saol ayşecim zordu ama geçti çok şükür inş bidha bu kadar ayrı kalmayısscanım ya çoook sevindim eşinin gelmesine:teselli: ne zor olmuştur o kadar süre ayrı kalmak
canım benim o 2ay 2yıl gibi geldi ama yapcak bişi yok eşim yanımda olmucak dönüşte 1 ay yine tek kalcam kasımda dönceklerrhakkaten binnurcummm yaaa...ben 1 ay zor dayandımmm...
yok canım ben öyle acıkmıyorum hatta acıkmadığım halde süt olsun diye yiyorum diyebilirim ilk zamanlar emzirdikten sonra içim kazınırdı ama geçti şimdi..Kızlar bişey sorucam sizde benim gibi her 4 saatte bir acıkıyormusunuz? Ben emzirdiğim sürede srekli aklım bişeyler yemekte, ağzım hiç boş durmuyor, sizinde öylemi?
Hatta öyleki gece kalkıp tatlı falan yiyorum.
havvacım maşallah oğluşuna.kilosu boyu çok güzel
canım sen hem bi ögün mama veriyosun hemde her emzirmede iki gögsünüdemi veriyodun.ben sadece tek gögsümü veriyorum onuda en fazla 10dk.ve kızım bu ay 400grcık almış.acaba benmi az emziriyorum.dr a dedim hiç ek mama falanda ver demedi.idrar testi istedi ama hala yaptıramadık.bi türlü çişi torbaya denk gelmiyo.bugün babası bi daha işden izin aldı.şimdi torbayı taktık çişini bekliyoruz yarım saatte hastaneye götürmek gerekiyomuş.
bende kızım çok kusuyo dedim idrar testi verdi.aslında reflüden şüpheleniyorum.keşke ultrason verseymiş bizede yaaa.hiç aklıma gelmedi.çünkü her emzirmeden sonra agzından gaz çıkarıyor.sonrada kusuyo.yedigi yaramıyo yavruma
Kızlar bişey sorucam sizde benim gibi her 4 saatte bir acıkıyormusunuz? Ben emzirdiğim sürede srekli aklım bişeyler yemekte, ağzım hiç boş durmuyor, sizinde öylemi?
Hatta öyleki gece kalkıp tatlı falan yiyorum.
yok canım ben öyle acıkmıyorum hatta acıkmadığım halde süt olsun diye yiyorum diyebilirim ilk zamanlar emzirdikten sonra içim kazınırdı ama geçti şimdi..
ben acıkmıyorum ama emzirken emzirdikten sonra acayip susuyorum dilim damağım kuruyo resmen.tatlı isteggi hamileyken çok fazlaydı dogum sonrası da bi süre oldu şimdi pek kalmadıyerimseniben
arzucum bugun eve ebe geldi kontrol icinbutun sikayeetlerimi dedim cok kustugunu soyledim oda yeni bebeklerin henuz midesi ile bagirsak arasindaki mide kapagi henuz tam kapanmiyo dedi mamayi icirdikden sonra bebegini yarim saat dik tut dedi emerkende 10 dk emsin kaldir gazini al sonra devam et dedi ama benimki sabirsiz hepsini bi anda hizli hizli icmek istiyo cekersemde bagiriyo dayanamiyorum ama bi an once cozulse cok sevinicem cunku gunde 4 yada 5 kere kiyafet degistiriyorum bi soyle takim giydiremiyorum iki dk temiz durmuyo...
he bide kiloolayini sordum ilerde kilo alma yavasliycakmis bebeklerde artik gr olarak alicakmis...paylasiyim dedim :)
emzirdiğin için kilo almaman normal canım bende zayıflıyorum mesale haftada1 yada yarım kilo gidiyo:sm_cool:Suyu bende çok içiyorum, günde en az 3 litre. Ama boğazıma dur diyemiyorum, işin garibi kiloda almıyorum, aynı kiloda duruyorum.zemuszemus
herkese günaydın bu saate kadar kimsecilkler gelmemişş
inş herkesin yavrusu bu saate kadar uyumuşturr
Emelimmm geçmiş olsun bitanem..nazaramı geldi oğlum...başımda üç afacan olunca okuyamadım geçmişi şimdi son yazından gördüm...tez zaman iyileşsin benim canım oğlum...
bn aç bırakamdım çnkü o zmn ağlıyorduu
Benimde bebeğim 2700 doğdu, benimkide ilk 1 hafta emmedi, sürekli uyuyordu, abartmıyorum tam bir hafta aç gezdi ama sonunda zafer benim oldu emmeyi öğrendi ve şuan işdahlı. Ama emmediği için sarılık olmuştu, doktorum sık emzirmedinmi dedi ve 40 gün sonra geçti ilaçla sarılığı. Seninkindede oldumu sarılık.
Sağol canım arkadaşım, doktor ablamızda nazar olmuş bu kuzu dedi :)) ciğerlerine inmemiş çok şükür , öptük canım batuhanımla seni a.s.
Bütün teyzoşlarımıza a.s.
kızlar çok kusuyorsa önlük takın, sık sık önlüğü değiştirirsiniz, durmadan kıyafet değiştirmek çok yorucu,
benim oğlumda aşağıya inerken dayısının üstüne kusmuş bugün :))
bn aç bırakamdım çnkü o zmn ağlıyorduu
anne sütü değil mi dedim kendimce memede yada biberonda bi şklde gidioo karnına diye düşndüm veee kıyamadım yavrumu ağlatmaya biberonla verdim
doğduğunun ertesi gnü sarılık başlamıştı 9.7 idi
ama anne sütü aldığı için değer düştü ve 1 haftada gçtiii
çok şkrr
arzucum ben sana diyim canım, emirde küçücük doğdu 2700 çıktık hastaneden.
sen kızın istedikçe ver memeyi, her bebeğin sindirimi farklıdır.. emir saat başı kaka yapıyo ve sürekli acıkıyo onun için.
özgecim gayet güzel anlatmışsın tel sararı eline sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?