2009 Haziran Anneleri!!

Arzu eger kizin ac olsa, merak etme basar yaygarayi , avazi ciktigi kadar aglar...Korkma benim de hep cok sert olmuyor ancak 6 saat falan uyudugu zaman geceleri oluyorlar..Kesin sütün yetiyordur...Her cocukta cok kilo alacak diye birsey yok..Korkma yani..

45 derece açıyla tutyorum canım dr söylemişti.ama bizimki rahat durmuyoki.emerkende çok kıpırdıyo.
kustugu için idrar testi vermişlerdi ama 4 idrar torbaıs bitti bizm kız çiş yaptı ama hep bezine akmış.anlamadım gitti.bu idrar torbası bana saçma geldi.yapışkanı gidiyo.
yarın yine dra gidicem ultrason isticem.reflü yoksa.bi şekilde idrarını yaptırıp bakteri varmı ona bakcaz
oda temizse demekki bizim kız minyon olcak.
demek artık daha az kilo alcaklar... bi 6kiloyu geçemicez galiba:gitme:

yani doyuyodur demi.çünkü tek memeden 10dk emiyo.oda yetiyo herhalde çünkü aglamıyo

Göğsünün sert olması gerekmiyor ki, ilk 2 ay öyle lurmuş 3. ay yumuşarmış zaten. Benimde göğsüm sertleşmeden oğlum acıkıyor ama maşallah sütüm iyi geliyor bebeğim doyuyor, hem zaten bebeğin doymassa ağlar, bence sütüm azmı çok mu diye düşünme, bu düşünce bile sütünü etkilermiş.
Birde bebeğimin doğduğu gün doktorum yanıma gelip göğüslerimi eliyle kontrol etti ve sert olan göğsüm için acıkınca bu gögünü ver sertleşmiş sıkıntı olur sana demişti. Bilgin olsun diye yazıyorum, lütfen ukalalık olarak algılama. opuyorumnanaktan

maşallah canım ya bebekler 3 üncü ayında diş çıkartırmı benimde
kızımın salyası cok akıyo acaba oda mı diş çıkartacak

Kizlar gecen gün topik de konusulan yataklar burada cok satiliyor...Ve cok kullanisli olduklari söyleniyor..Ben de cok düsündüm alsam mi diye ama uykuda cocuga kolum carpar vs. panigiyle vazgectim...

[/URL][/IMG]
canım ya ben bayıldım bu yataga çizip yaptıracagım marongoza burda görmedim böyle bişey çünki.yatagımızla elbise dolabımız yan yana ve ikisinin arasında 1 meyrelik boşluk varkaryola giriyor ama dolabın hiçbir kapagı açılmıyor.çok zor durumdayım yaniiiiiiiii. ama artık 3 aylık oldu bebek üç ay içinde yaptırsammı bilmiyorum çocuk odası alıp odasında yatmasını saglamayı planlıyordum ama bakalım kendimizi toparlıyabilecekmiyiz. düşün düşün dur işte
kız bebek olunca zor tabi. biz oglum için idrar verirken çok rahat etmiştik.ilk seferde verdik
yani doyuyodur demi.çünkü tek memeden 10dk emiyo.oda yetiyo herhalde çünkü aglamıyo
canım benemmesi bitikten sonra gögsün ucunu sıkıp bakıyorum süt bitmişmi diye sende öyle yap eger bi damla bile çıkıyorsa 10 dakika boyunca süt içmiş oldugunu bileceksin.için rahat eder birde memeyi kendi bırakıyorsa bebegin kesin doydugundan bırakıyodur.için rahat olsun doyuyordur minnoş

yanlış anlamak olurmu canım.bildiklerimizi paylaşıyoruz.tşk ederim

genelde ben kendim memeden çekiyorum canım.bakıyorum oyalanmaya başlıyo agzını çekiyorum.ama emdikden sonra bakıyorum süt varmı diye süt ıkıyoda su gibi oluyo.

slm kızlar...
hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerle..
şuan annemden yazıyorum..
saolsun annecım bakıyor bende gece gündüz geziyorumkaydirigubbakcemile3..yeni fırsat buldum internete..
oğluşumla çok rahat bir yolculuk geçirdik...inişte ve kalkışta mamasını içti diğer zamanlarda uyudu..
tek başıma nasıl götürcem diyordum ama iki arkadaş gibi rahatça geldik...:kedi:
bizden kısaca böyle..öpüyorum

Özlemcim maşallah armine üzmemiş hiç annesini, sende gez gezebildiğin kadar

Saadetçim , yasemincim teşekkürler

Yasemincim benim oğlum 4 ü bitiriyor bayramın son günü 5. aya başlıcaz, diş çıkarmaz daha kaşıntısı olur diye verdi doktor

canım çok ama çok geçmiş olsun ne kadar zordur senin için şimdi aman sen dikkat et kendine inş kısa zamanda iyileşirler yaa

ahh canım ya bazen oluyo öle yorgunluktan kolun kalkmıyo canım şimdi sinir sistemin daha zayıf bide bebek var uyumaz bazen sürekli ağlar susturamazsın o yüzden daha asabi olabiliyosun bide ev işi az o işi az bu işi yapayım derken çok yıpranıyo insan ay yemek yok ay şu yok ay bu yok diyoruz kafaya taktıkça asabi olduk ben saldım çayıra mevlam kayıra hiç sallamıyorum artık öfff insan dayanamıyo ona yeteyim buna yeteyim derken yavaş yavaş sinirlerin alt üst oluyo fazla takma boşver bencede önlük tak ben öle yapıyorum ayy takmasam var ya kusmayı bırak nasıl tükürük çıkartıyo yaa üstü baştan aşşa su gibi oluyo önlüğü değiştiriyorum oluyo bitiyo

ohh ne güzel canım sevindim rahat gidip gelmene annen özlemiştir tornunu sende o bakarkan dinlenirsin kafanı dağatırsın değişiklik oldu hem senin için gezersin ohh keyfine diyecek yok valla kaydirigubbakcemile5 o kadar ihtiyacım varki şöle dinlenmeye gezip kafamı dağıtmaya kendime gelmeye ama olmuyo bebiş olunca biyere gidemiyorum malesef o büyüyünce artık

yasemincim benim bi arkadaşımın bebeği 4,5 aylıkken diş çıkardı benimde kızım 9 aylıkken yani bebekten bebeğe değişiyor

merhaba kızlar nasılsınız ben yorgunum dün gece 3 de uyudu cadım bu günde 12 de kalktı ama uykumuzu aldık şükür ablam gidecekti bugün bari o gitmeden işlerimi halledeyim dedim çamaşır makinem gene bozuldu sinir oldum bi yığın çamaşır doldu elimde hayatta yıkıyamam bebek durmaz zaten o kadar kuvvetimde yok kalmadı yeteri kadar yoruluyorum eltime çıkarsam aman onada minnet etmek istemiyorum açıkcası neyse servisi tekrar çağırıcam bide fırça çekicem onlara bi güzel yarım yamalak iş yapıyolar neyse bizden haberler böle haftaya 3. ayımızı dolduruyoruz ayy bayramda yaklaştı temizlik yapasım var mutfak dolaplarımı sileyim camlarımı sileyim diyorum ama nasıl yapıcam bilmem bebek varken zor yapamam galiba

evet benim ablamında çocuğu 4 aylıkken çıkardı belli olmuyo yani eltimin çocuğuda 1 buçuk yaşındayekn çıkardı erken çıkarması daha iyi

Selam kızlar...bütün gün ortalık topladım...öldüm bittim (( acaba Batuda büyüyünce kuzenimin çocukları gibi heryeri mahfedecekmi??? kabus gibi (((((((((

slm kızlar masallah kuzucuklarınıza ve sıze .
dr dan geldık bugun benım kızımda az kılo almıs 3 aylıgız 5100 olmus kilosu doymuyor dedı doktor mamaya gectık bızde milıpanın ar olanını verdı kusması için.sız hangı mamaları kullalnıyosunz kızlar?
özlem masallah damadıma annesını üzmemiş bakalım benım cadı ne yapacak?
bende pazar günü samsuna ucacagım insallah yagmur ve fırtınaya yenılmezsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…