bizde sabah gezmemizden geldik sabahları cok iyi oluyor
hem kızım hem ben güne daha enerjik
başlıyoruz mutlu oluyo kızım
anasına çekmiş gezmeyi seviyor:kedi:
Günaydın Sadoşum , haziran bebişleri çizgi film kulübü topiği açalım hepsi bayılıo benimkiizlerken uyudu...
oh oh gezin bakalım, istanbul serinledi iyice, bakalım inş. antalyada gezdiririm artık kızımı ben de :icecream:
bu arada yaz da bi dondurma yiyemeden geçti gitti malesef
canım benımkıde kusuyor öncelerı daha coktu fıskırıyordu agızdan burundan ama bu aralar normal kusuyor cok şükür.belkıde bu yüzdden kılo alamıyorlar inş kısa zamanda toparlanırlar.canım bizimkide az kilo almış.dr mama vermeden önce idrar tahlili falan istedi.ama ben kusuyo dedim ondan istedi.
peki senin kızında çok kususyomuydu?
aç oldugunu hissediyomuydun.yani ağlıyomuydu?
yada sütün az mıydı?
canım yıne beeen:) sanırım bizim bıdıklar senınkıyle aynı :)kimseler kalmamış.herkes bebişlerin başında.bende babamıza postaladım cadıyı.bi saat ayagımda salladım uyumadı.
ya kızlar ben yine bişey sorucam.bugün kızım kakası sapsarıydı ama içinde yeşil yeşil parçalar vardı.böyle bişey başına gelen varmı?yarın dra gidince sorucam ama sizlerede danışmak istedim.bazen dra soracaklarımı unutuyorummmakannehir
arzucum hiç üzülme bence doymasa kesinlikle durmaz..
benim gögüslerim dolunca acayip sertleşiyor efe 10 dakika emip doyuyor ama bazende sünger gibi yumuşacık oluyor efe yine 10 dakika emip doyuyor..
takma kafana süt arttıran çay iç bide bol su iç emin ol kızın doyuyordur..:1hug:
canım benımkıde kusuyor öncelerı daha coktu fıskırıyordu agızdan burundan ama bu aralar normal kusuyor cok şükür.belkıde bu yüzdden kılo alamıyorlar inş kısa zamanda toparlanırlar.
canım yıne beeen:) sanırım bizim bıdıklar senınkıyle aynı :)
evet kızımda kakasını yeşilimsi yapıyor bazan sanırım yedıklerımızden oluyor.aah aahh ne yiyecegimi sasırdım vallahi.
kizlar ben koca gobegimi birazcik eritebilmek icin bele takilan masaj yapan elektrikli kemerlerden kullanmaya basladim, sizce bi faydasi olur mu? bir de emziriyorum,bi zarari var mi acaba?
kizlar ben koca gobegimi birazcik eritebilmek icin bele takilan masaj yapan elektrikli kemerlerden kullanmaya basladim, sizce bi faydasi olur mu? bir de emziriyorum,bi zarari var mi acaba?
canım ondan bende almıştım.kapıya satıcılar gelmişti öyle aldım.lohusalık dönemimde kiloların kalır bunu al falan diye diye gafil avlandım.
ama akşama aklım başıma geldi ve geri verdim.parasını o an hiç düşünmemiştim.aklıma sonradan dank etti.150ytl di.sonra düşündüm dışarda araştırmadan aldım belki daha uyguna bulurum diye geri verdim.ama hoşuma gitmişti.bence yararı olurrrr
kasları çalıştırdıgı için faydasını görürsün sütünede zararı olacagını zannetmem
kızlar hangi bez olursa olsun kakası çıkıyo malesef çok mu sitteli yapıyolardır nedirkaydirigubbakcemile3 pişik için bişey diyemem. Ben prima uyu oyna aldım pişik yaptı.molfix kullandım pişik geçti ama yine pek sevmedim şimdi prima aktif bebek aldım çok memnunum çok rahat tam oturuyo üstüne fazlalık çıkıntı kabarıklık olmuyo ama kaka bundan da çıkıyo hatta az önce çıktı yine,malesef hepsinde çıkyo. Lekesi çıksa içim yanmayacak siz nasıl çıkarıyosuz lekeri ben kosla alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?