Selam kızlar...bütün gün ortalık topladım...öldüm bittim(( acaba Batuda büyüyünce kuzenimin çocukları gibi heryeri mahfedecekmi??? kabus gibi (((((((((
slm kızlar masallah kuzucuklarınıza ve sıze .
dr dan geldık bugun benım kızımda az kılo almıs 3 aylıgız 5100 olmus kilosu doymuyor dedı doktor mamaya gectık bızde milıpanın ar olanını verdı kusması için.sız hangı mamaları kullalnıyosunz kızlar?
özlem masallah damadıma annesını üzmemiş bakalım benım cadı ne yapacak?
bende pazar günü samsuna ucacagım insallah yagmur ve fırtınaya yenılmezsek
hayırlı yolculuklar canım hava şartlarıda malum inşallah düzelirslm kızlar masallah kuzucuklarınıza ve sıze .
dr dan geldık bugun benım kızımda az kılo almıs 3 aylıgız 5100 olmus kilosu doymuyor dedı doktor mamaya gectık bızde milıpanın ar olanını verdı kusması için.sız hangı mamaları kullalnıyosunz kızlar?
özlem masallah damadıma annesını üzmemiş bakalım benım cadı ne yapacak?
bende pazar günü samsuna ucacagım insallah yagmur ve fırtınaya yenılmezsek
kimseler kalmamış.herkes bebişlerin başında.bende babamıza postaladım cadıyı.bi saat ayagımda salladım uyumadı.
ya kızlar ben yine bişey sorucam.bugün kızım kakası sapsarıydı ama içinde yeşil yeşil parçalar vardı.böyle bişey başına gelen varmı?yarın dra gidince sorucam ama sizlerede danışmak istedim.bazen dra soracaklarımı unutuyorummmakannehir
üffffffff kimse yok yaaaaaamirmirmirmir
ayol ben varım kızzzzzz aşk olsun gerçi hsenağlamasenağlamasenağlamaiç varlığımı kabullenemedin sen
kızlar bişi sorcam ben gene adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum çok düzensiz yaa 3 ayda 4. yada 5. adetim ama bu çok az geliyo normal adet gibi değil ayy iyice düzenim bozuldu hee dengesiz oldum çıktım :)
ii akşamlar herkeseee
özlemcim oh gez bnm yerimede eğlen..
yolculuğunuzun ii geçmesine sevndmdee...
tel sarar şarkısnıda yazım sizlere
kız bebekler için....
tel sarar kızım tel sarar
tel bulamazsa ne sarar
sırma telleri sarar
erkek bebekler için....
tel sarar oğlum tel sarar,
tel bulamazsa ne sarar,
komşunun kızını sarar
bu tekerlemede bebeklere kolların(ellerin) döndürüleceğini öğretiriz...
Benim bebişde ilk ay çok kustu ama çok emiyordu. 5 tane battaniye kullanıyordum bazen
yetmiyordu, şimdi kusmuyor artık. Dolu dolumu kusuyor yoksa az mı kusuyor?
Ha birde hangi aylarda gr olarakalacaklar mış?
45 derece açıyla tutyorum canım dr söylemişti.ama bizimki rahat durmuyoki.emerkende çok kıpırdıyo.
kustugu için idrar testi vermişlerdi ama 4 idrar torbaıs bitti bizm kız çiş yaptı ama hep bezine akmış.anlamadım gitti.bu idrar torbası bana saçma geldi.yapışkanı gidiyo.
yarın yine dra gidicem ultrason isticem.reflü yoksa.bi şekilde idrarını yaptırıp bakteri varmı ona bakcaz
oda temizse demekki bizim kız minyon olcak.
demek artık daha az kilo alcaklar... bi 6kiloyu geçemicez galiba:gitme:
ya canım 2 gündür iki gögsümden vermeye başlamıştım ama benim sütüm yetmiyo galiba.2saat geçiyo hala gögüslerim dolmuyo.eskisi gibi tek memeye geçmem gerekcek galiba.zaten öylede kızım doyuyodu yani bana göre doyuyo çünkü hiç aglamıyodu.sadece kilosu az o kadar.
canı gögüslerin dolunca sertleşiyomu? bende 1aydır hiç sertleşmiyo.acaba yinede süt varmıdırki? bu konuya çok taktim biliyorum ama napim kzım doyuyomu açmı anlayamıyorum:sinifsinif:
ayy havvacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..kızlarrrr ben çok hastayım
feci grip oldum.ateşliyim başım zonkluyo
offffffffffff işallah zeynebe geçmez.
allahtan annem var. sadece emziriyorum hasret kaldım kızıma.
benim aksi kızımda herkezde ağlıyo bende susuyor napcaz bilmiyorum
pınarcım senin nasıl atlattın bu hastalıgı ya.
kızlarrrr ben çok hastayım
feci grip oldum.ateşliyim başım zonkluyo
offffffffffff işallah zeynebe geçmez.
allahtan annem var. sadece emziriyorum hasret kaldım kızıma.
benim aksi kızımda herkezde ağlıyo bende susuyor napcaz bilmiyorum
pınarcım senin nasıl atlattın bu hastalıgı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?