıyo ondan sonrada çıkarıyoinşallah geçer canım sende ultrason iste pek rahat durmuyorlar ultrasonda ama tanı koymayı kolaylaştırıyo.arda yıktı ortsalıgı ultrasonda gerçi öncesindede huzursuzdu biraz belkide yatmak istemedihavvacım maşallah oğluşuna.kilosu boyu çok güzel
canım sen hem bi ögün mama veriyosun hemde her emzirmede iki gögsünüdemi veriyodun.ben sadece tek gögsümü veriyorum onuda en fazla 10dk.ve kızım bu ay 400grcık almış.acaba benmi az emziriyorum.dr a dedim hiç ek mama falanda ver demedi.idrar testi istedi ama hala yaptıramadık.bi türlü çişi torbaya denk gelmiyo.bugün babası bi daha işden izin aldı.şimdi torbayı taktık çişini bekliyoruz yarım saatte hastaneye götürmek gerekiyomuş.
bende kızım çok kusuyo dedim idrar testi verdi.aslında reflüden şüpheleniyorum.keşke ultrason verseymiş bizede yaaa.hiç aklıma gelmedi.çünkü her emzirmeden sonra agzından gaz çıkarıyor.sonrada kusuyo.yedigi yaramıyo yavruma
Canlarım ben bitik durumdayım, babası da hasta oldu tam denk geldi, doğru dürüst hiç uyumadım , biraz uyuyor ağlayarak uyanıyor, ıhlamur kaynattım şimdi soğusun vericem, doktoru aradım, bugün ıhlamur ver, sabaha göreyim dedi, dua edin bize çok zormuş
dünden beri 2 kilo vermişim tek faydası bu sanırım,
geçmiş olsun dileklerinize hepinize teşekkürler a.s.
Havvacım maşallah ardamıza , kulağına bende mi damlatsam oksijen suyu acaba,
su kaçmasın diye dikkat etmek hatamıymış ??
canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...
merhaba kızlar nasılsınız bende kaç gündür gelemedim buraya ablam geldi o varken işlerimi yapayım dedim çocuğu ona bıraktım ben işlerimi yaptım şimdide kızımı sallıyorum ama sinir oldum 2 saattir sallıyorum uyumuyo ayy geçmişede bakamıyorum artık ne oldu ne bitti bilmiyorum valla şu kız bi uyusada azcık dinlensem yaa akannehir
Arzucum benimki de kusuyor fazlasını çıkarıyor olabilir, çok kusuyorsa reflü vardır belki,
bol bol kilo alır kızın inşallah bu ay
kızlar benimkide her seferinde tek göğsümden emiyor 10 dk kadar ama ben sık emziriyorum 2 saat en fazla , iyi şimdilik kilo alımı maşallah
oğlu uyudu şimdi gidip babasına bakayım mafoldumben
Canlarım ben bitik durumdayım, babası da hasta oldu tam denk geldi, doğru dürüst hiç uyumadım , biraz uyuyor ağlayarak uyanıyor, ıhlamur kaynattım şimdi soğusun vericem, doktoru aradım, bugün ıhlamur ver, sabaha göreyim dedi, dua edin bize çok zormuş
dünden beri 2 kilo vermişim tek faydası bu sanırım,
geçmiş olsun dileklerinize hepinize teşekkürler a.s.
Havvacım maşallah ardamıza , kulağına bende mi damlatsam oksijen suyu acaba,
su kaçmasın diye dikkat etmek hatamıymış ??
arzucum bebişin kustuktan sonra keyfi yerindeyse bir rahatsızlık belirtisi vermiyorsa (ağlamak, huysuzlanmak, hırçınlaşmak gibi) sorun yok demektir. her bebek farklıdır canım, 400 gr senin bebişin için yeterli demek ki..
ama bebeğinin beslenmesini sen belirleme bence o ne zaman istiyorsa meme ver canım, daha minicikler biz bilemeyiz ne zaman acıkıyorlar nezaman doyuyorlar diye düşünüyorum ben.
emir ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor, hiç uykusu vardır uyusun diye bişey yapmadım, ne zaman isterse o zaman emiyor, yatağında uyumak istemezse göğsümde uyuyor..
şimdi ilk defa iki gögsümü birden emzirdim.hiç hayır demedi.yinede emdi.şaşırdım valla
alır annesi niye almasın
sen iki gösünü vermeye devam et.sen üzülme sağlıklı olması daha önemli
saol canım .çok şükür kiloyla ilgili bi sorunum yok ultrason için sıra beklerken kadının biri çok mama verme buna dedi. mama içmiyor dedim o zaman fazla emzirme dedi obez olurmuş delimi ne anne sütüyle obez olup doktorun rejime soktogu bebek duymadım ben . merak etmeyin anne sütü obez yapmaz dedim.havvacım ne güzel anlatmışsııın oğlunu yerim ben yakışıklıyı yaa..
maşallah toraman senin oğluşunda, allah nazarlardan korusun canım..
canım zeynepim saçbantları ne güzel öyle.bende böyle penyeden araıyorum ama bulamadım.hep büyükler için var.5ci ay olmadan bant takayımki kepçe olmasın.bş kulagı biraz yamuk.yatmakda yamulmuş gibi.bant takınca düzeliyomuş
canım zeynepim saçbantları ne güzel öyle.bende böyle penyeden araıyorum ama bulamadım.hep büyükler için var.5ci ay olmadan bant takayımki kepçe olmasın.bş kulagı biraz yamuk.yatmakda yamulmuş gibi.bant takınca düzeliyomuş
canlarım nasılsınız
zeynebi uyuttum bize bakim dedim benimde annem gitti koaföre.yarın ben gitcem
bakım yaptırcam bakim belki saçımı boyatırım kendi saç rengim boyatmadım
acaba sütten geçermi kızıma zaralımı ki
saol canım .çok şükür kiloyla ilgili bi sorunum yok ultrason için sıra beklerken kadının biri çok mama verme buna dedi. mama içmiyor dedim o zaman fazla emzirme dedi obez olurmuş delimi ne anne sütüyle obez olup doktorun rejime soktogu bebek duymadım ben . merak etmeyin anne sütü obez yapmaz dedim.
haydahhhhhhh iyide benim de oglumun bi kulagı hafif digerinden açık mutemelen saç bandıda takamayız biz şimdi kepçemi olucak benim oglum yaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bebeklerinizin zeka gelişimi için bişeyler yapıomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?