Bunları yapmaya başladğı ilk gün sendeyizzz :lepi:tabi güselim ne sandın
çcuk hanım efendi gibi oturacak mı bir köşede
top oynayacak kuduracak en önemlisi kırıp dökecek ki adı çocuk olsun dimiiiiiilaelaelaelaelaelülülülülülü:icecream:
kızlarrrr ben çok hastayım
feci grip oldum.ateşliyim başım zonkluyo
offffffffffff işallah zeynebe geçmez.
allahtan annem var. sadece emziriyorum hasret kaldım kızıma.
benim aksi kızımda herkezde ağlıyo bende susuyor napcaz bilmiyorum
pınarcım senin nasıl atlattın bu hastalıgı ya.
ayy havvacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
ilaç kullan canım sanırım minoset veriyorlar böyle durumlarda..
inşallah en kısa zamanda atlatırsın zeynebe geçmez bence süt korur derler..
geçmiş olsun canım
inşallal minigine atlatmadan iyileşirsin
bol bol ıstırat et
Bunları yapmaya başladğı ilk gün sendeyizzz :lepi:
Canımcım ben emzirmediğim için 5 tane ilaç verdi dr zor atlattım .. dr a danış bence...ilk başta 3-4 gün katarin içtim işe yaramadı diğerlerini içince geçti...geçmiş olsun canım benim...birde maskesiz yaklaşma kıza sakın....
Kızlarrr bizim minik bir misafirimiz vardı.... Arda geldi BAtuhan kankasınaa ve oğluşlarımız süt kardeş oldu...ama epey zorlandık yani ben sıksıksık zorla bir damlacık süt getirdim...havva maşallah bi sıktı karşıya fışkırdı süt....artık Arda ve Batu süt kardeşşş yerimseniben
kızlar bişi sorcam ben gene adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum çok düzensiz yaa 3 ayda 4. yada 5. adetim ama bu çok az geliyo normal adet gibi değil ayy iyice düzenim bozuldu hee dengesiz oldum çıktım :)
ii akşamlar herkeseee
özlemcim oh gez bnm yerimede eğlen..
yolculuğunuzun ii geçmesine sevndmdee...
tel sarar şarkısnıda yazım sizlere
kız bebekler için....
tel sarar kızım tel sarar
tel bulamazsa ne sarar
sırma telleri sarar
erkek bebekler için....
tel sarar oğlum tel sarar,
tel bulamazsa ne sarar,
komşunun kızını sarar
bu tekerlemede bebeklere kolların(ellerin) döndürüleceğini öğretiriz...
kızlarrrr ben çok hastayım
Kızlarrr bizim minik bir misafirimiz vardı.... Arda geldi BAtuhan kankasınaa ve oğluşlarımız süt kardeş oldu...ama epey zorlandık yani ben sıksıksık zorla bir damlacık süt getirdim...havva maşallah bi sıktı karşıya fışkırdı süt....artık Arda ve Batu süt kardeşşş yerimseniben
slm kızlar bende haziran annesiyim yeni katıldım aranıza. benim de göğüslerim 15 gündür sünger gibi bende sorun var diye üzülüyordum sanırm doğal birşey bu rahtaladım biraz. gerçi ben bir öğün mama veriyorum içim biraz rahat ediyor doyuyor diye
evet benim kızımda da var sinir dün cok uyumadı uykusunu alamayıncada huysuzlaştı birde öyle bir sinir ki kendi dilinde söylenerek aglıyo bazen o sinirden söylenip aglarken ben gülüyorum cok tatlı ve komik oluyor :asigim:hülyacım benim de aynen senin gibi, ilk fırsatta bi kontrole gidicem
sağol saadetcim, bu cadılar yüzünden daha neler öğrencez bakalım
geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın, Allahtan annenler var, yalnız çok zor olurdu sana
ne güzel bişey yaa, tebrikler batuşla ardanın şimdiden kardeşi olduu
günaydın herkesee, inşallah iyisinizdir, biz de dün gezmeye gittik kızımla, ilk başta iyi oluyo, ama gürültülü ortamda uykusunu alamayınca birden huysuzlaşıyo, akşama kadar zor toparladı sinirini.
kızlar yaa, sizin bebişlerde de sinir var mı, yoksa benim kız mı sinirli, kızınca ne mama, ne meme alıyo, resmen durduramıyo kendini çocuk içli içli ağlıyoo
herkese günaydın bizim mesai 7.30 da başladıyapmayın dıyolart ama açtım baby tv yi onu izletiyorum.napıyım diğer turlu sureklı kucakta gezmek ıstıyor.oturmakta yok ama gezicez evın içinde.1 yaşına falan geldiğnde belım sırtım ne durumda olur bılmıyorum.dun de bacaklarımın arkasına baktım şöyle bi hep minil minik varisler olmuş (
Canım hemen aldır ihmal etme ve dr unu ara ne ilaç alayım die ilaçsız geçmiyo malesef çok geçmiş olsun...canlarım çok sagolun işallah geçmez
pınarcım daha buğün oldum yarın aldırayım bari maske
demek süt kardeşi oldular ne güzel ya.
Canım benim kızma ya süt annesin sen hihi bende ay çok mutlu oldum ben ikincileri doğurmadan geldi ne kolay oldu bekliyorum fotolarıkız punar bizi misafirden saymadınmı he ... gerçi misafir deiliza rtık demi .süt anneleriz aynı zamanda.ne güzel oldu ya ...kuzu yarın aricam seni salıya bizdesiniz haberin ola yyarın resimleride yüklerim yarın .haydi iyi geceler herkese. tatlı rüyalarrrrrrrrrr
hülyacım benim de aynen senin gibi, ilk fırsatta bi kontrole gidicem
sağol saadetcim, bu cadılar yüzünden daha neler öğrencez bakalım
geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın, Allahtan annenler var, yalnız çok zor olurdu sana
ne güzel bişey yaa, tebrikler batuşla ardanın şimdiden kardeşi olduu
günaydın herkesee, inşallah iyisinizdir, biz de dün gezmeye gittik kızımla, ilk başta iyi oluyo, ama gürültülü ortamda uykusunu alamayınca birden huysuzlaşıyo, akşama kadar zor toparladı sinirini.
kızlar yaa, sizin bebişlerde de sinir var mı, yoksa benim kız mı sinirli, kızınca ne mama, ne meme alıyo, resmen durduramıyo kendini çocuk içli içli ağlıyoo
herkese günaydın bizim mesai 7.30 da başladıyapmayın dıyolart ama açtım baby tv yi onu izletiyorum.napıyım diğer turlu sureklı kucakta gezmek ıstıyor.oturmakta yok ama gezicez evın içinde.1 yaşına falan geldiğnde belım sırtım ne durumda olur bılmıyorum.dun de bacaklarımın arkasına baktım şöyle bi hep minil minik varisler olmuş (
günaydın kızlar akşam erkenden yattım aşkı memnuyu da izeyemedim .
benim regl bitmişti tekrar başladı bir de ağrı var kasığımda iltihap falan mı var korkmaya başladım dr.a da gitmek istemiyorum.cemre demek senin de düzensiz
saadet şarkı için sağol.
pınar ve hava ne güzel ya özendim şimdi görüşürsünüz artık beraber büyütürsünüz bıdıkları.
havageçmiş olsun bu gece ben de çok üşümüşüm hastalanıcam diye ödüm koptu kimse de yok yanımda aman hasta olmayalım ya.
kimseler kalmamış.herkes bebişlerin başında.bende babamıza postaladım cadıyı.bi saat ayagımda salladım uyumadı.
ya kızlar ben yine bişey sorucam.bugün kızım kakası sapsarıydı ama içinde yeşil yeşil parçalar vardı.böyle bişey başına gelen varmı?yarın dra gidince sorucam ama sizlerede danışmak istedim.bazen dra soracaklarımı unutuyorummmakannehir
cnm çok geçmiş olsunnn aman dikkat etkızlarrrr ben çok hastayım
valla bende seyrettrmek istemiodum amaherkese günaydın bizim mesai 7.30 da başladıyapmayın dıyolart ama açtım baby tv yi onu izletiyorum.napıyım diğer turlu sureklı kucakta gezmek ıstıyor.oturmakta yok ama gezicez evın içinde.1 yaşına falan geldiğnde belım sırtım ne durumda olur bılmıyorum.dun de bacaklarımın arkasına baktım şöyle bi hep minil minik varisler olmuş (
cnm çok geçmiş olsunnn aman dikkat et
valla bende seyrettrmek istemiodum ama
bende açtım maxı tv ye bakıyor küçük hanımım
pınarın dediği gibi lcdlerde radyasyon olmadığını düşündüğüm için içim braz da olsa rahat
günaydın fıstıklar
herkes ve bebişler iidr inşş
bzde iizzz
irem hanımım çzgi flme bakıo bende sizeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?