2009 Haziran Anneleri!!

bizde sabah gezmemizden geldik sabahları cok iyi oluyor
hem kızım hem ben güne daha enerjik
başlıyoruz mutlu oluyo kızım
anasına çekmiş gezmeyi seviyor:kedi:

oh oh gezin bakalım, istanbul serinledi iyice, bakalım inş. antalyada gezdiririm artık kızımı ben de :icecream:
bu arada yaz da bi dondurma yiyemeden geçti gitti malesef

Günaydın Sadoşum , haziran bebişleri çizgi film kulübü topiği açalım hepsi bayılıo benimkiizlerken uyudu...

günaydın pınarcım
evet cnm fena olmz çizgi flm izlerken k fotolarını koyarızzz kaydirigubbakcemile3

oh oh gezin bakalım, istanbul serinledi iyice, bakalım inş. antalyada gezdiririm artık kızımı ben de :icecream:
bu arada yaz da bi dondurma yiyemeden geçti gitti malesef

kıbrısta cok sıcak hala ama sabhları biraz sern oluyo.neden yiyemiyosun ki ben yiyorum valla hiçte bişey olmadı şükürler olsun dondrmasız yazmı geçer:icecream:

canım benımkıde kusuyor öncelerı daha coktu fıskırıyordu agızdan burundan ama bu aralar normal kusuyor cok şükür.belkıde bu yüzdden kılo alamıyorlar inş kısa zamanda toparlanırlar.

canım yıne beeen:) sanırım bizim bıdıklar senınkıyle aynı :)
evet kızımda kakasını yeşilimsi yapıyor bazan sanırım yedıklerımızden oluyor.aah aahh ne yiyecegimi sasırdım vallahi.

kizlar ben koca gobegimi birazcik eritebilmek icin bele takilan masaj yapan elektrikli kemerlerden kullanmaya basladim, sizce bi faydasi olur mu? bir de emziriyorum,bi zarari var mi acaba?

çok tşkkür ederim canım.sayenizde içim rahatladı valla.takmıyorum artık kafama.güzel asyam doyuyo artık eminim.tek sorunu kusması oda çogu bebekde oluyomuş.bi sürü arkadaş aynı dertten yakınıyo.demekki normal bişey.süt için dogum yaptıgımdan beri hergün rezene içiyorum.oda baya iyi geliyo.
eşim izin alamadı bugünde dra gidemedik.yarın inşllh.
verdiğiniz bilgiler ve desteğiniz için hepinize çok tşk ederim
kaydirigubbakcemile5
herkesden alıntı yapıp aynı anda nası yazıyoduk unuttum bennnn:bbo:

valla Allah hepimizi yardımcısı olsun.annelik güzel oldugu kadarda zormuş.
ben yeşillikde yemiyorum ama kaka niye böyle oldu anlayamadımCADIARZU

kizlar ben koca gobegimi birazcik eritebilmek icin bele takilan masaj yapan elektrikli kemerlerden kullanmaya basladim, sizce bi faydasi olur mu? bir de emziriyorum,bi zarari var mi acaba?

canım ondan bende almıştım.kapıya satıcılar gelmişti öyle aldım.lohusalık dönemimde kiloların kalır bunu al falan diye diye gafil avlandım.
ama akşama aklım başıma geldi ve geri verdim.parasını o an hiç düşünmemiştim.aklıma sonradan dank etti.150ytl di.sonra düşündüm dışarda araştırmadan aldım belki daha uyguna bulurum diye geri verdim.ama hoşuma gitmişti.bence yararı olurrrr

kasları çalıştırdıgı için faydasını görürsün sütünede zararı olacagını zannetmem

kasları çalıştırdıgı için faydasını görürsün sütünede zararı olacagını zannetmem

tesekkurler kizlar, spor yapamiyorum, oglum gunduz uyumadigi icin, gece de halim kalmiyor, diyet de sutum kesilir diye yapamiyorum umarim ise yarar da gobekten kurtulurum.....kullanip gobekten kurtulan var mi arkadaslar?...

mrb güzel anneler .. nasılsınız bakalım bugun .. pek giremiyorum foruma ama geçmişide okumaya fırsatım olmadı .. insallah siz ve melekleriniz çok çok iyilerdir.
kilo problemleri var sanırım .. bende allaha şükür eser kalmadı . 20 kilo almıştım .şimdi eser yok .. eski halimle aynıyım .. hiç bişey de kullanmadım .. diyet yapmadım falan .. bünye meselesi sanırım .. ama kilolar kalmışta olsa annelik güzel ya :))

hoş geldin canım aramıza.[/COL

hoş bulduk .. gercekten bebeğinin kokusuyla uyanmak çok güzel Allahım hiçbri anneyi bebeğinden ayırmasın..

canım kaka lekesini çıkarmak için kakalı bölgeyi beyza sabunla yıka ve güneşte kurut sonra makinaya at kaka lekesini birtek güneş çıkarıyormuş denedim tavsiye ederim

arzu merhaba, benim bebeğimde sürekli kusuyor genelde anne sütünü daha çok fışkırır gibi bizde tahlil yaptırdık, midesine baktırdık. ıdrar yolu enfeksiyonu olmuş oğlum iğne tedavisi gördük 1 hafta enfeksiyon gecti ama kusmalar devam. ben o yüzden AR mama kullanıyorum onu kusması zor oluyor doktoruna sorarak sende başla istersen en azından günde bir öğün bile kusmasa içim rahat ediyor.

kızlar bir gögsümden emzirirken diğer göğsümden sütüm akıyor bunun için gögüs kalkanı kullansam işe yarar mı ki en uygun fiyat chicconunki herhalde kullanan var mı rica etsem ilgilenirmisiniz sorunumla diğer göğsüme biberon tutmak zorunda kalıyorum çok zor oluyor

slm......
kızım uyudu uyandı şimdi müzik dnlyor sizlerden ne haber?

titreşimli kemerlerden almayı ben de düşünüyorum.benim de kilolar büyük oranda gitti ama bir tek göbek kaldı..bir de düşük bel pantolon seviyorum ..göbek olunca hiç hoş durmuyor.
ben hala adet olmadım kızlar..durumumdan da hiç de şikayetçi değilim ama bir kaç gündür korkuya kapılmıstım hamile miyim diye .bir kaç kez korunmadık da.:kedi:gittim test yaptım..neyseki yok bir sey..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…