canım bi arkadaş yazmıştı buraya ama şimdi hatırlayamdım kimdi.
kepçe kulak %90 yatma pozisyonundan yada emzirirken oluyomş.hani kıvrılıyo ya yatarken ondan.5ci aya kadar düzelebiliyomuş.
ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
oyun halısı var, bi dünya oyuncakları var, pek ilgilenmiyor..
tel sarar yapıyorum ona ama oda artık ne kadar zekasına yararsa:)))
ben arada çizgi film izletiyorum acaba zararlımı yoksa iyimi bilemiyorum renkler hareketler ilgisini çekio
ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
ah ah biz o kadar para verdiğimiz halde memnun değilim.gerçi annemlerin yanında memlekette götürdüğüm dr. çok güzel ilgilendi muayene etti artık bursadan yeni bir dr. arıyoruz bursalılar tavsiye ettiğiniz dr. var mı?çekirge dorukta duymuştum iyi bir dr. siz kime götürüyorsunuz?
tel sarar emir tel sarar tel bulamazsa ne sarar diye şarkısı olan bi oyun canikoom, ellerinin parmakları yukarı doğru tutuyosun çeviriyosun şarkıyı duyunca bebişte elini çeviriyo..tel sarar neki?
Arzucum ben tek meme veriyorum benim tosbiğe. 2,5 ya da 3 saatte bir.10 ya da 15 dk emiyor. İkisini verince ya da süreyi uzatınca çok kusuyor.Yaklaşık 1 aydır tek meme devam bizde. Zaten tek tek vermessem sütüm dolmuyor. İkisini de boşaltıyor eee 2.5 saat sonra bende tık yok :) Tek memede doyuyor benim tosbik Allaha şükür.
Havvacım 'tel sarar yavrum tel sarar tel bulamassa ne sarar' diye manisi olan bi oyun. Bunu söylerken de parmakların yukarı bakacak şekilde elini açıp çeviriyorsun durmadan, ayy anlatamadım galiba :) Bebiş de bi süre sonra şarkıyı duyunca elini çevirmeye başlıyo.
Benim minnoşun da gözü televizyonda. Çözüm olarak da oyuncak televizyon aldım hanfendiye. Şekiller değişince bi merakla izlio sormayın. Tavsiye ederim. Şimdi kendi televizyonunu zevkle izlio :)
bende yapıyorum cnm urfaya gelrken havaalaında annesi kzıına sölüodu şarkıyı kızıda annesi söledikçe ellerini çevirioduuu çok şekr bi görüntüydü kaydirigubbakcemile3ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
saadetçim nasılsın.irem kızımız nasıl? canım sednin kzında zayıf dogmuştu asyayla aynı.şimdi maşallah toparladı iremcik.sen nasıl emziriyosun.bi emzirmede iki memeyide veriyomusun.gerçi sen sağıp veriyodun.ne kadar veriyosun
herkese ii akşamlar kıslar nasılsınız bakalım
bayadır giremiyoruö ben grip oldum zehrada hafif grip gibiydi şükür geçti hemenn
bu akşam çok mutluyum yarın eşim geliyooooooooooooo
2.5 aydır ayrıyız zehram 1 aylıktı buraya geldiğimizde bakalım kızını nasıl bulcakk
zeka gelişimi içinde sadece oyun halııııısına koyuyorum bende bide bissirü oyuncagı var onları veriyorum
bende kızımın resimlerini koyamıyorum ne zamandır çok büyüdü çirkinimm
hepinizin meleklerini kokluyorum
bende yapıyorum cnm urfaya gelrken havaalaında annesi kzıına sölüodu şarkıyı kızıda annesi söledikçe ellerini çevirioduuu çok şekr bi görüntüydü kaydirigubbakcemile3
iim fıstığım ya siz?
evet cnm 2600 doğmuştu ertesi gn 2400 e düşmüştü
ah cnm nmki gnnden emmioo ilk başta hemen sütüm gelmeynce biberonla bi kaç kere mam vermştk
sonrada memeyi reddettii maalesef
sağarak veriyorum halen daha...
2 ile 3 saat arası sağıyorum her iki göğsümüde...
gndzleri genelde 2. 2.5 saate br açıkıoo
70 80 90 ml arasıı
geceleride bazen 3 4 saatte bir içio yne 90 100 arası
oda zoraki 50 60 içtiğide oluo bazen gecelrii
uykusu ağır geceleri...
doktorra sölediğimdee sorun değil uykuda gıdadır demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?