2009 Haziran Anneleri!!

Selam kızlar...bütün gün ortalık topladım...öldüm bittim (( acaba Batuda büyüyünce kuzenimin çocukları gibi heryeri mahfedecekmi??? kabus gibi (((((((((

tabi güselim ne sandın
çcuk hanım efendi gibi oturacak mı bir köşede
top oynayacak kuduracak en önemlisi kırıp dökecek ki adı çocuk olsun dimiiiiiilaelaelaelaelaelülülülülülü:icecream:

canım bizimkide az kilo almış.dr mama vermeden önce idrar tahlili falan istedi.ama ben kusuyo dedim ondan istedi.
peki senin kızında çok kususyomuydu?
aç oldugunu hissediyomuydun.yani ağlıyomuydu?
yada sütün az mıydı?

kimseler kalmamış.herkes bebişlerin başında.bende babamıza postaladım cadıyı.bi saat ayagımda salladım uyumadı.
ya kızlar ben yine bişey sorucam.bugün kızım kakası sapsarıydı ama içinde yeşil yeşil parçalar vardı.böyle bişey başına gelen varmı?yarın dra gidince sorucam ama sizlerede danışmak istedim.bazen dra soracaklarımı unutuyorummmakannehir

dişte cok problem kızımın eli sürekli agzında acaba onundamı kaşınıyo salyasıda cok akıyo dr a sorayım bari. hayırlı yolculuklar canım hava şartlarıda malum inşallah düzelir

canım belki senn yediklerindendir sebze agırlıklı beslendiysen ondan yeşil olmuştur

kızlar bişi sorcam ben gene adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum çok düzensiz yaa 3 ayda 4. yada 5. adetim ama bu çok az geliyo normal adet gibi değil ayy iyice düzenim bozuldu hee dengesiz oldum çıktım :)

yaww kimse kalmamış herkes aşkı memnuyumu izliyo bi yandanda bebeklermi bakıyo

kızlar bişi sorcam ben gene adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum çok düzensiz yaa 3 ayda 4. yada 5. adetim ama bu çok az geliyo normal adet gibi değil ayy iyice düzenim bozuldu hee dengesiz oldum çıktım :)

canım ben daha olmadım valla olmasımı iyi olmamasımı bilmiyorum ama böylede rahat oluyo.zamanla düzene girer daha canım

olması iyi diyolar ama çok düzensiz düzene girecek zamanla inş emzirdiğim içinmi böle düzensiz anlamadımki

ii akşamlar herkeseee
özlemcim oh gez bnm yerimede eğlen..
yolculuğunuzun ii geçmesine sevndmdee...

tel sarar şarkısnıda yazım sizlere
kız bebekler için....

tel sarar kızım tel sarar
tel bulamazsa ne sarar
sırma telleri sarar

erkek bebekler için....
tel sarar oğlum tel sarar,
tel bulamazsa ne sarar,
komşunun kızını sarar

bu tekerlemede bebeklere kolların(ellerin) döndürüleceğini öğretiriz...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkür ederiz canım bizde oynayalım bu oyunukaydirigubbakcemile2

ben diyorum kızıma öyle bakıyo meraklı meraklı eller kollar kıpır kıpır oluyo ama daha yapamıyo tabiki 5 aylık felan olması lazım yapmaya çalışması için anlaması için şimdilik ellerim kollarım oynattığım için dikkatini çekiyo bakıyo öyle :)

Benim bebişde ilk ay çok kustu ama çok emiyordu. 5 tane battaniye kullanıyordum bazen
yetmiyordu, şimdi kusmuyor artık. Dolu dolumu kusuyor yoksa az mı kusuyor?
Ha birde hangi aylarda gr olarakalacaklar mış?

6 aydan sonra gr olarak alicakmis bebekler...
benim kiz bazen peynir gibi ki bu yariyo demekmis bazende mamayi oldugu gibi cikariyo hele bazende su cikariyo sanki..

canim onuda sordum boylemi kalicak hep dedim hep kusucakmi oda ilerde azalir dedi ama annem bu boyle gider diyo simdi kusan buyudukcede kusar diyo kilosu kucukkn az olan buyuyunce daha cok aliyomus cocuklara kilo almiyo diye macun gib iseyler var ya adini getiremedim su an onlardan vermeyin buyuyunce obezlik derecesine geliyo dedi buyrunnnnnnnnn

kızlarrrr ben çok hastayım
feci grip oldum.ateşliyim başım zonkluyo
offffffffffff işallah zeynebe geçmez.
allahtan annem var. sadece emziriyorum hasret kaldım kızıma.
benim aksi kızımda herkezde ağlıyo bende susuyor napcaz bilmiyorum
pınarcım senin nasıl atlattın bu hastalıgı ya.

arzucum hiç üzülme bence doymasa kesinlikle durmaz..
benim gögüslerim dolunca acayip sertleşiyor efe 10 dakika emip doyuyor ama bazende sünger gibi yumuşacık oluyor efe yine 10 dakika emip doyuyor..
takma kafana süt arttıran çay iç bide bol su iç emin ol kızın doyuyordur..:1hug:

ayy havvacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
ilaç kullan canım sanırım minoset veriyorlar böyle durumlarda..
inşallah en kısa zamanda atlatırsın zeynebe geçmez bence süt korur derler..

geçmiş olsun canım
inşallal minigine atlatmadan iyileşirsin
bol bol ıstırat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…