2009 Haziran Anneleri!!

canım bi arkadaş yazmıştı buraya ama şimdi hatırlayamdım kimdi.
kepçe kulak %90 yatma pozisyonundan yada emzirirken oluyomş.hani kıvrılıyo ya yatarken ondan.5ci aya kadar düzelebiliyomuş.

arzu bende sevindim valla 2 memeyi emdiğine zemuszemus haydı bakalım iştahı açılacak kuzucuğun..
sen üzme kendini, öyle böyle büyüyecekler canım..

ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
oyun halısı var, bi dünya oyuncakları var, pek ilgilenmiyor..
tel sarar yapıyorum ona ama oda artık ne kadar zekasına yararsa:)))

ben arada çizgi film izletiyorum acaba zararlımı yoksa iyimi bilemiyorum renkler hareketler ilgisini çekio

saadetçim nasılsın.irem kızımız nasıl? canım sednin kzında zayıf dogmuştu asyayla aynı.şimdi maşallah toparladı iremcik.sen nasıl emziriyosun.bi emzirmede iki memeyide veriyomusun.gerçi sen sağıp veriyodun.ne kadar veriyosun

ben arada çizgi film izletiyorum acaba zararlımı yoksa iyimi bilemiyorum renkler hareketler ilgisini çekio

canım bana dr tv izletme dedi.ultraviyole ışınları zararlıymış.bende izlemesin diye engel olmaya çalışıyorum ama ben odada izleyince onu da gözü kayıo

ya kızlar ben albüm oluşturamadım.profil resmim bile değişmiyo.net hata veriyo.kızımın resimlerini gösteremiyoru size

Arzucum ben tek meme veriyorum benim tosbiğe. 2,5 ya da 3 saatte bir.10 ya da 15 dk emiyor. ıkisini verince ya da süreyi uzatınca çok kusuyor.Yaklaşık 1 aydır tek meme devam bizde. Zaten tek tek vermessem sütüm dolmuyor. ıkisini de boşaltıyor eee 2.5 saat sonra bende tık yok :) Tek memede doyuyor benim tosbik Allaha şükür.

Havvacım 'tel sarar yavrum tel sarar tel bulamassa ne sarar' diye manisi olan bi oyun. Bunu söylerken de parmakların yukarı bakacak şekilde elini açıp çeviriyorsun durmadan, ayy anlatamadım galiba :) Bebiş de bi süre sonra şarkıyı duyunca elini çevirmeye başlıyo.

Benim minnoşun da gözü televizyonda. Çözüm olarak da oyuncak televizyon aldım hanfendiye. Şekiller değişince bi merakla izlio sormayın. Tavsiye ederim. Şimdi kendi televizyonunu zevkle izlio :)

Canım ben medical park ta Yeşim Keskine götürüyorum, çok iyi ilgileniyor , yarında randevumuz var, hasta ya oğlum, hep arayıp soru soruyorum , mutlaka cevap veriyor
tavsiye ederim

tel sarar emir tel sarar tel bulamazsa ne sarar diye şarkısı olan bi oyun canikoom, ellerinin parmakları yukarı doğru tutuyosun çeviriyosun şarkıyı duyunca bebişte elini çeviriyo..
anlatabildim mi acaba??

arzucum ben sana diyim canım, emirde küçücük doğdu 2700 çıktık hastaneden.
sen kızın istedikçe ver memeyi, her bebeğin sindirimi farklıdır.. emir saat başı kaka yapıyo ve sürekli acıkıyo onun için.

özgecim gayet güzel anlatmışsın tel sararı eline sağlık canım.

kızlar ıhlamur iyi geldi biraz , yusuf kayra dönencesinin ayıcıklarıyla oynuyor yanımda,
iyileşçek inşallah, biraz yorcak anneyi ama olsun
bütün teyzoşlarımıza teşekkür ederiz

Emelimmm geçmiş olsun bitanem..nazaramı geldi oğlum...başımda üç afacan olunca okuyamadım geçmişi şimdi son yazından gördüm...tez zaman iyileşsin benim canım oğlum...

herkese ii akşamlar kıslar nasılsınız bakalım
bayadır giremiyoruö ben grip oldum zehrada hafif grip gibiydi şükür geçti hemenn
bu akşam çok mutluyum yarın eşim geliyooooooooooooo
2.5 aydır ayrıyız zehram 1 aylıktı buraya geldiğimizde bakalım kızını nasıl bulcakk
zeka gelişimi içinde sadece oyun halııııısına koyuyorum bende bide bissirü oyuncagı var onları veriyorum
bende kızımın resimlerini koyamıyorum ne zamandır çok büyüdü çirkinimm
hepinizin meleklerini kokluyorum

iyi geceler arkadaşlaar,
inşallah güzel bi gece geçiririz
bebişleri hastalanan anneler çook geçmiş olsun, ve umarım istanbulda sel olan yerlerde oturan yoktur,
tatlı rüyalar tüm bebişleree

ben bişeyler yapmayas çalışıyorum ama benim tosbik hiç oralı olmuyor.
oyun halısı var, bi dünya oyuncakları var, pek ilgilenmiyor..
tel sarar yapıyorum ona ama oda artık ne kadar zekasına yararsa:)))
bende yapıyorum cnm urfaya gelrken havaalaında annesi kzıına sölüodu şarkıyı kızıda annesi söledikçe ellerini çevirioduuu çok şekr bi görüntüydü kaydirigubbakcemile3

iim fıstığım ya siz?
evet cnm 2600 doğmuştu ertesi gn 2400 e düşmüştü
ah cnm nmki gnnden emmioo ilk başta hemen sütüm gelmeynce biberonla bi kaç kere mam vermştk
sonrada memeyi reddettii maalesef
sağarak veriyorum halen daha...
2 ile 3 saat arası sağıyorum her iki göğsümüde...
gndzleri genelde 2. 2.5 saate br açıkıoo
70 80 90 ml arasıı
geceleride bazen 3 4 saatte bir içio yne 90 100 arası
oda zoraki 50 60 içtiğide oluo bazen gecelrii
uykusu ağır geceleri...
doktorra sölediğimdee sorun değil uykuda gıdadır demişti...

canım ya çoook sevindim eşinin gelmesine:teselli: ne zor olmuştur o kadar süre ayrı kalmak

Benimde bebeğim 2700 doğdu, benimkide ilk 1 hafta emmedi, sürekli uyuyordu, abartmıyorum tam bir hafta aç gezdi ama sonunda zafer benim oldu emmeyi öğrendi ve şuan işdahlı. Ama emmediği için sarılık olmuştu, doktorum sık emzirmedinmi dedi ve 40 gün sonra geçti ilaçla sarılığı. Seninkindede oldumu sarılık.

Kızlar bişey sorucam sizde benim gibi her 4 saatte bir acıkıyormusunuz? Ben emzirdiğim sürede srekli aklım bişeyler yemekte, ağzım hiç boş durmuyor, sizinde öylemi?
Hatta öyleki gece kalkıp tatlı falan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…