2009 Haziran Anneleri!!

kafayı yemek üzereyim kızlar ya..şu doğum sonrası sendromunu atamadım galiba benn..herşeye çabucak öfkeleniyorum..bir de benim ufaklık sürekli süt keşiği gibi kusup duruyor..salyaları da bir yandan yarım saatte bir üst değişitiriyorum..gına geldi...inanır mısınız yeni oturabildim..daha doğrusu oturmadım serildim yorgunluktan resmen..

canım ya çoook sevindim eşinin gelmesine:teselli: ne zor olmuştur o kadar süre ayrı kalmak
saol ayşecim zordu ama geçti çok şükür inş bidha bu kadar ayrı kalmayıss
hakkaten binnurcummm yaaa...ben 1 ay zor dayandımmm...
canım benim o 2ay 2yıl gibi geldi ama yapcak bişi yok eşim yanımda olmucak dönüşte 1 ay yine tek kalcam kasımda dönceklerr
yok canım ben öyle acıkmıyorum hatta acıkmadığım halde süt olsun diye yiyorum diyebilirim ilk zamanlar emzirdikten sonra içim kazınırdı ama geçti şimdi..

arzucum bugun eve ebe geldi kontrol icinbutun sikayeetlerimi dedim cok kustugunu soyledim oda yeni bebeklerin henuz midesi ile bagirsak arasindaki mide kapagi henuz tam kapanmiyo dedi mamayi icirdikden sonra bebegini yarim saat dik tut dedi emerkende 10 dk emsin kaldir gazini al sonra devam et dedi ama benimki sabirsiz hepsini bi anda hizli hizli icmek istiyo cekersemde bagiriyo dayanamiyorum ama bi an once cozulse cok sevinicem cunku gunde 4 yada 5 kere kiyafet degistiriyorum bi soyle takim giydiremiyorum iki dk temiz durmuyo...

he bide kiloolayini sordum ilerde kilo alma yavasliycakmis bebeklerde artik gr olarak alicakmis...paylasiyim dedim :)

ben acıkmıyorum ama emzirken emzirdikten sonra acayip susuyorum dilim damağım kuruyo resmen.tatlı isteggi hamileyken çok fazlaydı dogum sonrası da bi süre oldu şimdi pek kalmadıyerimseniben

yok canım ben öyle acıkmıyorum hatta acıkmadığım halde süt olsun diye yiyorum diyebilirim ilk zamanlar emzirdikten sonra içim kazınırdı ama geçti şimdi..

Ben çok fena acıkıyorum. İlk zamanlar daha kötüydüm ama şimdi kötünün iyisiyim:teytey:
Pc başında sürekli bişeyler atıştırma ihtiyacı duduyorum, özellikle kakaolu, bitterli bişeyler.

ben acıkmıyorum ama emzirken emzirdikten sonra acayip susuyorum dilim damağım kuruyo resmen.tatlı isteggi hamileyken çok fazlaydı dogum sonrası da bi süre oldu şimdi pek kalmadıyerimseniben

Suyu bende çok içiyorum, günde en az 3 litre. Ama boğazıma dur diyemiyorum, işin garibi kiloda almıyorum, aynı kiloda duruyorum.zemuszemus

Benim bebişde ilk ay çok kustu ama çok emiyordu. 5 tane battaniye kullanıyordum bazen
yetmiyordu, şimdi kusmuyor artık. Dolu dolumu kusuyor yoksa az mı kusuyor?
Ha birde hangi aylarda gr olarakalacaklar mış?

Ben 1 aydır hep aynı kilodayım, kilo vermem artık durdu veremiyorum.

Bi akrabam hala lohusalık dönemimde oldğumu söylüyor ama saçma geliyor.

herkese günaydın bu saate kadar kimsecilkler gelmemişş
inş herkesin yavrusu bu saate kadar uyumuşturr

herkese günaydın bu saate kadar kimsecilkler gelmemişş
inş herkesin yavrusu bu saate kadar uyumuşturr

günaydın herkesee,
6 da uyandı emdi, sonra 7 de kalktı benim kız, şimdi bıcı bıcı yaptı uyuyo, ama üst katta birilerinin çivi çakacağı tuttu, inşallah uyanmaz gamyoncuiremsu

kimsecikler yok mu?, bebişler yaramaz demek bugün :)
biz doktordan geldik, 6900 gr. olmuş kuzum maşallah, doktor öksürük şurubu verdi , öksürdüğü için boğazı tahriş olmuş dedi, birde destinox jel verdi ,dişetleri kabarmaya başlamış, sürünce rahatlar dedi
bir gülücükler doktora , bir oyunlar , bayıldı doktor ablamız sevdi kuzumu
ıhlamur çok iyi geldi artık vericem arasıra
öpüyorum hepinizi, saat 15 te kalça ultrasonumuz var , biraz dinlenelim ana oğul

kızlar çok kusuyorsa önlük takın, sık sık önlüğü değiştirirsiniz, durmadan kıyafet değiştirmek çok yorucu,
benim oğlumda aşağıya inerken dayısının üstüne kusmuş bugün :))

Emelimmm geçmiş olsun bitanem..nazaramı geldi oğlum...başımda üç afacan olunca okuyamadım geçmişi şimdi son yazından gördüm...tez zaman iyileşsin benim canım oğlum...

Sağol canım arkadaşım, doktor ablamızda nazar olmuş bu kuzu dedi :)) ciğerlerine inmemiş çok şükür , öptük canım batuhanımla seni a.s.

Bütün teyzoşlarımıza a.s.

Günaydın kızlar, doktorumda bugün canlı doğumgerçekleşti izledinizmi, ben çok duygulandım kadının hissettiklerinin aynısı yaşadım. Çok güzel di.

bn aç bırakamdım çnkü o zmn ağlıyorduu
anne sütü değil mi dedim kendimce memede yada biberonda bi şklde gidioo karnına diye düşndüm veee kıyamadım yavrumu ağlatmaya biberonla verdim
doğduğunun ertesi gnü sarılık başlamıştı 9.7 idi
ama anne sütü aldığı için değer düştü ve 1 haftada gçtiii
çok şkrr

Sağol canım arkadaşım, doktor ablamızda nazar olmuş bu kuzu dedi :)) ciğerlerine inmemiş çok şükür , öptük canım batuhanımla seni a.s.

Bütün teyzoşlarımıza a.s.

çok sevndm canım
maş. oğluşuna...

slm herkese kmsecikler yok mu dahaaa :kedi:

Canim biz de durumu önlüklerle kurtariyoruz, hergün elimde önlük yikiyorum...10 taneden fazla önlügümüz var, kiyafet degistirmektense önlük cok kullanisli...

Herkese merhabalar...Evimizi temizledik ilayda hanim uyurken...temizlik bitti uyandi, 1,5 saat sonra yine uyudu, simdi ütü zamani...:sinifsinif:

Bizimkinin derecesi 12 idi, yüksek olunca çok telaşlandık ama allaha şükür geçti. Bizimkide çok ağlıyordu ve ağlamaktanyorgun düşüp uyuyordu.

ya canım 2 gündür iki gögsümden vermeye başlamıştım ama benim sütüm yetmiyo galiba.2saat geçiyo hala gögüslerim dolmuyo.eskisi gibi tek memeye geçmem gerekcek galiba.zaten öylede kızım doyuyodu yani bana göre doyuyo çünkü hiç aglamıyodu.sadece kilosu az o kadar.
canı gögüslerin dolunca sertleşiyomu? bende 1aydır hiç sertleşmiyo.acaba yinede süt varmıdırki? bu konuya çok taktim biliyorum ama napim kzım doyuyomu açmı anlayamıyorum:sinifsinif:

Kizlar gecen gün topik de konusulan yataklar burada cok satiliyor...Ve cok kullanisli olduklari söyleniyor..Ben de cok düsündüm alsam mi diye ama uykuda cocuga kolum carpar vs. panigiyle vazgectim...

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…