2009 Haziran Anneleri!!

haklısın canım zaten sadece para aldıklarında o kadar ilgili oluyorlar

ah ah biz o kadar para verdiğimiz halde memnun değilim.gerçi annemlerin yanında memlekette götürdüğüm dr. çok güzel ilgilendi muayene etti artık bursadan yeni bir dr. arıyoruz bursalılar tavsiye ettiğiniz dr. var mı?çekirge dorukta duymuştum iyi bir dr. siz kime götürüyorsunuz?

caktim canım koyucam biraz ama kyafetleri koydugumuz linki bulamadım bennnnnn
haklısın canım zaten sadece para aldıklarında o kadar ilgili oluyorlar
malesef canım ya .öyle olmaması gerek ama malesef öyle
canım ben mama vermiyorum hiç inşallahta gerek kalmaz. canım bizimde öyle gark gurk gazını çıkatrıyo ondan sonrada çıkarıyoinşallah geçer canım sende ultrason iste pek rahat durmuyorlar ultrasonda ama tanı koymayı kolaylaştırıyo.arda yıktı ortsalıgı ultrasonda gerçi öncesindede huzursuzdu biraz belkide yatmak istemedi

canım ben hata yaptıgımızı düşünmüyorum sonuçta suda mikrop olabilme ihtimali var ama oksijenli su steril yani bu iyi çözüm gibi geldi bana . sanki öncekinden daha huzurlu arda şimdi. kulak tıkanıklıgıda rahatsız edermiş onları

canım ben omo baby kullanıyorum çıkmıyo 30 derecede yıkıyorum.sen elde mi yıkıyosun canım olmazsa bende dalin alayım...

bende 30 derecede makinede yıkıyorum ayşecim, dene bakalım faydası olucak mı dalinin..

hülyacum uykusu yoksa zorla uyutma çocuğu canım yaa, uykusu gelse kendi uyur zaten. böyle yapınca iş inada biniyo hemde zorla sallanarak uyuduğu için hemen uyanıyo işte..
olurunu bırak bebişini canım bence opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tekrar emelcim, seninder geldi mi üst üste geliyo herşey, allah kuvvet versin tatlım..

arzucum bebişin kustuktan sonra keyfi yerindeyse bir rahatsızlık belirtisi vermiyorsa (ağlamak, huysuzlanmak, hırçınlaşmak gibi) sorun yok demektir. her bebek farklıdır canım, 400 gr senin bebişin için yeterli demek ki..
ama bebeğinin beslenmesini sen belirleme bence o ne zaman istiyorsa meme ver canım, daha minicikler biz bilemeyiz ne zaman acıkıyorlar nezaman doyuyorlar diye düşünüyorum ben.

emir ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor, hiç uykusu vardır uyusun diye bişey yapmadım, ne zaman isterse o zaman emiyor, yatağında uyumak istemezse göğsümde uyuyor..

havvacım ne güzel anlatmışsııın oğlunu yerim ben yakışıklıyı yaa..
maşallah toraman senin oğluşunda, allah nazarlardan korusun canım..

geçmiş olsun canım bizimde babamız hastaydı iki gündür ateşini bir türlü düşüremedik hem kücük bebek hem koca bebek zor oluyor anlayabiliyorum seni

Kızlarr.. sonunda tek bebişli oldum...ölüyorum yorgunluktan ama (( şimdi kuaföre gidiyorum..görüşürüz sonra...öptüm hepinizi...

canlarım nasılsınız
zeynebi uyuttum bize bakim dedim benimde annem gitti koaföre.yarın ben gitcem
bakım yaptırcam bakim belki saçımı boyatırım kendi saç rengim boyatmadım
acaba sütten geçermi kızıma zaralımı ki

şimdi ilk defa iki gögsümü birden emzirdim.hiç hayır demedi.yinede emdi.şaşırdım valla

sütü 2saatte anca sindiriyolarmış diye okumuştum.o yüzden en az 2saat beklemek gerekiyomuş.ben hep saat tutarak emziriyorum.2saatte bi bazen 2 buçuk saat.ama zaten açıktıgı için agladıgı hiç olmuyo.o aglamadan ben emzirmeye başlıyorum

alır annesi niye almasın
sen iki gösünü vermeye devam et.sen üzülme sağlıklı olması daha önemli

valla ben hep tek meme veriyodum.ama tek meme emince hiç aglamıyodu.yani doyuyo diye düşünüyorum.hatta kusuyo bile.iki meme emincede hiç aglamadı.o yüzden şaşırdım.tek meme yeterlmidir acaba

canım zeynepim saçbantları ne güzel öyle.bende böyle penyeden araıyorum ama bulamadım.hep büyükler için var.5ci ay olmadan bant takayımki kepçe olmasın.bş kulagı biraz yamuk.yatmakda yamulmuş gibi.bant takınca düzeliyomuş

havvacım ne güzel anlatmışsııın oğlunu yerim ben yakışıklıyı yaa..
maşallah toraman senin oğluşunda, allah nazarlardan korusun canım..
saol canım .çok şükür kiloyla ilgili bi sorunum yok ultrason için sıra beklerken kadının biri çok mama verme buna dedi. mama içmiyor dedim o zaman fazla emzirme dedi obez olurmuş delimi ne anne sütüyle obez olup doktorun rejime soktogu bebek duymadım ben . merak etmeyin anne sütü obez yapmaz dedim.

haydahhhhhhh iyide benim de oglumun bi kulagı hafif digerinden açık mutemelen saç bandıda takamayız biz şimdi kepçemi olucak benim oglum yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar merhaba ben uzun zamandır giremiyorum
ama inanın aklım hep sizde......
inşallah bi yaramazlık yoktur bizim kızımız ayın 15 inde tam 3 aylık olacak Allah ım ne çabuk geçiyo zaman...

bant cok yakısıo kuzucuklara ama hemen iz yapıyo takmıyorum sürekli

boyatabilirsin canım bişey olmaz süte falan geçmez
boyatırken yannda olmasın yeter

canım bi arkadaş yazmıştı buraya ama şimdi hatırlayamdım kimdi.
kepçe kulak %90 yatma pozisyonundan yada emzirirken oluyomş.hani kıvrılıyo ya yatarken ondan.5ci aya kadar düzelebiliyomuş.

arkadaşlar bebeklerinizin zeka gelişimi için bişeyler yapıomusunuz

ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
oyun halısı var, bi dünya oyuncakları var, pek ilgilenmiyor..
tel sarar yapıyorum ona ama oda artık ne kadar zekasına yararsa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…