2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlar canım benimde yumuşak nilayın dedigigibi 10dakkaemip doyuyolar süt çektikçe geliyo takma yoksa aglar ben 2cisiniveremiyorum almıyo zaten bide alırsa da çıkarıyo fazla geliyo

tabi güselim ne sandın
çcuk hanım efendi gibi oturacak mı bir köşede
top oynayacak kuduracak en önemlisi kırıp dökecek ki adı çocuk olsun dimiiiiiilaelaelaelaelaelülülülülülü:icecream:
Bunları yapmaya başladğı ilk gün sendeyizzz :lepi:

Canımcım ben emzirmediğim için 5 tane ilaç verdi dr zor atlattım .. dr a danış bence...ilk başta 3-4 gün katarin içtim işe yaramadı diğerlerini içince geçti...geçmiş olsun canım benim...birde maskesiz yaklaşma kıza sakın....

Kızlarrr bizim minik bir misafirimiz vardı.... Arda geldi BAtuhan kankasınaa ve oğluşlarımız süt kardeş oldu...ama epey zorlandık yani ben sıksıksık zorla bir damlacık süt getirdim...havva maşallah bi sıktı karşıya fışkırdı süt....artık Arda ve Batu süt kardeşşş yerimseniben

geçmiş olsun canım
inşallal minigine atlatmadan iyileşirsin
bol bol ıstırat et

canlarım çok sagolun işallah geçmez
pınarcım daha buğün oldum yarın aldırayım bari maske
demek süt kardeşi oldular ne güzel ya.

emelcim maşallah damadıma tosun olmuş allah nazardan saklasın.
kalça usg niz nasıl çıktı işallah sorun çıkmamıştır

kız punar bizi misafirden saymadınmı he ... gerçi misafir deiliza rtık demi .süt anneleriz aynı zamanda.ne güzel oldu ya ...kuzu yarın aricam seni salıya bizdesiniz haberin ola yyarın resimleride yüklerim yarın .haydi iyi geceler herkese. tatlı rüyalarrrrrrrrrr

slm kızlar bende haziran annesiyim yeni katıldım aranıza. benim de göğüslerim 15 gündür sünger gibi bende sorun var diye üzülüyordum sanırm doğal birşey bu rahtaladım biraz. gerçi ben bir öğün mama veriyorum içim biraz rahat ediyor doyuyor diye

kızlar bişi sorcam ben gene adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldum çok düzensiz yaa 3 ayda 4. yada 5. adetim ama bu çok az geliyo normal adet gibi değil ayy iyice düzenim bozuldu hee dengesiz oldum çıktım :)

hülyacım benim de aynen senin gibi, ilk fırsatta bi kontrole gidicem

sağol saadetcim, bu cadılar yüzünden daha neler öğrencez bakalım

geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın, Allahtan annenler var, yalnız çok zor olurdu sana

ne güzel bişey yaa, tebrikler batuşla ardanın şimdiden kardeşi olduu

günaydın herkesee, inşallah iyisinizdir, biz de dün gezmeye gittik kızımla, ilk başta iyi oluyo, ama gürültülü ortamda uykusunu alamayınca birden huysuzlaşıyo, akşama kadar zor toparladı sinirini.
kızlar yaa, sizin bebişlerde de sinir var mı, yoksa benim kız mı sinirli, kızınca ne mama, ne meme alıyo, resmen durduramıyo kendini çocuk içli içli ağlıyoo

herkese günaydın bizim mesai 7.30 da başladı yapmayın dıyolart ama açtım baby tv yi onu izletiyorum.napıyım diğer turlu sureklı kucakta gezmek ıstıyor.oturmakta yok ama gezicez evın içinde.1 yaşına falan geldiğnde belım sırtım ne durumda olur bılmıyorum.dun de bacaklarımın arkasına baktım şöyle bi hep minil minik varisler olmuş(

günaydınlar herkese güne bebek kokusuyla uyanmak cok güzel
allah acılarını göstermesin inşallah:Saruboceq:
hayırlı cumalar

COLOR]
hoş geldin canım aramıza.
evet benim kızımda da var sinir dün cok uyumadı uykusunu alamayıncada huysuzlaştı birde öyle bir sinir ki kendi dilinde söylenerek aglıyo bazen o sinirden söylenip aglarken ben gülüyorum cok tatlı ve komik oluyor :asigim:

evet aynı sorun bendede var canım ayrıca kamburumda çıkıyor emzircem diye egilmekten ve ayagımda sallamaktan :sinifsinif:

günaydın kızlar akşam erkenden yattım aşkı memnuyu da izeyemedim .
benim regl bitmişti tekrar başladı bir de ağrı var kasığımda iltihap falan mı var korkmaya başladım dr.a da gitmek istemiyorum.cemre demek senin de düzensiz
saadet şarkı için sağol.
pınar ve hava ne güzel ya özendim şimdi görüşürsünüz artık beraber büyütürsünüz bıdıkları.
havageçmiş olsun bu gece ben de çok üşümüşüm hastalanıcam diye ödüm koptu kimse de yok yanımda aman hasta olmayalım ya.

ben de gecen hafta regl oldum ama azıcık geldı pedleri koyduğuma değmedi gibi bişey yanı.normalde benım çok yoğun gelirdi ama dendiği gibi süt verdiğimiz için o da aptalllaştı galiba.ablamın 8-9 ay sonra gelmişti.sütü az olanlar erken regl oluyomuş dıye duydum benım az gerçekten de ablamın da deli gibiydi hem de yağlıydı benım aksıme.aslı var mı acaba adet gören arkadaşların sütleri ne durumda?

benim sütüm iyi ama yine de regl oldum ve acayip kanama oldu ped yetiştiremedim sonra bitti derken tekrar başladı ama şu an azaldı yine bakalım ne olacak

Günaydınnn canlarıma ve canlarımın canlarınaa a.s.

canlarım çok sagolun işallah geçmez
pınarcım daha buğün oldum yarın aldırayım bari maske
demek süt kardeşi oldular ne güzel ya.
Canım hemen aldır ihmal etme ve dr unu ara ne ilaç alayım die ilaçsız geçmiyo malesef çok geçmiş olsun...

Canım benim kızma ya süt annesin sen hihi bende ay çok mutlu oldum ben ikincileri doğurmadan geldi ne kolay oldu bekliyorum fotoları

Saol tatlım çok güzel oldu valla çok mutlu oldum kardeş oldular...biz doğurunca bi tan daha üçüncüleri doğurmuş olcaz...

Canım şu an Batuda izliyo valla hatta bzen sinyal gidiyo ortalığı kaldırıyor...düzeltiyorum gülücükler saçıyor...bir yerde okudum bebeklere tv izletmeyin demelerinin büyük bir bölümde radyasyona maruz kalmaması içinmiş ama lcd tv lerde radyasyon yokki...kendimi böle rahatlatıyorumvalla...

Canım sorma çok tatlı bişi oldu çok mutlu olduk valla...

hayırlı cumalar hepinize.benim kızımın kakasında da olmuştu.drumuz benim yediğim yeşilliklerin ya da sebzenin bebeğe geçtiğini söylemişti.hatta içim,z rahat etsin diye tahlil yaptırdı Allaha şükür birşey çıkmadı.

cnm çok geçmiş olsunnn aman dikkat et
valla bende seyrettrmek istemiodum ama
bende açtım maxı tv ye bakıyor küçük hanımım
pınarın dediği gibi lcdlerde radyasyon olmadığını düşündüğüm için içim braz da olsa rahat

günaydın fıstıklar
herkes ve bebişler iidr inşş
bzde iizzz
irem hanımım çzgi flme bakıo bende sizeee kaydirigubbakcemile3

bizde sabah gezmemizden geldik sabahları cok iyi oluyor
hem kızım hem ben güne daha enerjik
başlıyoruz mutlu oluyo kızım
anasına çekmiş gezmeyi seviyor:kedi:

Günaydın Sadoşum , haziran bebişleri çizgi film kulübü topiği açalım hepsi bayılıo benimkiizlerken uyudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…